Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

По темата  Театрална Украйна няма нищо значимо за отбелязване.............. , екипите снимат матрял за Пропагандата , а едни нещастници изписват стотици милярди.................. от време-на време, някой форомен вопъл и толкоз..................

преди 2 минути, free... написа:

Ти какъв си в руското посолство?

Персона НонГрата или както се казва там................имам забрана за влизане в Русия.......... не се шегувам!

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Дипломат ли си?

Трябва да знаем кой да изгоним!

преди 1 минута, free... написа:

Дипломат ли си?

Трябва да знаем кой да изгоним!

И от тука ще ме гонят....................скоро🙂

преди 15 минути, laplandetza написа:

Вие <специалистите> не сте  ли излъгани?

Как да съм излъган, след като положението преди войната го познавам от първо лице, а по отношение на войната, все пак военното образование и факта, че владея руски и английски и разбирам украински и се информирам от всички възможни източници, някакси ме кара да си мисля, че не съм аз излъгания.

Повредата е в твоя телевизор.

преди 1 час, free... написа:

Напълно съм съгласен със теб , ние сме Българи и на български език се изписва Андреевка!

Така е

преди 2 минути, Реджеп Иведик написа:

Как да съм излъган, след като положението преди войната го познавам от първо лице, а по отношение на войната, все пак военното образование и факта, че владея руски и английски и разбирам украински и се информирам от всички възможни източници, някакси ме кара да си мисля, че не съм аз излъгания.

Повредата е в твоя телевизор.

Тя тая <война> се очакваше, но как и колко беше неясно. Нешата започнаха окло 2008, ако не и по-рано, а след 2014 беше въпрос на <подходящ момент>. Това е пародия на война, даже не е и <военна операция>, някаква военна пародия, селска постановка, много некадърна за дебили и глупаци.......поредна БабаЯга и Сигнал за Затягане на примката , пък и на колана.

преди 19 минути, Киро Н. написа:

ВАНКАТА

Ехооо - чети плачкането на президента на Южна Корея днес.

Какво да чета. Още една държава ще налага санкции на Русия.

преди 13 минути, Реджеп Иведик написа:

..

Уж си бил в армията............ помниш ли как убиха моя млад тогава приятел капитан Атанас Ангелов 2009г........ който застраши сериозна корупция в българската армия и.............  го самоубиха с разглобен пистолет............да не смяташ , че падам от Луната и нямам информация какво  и как се злоупотребява и се Изписват милиарди от и чрез армията?

преди 49 минути, Flashback написа:

Вашингтон води прокси война срещу Русия използвайки украинците като пушечно месо, но дори не може да им осигури нужното оборудване.

НАТО признава, че изпитва затруднения с доставките на оръжие и боеприпаси за Украйна.

Ръководителят на Военния комитет на НАТО адмирал Роб Бауер призна на годишната конференция на началник-щабовете на страните от НАТО в Норвегия, че НАТО не може да се справи с исканията на Украйна за оръжия и боеприпаси и че исканията на Киев за доставки надхвърлят възможностите на НАТО.

"Количествата военно оборудване и боеприпаси, поискани от Украйна, са огромни. Мащабът и обемът на исканите поръчки надхвърлят нашите производствени възможности", добави той.

Не, руснаците водят война заради егото на Путьо.

Докато не са ми ударили забрана............ да си знаете, при по сериозните <мероприятия> в случая с глобален ефект, тази пародийнавойничка и да речем псевдопандемията, за такива Разработки е много ползотворно да си изградиш Опозиция, уж Съпротивителни, реакционни групи, сили, личности, даже и партии, освен граждански организации. Тези обират негативната за теб енергия и по лесно я парираш, контролираш, а и ползваш компрометиране на Реакцията. 

Такива класики в БГ са примерно разни уж националистки партии, сега най - развявана е една подобна на прераждане, ........ личности, има един президент такъв ....... личности -разни експерти, спецове ми пр............. има си разнообразие. Истинска реакция е трудно да се организира при такъв <инжинеринг>...........това ако се случи, крачката до неконтролирана замяна на <проверената, назначена> власт е много лека и малка...........вероятност и за революционни събития.

Реално не съществува организирана Сила срещу наместниците на Голямата Игра в България.

преди 6 минути, laplandetza написа:

псевдопандемията,

от която имаме удвояване на чувалуте с трупове - нищо работа нали:D

преди 22 минути, BANKATA написа:

Не, руснаците водят война заради егото на Путьо.

Тцъ, ако зависеше само от Русия и Украйна, мир щеше да бъде подписан още през март миналата година, но САЩ и UK не позволиха.

преди 2 часа, Flashback написа:

A Флаша споделя новини предимно от западния мейнстрийм като "The New York Times", "The Washington Post", "The Wall Street Journal", "The Guardian""The Telegraph" и "Bloomberg".

Тях ли обвиняваш, че разпространяват фейкове и пропаганда?! 🤪

Когато пускаш само негативни новини срещу Украйна, за да внушиш определено заключение, да ТИ разпространяваш пропаганда :giggle1:

Ама нищо чудно да не знаеш значението на думата, имаше един такъв преди време. 

Дай една положителна новина

Например замяна на Зелката с истинския кукловод Ермак

ПП

А има положителна новина

Международния аферист Коломойски е в ареста след 3-то обвинение по което му бяха поискани 3 милиарда гривни залог (търси се от американците) Впрочем финансирал е Зелката на победните избори.

Появиха се и опозиционери - соросоиди, Порошенко.

По делата за подкупните офицери от мобилизацията - ни звук ни стон

Демокрацията се развива лека полека

преди 3 часа, Киро Н. написа:

Дай една положителна новина

Например замяна на Зелката с истинския кукловод Ермак

ПП

А има положителна новина

Международния аферист Коломойски е в ареста след 3-то обвинение по което му бяха поискани 3 милиарда гривни залог (търси се от американците) Впрочем финансирал е Зелката на победните избори.

Появиха се и опозиционери - соросоиди, Порошенко.

По делата за подкупните офицери от мобилизацията - ни звук ни стон

Демокрацията се развива лека полека

В Мухосранск как е ?

Путлер не краде ли ?

Путлеристите не крадат ли ?

Ти на чия страна си ?

преди 8 часа, Flashback написа:

Вашингтон води прокси война срещу Русия използвайки украинците като пушечно месо, но дори не може да им осигури нужното оборудване.

НАТО признава, че изпитва затруднения с доставките на оръжие и боеприпаси за Украйна.

Ръководителят на Военния комитет на НАТО адмирал Роб Бауер призна на годишната конференция на началник-щабовете на страните от НАТО в Норвегия, че НАТО не може да се справи с исканията на Украйна за оръжия и боеприпаси и че исканията на Киев за доставки надхвърлят възможностите на НАТО.

"Количествата военно оборудване и боеприпаси, поискани от Украйна, са огромни. Мащабът и обемът на исканите поръчки надхвърлят нашите производствени възможности", добави той.

Срещнах думите му, цитирани в руски медии без указване на източник, и потърсих старателно и добре в Гугъл, но не ги намерих. Казах си, че може нещо руснаците да изкривяват или пресилват.

Сега виждам, че са си сто процента истински, мерси!

Като гледам, руснаците лъжат сто пъти по-малко от укровете и, след тях, западните медии. Даже не, че пряко лъжат руснаците, а се подлъгват в желанието да е тяхна тяхната :)

преди 7 часа, Реджеп Иведик написа:

Ако горното е вярно, значи имаш яки филтри в главата на вход и/ли на изход.

Някой ти ги е вкарал и/ли сам си ги направил.

Леле леле , руски дипломати от посолството влизат във форума за да плюят по нас Българите. Все едно ние сме виновни , че руснаците започнаха война която не могат да спечелят! :speak:

Каква била раутата , някой май яко е сгазил и сега се скри от срам , успях ли да разбия плановете или ще трябва още да се постарая ?

П.П. Няма да се откажа !

@Реджеп Иведик загря ли какво се случва ? :rolleyes:

Да поздравим групата от посолството със една Българска народна песен!

преди 55 минути, free... написа:

Леле леле , руски дипломати от посолството влизат във форума за да плюят по нас Българите. Все едно ние сме виновни , че руснаците започнаха война която не могат да спечелят! :speak:

Каква била раутата , някой май яко е сгазил и сега се скри от срам , успях ли да разбия плановете или ще трябва още да се постарая ?

П.П. Няма да се откажа !

@Реджеп Иведик загря ли какво се случва ? :rolleyes:

Може и да не е руски дипломат. Той не е признал. Прилича на чужденец по почерка, явно интелигентен чужденец. Опитва се да манипулира. Но не си е признал да е руснак или руски дипломат.

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

Може и да не е руски дипломат. Той не е признал. Прилича на чужденец по почерка, явно интелигентен чужденец. Опитва се да манипулира. Но не си е признал да е руснак или руски дипломат.

:wub:   Той не е само един.  :hush:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.