Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 12 минути, ivottoshev написа:

Аз не търся внимание. Кеф ми е да ви завирам в под на кучето опашката :popcorn2: 

И накрая винаги сам наритан в собствените си простотии :) :) :)

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 12 минути, Реджеп Иведик написа:

Щото Миро те завря в под на кучето опашката и ся си оцапан.

Кога? Ще покажеш ли да видим кога се е случила таз случка, или и това ти твърдение ще го пишем в графата: "иска ми се да е така, значи е така" :wub:

току-що, Реджеп Иведик написа:

Ти верно си малоумен. Наистина ли си мислиш, че няма да се усетя, че не ми предлагаш избор ?

Иронията в поста ми не схвана ли ?

Освен за бъзик, за друго не ставаш.

А иначе наистина съм добър бегач. И крос и по равно. Щом казвам, няма да лъжа я. Ако искаш да провериш дали лъжа, заповядай тук, а не в Пирин, аз плащам разноските. Ай стига ве, ти да не си Елиуд Кипчоге. Щял да ме надбяга той...

А ти не схващаш ли иронията?

Няма ка да те надбягам, щот няма да бягам...

Друго требе да са докаже, а не кой е по-добър бегач...

Това - "Щом казвам, няма да лъжа я" е супер забавно, написана от някой, който кот е казал, се лъжа са е оказало...

Много хора могат да бягат, Иванушка...

И млади и стари...

Дори и в Пирин...

Даже има има всеки септември едно състезание "Пирин ултра" с различна дължина, според възможностите на участниците - от 33 до 166 км ...

Таз година 166 км-то за пръв път го спечели българин с време 1 ден 5ч. и 12 мин....

Тъй че, избор имаш, мое и да бегаш, ако желаеш...

Но... друго е по важно - стиска ли ти?

Като искаш  го приемай за базик, ма при условие, че тъй си "сваляш гащите", то на тъкъв базик другояче му са вика...

Стиска ли ти да са пробваме там, където най-много си личи кой е "млад" и кой е "стар" без значение от точната възраст?

Кът глеам, хич не ти стиска, щот шубето е голем страх, нъл тъй...

Не е като да са прайш на Аслан във виртуала, макар да си наясно, че в реала си безполезен вечно назран Иванушка Потуренко....

преди 13 минути, miro20 написа:

И накрая винаги сам наритан в собствените си простотии :) :) :)

Баф мааму и живот :doh: Сигурен ли си?

Абсолютно секи спор м/ду нас завършва с гробно мълчание от твоя страна и невъзможност да отговориш дори и на най-простичък въпрос като например: "Маджо престъпник ли е?". Даже тогава и картинка ти рисувах, а ти пак не можа да отговориш. Помниш ли случката:

преди 12 минути, BANKATA написа:

Па виж к'во си писал само 2-3 поста по-нагоре. 

Толкова ли си отнесен?

Давай - цитирай ко сам писал...

Щот обикновено аз едно пиша, а ти си четеш кот ти си мислиш...

Дай да видим за кое сам се хвалил....

преди 12 минути, Реджеп Иведик написа:

Маймуне, ние хората не можем да излезем на глава с Ромчето, че ти ли ?

Вие хората?

Ето, че па доказваш, че кот си казал, все лъжа са е оказвало...

Хора - означава Хомо Сапиенс, сиреч разумен човек...

А разумен човек не спори, че некой е умрел коги показват същия по ТВ-то, само щот много му са искало да е бил умрел...

Разумният човек никога не възприема желаното за реалност...

Съответно ти нема ка да са определиш като един от хората...

Ти си... безполезен... Иванушка...

Путлер се е обосрал на разговора със Си в Китай.

преди 7 часа, andiay написа:

Много хора могат да бягат

Аз казах, че ти си Дъртанян. Имаш навика да разводняваш с цел да се забрави откъде сме тръгнали. Откъде си тръгнал ти. Щото като гледам ти рипаш да доказваш, че не си Дъртанян.

Освен това хем се опитваш да ме предизвикаш, хем да е на някакви твои условия, хем аз да си мисля, че ми даваш избор.

Веселбата нощес е продължила в Киевска а после в Сумска област.

За съжаление не се хвалят колко ракети и Гернаки са свалили.

Така нещата ми харесват - перемогата е в криза .

Отбор Козяк - свиквайте момчета - всеки купон свършва.

Вълчев 

По малко фантастика от oxy и OgiDogi

Втория е пример защо образованието в БГ е трагедия.

Реджепчо много меко ръмжиш - дай перемога, дай наступ

Къде ще е крепостта другия месец?

преди 47 минути, Киро Н. написа:

Веселбата нощес е продължила в Киевска а после в Сумска област.

За съжаление не се хвалят колко ракети и Гернаки са свалили.

Така нещата ми харесват - перемогата е в криза .

Отбор Козяк - свиквайте момчета - всеки купон свършва.

Вълчев 

По малко фантастика от oxy и OgiDogi

Втория е пример защо образованието в БГ е трагедия.

Кирка, превъзбудена си нещо. Да разбирам ли, че Киев ще бъде взет преди 599 дни? Да не сте взели Авдеевка?

Вълчев как да не съм възбуден като на брифинга прочутия майор Игнат заяви:

"Въздушните тревоги ще са постоянни ...."

Какво по весело за днес ?

Купянск дето не говорите за него вече и гледай какво станало..:

Добро утро, севернокорейци!

Мирно пасящ Град пуска димни сигнали:

Излязоха и снимките на летището от Луганск ето нишката:

преди 12 часа, attj написа:

Нали Байдън е казал, че Путин губи и скоро ще моли за мир...    Пък днес Путин от Пекин го покани в Москва на чай с палачинки...   

И за какво путлер ходи в Пекин ?. Беше помъкнал голяма делегация с разни шефове /газпром,роснефт ит.н. / и какво? Дъра,бъра ... Китаецът пак си направи углушки ,нема договори ,нема проекти за тръби ,само добри пожелания и някакви четки . Газпром е вече с трилиони рубли загуби,изразходвал е две трети от резервите за покриване ,кофти работа. Това посещение просто беше икономически люх за тъпака , а той нека си плямпа.

@miro20 казваше ,че на майдана не е имало убити ,ето чети:

Украински съд постанови първите присъди за смъртните случаи на Майдана

Цитат

Украински съд постанови първите присъди срещу полицаи, участвали във фаталното прострелване на близо 50 демонстранти по време на прозападните протести на Майдана в Киев през 2014 г., предаде ДПА.

https://m.dir.bg/dnes/svyat/ukrainski-sad-postanovi-parvite-prisadi-za-smartnite-sluchai-na-maydana

преди 38 минути, Киро Н. написа:

Вълчев как да не съм възбуден като на брифинга прочутия майор Игнат заяви:

"Въздушните тревоги ще са постоянни ...."

Какво по весело за днес ?

Весело ти е, че хората в Украйна ще бъдат бомбардирани и няма да могат да живеят спокойно? Излишно е да питам нормален ли си, но мислех, че има дъно което не би копал 

преди 38 минути, kosyo написа:

Купянск дето не говорите за него вече и гледай какво станало..:

Добро утро, севернокорейци!

Мирно пасящ Град пуска димни сигнали:

Излязоха и снимките на летището от Луганск ето нишката:

А кирката е весел....... на кирка!

преди 16 минути, attj написа:

Когато се говори за договори се има предвид ДЪЛГОСРОЧНИ за 10 години и повече. Такива договори тъпаците имаха с Европа и бяха повече от добри за рассия,защото  имаше осигуряване както с плащане така и с налични тръби . Китаецът е хитър ,той НЕ сключва с тъпаците такива договори ,първо да НЕ бъдат изнудвани от рассия,както се получи с ЕС и второ така е по-добре за тях ,защото ползват големи отстъпки . Такива ИЗГОДНИ договорите ,които имаше рассия с ЕС,тя няма НИКОГА  да има. За това се казва ,че с тази война рассия е най-губещият,без значение как ще свърши. Пък путлер нека си плямпа  ,колкото си иска,мандалото хлопна.

преди 1 час, Киро Н. написа:

Реджепчо много меко ръмжиш - дай перемога, дай наступ

Къде ще е крепостта другия месец?

Украинците за разлика от тъпаците унищожават военните им обекти и техника ,избиват войниците на славната руска армия , снощи пак са унищожили край едно летище лагер за подготовка на изродите и доста са отишли на концерта при кобзон.

Има ново нападение тази сутрин към Авдеевка. Изглежда красиво, обещали са видео скоро:

преди 7 минути, bigiadri написа:

Когато се говори за договори се има предвид ДЪЛГОСРОЧНИ за 10 години и повече. Такива договори тъпаците имаха с Европа и бяха повече от добри за рассия,защото  имаше осигуряване както с плащане така и с налични тръби . Китаецът е хитър ,той НЕ сключва с тъпаците такива договори ,първо да НЕ бъдат изнудвани от рассия,както се получи с ЕС и второ така е по-добре за тях ,защото ползват големи отстъпки . Такива ИЗГОДНИ договорите ,които имаше рассия с ЕС,тя няма НИКОГА  да има. За това се казва ,че с тази война рассия е най-губещият,без значение как ще свърши. Пък путлер нека си плямпа  ,колкото си иска,мандалото хлопна.

Е затова ли от толкова изнудване по цял свят в момента пет пъти по-евтиния газ вместо да го получава Европа заминиава в посока Китай (от скоро и през Казахстан). Мандалото за евтин газ наистина е хлопнало. Евтин газ означава производство, а производството означава икономика.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.