Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 19 минути, maxthon написа:

Провери ли си корабчето дали е стъпило изобщо на украински порт? Ако има port call към тяхно пристанище ще е интересно да го покажеш....

🤣 - нямам с какво друго да реагирам. Иначе има да си чакам да ми обясниш какъв лендлийз имаме в момента. Нещо, което не съществува няма и начин как да се обясни.

Като липсва морков, карфиол, кервиз и един аспирин как да е добър отговора? Само с едното зеле не става.

Колкото и човека да ти помагат да те извадят от поредното блато пак няма да ри могнат.

Дали черно на бяло е записано като лен лиз или не няма никакво значение.

Военната помощ си е военна помощ независимо как ще си я кръстиш.

Сигурен съм че пак няма.да ми отговориш на този неудобен за теб въпрос ама пак ще питам:

Чии чужди интереси изпълнясаше СССР докато им помагаха с ленд лиз?

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 11 часа, Реджеп Иведик написа:

Поне веднъж ще си признаеш ли, че си сгрешил, неволно или нарочно ?

Ма типичен комунист си. Чугун та дрънка.

Не може да си толкоз тъп, че да не смилаш, че не става въпрос за това, какво предпочиташ или какво ти е мнението. Това е цитат "полезен буржоазен идиот". Може да се промени на "полезен идиот". Но "буржоазен идиот" променя смисъла на казаното от вожда и учителя.

Ако не знаеш, за сведение, полезни буржоазни идиоти, Ленин е наричал онези хора от западните държави, които са вярвали в комунизма и морално или материално са подкрепяли комунистическа Русия и съветската власт.

Наричаме ви полезни идиоти, заедно със западните ви гурута по тази аналогия.

Между другото и рашистите ви наричат така.

Никой не уважава предателите.

И къде съм сгрешил, бре Иванушка...

Че не съм бил вмъкнал полезен пред буржоазен идиот?

Нимой да си чак толкоз тъп, за да не знаеш, че коги цитираш требежда слагаш кавички, като си напрайл сега....

"Вожд и учител" Ленин мое да е бил за теб, но не и за мен...

Между другото, никой не е доказал чие е авторството на тази фраза, като правилната фраза е "полезен идиот", без буржаазен....

Ти например си сред типичните типажи за които се ползва този жаргонен израз...

Самото ти окачествяване на тримата, които посочих като "полезни буржоазни идиоти", мнението ти, че само украинските източници говорят истината, плясването на чисто пропагандни "анализи" и чужди "патриотични" пропагандни "песнички", отъждествяването ти с "ние ша ви бием" и отъждествяването на всеки, който не споделя това "ние" с "рашист, ватник, комунист, путлерист" и въпроса "вие взехте ли..." и т.н. и т.н. говори точно за лице, което в политиката се нарича "полезен идиот", без значение дали е "буржоа", "сноб", "пролетарий" или друга социална прослойка...

А викаше, че в темата немало функционално неграмотни, а постоянно сам доказваш, че си такъв...

Но... тъй става, коги приемаш желаното за реално...

преди 10 часа, Реджеп Иведик написа:

Абе, няма тъпи хора. Още Декарт го е казал. Психически не е добре. Той затуй е комунист. Те сички са психо. Чугун в главата, вата на темето и петолъчка на челото.

Видиш ли някой да сърба супа със сърп и чук, значи не си е пил хапчетата

Ми, немало...

А ка да кайш на некой, който спори, че показват нечий двойник, а истинския бил умрел, ама го криели?

То че възприемането на желаното като реално си е отличителен белег на изразена психична дисфункция си е така, но и чисто ментално нещата требе да куцат...

Казах ти - ти мое да си "изчегъртал" петолъчката от челото си, но тя ясно еси личи в същността ти...

преди 6 часа, BANKATA написа:

Аз се крия единствено зад собствени съждения.

Нит са собствени, нит са съждения...

Само Вяра...

А коги са осланяш на Вяра, то съждения нимой да има, още по-малко па лични...

преди 2 минути, kosyo написа:

Вече на mass мина с отричане... не е на добре това. Както казах по неведоми пътища кораба от Констанца към Турция отива нейде на север , е сега то си личи ако поразцъкаш едни копчета дето ти не го можеш явно от къде идва ама нали ти се зачита отричането. Ох момент - това не е ли патологическо при тебе? .. Гледай какво става значи от липсата на комуникация с тебе и забравям вече как се процедира с тебе. Че значи ти продължаваш да отричаш всичко нищо и пак не обърна внимание примерно до този 2-рия кораб дето е до него ( не българския  ) от къде идва. Ама нали ти казах днес да не се излагаш повече - ти къде се навираш пак между шамарите. Нали си знаеш колко струва твоето "експертно мнение" за мен ? Забрави ли друже .. ей гледай как минаха 3 часа вече и сме на чисто пак ,а?  При мен тия не минават - ти много добре си знаеш цената и не ми навирай безпочвените си твърдения - те са 0 като стойност.

380660940_3442181616019999_1941492369269639300_n.jpg

преди 1 минута, BANKATA написа:

Колкото и човека да ти помагат да те извадят от поредното блато пак няма да ри могнат.

Дали черно на бяло е записано като лен лиз или не няма никакво значение.

Военната помощ си е военна помощ независимо как ще си я кръстиш.

Сигурен съм че пак няма.да ми отговориш на този неудобен за теб въпрос ама пак ще питам:

379563037_616631740553752_4225136455548130467_n.jpg

@Inana.., да ти припомня на теб, @Hristo52 и други воини на невидимия фронт, че със студ и глад ни плашехте и миналата година.

Особено Ицето. Виденовата зима -твърдеше той - щяла да ни се види като пионерски лагер.

преди 2 минути, BANKATA написа:

Е той въпроса беше да се установи защо сега Украйна изпълнява чужди интереси, а не да търсиш как да не отговориш на това като се изпробваш да намериш аналогия с някакви предишни исторически събития. Не съм аз виновен, че си я открил, въпреки, че не съществува такава. Както каза вече няма значение как ще я наречеш. Всичко друго е, но не и аналогия.

5000 km пропътува един бурят за да умре мъчително в една дупка в Украйна - добро място си е избрал човека.

image.jpeg.7c98591c303b75f378ab045b8547069a.jpeg

преди 3 минути, andiay написа:

Нит са собствени, нит са съждения...

Само Вяра...

А коги са осланяш на Вяра, то съждения нимой да има, още по-малко па лични...

Не знам за вярата явно ти я разбираш повече, ама съм се научил винаги да гледам от двете страни и колкото и да не ти понася мнението ми ще си го четеш редовно.

преди 10 минути, kosyo написа:

Гледай какво става значи от липсата на комуникация с тебе и забравям вече как се процедира с тебе.

Става така, че трябва да спреш да разтягаш локуми и да покажеш къде пише, че кораба е посетил украинско пристанище. Туитър не е източник на такава информация.

току-що, maxthon написа:

Става така, че трябва да спреш да разтягаш локуми и да покажеш къде пише, че кораба е посетил украинско пристанище. Туитър не е източник на такава информация.

Както казаха - разцъкай ги тия копчета най-накрая вместо да продължаваш да се излагаш - за 3-ти път ти го казвам.

преди 2 минути, maxthon написа:

Е той въпроса беше да се установи защо сега Украйна изпълнява чужди интереси, а не да търсиш как да не отговориш на това като се изпробваш да намериш аналогия с някакви предишни исторически събития. Не съм аз виновен, че си я открил, въпреки, че не съществува такава. Както каза вече няма значение как ще я наречеш. Всичко друго е, но не и аналогия.

Ок. Хакйе сега ми обясни защо не е аналогия? 

САЩ заявиха, че правителството на Зеленски няма да оцелее след специалната операция

демократите са в ШАХ и знаят , че следва МАТ !!! 

"Правителството на украинския президент Владимир Зеленски ще престане да съществува в края на специалната операция, каза бившият офицер от американското военно разузнаване Скот Ритър в интервю за Джеф Норман в предаването му Ask the Inspector. Според него това е смисълът на денацификацията. Ритер смята, че Киев няма намерение да променя курса и ще продължи да възхвалява и насърчава нацизма." 

ПЕРЕМОГИТЕ , май ще трябва да вадите петолъчките от мазетата , а :burger:

https://news.ru/europe/v-ssha-polagayut-chto-kabinet-zelenskogo-ne-perezhivet-specoperaciyu/

преди 1 минута, BANKATA написа:

Ти имаш големи очаквания от него - ей сега ще те прати ти да му обясниш.

току-що, kosyo написа:

Ти имаш големи очаквания от него - ей сега ще те прати ти да му обясниш.

Знам. Но никога няма да ми омръзне.

преди 7 минути, parmobil написа:

@Inana.., да ти припомня на теб, @Hristo52 и други воини на невидимия фронт, че със студ и глад ни плашехте и миналата година.

Особено Ицето. Виденовата зима -твъдеше той - щяла да ни се види като пионерски лагер.

Ти в Германия ли си ? 

току-що, BANKATA написа:

Като няма да ми омръзне , я вземи да ми коментираш това

https://www.facebook.com/reel/1525143174897558

току-що, BANKATA написа:

За тази вечер ти го давам ти да го мъчиш - ама за утре го искам добре натрениран и готов за нови отричания - сделка?

Косенце кажи нещо за кримската перемога

С400 заснищили, некой крейсер не са ли треснали - гледам дроновете не минават - кофти

Изобщо зрада вече 3 дни баси каръка.

току-що, BANKATA написа:

Ти я немери (и незнайно как) първи. Май ще е по-редно да започнеш първи и да обясниш защо е такава. Ще ти дам и един жокер - Може би Украйна използва чужда техника между 5 и 7%  от общата досега.

имат да стрелят още 6-8 седмици  с прашки бандеровците и като се разкаля и са прибират по селата на софри 

немските танкове не вървят в кал ! 

Само руските !

https://www.facebook.com/chaitanya.sawale/videos/900889511120969/?idorvanity=651918346132238

преди 1 минута, maxthon написа:

Ти я немери (и незнайно как) първи. Май ще е по-редно да започнеш първи и да обясниш защо е такава. Ще ти дам и един жокер - Може би Украйна използва чужда техника между 5 и 7%  от общата досега.

преди 6 минути, BANKATA написа:

Ама какво ти казах,а? Браво друже - прекрасен си но за тази вечер те оставям на @BANKATA

преди 1 минута, parmobil написа:

Не, в България съм. Годишно, около 9 месеца съм в татковината. Защо?

Ами щото материалите ми са за Германия ! 

Ама ти нали трябва да ми подсвирнеш да те погледна ...че си тук 

преди 5 минути, Inana.. написа:

САЩ заявиха, че правителството на Зеленски няма да оцелее след специалната операция

демократите са в ШАХ и знаят , че следва МАТ !!! 

"Правителството на украинския президент Владимир Зеленски ще престане да съществува в края на специалната операция, каза бившият офицер от американското военно разузнаване Скот Ритър в интервю за Джеф Норман в предаването му Ask the Inspector. Според него това е смисълът на денацификацията. Ритер смята, че Киев няма намерение да променя курса и ще продължи да възхвалява и насърчава нацизма." 

ПЕРЕМОГИТЕ , май ще трябва да вадите петолъчките от мазетата , а :burger:

https://news.ru/europe/v-ssha-polagayut-chto-kabinet-zelenskogo-ne-perezhivet-specoperaciyu/

То и на Чърчил е престанало да съществува след юли '45. 

Турция Готова да се Дистанцира от ЕС !!

Ердоган си гледа Интересите и не могат некви глобалисти да му казват какво да прави ! 

https://dnes.dir.bg/na-fokus/turtsiya-e-na-pat-da-napusne-saveta-na-evropa

преди 3 минути, maxthon написа:

Аз ти я посочих. 

А размера знаеш че няма значение. Вие го изкарвате като продажност и т.н. та караме принципно.

ПП: според документите на тези които отпускали '45 процентите са доста повече.

За са ти напраяя вечерта по интересна да вземем да включим и Виетнам и те ли на чужди интереси са се продавали?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.