Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Искам да попитам отбор Козяк 

С оглед на развитието на събитията как си представяте Русия да загива унизена, живееща без италиански пармезан и френски вина :)

Тънеща в ужасна бедност , караща о ужас -  китайски коли

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 3 часа, Реджеп Иведик написа:

Имам право да обвинявам (без доказателства) политиците в каквото си искам, включително и в това, че са фърлили топа. 

Разбира се че имаш право да приемаш желаното за реално. Само че след като можеш да го пльоснеш тук и категорично заявиш че това е истина, трябва да можеш и да си понесеш подигравките след това.

България все още е демократична държава. 

Която я е страх че мнението на собственият ѝ народ не съвпада с мнението на козяшките НПО-та и за т'ва не ще да има референдум нито за "3-ти март", нито за Моча. Те т'ва е демокрация - народа да иска едно, но държавата да прави друго.

Между другото, се оказах прав, че Жириновски е фърлил топа. Тогава много ти знаеше гомняната седалка.

Нещо и украинската армия маршируваща на Червения Площад спря да пускаш, като ти казаха, че не е фейк.

Това към мен ли, или към моят адаш Тошев, по-познат като Хралупчо Седалката?  Не помня аз да съм взимал отношение по тази тема, значи трябва да е към него, нали? Що тогава е в един пост със въпроси към мен?

По въпроса за украинци в Москва - и ти спря да бълнуваш за боядисване на Кремъл в жълто и синьо. Що?  

преди 1 час, maxthon написа:

Нищо не искам да напишеш. Идея си нямам защо и за какво спориш в момента.

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

Бъдиии пак се изнизваш по търлъци.

преди 33 минути, maxthon написа:

И няма по никакъв обективен начин да покажеш, че става въпрос за подправени данни? Разбира се няма от къде да покажеш нищо, но пък твърдението ти продължава да стои без никаква аргументация.

Трябва да си редко тъп да вярваш в данните от Русия.

Бъдиии пак се изнизваш по търлъци.
От какво се изнизвам? От това, че говоря за нас и според теб трябва да говорим за Сърбия и Казахстан? Взимай си търлъците и си заври където ти душа иска....

За преизпълненивто на плана го знам от първо лице. И мога да ти обясна на бързо кам се пращаха бракувани ел. двигатели към СССР само да се изпълни плана. После да се връщат 15-20% за гаранционен сервиз.
Ама кажи нещо за сега и в момента. Ако ще ми приказваш за миналогодишния сняг си взимай и тия търлъци и ги прибави към предишните.

преди 23 минути, Киро Н. написа:

С оглед на развитието на събитията как си представяте Русия да загива унизена, живееща без италиански пармезан и френски вина

Едно са простите ватенки, дет сичко носат и чювали и тухли четворки, друго е ватния елит. Та спомням си наскоро Путлер взриви Пригожин и Уткин показно.

За хилядите знайни и незнайни скочили през прозорци, разстреляни, взривени и отровени с новичок да не отварям дума...

преди 1 минута, maxthon написа:

От какво се изнизвам? От това, че говоря за нас и според теб трябва да говорим за Сърбия и Казахстан? Взимай си търлъците и си заври където ти душа иска....

Аз чакам още да ми опишеш розовият свят в който си сътрудничим с Русия, нямаме инфлация и имаме високи заплати. Ама ти невежи, не може да си го обясниш на самия себе си пък камо ли на някой друг. 

Путин изпраща бойни делфини, за да се изправят срещу украинските командоси

Цитат

Делфините са обучени за използване срещу вражески водолази, които навлизат в пристанищата, за да поставят мини от варовик, или за разузнаване. Те са научени да предупреждават човешките си ръководители или да нанасят смъртоносни удари с подводни оръжия.

https://www.vesti.bg/sviat/putin-izprashta-bojni-delfini-sreshtu-ukrainskite-komandosi-6181498

преди 3 минути, AAUUXX написа:

Путин изпраща бойни делфини, за да се изправят срещу украинските командоси

https://www.vesti.bg/sviat/putin-izprashta-bojni-delfini-sreshtu-ukrainskite-komandosi-6181498

Само да не забравят да ги нахрянят като първия път на моста или беше 2-рия..

Каране с  препятствия.:

За мразещите "Дмитри" - има го източника.

Пак съшия цитира друг Z-товец за дрочетата:

преди 3 часа, Митко Вълчев написа:

хуманоидна гнус. противна си

Маруся е в Москва и такива като теб не ги брои за нищо. Защото си неспособен да водиш спор и диалог по същество.   Всички в БРИКС  се чудят НАТО защо са оглупели.  За хохлите никой не се чуди -те са употребени послушковци.  Скоро ще им се завърне акъла.    Невъзможно е да воюват до последния хохол или руснак.

Аз чакам още да ми опишеш розовият свят в който си сътрудничим с Русия, нямаме инфлация и имаме високи заплати. Ама ти невежи, не може да си го обясниш на самия себе си пък камо ли на някой друг. 

Това поради каква причина трябва да се случи? Предпочитам да коментирам реални неща, които се случват, а не розовите ти мечти. Говорех за събития сега като коментирах, че сме се "оправили". Попитах и кой е виновен да сме "оправени". Ти не само, че не отговаряш, но и се чудиш в каква друга посока да насочиш разговора. Казвам ти за трети път (дано е последен) да си взимаш търлъците и да си ги завираш къде поискаш. Като се научиш на правилна и цивизована комуникация можеш да си ги извадиш.

преди 2 минути, maxthon написа:

Това поради каква причина трябва да се случи? Предпочитам да коментирам реални неща, които се случват, а не розовите ти мечти. Говорех за събития сега като коментирах, че сме се "оправили". Попитах и кой е виновен да сме "оправени". Ти не само, че не отговаряш, но и се чудиш в каква друга посока да насочиш разговора. Казвам ти за трети път (дано е последен) да си взимаш търлъците и да си ги завираш къде поискаш. Като се научиш на правилна и цивизована комуникация можеш да си ги извадиш.

Нали ти отговорих кой е виновен. Или и ти като рибите помниш 5 минути.

преди 10 минути, Киро Н. написа:

остриетата на пропагандата

Атидже е във Франкфурт и се чуди Реджеп каква пропаганда води.  Направо е в противоречие с турския неутралитет.   

преди 9 минути, maxthon написа:

Е хайде сега - всички те знаем що за спец си и само липсата на власт не ти позволява да реализираш всичките си планове:) Не бъде скромен - кажи как ще ни оправиш - разбираш от всичко, ама като ти се зададе конкретен въпрос - няколко дена трябва да ходим да те гоним да ми отговориш или забравяш  че съществувам. Вадя тефтера с дебели корици и те слушам  с интерес

2nnvok.jpg&f=1&nofb=1&ipt=faaef6a1c60e5b

Аз съм 2-рия от ляво на дясно

Безналогово ми е:

преди 12 минути, BANKATA написа:

Нали ти отговорих кой е виновен.

Всеки друг, но не и ние с нашите решения. Повече не обяснявай кой е редко тъп преди да си погледнал в огледалото.

преди 14 минути, maxthon написа:

Всеки друг, но не и ние с нашите решения. Повече не обяснявай кой е редко тъп преди да си погледнал в огледалото.

Така е, виновника е друг, ама не спираш да му лижежш зад**ка вместо да го посочиш с пръст.

преди 4 часа, Реджеп Иведик написа:

Когато излъга за Казахстан и аз му казах, че вече като каже добър ден, ще гледам къде е слънцето, той го извъртя, че съм казал, че Русия и Турция имат обща граница. И понеже са в различни постове, се опитваше да цитира по начин, така щото да си замаскира лъжата и същевременно да се опита мене да включи в оправдателен режим, че уж мнението ми се отнася, за твърдението му, че Русия и Турция нямат обща граница.

Какъв Казахстан, какви парашутисти, какви пет лева на цяло? Всеки сам може да прецени дали става въпрос за Казахстан, Горна Волта или Бряг на Слоновата кост, геогарфе:

891787377_.png.018a916348fe33635d8753f779031d95.png

Понеже си обратното на "умен", лежиш на това което си учил в училище, когато СеСеСеРе и Турция наистина имат обща граница. Да, ама пак се оказа в грешка :laughing4:

преди 58 минути, maxthon написа:

Ама кажи нещо за сега и в момента. Ако ще ми приказваш за миналогодишния сняг си взимай и тия търлъци и ги прибави към предишните.

Държавата бачка на макс, фирмите не могат да си намерят работници. Това ако не е добре здраве му кажи.

Край Кипянск е явно страшна жега - няколко BMP-та направо са се стопили :

преди 4 часа, Реджеп Иведик написа:

И забележка му направиха от вашите чугуни тогава за Казахстан и забравих кои други още държави, за които също гнусно излъга, щото се беше оплел пак като пате в коноп и да не ги излага.

Ся и ако можеше да покажеш...

Или пък и това ще го пишем в графата: "иска ми се да е така, значи е така" 

преди 14 минути, BANKATA написа:

Така е, виновника е друг, ама не спираш да му лижежш зад**ка вместо да го посочиш с пръст.

Е току що ти казах, че вината си е изцяло в нас и решенията, които сме взели, а ти продължаваш да си въртиш плочата. Грамофона ти е развален и има нужда от ремонт. Надали е още в гаранция. Може би удобно си забравил, че инфлацията тръгна нагоре в съвсем друг период от време. Но като започнеш да купуваш енергийни ресурси в пъти по-скъпи обикновено се получава така. Като манипулираш борсата, която присъства във всеки един договор по твое желание обикновено става така. Когато си изхабиш стратегически резерв с петрол (който се явява и контрольор на световния пазар) обикновено става така. Просто за пореден път търсиш там, където най-малко ще намериш виновник.

преди 11 минути, BANKATA написа:

Държавата бачка на макс, фирмите не могат да си намерят работници. Това ако не е добре здраве му кажи.

Затова ли ще теглим нов външен дълг? Понеже всичко работи и си внася данъците и акцизите и бюджета е на излишък. По-голям виц днес не бях чувал.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.