Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 15 часа, ivottoshev написа:

Тоя на който му плащам наем че земята дето е сервиза ми е негова, наскоро закупи два парцела на околовръстното. 

Мога да говоря с него да си затваря очите ако имаш желание да седиш отпред и да се продаваш на тираджиите. Пиши ми ЛС 

И що още не си на московското околовръстно ?

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 минута, kirko12 написа:

Косе Косе

Значи руснаците ги трепеха от високите блокове.

С помощта на новия 500кг дрон проблема е решен

Няма дрон - няма блок, няма снайперисти

Тази система ще се прилага повсеместно

https://t.me/lost_armour/1628

Абе не знам какво бомбят като излизат клипчета от едни странни места. Някой не е спал тия дни, може би само вие.

преди 4 минути, Hristo52 написа:

Какво ме цитираш бе? Кой говори за тебе? А за твоето мнение нали се сещаш през къде ми е?

Ти току що доказа това което написах.

преди 10 часа, ivottoshev написа:

Никой не е нападал Украйна. Русия се отзова на молбата за помощ от страна на ЛДНР, също както Кравария се отзова на молбата за помощ от страна на АОК.

Единствената разлика е, че в Донбас наистина имаше геноцид над местното население и "Алеята на ангелите" го доказва, докато "доказателството" за геноцид в Рачак беше, че убитите в щаб-квартирата на терористите от АОК нямали патрони в джобовете - следователно не били терористи, утрепали десетина полицаи една седмица преди това, а най ми били фермери, мила моя майно льо :bubblegum:

Пак зацикли с лъжите.

ЛДНР си бяха създадени , контролирани и назначени изцяло от рашистан и не отразяват никакво мнение на местните.

При самото създаване, военния им министър от 4.5 млн население се оплаква че дузината доброволци които идват, после се отказват и бягат.

Алеята на ангелите е паметник на деца , загинали заради рашисткото вторжение и война. Загинали единствено и само където са бойните действия. В останалата неокупирана от рашистите част на Донбас няма нито едно убито дете или цивилен. Вече има, даже и на западния край на Украйна, но по причина терористичните рашистки удари по цивилни обекти, осъществявани заради неуспехите и провалите които има рашистката армия на фронта.

преди 54 минути, kirko12 написа:

Косьо

Вагнер е при Херсон :)

Май май партизаните ще закъсат в тоя район.

ВАНКАТА

Вучич, много хитър тип, отбеляза че Путин е използвал същите думи (за инвазията) като американците през 1999.

Мисля че това е просто слУчаеност някаква ... американците са ебати пичовете.

Но лошия пример...

ПП

Днешните киевски вестници са посърнали здраво след анализа на лавровското изказване. 

Аз им се чудя - последните дни минаха в яка перемога - къде са бодрите прогнози ?

Дай да видим цифрите между двете войни.

преди 6 минути, Coco1 написа:

Е тва е истинска заплаха от паралелната вселена :giggle1::giggle1::giggle1:

Може да бъде изображение с 1 човек и текст, който гласи 'руската православна църква с реципрочен ход: спира достъпа на българските вярващи до мавзолея на ленин и неговите чудотворни мощи. 44302 преди vaca автор: катина иванова'

Нашият хохльо какво ще прави?

преди 23 минути, free... написа:

Това е причината да ни блокираш

Всички от кофата за боклук! А не всички всички. Ние си комуникираме с  нормалните хора, не с фанатици с промити мозъци като твоя.

а според теб за това ли трябва да те обичаме а? "Не спори с комуниста, убий го!!! ❤️❤️❤️ " ?

току-що, чичо Сашо написа:

Всички от кофата за боклук! А не всички всички. Ние си комуникираме с  нормалните хора, не с фанатици с промити мозъци като твоя.

а според теб за това ли трябва да те обичаме а? "Не спори с комуниста, убий го!!! ❤️❤️❤️ " ?

Ни думай :giggle1:

280033207_1720402294984766_3932490103621831102_n.jpg.a90950c49d75bba1f090df7561caa067.jpg

преди 11 минути, BANKATA написа:

Нашият хохльо какво ще прави?

Кой от всичките болни

преди 11 минути, Coco1 написа:

Е тва е истинска заплаха от паралелната вселена :giggle1::giggle1::giggle1:

Може да бъде изображение с 1 човек и текст, който гласи 'руската православна църква с реципрочен ход: спира достъпа на българските вярващи до мавзолея на ленин и неговите чудотворни мощи. 44302 преди vaca автор: катина иванова'

Чети бе посерков. Престани да пишеш фалшиви новини!

Цитат

„Мисля, че никой в Москва няма да предприеме огледални действия срещу Българската православна църква. Ние не сме варвари“, каза Елеонора Митрофанова, посланик на Москва у нас, пред ТВ канала „Россия-24“.

бтв

Такъв като тебе е хубаво да чете всичко, а не само твойте си лъжливи соросоидни сйтове!

преди 17 минути, Hristo52 написа:

Какво ме цитираш бе? Кой говори за тебе? А за твоето мнение нали се сещаш през къде ми е?

****************************************************************************************************************

Та за героите на Усрайна

Така е почнахте да дотягате и на краварите вече. Памперса си заминава и нещата се променят тотално!

Нищо няма да се промени . :)

преди 1 минута, чичо Сашо написа:

Ние не сме варвари“, каза Елеонора Митрофанова

Това е виц на столетието :laughing4:

Чети бе посерков. Престани да пишеш фалшиви новини!

Кое не разбра соц-чугуне-посерков от паралелната вселена 

преди 11 часа, Inana.. написа:

Всички КУКЛИ НА КОНЦИ ЩЕ БЪДАТ ЗАМЕНЕНИ СЪС СВЕТЛИ АВАТАРИ !!!

Тъмната Гмеж ще бъде Изтръгната !!!

Ще НАБЛЮДАВАТЕ ПРЕОБРЪЩАНЕ НА 180 ГРАДУСА НА ИЗВЕСТНИ ЧУДОВИЩА !

Ама вече пуснаха ли ви бре

https://www.zajenata.bg/готвят-се-да-извадят-от-запрещение-близо-7000-психично-болни-у-нас-news174703.html

:giggle1:

Зеленски приветства бивш нацист в канадския парламент

Цитат

По време на реч в канадския парламент украинският президент Владимир Зеленски поздрави 98-годишен украински националист, който е служил в 1-ва украинска дивизия, наричана още СС дивизия "Галиция", по време на Втората световна война. Това става ясно от снимки, публикувани от Асошиейтед прес, предаде ТАСС.

https://glasove.com/novini/ap-zelenski-privetstva-bivsh-natsist-v-kanadskiya-parlament

Такъв като тебе е хубаво да чете всичко, а не само твойте си лъжливи соросоидни сйтове!

Точно тоя да чете? С два грама промит мозък с 10 тъпи модифицирани снимки дето го поства непрекъснато поради тъпоумие. С 10 думи на кръст, копейкин и т.н. Тоя ли дето всеки го плюе а той се смее като побъркан вместо да се обиди! Дето се прави на много велик със снимка на прочут артист на профилът си. Хайде не се шегувай!

преди 4 минути, Hristo52 написа:

Точно тоя да чете? С два грама промит мозък с 10 тъпи модифицирани снимки дето го поства непрекъснато поради тъпоумие. С 10 думи на кръст, копейкин и т.н. Тоя ли дето всеки го плюе а той се смее като побъркан вместо да се обиди! Дето се прави на много велик със снимка на прочут артист на профилът си. Хайде не се шегувай!

Бабо-комунистке пак ти излезе пяна по мустака :giggle1:

преди 4 минути, miro20 написа:

Това е виц на столетието

Опа, тлъстия от Русе! Хайде си дръж мнението за тебе си а? Да не бягаш пак като плах заяк! Айде чупка! Още ли не са те баннали?

Опа, тлъстия от Русе! Хайде си дръж мнението за тебе си а? Да не бягаш пак като плах заяк! Айде чупка! Още ли не са те баннали?

278764569_5752969211384228_809704105174199917_n.jpg.9d27e880aa67d78136953354cc98ae3e.jpg

Да не го познаваш?

преди 1 минута, Hristo52 написа:

Да не го познаваш?

И още как...мммм... Ако те интересува? На лична.

преди 6 минути, miro20 написа:

Съветските болни са най здравите болни на света

И още как...мммм... Ако те интересува? На лична.

Да бе. Точно тоя ли бе! Дреме ми!

преди 1 минута, инж. Велев написа:

Не пожелавам на никой да стане толкова прост, колкото @Coco1

Така те призведоха бабо, дефектна с петолъчката в интерната

375898801_7268107569870276_97206479783218761_n.jpg

преди 15 минути, чичо Сашо написа:

Всъщност аз си напълно нормален , нито съм фанатик нито мозъка ми е промит както се изразявате. Причината за вашето мнение е , че аз съм млад и не съм привърженик на червените. Всичко е само заради това!

Ако забележите нито се държа грубо със вас нито ви обиждам , 90% от нещата които публикувам дори не съм ги писал аз. Това са предимно новини, медийни статии и цитати на повечето от които съм посочил източника.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.