Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Оооххх медец 

Арестович даде сигнал и целия спонсориран сегмент от укроканалите почна да опява съдбата на Украйна.

Горкия Зельо ще стане жертва май - само защото не смени Шмигал.

Ще има развитие на работата с преговорите ми се струва

Това соросоидите са дисциплинирана паплач:)

Брей брей а мислех че нещата ще се проточат

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Голямата новина е петиция регистрирана в Радата за 18 месеца служба на мобилизираните.

Оттук нататък с почва проблематиката за Зеля.

Има и други благи вести

"Цената на един 155 мм снаряд по време на украинския конфликт се повиши от две хиляди на осем хиляди евро, каза ръководителят на военния комитет на НАТО Роб Бауер"

ПП

Косьо сега ми се изясни идеята - да заменим 155мм с Мавици - гениално

преди 4 минути, Киро Н. написа:

каза ръководителят на военния комитет на НАТО Роб Бауер"

може ли линк към интервюто

преди 1 час, Киро Н. написа:

Оооххх медец 

Арестович даде сигнал и целия спонсориран сегмент от укроканалите почна да опява съдбата на Украйна.

Горкия Зельо ще стане жертва май - само защото не смени Шмигал.

Ще има развитие на работата с преговорите ми се струва

Това соросоидите са дисциплинирана паплач:)

Брей брей а мислех че нещата ще се проточат

Киро, ти си дъното на дъното. Просто дори в твоя отбор с интелект летва минус ти си звезда . Успех момче, явно в някоя реалност сред милионите светове във вселената това което правиш е повод за гордост.

преди 14 часа, superiority написа:

Нали помниш идеята какъв да бъде форума каква беше?  АйТи форум. Какво стана се вижда, но ние се приспособяваме.

Аз знам ама ... дали тия драскащи в темата го знаят? Даже и в новините има  политика

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

преди 2 минути, nikssi написа:

Аз знам ама ... дали тия драскащи в темата го знаят? Даже и в новините има  политика

:offtopic_s:

Преди време имаше опити да се "дръпне ръчната"...много другарчета се отказаха от активната си дейност ....а бяха пичове....Михнев щеше да ги вкара в пътя за 24 часа...

преди 10 минути, Proshark написа:

Преди време имаше опити да се "дръпне ръчната"...много другарчета се отказаха от активната си дейност ....а бяха пичове....Михнев щеше да ги вкара в пътя за 24 часа...

Даже Ванката се предаде и се изнесе с 300 от тук. 

преди 9 часа, Киро Н. написа:

Кажи сега Бидоня как ще накаже терористите ,?

Ще гръмне Дамаск ли ? Или Багдад ?

Смотана Америка - и вие с нея, зелени мехурчета

Да не си вече при ЗЛАТНОТО ЗЪБЧЕ. Много си възбуден.

817122900_.png.786ba8c92bf19d20af77e8e2841779bd.png

Знам само че докато Косьо не спре с тъпите клипове от Х ще съм в тая тема.

преди 25 минути, Киро Н. написа:

Zнаем ти състоянието еуглено

преди 5 часа, crazy katon написа:

Скоро пак ще напсува някой (образно казано) и пак ще го заключат, не знам след толкова бана защо не си потърси друга тема, има достатъчно русофобски кретении, където ще го посрещнат с овации.

Само така може да изпъкне сред стадото безмозъчни индивиди във форума от където допълзя тук. Като го накажат при нас - ходи там и се хвали как до толкова е успял да направи на пух и прах "русофобите" от Калдатата, че модераторите го баннали. Най-вероятно там никой не го е бръснал за слива, а сега вече получава лайкове и се чувства велик.

Митето Вълчев си е класически комплексар :getout:

преди 53 минути, Киро Н. написа:

Мерси за признанието.

Вечния огън е запален:

Bye, bye , die:

Като чул че ще мятат "Съюз" по Украйна танка си хвърли кепето:

Специално за мойто лъжливо бъди - по-дълг разговор за "Съюза":

Да минем на варианта за AI генерирани гласове викам,а?

Направо ми е отвратително как в България се толерира съвсем открито подобна етническа омраза във форум..................... Ако бяхме социалистическа държава, тая злобна мърла щеше да иде в затвора задълго за думите си!

Да върви в Израел, като толкова са и скъпи ционистите! Само да не ни налива акъл тук!

Цитат

Разговорът в неделя между Лора Крумова и палестинската гинеколожка остави у мен някакво кофти чувство към тази жена, не каза цялата истина, отделно ми е мъчно, че е загубила толкова хора от семейството си при бомбардировките. Но като каза, че нямало бомбоубежища в Газа тотално ме загуби. Чували сме за цял град под земята, нямало било къде да се скриеш. Пък и да питаме защо няма, и тях ли Израел трябва да им построи? Две от децата и е родила в БГ и те са български граждани. Другите пет или шест са в Газа с цяла каруца внуци, тя преди пет години си взима багажа, щото било много опасно там и идва тук. Не знаела синът и в България какво работи, да бе да. И най-големият въпрос - какво прави дъщеря и с три невръстни деца един месец "при роднини" в Газа, а синко се прибрал в България. Нещо недоизказано има в тази история и как пък един път не изказа съжаление за убитите израелски деца, щото то от там започнаха бомбардировките, да не забравяме. Само и единствено как подкрепяло нейното семейство Махмуд Абас и че България била отговорна да върне внуците й. Щото България няма друга работа в момента, дай да се намесим в най-горещата точка в Близкия Изток, понеже мадам се разхожда с децата си.....

преди 1 час, Proshark написа:

Михнев щеше да ги вкара в пътя за 24 часа...

Мога да му звънна  - да се пробва примерно с Кокич.   Ама и той няма да е виждал досега такъв коконяк на 71 години.   А и дали въобще ще му е интересно.  Кокончо може да сбърка Мосейково с Мъглиж...

преди 15 минути, Anneliese написа:

Направо ми е отвратително как в България се толерира съвсем открито подобна етническа омраза във форум..................... Ако бяхме социалистическа държава, тая злобна мърла щеше да иде в затвора задълго за думите си!

Да върви в Израел, като толкова са и скъпи ционистите! Само да не ни налива акъл тук!

Слава богу не сме. 

Хубава музика и взривове:

2 пъти 10 от 10 - веднъж за танка и веднъж за купола дето при падането май нацели мина

В коментарите някой вика че е летяла 6,3 секунди и смята 48.98 метра

преди 21 минути, Anneliese написа:

В социалистическа България смениха имената върху паметниците на мюсюлманите. В нея интернационализма беше мантрата с която оправдаваха износа на революция, тоест на смърт и нестабилност. В огромната част където има конфликти по цялата планета е имало силно влияние на Москва.

преди 21 минути, Anneliese написа:

Да ти се налее акъл е загубена кауза. Не се притеснявай.

преди 21 минути, M.Николов написа:

Много, изключително много жертви при Авдеевка.

Само глупаци ли са останали сред руските командващи.

Ше започнете да изтрезнявате лека полека.

преди 43 минути, M.Николов написа:

Много, изключително много жертви при Авдеевка.

Само глупаци ли са останали сред руските командващи.

Аз казах ли ви ?

М.Николов няма време, трябва да преместят демаркационната линия преди преговорите.

А и така приключват типовете от "Правия сектор" те няма да се дадат живи. Знаят че няма къде да бягат.

Бригадата на ДНР също се жертва .

Лека полека фабовете ще ги избият тия плъхове.

Днеска 40 утре може и повече. 

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.