Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 5 часа, maxthon написа:

Е затова ли от толкова изнудване по цял свят в момента пет пъти по-евтиния газ вместо да го получава Европа заминиава в посока Китай (от скоро и през Казахстан). Мандалото за евтин газ наистина е хлопнало. Евтин газ означава производство, а производството означава икономика.

Я бъдито пуснал бомбата от Су-25-цата. Как си братовчед?

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 4 минути, Киро Н. написа:

Реджепчо

Както ти писах варен бук си - давай нататъка

От чугун с петолъчка на челото акъл не ща.

Тошев мога да го навирам под на кучето опашката колкото си искам, щото той няма една истина казана, постоянно проявява двойни стандарти, а изпитва необяснима необходимост да се преструва, че не лъже.

И за Бахмут нищо не съм казвал, най много да намери, месеци преди да го земе, дето му направих забележка, че лъже, че го е зел. И ето типично за Тошев, това за което той е излъгал, после го извърта, че аз съм излъгал, щото е бесен, че съм знаел повече от него и съм му помогнал да се ориентира.

Когато излъга за Казахстан и аз му казах, че вече като каже добър ден, ще гледам къде е слънцето, той го извъртя, че съм казал, че Русия и Турция имат обща граница. И понеже са в различни постове, се опитваше да цитира по начин, така щото да си замаскира лъжата и същевременно да се опита мене да включи в оправдателен режим, че уж мнението ми се отнася, за твърдението му, че Русия и Турция нямат обща граница. Което между другото също беше написано ни в клин ни в ръкав и изобщо не го оправдаваше за гнусната му лъжа за Казахстан.

И забележка му направиха от вашите чугуни тогава за Казахстан и забравих кои други още държави, за които също гнусно излъга, щото се беше оплел пак като пате в коноп и да не ги излага.

преди 5 часа, maxthon написа:

Е оправени сме. Рецесия, инфлация. На това ли му казваш оправия? В момента не мога да се сдържа от смях на това, което написа. Благодаря ти, че ме развесели.

Сръбите като са дружки с Русия?!

преди 2 часа, attj написа:

НАТО не може да класифицира кои са агресори.  В Донбас хохлите са такива.    Страните от НАТО въобще не са били поканени на форума в Пекин.     Лидерите на някои европейски страни не планирали  да участват във форума, включително френският президент Еманюел Макрон, германският канцлер Олаф Шолц и италианският премиер Джорджа Мелони. Отново лъже западната пропаганда.   Пекин въобще не им е изпратил покани. В тази връзка “спекулациите за “отбягване на участие” са просто несъстоятелни поради липсата на покани”.     Като  причина бе посочена  евентуалното участие на руския президент Владимир Путин.    В БРИКС сякаш се подиграват на самозабравилите се в НАТО.  А Зеленски като проси още пари и оръжия все говори за запазване на световното единство.  Реално то вече е извън НАТО.

хуманоидна гнус. противна си

преди 4 часа, Киро Н. написа:

Байдън в интервю го питаха - отговори че са Great country

Мисля че само Вълчев вярва :)

Стягай валенките за русия, там е най добре, не си единственият путиноид, който лъже (дори себе си), че вярва в това 

Хаха

Вълчев личи си че си от новата реколта дето не е учила история. 

На всяка империя и идва края - диалектика му викаха комунистите които не са тъпите копелета както ги изкарвате

2008 година великите икономисти съветваха Америка да обяви фалит - и така щяха да имат 25-30 спокойни години

Ама ...

преди 30 минути, BANKATA написа:

Сръбите като са дружки с Русия?!

Важното е, че ние сме "оправени". След като питаш за сърбите явно са ти по-важни....

преди 18 минути, Киро Н. написа:

На всяка империя и идва края

И на Руската ли ?

преди 18 минути, Киро Н. написа:

2008 година великите икономисти съветваха Америка да обяви фалит

Правилно са я съветвали. Така беше честно да постъпят.

Те и Путлер го съветваха тогава да не нахлува в Грузия, ма той нахлу.

И Крим го съветваха да не аншлусва, ма той го аншлусна.

И в Украйна го съветваха да не нахлува, ма той нахлу.

Един път стомна за вода, два пъти стомна за вода...

Ся и Херсон върнахте и Крим връщате и Донбас връщате. И Русия се разпада.

преди 18 минути, maxthon написа:

Важното е, че ние сме "оправени". След като питаш за сърбите явно са ти по-важни....

Не бре бъди. Понеже все разните му санкции, антируска политика и т.н. били виновни и затова питам. Май излиза че и тази ви опорка е ка**т

Да питам ли и за Казахстан колко им е инфлацията ?

Не бре бъди. Понеже все разните му санкции, антируска политика и т.н. били виновни и затова питам. Май излиза че и тази ви опорка е ка**т
Да питам ли и за Казахстан колко им е инфлацията ?
Е кой е виновен, че сме "оправени"? Някой друг или ние със собствените си решения? Сега явно казахстанците ти станаха по-важни от сърбите.

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

Реджепчо не варен бук си - а желязно дърво

Жив и здрав - поркай и не се занимавай с политика

преди 6 часа, maxthon написа:

Е оправени сме. Рецесия, инфлация.

Това и по-лошо се отнася за ТВОЯТА рассия нали ,колко и да се хилиш така е.

Това и по-лошо се отнася за ТВОЯТА рассия нали ,колко и да се хилиш така е.
Не съм чул да има рецесия там.....

преди 35 минути, maxthon написа:

Е кой е виновен, че сме "оправени"? Някой друг или ние със собствените си решения? Сега явно казахстанците ти станаха по-важни от сърбите.

Руснаците че започнаха война. Този отговор искаше да ти напиша нали?

Руснаците че започнаха война. Този отговор искаше да ти напиша нали?
Нищо не искам да напишеш. Идея си нямам защо и за какво спориш в момента.

преди 8 минути, Киро Н. написа:

Жив и здрав - поркай и не се занимавай с политика

Не се занимавам с политика. Мразя русофилията и комунизма и пиша срещу тях.

Много ме е яд на ватенките, които гадят на България и искат тука да стане руско.

преди 5 часа, ivottoshev написа:

Оправиха се бре, как да не са? Обаче:

Според Европейската централна банка, за последните пет месеца преди февруари, депозитите в банките са намалели с 214млрд €, като само през февруари са намалели с нови 71млрд, от които 20млрд са изчезнали от сметките не на фирми, а на домакинствата което е рекорд в историята.

https://nova.bg/news/view/2023/04/01/406840/изтичане-на-депозити-в-еврозоната-214-млрд-евро-са-изтеглени-за-пет-месеца/

За тази зима можеш да заложиш че ще има нови рекорди :( 

Така е ,войната в УКРАЙНА беше шок за ЕС . И какво щеше да бъде ако Запада  си бе направила оглушки ,както беше през 2014 г ,когато завзеха Крим тъпаците. Ако тогава реагираха как сега то война в  Украйна нямаше да има.путлер щеше да си свие сърмите и да си седи в кочината. Сега страдат както в Европа ,още повече в рассия. Колкото за увеличените разходи ,нормално е, увеличени са разходите заради инфлацията ,която е също продукт на войната, но и за възстановяването след пандемията .Ако пак четеш за живота на руснаците ,там положението отдавна е на нула ,огромна бедност ,те и за това ходят на война за да изхранват семействата си ,но на каква цена?

преди 39 минути, maxthon написа:

Не съм чул да има рецесия там.....

Че как ще чуеш ,то това е секретно и НЯМА данни или са подправени. Както едно време уж си преизпълнявахме петилетките ,ама на края фалирахме,отнасяше  се както за нашта България ,така и за ТВОЯТА рассия

преди 3 часа, Реджеп Иведик написа:

Аз що не помня. Я цитирай, Лъжльо, да видим какво съм разправял за Бахмут.

Добре бе, защо вадиш мнения в които казвам съвсем друго ?

Нито една лъжа не съм казал за Бахмут, щото аз за разлика от тебе никога не лъжа.

Къде видя да те обвинявам за този случай в лъжа?!? Май, май, гузен негонен бяга, а? :D

Само казвах че и "зехте ли Бахмут" го  повтаряше като латерна... а после една седмица те немà. Сега на мода при теб е "зехте ли Авдеевка" и се чудех този път за колко време ще излипсваш.

Че как ще чуеш ,то това е секретно и НЯМА данни или са подправени. Както едно време уж си преизпълнявахме петилетките ,ама на края фалирахме,отнасяше  се както за нашта България ,така и за ТВОЯТА рассия
И няма по никакъв обективен начин да покажеш, че става въпрос за подправени данни? Разбира се няма от къде да покажеш нищо, но пък твърдението ти продължава да стои без никаква аргументация.

преди 3 минути, maxthon написа:

И няма по никакъв обективен начин да покажеш, че става въпрос за подправени данни? Разбира се няма от къде да покажеш нищо, но пък твърдението ти продължава да стои без никаква аргументация.

то и ти не си го оборил с нещо

преди 3 минути, Киро Н. написа:

Ти си по голямо дърво и от Реджепчо приятел.

Жив и здрав - не трябва да пиеш

С кой въображаем говориш

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.