Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 6 минути, Митко Вълчев написа:

Ати, на твоя фон глупост не може да напиша. Не ме ласкай.

Аве кавал, на живо кво? Рокада на топчетата ли ще ми направиш, гламар. Сирена или друг ми имат координатите, ела ми кажи същото на живо. Утрепляк. Десетки като тебе съм им звънял на видео месинджъра, ами двама вдигнаха да ме пшашат , ма не дойдоха и ме блокираха.

И освен, че съм по смел и мъж от теб. Съм и милион пъти по прав и добър човек. Нещо

Ти ела да ми го кажеш в къщи дришьо. Искаш ли адреса ми на лична а? "Мъж" Хич не се плаша от такива като тебе!

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 минута, Hristo52 написа:

Ти ела да ми го кажеш в къщи дришьо. Искаш ли адреса ми на лична а? "Мъж" Хич не се плаша от такива като тебе!

Добро възпитание си получил по соца, нема що!

Дето сте майстори само в нета!

Какъм майстор е Митко?  Какво е измайсторил?  Дори белогвардейци смята за комуноиди.   Аз съм наследник на кулаци, тъстът ми е бил в Белене по погрешка - заради БЗНС ""Никола Петков"" , той ме смята за комуне.  Шматки са Митко и Миро.  Само Кокончо Кокич често ме весели - обаче нещо му се случило  в Мосейково.  Прибрали са го.  Хем му казвах - стига е кибичил там при руските луди  Те в света  били най-умните луди...

преди 1 минута, attj написа:

Те в света  били най-умните луди...

Точно. Познавал Сирена. Сирена е достатъчно възпитана жена за да се занимава с такъв като него!

преди 3 минути, attj написа:

Хем му казвах - стига е кибичил там при руските луди 

Ами то той и неговата група - кочина какви ли не ги говорят. Време беше да отиде на почивка.

преди 12 минути, Митко Вълчев написа:

Атиджето обяснява на някой , че му хлопа дъската. Явно казашката любов е оставила трайно увреждане в психиката и , горката 

Пък и някога биеха негрите. Но затова, колко зле е Русия спрямо САЩ във всяко отношение, никой не оспори нищо. Жалки хуманоиди, подкрепящи общество, което може да бъде само за пример какви не трябва да бъдем.

Ама,хубаво,Русия е зле...Така е...А може ли " лидерите на света"(САЩ) да псуват ЕС...Нали Америка е твоят идеал за морал и демокрация...И не си измивай ръцете с Русия... Путин,че е жалък варварин,си личи от Космоса...

преди 10 минути, Hristo52 написа:

Деде, не те заяждам. Но ти предполагам си уринираш в галошите. Ти започна да се правиш на мъж, ти ела. Но щом държиш пиши телефон да се уточним.

преди 10 минути, attj написа:

Какъм майстор е Митко?  Какво е измайсторил?  Дори белогвардейци смята за комуноиди.   Аз съм наследник на кулаци, тъстът ми е бил в Белене по погрешка - заради БЗНС ""Никола Петков"" , той ме смята за комуне.  Шматки са Митко и Миро.  Само Кокончо Кокич често ме весели - обаче нещо му се случило  в Мосейково.  Прибрали са го.  Хем му казвах - стига е кибичил там при руските луди  Те в света  били най-умните луди...

Ти си доста увреден. Влизаш в десетката на отбора ви, а при вас конкуренцията е жестока.

преди 1 минута, Лудият Учен написа:

Ама,хубаво,Русия е зле...

Митко и Миро не различават  казачката Маруся от туркинята Атидже.  Ползват те моя профил. Знаят български.  Не е забранено.   За мен е веселото.    Иначе наистина Кокончо Кокич никъде го няма.

преди 2 минути, Митко Вълчев написа:

Ти започна да се правиш на мъж, ти ела. Но щом държиш пиши телефон да се уточним.

Дадох ти адреса на лична! Ела да видиш точно къде уринирам!

преди 5 минути, Лудият Учен написа:

Ама,хубаво,Русия е зле...Така е...А може ли " лидерите на света"(САЩ) да псуват ЕС...Нали Америка е твоят идеал за морал и демокрация...И не си измивай ръцете с Русия... Путин,че е жалък варварин,си личи от Космоса...

И ЕС го преживя, ватенките не. Знаеш ли по какво се различават Русия и Япония. По това, че Япония е простила за бомбардировките в Хирошима и Нагасаки. Да, Запада е идеал. Русия на путин е кочина, преди него също.

преди 1 минута, attj написа:

Митко и Миро не различават  казачката Маруся от туркинята Атидже.  Ползват те моя профил. Знаят български.  Не е забранено.   За мен е веселото.    Иначе наистина Кокончо Кокич никъде го няма.

Не ни интересува, кога в кой образ се преобразяваш.

Дадох ти адреса на лична! Ела да видиш точно къде уринирам!

А телефон?

преди 1 минута, Митко Вълчев написа:

А телефон?

Такси не искаш ли?

Не ни интересува

Нещо много им се връзвате  на шегите и закачките.  Да не си и ти още ерген като Миро от Русе?   Иначе те и двете са омъжени и с по две деца.  Шегуват се.

преди 8 минути, Митко Вълчев написа:

Япония е простила за бомбардировките в Хирошима и Нагасаки. Да, Запада е идеал. Русия

Пфффффф,значи хем Запада(САЩ) е пуснал атомни бомби над градове с цивилно население,хем Запада е идеал ??? Ти си с не по-малко промит мозък от тези ,които защитават Путин...

преди 17 минути, Hristo52 написа:

Такси не искаш ли?

Тоест, един анонимник ползващ памперси, пише някакъв адрес и аз ще мина 170 км. Да разбера, че лъже. Корабче да виждаш?

Тоест, един анонимник ползващ памперси, пише някакъв адрес и аз ще мина 170 км. Да разбера, че лъже. Корабче да виждаш?

Майсторче! Герой!

Хайде чиба. И ти в хладилника както казва Сирена

преди 22 минути, attj написа:

Нещо много им се връзвате  на шегите и закачките.  Да не си и ти още ерген като Миро от Русе?   Иначе те и двете са омъжени и с по две деца.  Шегуват се.

Две по две имаш четири. Или си общо с две и сменяш самоличността им сменяйки твоята? Виж Трол, не си ми интересен в женското си амплоа.

преди 19 минути, Лудият Учен написа:

Пфффффф,значи хем Запада(САЩ) е пуснал атомни бомби над градове с цивилно население,хем Запада е идеал ??? Ти си с не по-малко промит мозък от тези ,които защитават Путин...

Ми аз ти писах ватник , но нямаш капацитета да асимилираш. Японците които са потърпевши са простили, Ватата на която САЩ спасиха задника, не. Шизота, кво да ви прави човек?

преди 4 минути, Hristo52 написа:

Майсторче! Герой!

Хайде чиба. И ти в хладилника както казва Сирена

Дъртото ми шубенце. В сряда съм в София поне за шест часа, ако се осмелиш да си пишеш телефона, ще те чакам с удоволствие. Да те черпя диетична сода, щото шанс да ти посегна няма, ти мен да удариш пък хич .

Ватенките се превъзбудиха и започна да пикаят газ. Щото пак зададох класическия въпрос. Кое е предимството на Русия пред Запада, заради което биха искали децата им да живеят там? Щото е ясно, щом няма такова, те нямат нужда от лекар да доказва, че са умствено увредени.

преди 2 минути, Митко Вълчев написа:

Ми аз ти писах ватник ,

Не ме наричай "ватник" ,аз нямам нищо общо с идиоти като Путин...Понеже няма какво да кажеш и се видя,че доводите ти са головодни,та затова започна да ме обиждаш...Според теб,когато касапин като Путин пуска бомби е жестоко (което е факт),но когато САЩ избиват,то техните бомби са "хуманни " ,така ли ???

преди 4 минути, Киро Н. написа:

Още ли скачаш бе гнил седесар?

Портиера ми на 70 ще се изходи върху тебе

Той може, но ти просто ще напълниш памперса, като дедо Ристо. Аре, потапяй се 

преди 1 минута, Лудият Учен написа:

Не ме наричай "ватник" ,аз нямам нищо общо с идиоти като Путин...Понеже няма какво да кажеш и се видя,че доводите ти са головодни,та затова започна да ме обиждаш...Според теб,когато касапин като Путин пуска бомби е жестоко (което е факт),но когато САЩ избиват,то техните бомби са "хуманни " ,така ли ???

Не. Когато касапинът Сталин, иска помощ от САЩ да го спаси от войната който той започна с приятеля си Адолф, ясно че ще има жертви и от двете страни. Хуманни бомби няма, има хуманни общества, които задават правилен модел на поведение. Такива са западните държави, за разлика от Русия. Поне от 106 години. Тя е пример само какви не трябва да бъдем.

Е за това не искам да гледам в форума без да съм се логнал, че виждам геройства!

преди 3 минути, Митко Вълчев написа:

като дедо Ристо.

Защо не дойде бе? Адрес ти дадох на лична, нали за 5 мин. беше при мен да ми счупиш главата или нещо подобно? А се оказва на 170 км. Предполагам че си в София даже ама си от въздухарите! Аман бе!

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.