Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 11 минути, parmobil написа:

Аз не знам как такъв елементарен въпрос го отклони в такава посока? Да го поставя още по-ясно, за да няма волни интерпретации от твоя страна - коя държава не се е съобразявала с ядреното въоръжение на СССР/РФ?

"Коя държава не се е съобразявала" е съвсем различно от "кой не ги е броил", още повече че като спомена за комплекси, реших че става дума за хора, защото няма как да приписваш комплекси на цяла държава. Това е качество присъщо на хората.

Както и да е. Дори и да си говорил за държава, това не променя фактът че тукашният отбор "Черешка" не смятат Русия за глобална сила, което показва умственото им ниво.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 2 минути, ivottoshev написа:

Както и да е. Дори и да си говорил за държава, това не променя фактът че тукашният отбор "Черешка" не смятат Русия за глобална сила, което показва умственото им ниво.

Точно обратното на това което казваш , русите са страхливи пияни и глупави хора , те са слаби и се крият зад ядрени бомби. Ако не са тези ядрени бомби сега нямаше да има война в Украйна , която вече две години не могат да спечелят.

преди 2 минути, ivottoshev написа:

"Коя държава не се е съобразявала" е съвсем различно от "кой не ги е броил", още повече че като спомена за комплекси, реших че става дума за хора, защото няма как да приписваш комплекси на цяла държава. Това е качество присъщо на хората.

Не знам за отбор черешка, ама за света съм сигурен че им се присмиват и разбраха че не стават и чеп за зеле.

Затънаха яко в ла*ната. Всеки ден има клипове с нови унищижени танкове, потопиха им флагмана на черноморският флот, унищожиха им подводница.

Настина ли си мислиш че тези хора всяват респект сред приятелите си.

Тоя цирк в Украйна още ли го гледате?................ та чак и ръкопляскате!?..............глупци!🙂

преди 3 минути, BANKATA написа:

Настина ли си мислиш

Дали има със какво да мисли , ако имаше нямаше да се излага сега. :hush:

преди 14 минути, Flashback написа:

САЩ, разбира се, се съобразяват с ядрения потенциал на РФ и нямат възможност да ѝ внесат "демокрация" пряко и директно, иначе досега да са разпарчатосали, балканизирали, васализирали тази огромна и богата на ресурси територия.

Не е случайно че краварите се дървят на всички... но не закачат Северна Корея. Не е случайно че се пробваха с Афганистан... но не направиха нищо на Пакистан, въпреки че уж точно в Пакистан се криеше Бин Ладен.

Разбира се съвсем не е случаен и фактът, че извън "големите" -  САЩ, Русия, Великобритания, Франция, Китай и Индия, единствените други държави с ядрено оръжие са именно Северна Корея и Пакистан

преди 1 минута, laplandetza написа:

Тоя цирк в Украйна още ли го гледате?................ та чак и ръкопляскате!?..............глупци!🙂

Копейка в Русия ли си

Има ли кой да оспори , че руските продажни алкохолози не играят в играта на трудно дефинирани глобални <заговорници>?

преди 1 минута, Coco1 написа:

Копейка в Русия ли си

Плащай с диаманти и злато бе, ръфляняк!😄

преди 9 минути, free... написа:

Точно обратното на това което казваш

Както вече казах: думите на човек, който сам си признава че е тук за да разпространява фейкове, нямат никаква тежест

преди 3 минути, ivottoshev написа:

Не е случайно че краварите се дървят на всички... но не закачат Северна Корея. Не е случайно че се пробваха с Афганистан... но не направиха нищо на Пакистан, въпреки че уж точно в Пакистан се криеше Бин Ладен.

Разбира се съвсем не е случаен и фактът, че извън "големите" -  САЩ, Русия, Великобритания, Франция, Китай и Индия, единствените други държави с ядрено оръжие са именно Северна Корея и Пакистан

Не закачат СК заради жертвите които би дала ЮК.

СК са по зле и ватенките. Основното им вхоръжение е от '50-'60. Имат някакви неща които да показват по парадите (като руснаците армата) и толкова.

преди 15 минути, BANKATA написа:

Не знам за отбор черешка, ама за света съм сигурен че им се присмиват и разбраха че не стават и чеп за зеле.

Затънаха яко в ла*ната. Всеки ден има клипове с нови унищижени танкове, потопиха им флагмана на черноморският флот, унищожиха им подводница.

Всеки ден имало клипове с "перемоги, перемоги, перемоги", а руснята "слаби" и "цял свят им се смее", та да се чуди човек защо великите укропи с цялото НАТО зад гърба си не само не са ги изгонили от своите територии, а не са стигнали поне до "масква"?!

преди 10 минути, BANKATA написа:

Ето, @parmobil, за това ти говоря. Интелектуално равнище, застинало на ниво "трети клас"...

Отбор "Черешка" в пълният си блясък :)

Тия лафове на село от 65 година ли са 

279380762_1196326147861965_4884232522216907378_n.jpg.56aad66034ff5be68e62b46ce2736af7.jpg

Ти от старите тролчарници на Пардюто ли си излезал? от Посолството?

Обявявам война на Глобалните <западни> и разбира се Руски и Китайски интереси на територията на Балканите и Европа.

Ти си плоскоглава надупена слугиня!

преди 4 минути, ivottoshev написа:

Както вече казах: думите на човек, който сам си признава че е тук за да разпространява фейкове, нямат никаква тежест

Всъщност си доста глупав щом не можеш да разбереш какво съм казал. Ама нищо , на теб ти е простено!

току-що, laplandetza написа:

Обявявам война на Глобалните <западни> и разбира се Руски и Китайски интереси на територията на Балканите и Европа.

Ти защо се прехвърли на този профил , за да обиждаш ли ?

Когато не можете да се защитите започвате да обиждате.

ВАНКАТА 

изказването ти показва колко ти е мозъчето. Колегата ти даде 3-ти клас - прав е

Ракетите които летят над Япония и Токио какво са - пластмасови макети ли ?

Имаш ли представа каква техника трябва да се направи термоядрен заряд с тегло 200-300кг. 

За да натрие носа на такива спецове като тебе Ким се снима с основния детайл на такъв заряд в ръцете си - нарича се неутронна леща

преди 1 минута, free... написа:

Всъщност си доста глупав щом не можеш да разбереш какво съм казал. Ама нищо , на теб ти е простено!

Ами то си пише какво си казал: Целта ти е да пускаш много фейкове, та потребителите да ескалират

Ти някакъв друг превод ли имаш на написаното?

преди 2 минути, laplandetza написа:

Вземи тия рубли за лосион. Руски чугуне "патриоте"

363299617_6639935456027019_6104618464085355353_n.jpg

преди 8 минути, ivottoshev написа:

Аз отговорих на @Киро Н., който говореше, че РФ възстановявала глобалния си статут. И моето питане беше кога го е губила, като всички се съобразяват с нея заради ядрения арсенал. Какво неясно има, за да го изгладим без да извърташ въпроса към участниците в темата?

преди 2 минути, free... написа:

Ти защо се прехвърли на този профил , за да обиждаш ли ?

Когато не можете да се защитите започвате да обиждате.

Имам Задача, огън и бой по Глобалните Интереси за Балканския Регион............ контрол и върху руската пропагандна война. Това е , просто и ясно.

Вземи тия рубли за лосион. Руски чугуне "патриоте"

363299617_6639935456027019_6104618464085355353_n.jpg

Дай рублите за <старо желязо> алумин и бакър .......................... преработка за едни Бъдещи чертожни самолети................

преди 1 минута, laplandetza написа:

Имам Задача, огън и бой по Глобалните Интереси за Балканския Регион............ контрол и върху руската пропагандна война. Това е , просто и ясно.

Това го знаем!

Не знам защо обиждаш без някой теб да обижда?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.