Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 минута, Flashback написа:

Косенце, затова ли Байдън сега пак трябва да се моли на Конгреса за нова помощ за Украйна?

Да, САЩ имат гигантски военен бюджет, 850 млрд. долара годишно, но с този бюджет се издържат над 800 военни бази по света със съответния персонал. Ти да не мислиш, че САЩ могат просто ей така да ги изсипят всички тези милиарди в украинската черна дупка?! Досега САЩ са отделили 110 000 млрд. долара за Украйна и сега Байдън проси нови 24 млрд. долара, щото предишните свършиха, а единствено което САЩ постигат в тази прокси война е, че затъват още по-дълбоко от Русия в украинското блато и вече се чудят как да спасят лицето си от този пореден провал.

А както казаха официални лица от Вашингтон, САЩ няма да могат да окажат същата помощ по обем и в бъдеще, каквато наляха първоначално.

Колкото до поредната пожелателна мисъл, как "украинците мачкали една супер сила", самият факт, че пан Зеленски вече събира да праща в месомелачката куцо, кьораво, сакато, психично болно и хив-позитивно, както и не могат да изгонят "орките" от своята територия вече 18 месеца, а руснаците продължават да държат 20% от УкроРайх, само доказва колко си заблуден.

Тъпо че дрънка... 5 % от ГОДИШНИЯ бюджет и половината от ЦЯЛАТА боеспособна армия  я няма. Правиш ли разликата между това с големите букви?

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 2 часа, miro20 написа:

Колко тъп трябва да си за да следваш все още това  се питам ????

Човека сам си признава че е в тази тема за да разпространява фейкове:

...обаче ти не изневери на същността си да копираш и възхваляваш всички възможни фейкове където и да ги откриеш, стига да съвпадат с опорките ти.

Колко тъп трябва да си, че във всеки свой пост да се осираш тотално, г-н Насраний?

преди 10 минути, kosyo написа:

Тъпо че дрънка... 5 % от ГОДИШНИЯ бюджет и половината от ЦЯЛАТА боеспособна армия  я няма. Правиш ли разликата между това с големите букви?

Тъпо я, много добре се описа!

И това пак са поредните ти измишльотини.

Кристофър Каволи, който е генерал от американската армия, а в момента е Върховен командващ съюзническите сили в Европа, само преди месец каза, че руската армия в момента е по-силна отколкото в началото на войната.

Ама ти такива източници не следиш, дай ти само дронове и фейкове от украинската пропаганда.

преди 2 часа, Киро Н. написа:

ПП

paramobil това е само повод

Както производството на чипа за айфоня е повод за милитаризация на Тайван

Аз пък съм останал с впечатление, че Samsung проектира и произвежда чипове и дисплеи за айфоня. Войната за патентите между тях си я има(ше), но бизнесът си е бизнес.

преди 1 час, ivottoshev написа:

Е как кой? Напиши в търсачката на форума "Втората в света" и ще ти излезе и КУХАТА ХРАЛУПА, и Митето Вълчев и изобщо целият отбор "Черешка". Дали избиват комплекси по този начин - това можеш да ги питаш и лично, но едва ли ще ти отговорят :D 

ПП: Че даже и БаалБукащата простотии те е лайкнала. Тя не че блести с особено висок интелект, ама да лайкне пост, който охарактеризира нея и такива като нея като комплексари  - това е ново дъно, което копае :lol6:

Това беше най-скучното ти отклоняване на въпрос. Нямаше Косово, сникерси, Кравария.

преди 12 минути, Flashback написа:

Тъпо я, много добре се описа!

И това пак са поредните ти измишльотини.

Кристофър Каволи, който е генерал от американската армия, а в момента е Върховен командващ съюзническите сили в Европа, само преди месец каза, че руската армия в момента е по-силна отколкото в началото на войната.

Ама ти такива източници не следиш, дай ти само дронове и фейкове от украинската пропаганда.

Силна ама на половина. Да разбирам ли че за цифрите си съгласен. Затвърждават мнението ми колко си слаб като се извадят цифрите . Иначе на приказки го докарваш... Дерзай -далече ще стигнеш.

преди 20 минути, parmobil написа:

Това беше най-скучното ти отклоняване на въпрос. Нямаше Косово, сникерси, Кравария.

Ахаааа, отклоняване на въпрос било. Ясно. Когато зададе въпросът: "С този ядрен арсенал, кой не ги е броил за глобална сила?", аз си помислих че говориш по принцип, а се оказа че не е ставало дума и за тукашните фейкомети от отбор "Черешка" и онези, които им пишат опорките. Явно си знаеш какво е нивото им.

Уточнявай следващият път, щото ей така стават обърквания.

току-що, kosyo написа:

Силна ама на половина. Да разбирам ли че за цифрите си съгласен. Затвърждават мнението ми колко си слаб като се извадят цифрите . Иначе на приказки го докарваш... Дерзай -далече ще стигнеш.

Косенце, душицо наивна, и ти не си усвоил четене с разбиране в първи клас!

Продължавай да надуваш сапунения мехур, жал ми е да ти троша хатъра! :)

През тази учебна година, учениците ще трябва да отговорят на въпроса:

"Какво е искал да каже авторът?"

4asti.png

Вие какво мислите?

:popcorn2:

Преди месец-два укрорайхът май беше пробил първата отбранителна линия на руските войски и аха да счупи втората.

Нещо не чувам повече такива победни релации.

Някой да знае счупиха ли втората линия и стигнаха ли третата и дали Зеля ще пие кафе-шампанско на Нова година в Крим?
Е, беше казал напролет, че това лято ще пие там кафе... но засега попречиха храсталакът и тревите... а поне за Нова година?

Или е сънувал, нещо така?

преди 2 минути, rado_svet написа:

дали Зеля ще пие кафе-шампанско на Нова година в Крим?

Какъв Крим бе човек!? Те до дни влизат в Москва!

току-що, Hristo52 написа:

Какъв Крим бе човек!? Те до дни влизат в Москва!

Пиши "масква", че да те разбере агитката Козяк-Бандера.

преди 1 час, Flashback написа:

Косенце, душицо наивна, и ти не си усвоил четене с разбиране в първи клас!

Продължавай да надуваш сапунения мехур, жал ми е да ти троша хатъра! :)

Още каза нещо и рязко загуби интерес към темата и реши че ще се засегна... Много бързо се отказвате от казаното ,а?  2-рия за днес , още някой желаещ да затвърди наблюдението?

Я да те бъзна Косьо

Значи тъпите ватенки в началото на 2023 взели (напълно на доброволни начала) да накажат укрите с дронове .

И лека полека станало това положение, графиката е пусната вчера. 300 удара на месец.

Айде дронирай Косьо - с здраве -

IMG_20230917_180258_374.jpg

преди 5 минути, Реджеп Иведик написа:

Просто Киро

Това са му дали да покаже. :hush:

преди 1 час, kosyo написа:

Още каза нещо и рязко загуби интерес към темата и реши че ще се засегна... Много бързо се отказвате от казаното ,а?  2-рия за днес , още някой желаещ да затвърди наблюдението?

Мачкай ги всичките , че аз ако ги почна и ще има "сълзи и сополи" ! :)

преди 26 минути, free... написа:

Мачкай ги всичките , че аз ако ги почна и ще има "сълзи и сополи" ! :)

То ваш'те "мачканици" са като украинските "перемоги" - всеки е чувал за тях, но никой не ги е виждал! 

image.gif.a25b18beb24e8a390e5609146454c478.gif

преди 3 часа, ivottoshev написа:

Ахаааа, отклоняване на въпрос било. Ясно. Когато зададе въпросът: "С този ядрен арсенал, кой не ги е броил за глобална сила?", аз си помислих че говориш по принцип, а се оказа че не е ставало дума и за тукашните фейкомети от отбор "Черешка" и онези, които им пишат опорките. Явно си знаеш какво е нивото им.

Уточнявай следващият път, щото ей така стават обърквания.

Аз не знам как такъв елементарен въпрос го отклони в такава посока? Да го поставя още по-ясно, за да няма волни интерпретации от твоя страна - коя държава не се е съобразявала с ядреното въоръжение на СССР/РФ?

преди 1 минута, parmobil написа:

Аз не знам как такъв елементарен въпрос го отклони в такава посока? Да го поставя още по-ясно, за да няма волни интерпретации от твоя страна - коя държава не се е съобразявала с ядреното въоръжение на СССР/РФ?

САЩ, разбира се, се съобразяват с ядрения потенциал на РФ и нямат възможност да ѝ внесат "демокрация" пряко и директно, иначе досега да са разпарчатосали, балканизирали, васализирали тази огромна и богата на ресурси територия.

Остава им само да водят прокси война срещу нея, а украинският прокси полигон отдавна беше подготвян за това, което се случва в момента. 

Вероятно срещу Китай ще се пробва същия сценарий, чрез тайванското прокси, щото и Китай има ядрено оръжие, което е достатъчно за ответен удар.

преди 11 минути, Flashback написа:

То ваш'те "мачканици" са като украинските "перемоги" - всеки е чувал за тях, но никой не ги е виждал! 

image.gif.a25b18beb24e8a390e5609146454c478.gif

Аха тъкмо гледах един как от кеф си хвърли ръката или останките от нея докато скачаше от буханката поразена от дрон. Или беше на другаря му- тъжна работа , ще натовари онзи бюджет още малко.

Косенце-босенце, надувай си сапунения мехур, но ще дойде момент когато ще се спука! Неизбежно е! ¯\_(ツ)_/¯

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.