Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 6 минути, superiority написа:

А не пише ли, че заради копейки Flashback лъсна във форум КАЛДАТА...

Чиста проекция! 🤡

И не разбирам, ти от позицията на какъв по-точно имаш претенции кой да пише и да не пише в този форум?

Може би не съм разбрал, та да попитам - Този форум бащиния ли ти е? Иначе не си обяснявам това нахалство...

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 8 минути, attj написа:

Путин вижда - каза, САЩ няма нужда да лъжат.    Разсмива всички в Пекин, защото е вярно.

сами ти ли чуваш тези неща:D

Аре бе копейки, къде са сърбите къде сте вие ?

https://www.dnes.bg/balkani/2023/10/18/ideologiia-ili-pari-zashto-syrbite-iskat-da-se-biiat-v-rusiia.586211

Защо сърбите искат да се бият в Русия?

преди 3 минути, BANKATA написа:

Защо сърбите искат да се бият в Русия?

Защо имаше сръбски доброволци като опълченци в Донбас още през 2014 година?   Вероятно заради САЩ и НАТО???

преди 4 минути, BANKATA написа:

Аре бе копейки, къде са сърбите къде сте вие ?

Пушечното месо в Украйна е на привършване, ти няма ли да се ориентираш да помогнеш за "Слава Украине"?!

Дзверче, тези мелодрами дали не са по-подходящи за публикуване в бг-мама?!

преди 17 минути, superiority написа:

Веднага ти казвам, чети внимателно!!!

Стига глупости.  Кажи кога шматките в НАТО, заедно с хохлите, ще бандеризират донските и запорожските казаци?   И да не забравяте -те са избягали в Русия. Почти всичките.  Тази тайна Зеленски я крие дори и  от Байдън.

А в дир.бг пишеш ли :)

Там е твоята аудитория - но се научи да са ти по-къси постовете 

ПП

Косенце голяма перемога днеска - направо разбихте врага

А той ланцетва все по често

https://t.me/verumreactor/6694

Значи оформя се най украинския град в САЩ - това ще е Майами

Още един губернатор си е купил къща - некви смотани 1.8 милиона доларес

photo_2023-10-18_20-28-59.jpg

преди 9 минути, superiority написа:

Аз там пиша и да ти кажа имам коментари със по над 50 лайка. Това означава, че харесват моето мнение, интересно ще ми е да видя твой коментар там. :giggle1: Ако се задържи 20 минути преди да го изтрият, доста негативни коментари ще събереш!

Ти заради едните лайкове живееш!

Аз дори с опрян в челото пистолет не бих се наврял в онзи кокошарник. :)

Екстра е бре !!!

ДА те препоръчам в едни фейс групи - само защитнички на бедните украински деца 

Татяна Кристи е тарторка там - тя коли тя беси 

Ще ти пийне соса за нула време. Ако я видиш на живо - ще се пропиеш 

преди 41 минути, Flashback написа:

Пушечното месо в Украйна е на привършване, ти няма ли да се ориентираш да помогнеш за "Слава Украине"?!

Ще може ли линк към западна преса където използват тия думи?

преди 9 минути, Sliderum2 написа:

0000586239-article2.jpg

Бил ял патица по пекински ама нещо готвача сбъркал и сега му носят 2 куфарчета.

преди 38 минути, superiority написа:

която си позволява да прави кланета на жени и деца е предателство!!! Евро Съюза е против тези неща, световната водеща държава САЩ е против това, България е против това

Против са само когато им изнася.

Когато краварите нападнаха Ирак под фалшив предлог за химическо оръжие - не видях да бяха против. Не видях и наказания или санкции за виновниците. Когато нападнаха Сърбия без разрешение на ООН - не бяха против. И там нямаше наказания и санкции. 

Сега е моментът да кажеш че хАмериканските бомби са "демократични", а животът на децата в Украйна е по-ценен от живота на децата в Ирак и Сърбия. Дай да се посмеем, плийс :help: 

Косенце - приготвил съм се за 11:30

Тази нощ ще има веселба - Одеса вече не е интересна и цирка се премества

Резултата от преди 2 дена излезе на сателитните снимки:

току-що, superiority написа:

Не ти ли омръзна едно и също да коментираме през два дена?

Можеш ли да обориш написаното от мен? Не!

Докато плещите едни и същи глупости "през два дена", аз отново и отново ще ви завирам в под на кучето опашката. Няма да ми омръзне да се подигравам с вас :bubblegum:

Веднага ти казвам, чети внимателно!!!

От позицията на Българин, имам претенции. Всеки човек има претенции, аз се гордея, че съм истински Българин и не съм като вас предател. Република България е европейска държава и всички много добре знаете, че бъдещето на България е в Евро Съюза и НАТО! Да защитаваш руската агресия и терористите от някаква измислена арабска организация, която си позволява да прави кланета на жени и деца е предателство!!! Евро Съюза е против тези неща, световната водеща държава САЩ е против това, България е против това, а вижте нашите русофили от отбор "копейка" не са против, дори подкрепят това безумие. Героите на Форума, великите защитници на злото, това са отайките които са изгонени от всички форуми и защото никъде другаде не им се разрешава да пишат пропагандата си са тук, отбор "копейка"! :yanim:

И понеже си "истински българин" нарече един от най-популярните символи на България, Седемте Рилски езера - "жабешки локви", коит нимоат са мерят с Алпите, които са гордееш, че си посетил...

"Българин та дрънка"...

В твоя случай буквално дрънчи...

Терористите от Хамас са изроди, но дали само те?

Да оставиш жени, деца, старци и т.н. без ток, вода и храна, благотворителност ли е?

Имаш ли представа, че само преди по-малко от година, ЕС прие резолюция, призоваваща да бъдат спазени няколкото резолюции на ООН за създаване на самостоятелна отделна държава Палестина - т.н. план "Две държави"....

Требе ли всеки въпрос по света да бъде решен единствено така, както смята "световната водеща държава"?

Туй ли са ти претенциите за "истински българин"?

Всеки има право на претенции, обаче те требе да имат и некво  покритие за тях...

В твоя случай единственото покритие, което имаш е за възрастен индивид, но с интелектуален потенциал на 10 годишно хлапе...

Иначе казано - безполезно дзверче... при това птиче...

Аз там пиша и да ти кажа имам коментари със по над 50 лайка. Това означава, че харесват моето мнение, интересно ще ми е да видя твой коментар там. :giggle1: Ако се задържи 20 минути преди да го изтрият, доста негативни коментари ще събереш!

Ми нормално - тез на които в реалността им липсва признание, се възторгват от виртуални харесвания, особено па във форум стана нарицателен за "дебилски потребители"...

преди 4 минути, Реджеп Иведик написа:

и Ромчето

Тримата мускетари и Дъртанян. Щото е дърт със страх от ви

А Кунчев, и Кадиров де са, Иванушка?

Е, хайде да пробваме кой от нас двамата е по-дърт...

Не обичам да бягам, но па ти са хвалиш, че бегаш по 10 км. на ден баири пресечен терен....

Дай да са пробваме, аз избирам планината - Пирин, на теб оставям да избереш между следните маршрути...

1. Връх Вихрен, с три подварианта....

а) т.н. класически маршрут - около 3 км. в посока, с около 1000 м. положителна денивелация, само изкачване...

б) През т.н. "Казани" - същата денивелация, но и с известна "равна" част, леко по-опасен за хора със страх от височини към края, но там па има синджир за спомагателно въже...

в) По т.н. Джамджиев ръб - тук вече се искат "топки", не е маркиран, не е обезопасен, понякога се налага наистина да стъпваш по "ръба", а встрани са отвеси между 100 и 200 м., силно непрепоръчителен за хора със страх от високо или проблем с вестибуларния апарат...

Но... с оглед на претенциите ти за физическа подготовка, нито един от трите не би требело да та притеснява...

Аз имам страх от високо, но съумявам да го преборвам, не върша никакви ежедневни физически тренировки, а и ти казващ, че съм дърт...

Дай да пробваме...

Разноските по път, нощувка и планинска застраховка ги поемам аз...

Навит Иванушка?

А дано, ма надали...

Щот кот си казал, все лъжа са е оказвало...

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.