Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 2 минути, andiay написа:

Написал съм - груб превод....

Груб мруб, добре си се справил, като за тебе.

И къде е логиката, освен ако не гледаш от камбанарията на Касапина Путлер ?

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 17 минути, Филипов написа:

БАЙДЕН ДАЕТ УКРАИНЕ ATACMS. УДАРЫ ПО СЕВАСТОПОЛЮ. НУЖНЫ ЯДЕРНЫЕ ИСПЫТАНИЯ?

Дает я. Аз нали ви казах, че ще дава и хоро ще играе ?

Колкото и да са велики САЩ, не могат да си позволят да прегазят като луд кон Будапещенския меморандум, щот тъй им е скимнало.

А вашите ядрени изпитания ги скивахме, морското бебе като думна Кримския мост. Земете да проверите барем дали ръждясалите ви ракети ще излязат от шахтите, като натиснете копчето.

Логиката ви е като на терорист с граната. Ще взривите себе си, ама кефа е, че и другите ще умрат.

После се чудите що сте нерукопожати и никой не иска да си играйка с вас.

преди 17 минути, Филипов написа:

Украинский фронт - мешок для ВСУ. Распутица скоро. Минус Леопард-2. 23 сентября 2023

Ма нема такива умници като вазе.

Хем печелите войната отстъпвайки, хем се радвате, че распутицата е скоро

Дръж се Жан Себастиян, остават 5 секунди до края на серията !

Имаше такъв филм Ум белия делфин.

Националната комисия по стандартите на държавния език на Украйна разрешава думите "Руска Федерация, Русия, Москва, Руска Империя" и под. да се пишат с малка буква на държавния език на Украйна.

https://t.me/mmmadnet/14491

С това, разбира се, тези обекти ще станат десет пъти по-малки, укрошопарите и укрошопарките десет пъти по-културни и, най-важното, перемога, перемога!

М.др., много показателно е, че езикът в името на тази официална държавна организация е наречен държавен, а не "украински". При нас във всички такива структури езикът ни си е наречен "български", при руснаците "руски", при немците "немски" etc., а само украинските шопари не са сигурни кой им е езикът...

преди 8 часа, Реджеп Иведик написа:

Искат ли руснаците война

Не , те са миролюбив народ.

преди 42 минути, Joss Bomon написа:

Украински младежи на море в Испания: "Да се бият политиците, да воюват депутатите. Ние не искаме да се бием и да умираме, тук в Испания ни е добре..."

https://www.facebook.com/reel/249973074513415

Прави са ,сигурен съм че украинците не искат войната която започна през 2014г.

преди 1 час, lebel написа:

Не мо'ете го озорите Иво ( @ivottoshev ... гле'ам, че има и ivottoshev2 ) с доказателства. Той се преквалифицира от краварския Beerpong, в Медведь пришёл - медведь ушёл и са е на ниво белая горячка. На галено - белочка. Там доказателствата са... до хрена, а всичко друго - трын-трава.

Ми дай твойте доказателства и да дискутираме. Вместо общи приказки и опит за смешка със съмнителен резултат, да беше написал нещо по повод тезата ми. 

ПП: Вторият ми профил беше направен само за да питам началството защо имам бан на оригиналния. Никога не е ползван за писане във форума.

Потери нет!

И на връщане от СВО бойците ги бият зверски:

Не им върви нещо.

преди 6 часа, kirko12 написа:

ВАНКАТА

Успокой се дете - американците бяха най-добри, най-хубави, най-умни и най-демократични.

Само че на всички им писна - особено след като съсипаха Ирак с едно шишенце от капки за нос.

Оттогава не са толкова лъскави.

И най-важното - нямат вече толкова пари.

Като ще сравнява двете войни да го прави като хората, а не по манипулативен начин.

преди 10 часа, Inana.. написа:

"перемогите " на нашият отбор "амеба " !!!

И @Coco1Зелената еуглена, е техният пророк!

преди 30 минути, Coco1 написа:

375875292_292532770190600_4405508805915806264_n.jpg

Този дядка, като го гледам, 50 години градина е копал, животни е гледал, дърва е сякъл, в някой завод е работил, къща е построил, деца отгледал.

А ти какво си произвел, освен "производството" ти в кенефа, което пускаш и тук?

Косьо

Вагнер е при Херсон :)

Май май партизаните ще закъсат в тоя район.

ВАНКАТА

Вучич, много хитър тип, отбеляза че Путин е използвал същите думи (за инвазията) като американците през 1999.

Мисля че това е просто слУчаеност някаква ... американците са ебати пичовете.

Но лошия пример...

ПП

Днешните киевски вестници са посърнали здраво след анализа на лавровското изказване. 

Аз им се чудя - последните дни минаха в яка перемога - къде са бодрите прогнози ?

преди 6 минути, kirko12 написа:

Косьо

Вагнер е при Херсон :)

Май май партизаните ще закъсат в тоя район.

ВАНКАТА

Вучич, много хитър тип, отбеляза че Путин е използвал същите думи (за инвазията) като американците през 1999.

Мисля че това е просто слУчаеност някаква ... американците са ебати пичовете.

Но лошия пример...

ПП

Днешните киевски вестници са посърнали здраво след анализа на лавровското изказване. 

Верно ли? Аз си мислех че да в падналия Ил в Африка.. А бре тия не бяха ли врагове нещо или забравихме за пуча вече? То мина малко време ама то не се славите с дълга памет.

Браво на Пегов- един надпис се появи отново:

Лошото е че има и още един..

Русорез 989 налита на танк:

https://x.com/666_mancer/status/1705836339218841909?s=20

Полк. Пьотр Черник

"Направена е огромна крачка напед по посока оперативното обкръжаване на Бахмут. Руснаците ще се сражават до смърт за запазването му. Защо? Защото той има политически смисъл. Путин каза, че са го превзели, награди ги. Като знаем , че руснаците умеят масово да умират за родината, за величието й", в конкретния случай за Путин, то те това ще направят. Няма да могат да го напуснат", отбелязва експертът. 

"Що се отнася до самата битка за Бахмут, то аз не съм уверен, че тя трябва да се прави по начина, който руснаците прилагат. Ще припомня, че руснаците превземаха Бахмут на огромни маси пушечно месо. Ние не можем да си позволим да хвърляме нашите войници с хиляди, тъй като Бахмут трябва да бъде взет. По-мъдро е да отрежем цялата логистика на врага, така че те да започнат да ядат плъхове. Мисля, че така ще стане", заявява Черник.

Източник

Празни приказки на фона на заплахата на Лавров

Току що им беше обявена тотална война.

Както написах - живота е суров 

Free

Може да са ползвали новичок но тепърва ще почнат да избиват сватби - тоест да затриват цялата рода казано по разбираемо

преди 11 часа, Inana.. написа:

А, Германия преклони глава пред Путин

https://www.kingofnet.net/germaniq-prekloni-glava-pred-russia/

Е няма как! Не им се седи нито на тъмно нито на студено! :)

преди 38 минути, rado_svet написа:

Че ти какво друго чакаш от *посерков от мойсейково* Той с друго не може да ни изненада! Мда..

преди 5 минути, Hristo52 написа:

Той с друго не може да ни изненада! Мда..

Аз мога но ти не искаш да говориш нормално или не можеш.

Не можеш да защитиш нито себе си нито тези , които са виновни за войната. Това е причината да ни блокираш и да ни обиждаш!

Не си задаваш въпроса защо ние не те обиждаме а ти нас ни обиждаш.:hush:

Хубав ден! :wink12:

преди 54 минути, rado_svet написа:

Този дядка, като го гледам, 50 години градина е копал, животни е гледал, дърва е сякъл, в някой завод е работил, къща е построил, деца отгледал.

Бабо ти се дефектно произведена 

преди 10 минути, free... написа:

Какво ме цитираш бе? Кой говори за тебе? А за твоето мнение нали се сещаш през къде ми е?

****************************************************************************************************************

Та за героите на Усрайна

Цитат

Де Сантис: Не на Киев в НАТО, няма повече празни чекове

Членството на Украйна в НАТО би било в противоречие с интересите на САЩ. Това каза републиканецът Рон Де Сантис, губернатор на Флорида, който се стреми да бъде номиниран на президентските избори през 2024 г. Освен това, според Де Сантис, Вашингтон не трябва да отпуска безкрайни средства на властите в Киев. "Не мисля, че присъединяването на Украйна към НАТО е в наш интерес. Това би добавило повече задължения за нас, така че ако добавите още задължения, тогава какви са ползите, които ще получим от това?", каза Де Сантис в интервю за подкаст от Bloomberg. Политикът републиканец допълни, че САЩ не трябва да дават "празен чек" на Украйна по отношение на финансирането на войната. Подкаст епизодът с интервюто на Де Сантис беше публикуван на 23 септември, два дни след като американският президент Джо Байдън се срещна с украинския президент Володимир Зеленски в Съединените щати. Байдън е осигурил нов пакет от помощи за Киев, включително известно количество военно оборудване. Приемането на Зеленски във Вашингтон обаче беше доста хладно и част от Конгреса, като се започне от дясното крило на републиканците, е все по-скептичен към подкрепата на Вашингтон за каузата на Киев.

източник

Така е почнахте да дотягате и на краварите вече. Памперса си заминава и нещата се променят тотално!

Косе Косе

Значи руснаците ги трепеха от високите блокове.

С помощта на новия 500кг дрон проблема е решен

Няма дрон - няма блок, няма снайперисти

Тази система ще се прилага повсеместно

https://t.me/lost_armour/1628

От вчера официално може да ги обвините в тактика "изгорена земя"

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.