Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 4 минути, Филипов написа:

потеряли 24 самолета

Що не 240 самолета или 2400.

Аз като зема едно дърво...

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 7 часа, Coco1 написа:

Кога ше те излекуват !? Никога ли ?!

За завиждане си - щом бабите още ти плетат чорапи.   Отиваш като комсомолец - неусетно излекуван в отбора на Джо Байдън.  Ще умувате за умни инвестиции.

преди 3 часа, Реджеп Иведик написа:

Дъртаняне, бе ти съвсем си изкуфял 20 години по късно.

Това е сарказъм бе. Подигравам ви се на малоумната аргументация.

Е, може и да не е малоумна, ако земате пари за безконечно повтаряне на рашистки опорки.

Всички руски пропагандни канали бълваха как сабален зафтрак, обед на Крешчатике, брови поднимем.

Ватата по туй ви познавам, че много бързо забравяте, и като сте натясно, сички повтаряте една и съща безумно малоумна опорка.

Ади от мене да мине, че Ромчето пак натовари ремаркето.

Туй не са геерал Мили, жена му и дъщеря му.

Туй са Дъртанян, Милейди и Ана Австрийска

800 дняяя по късно

Иванушка, споко бре, то ти си си изкуфял по рождение и последващото време е веч без значение...

И туй е реалност, а не сарказъм...

Посочих ти кога генерала е казал за трите дни....

Не кът пропаганда, а на затворено изслушване в сената...

Така иронизирах безпочвения ти сарказъм....

Руски канали не гледам и не ме интересуват...

Но е напълно нормално за една пропаганда да са възползва от думите на генерал Мили...

Цитирай ми руски официални лица, които казват "Киев за три дни"...

Да цитираш журналисти е като да сочиш кът "доказателство", че Украйна е древна държава, Тарас Шевченко....

По туй са познават Иванушките кът теб - верват и на най-смешните "доказателства" само и само да моат приемат желаното за реалност...

Същото кът при Кунчев, Кадиров и т.н....

Роден Иванушка - цел живот Иванушка...

преди 1 час, attj написа:

За завиждане си - щом бабите още ти плетат чорапи.   Отиваш като комсомолец - неусетно излекуван в отбора на Джо Байдън.  Ще умувате за умни инвестиции.

Дай да ти събираме по 100 рубли на ден, да не се мъчиш

Andiay

Еквивалента на Иванушка е Андрешко - дай да бъдем коректни 

Специално за Реджепчо и ако има други желаещи - специално от топ киевски канал.

Вече плачкат

IMG_20231026_090535_466.jpg

Забавно, "defense politics asia" , който често изразява про-руски позиции, нарича в прав текст знамениятия полковник Макгрегор лъжец.

Макгрегор е известен с прогнозата, че Украйна ще падне за 1-2 седмици, говори постоянно за руските победи и е обичан много от про-руската тълпа. Той и Ритер са основните американски коментатори, които настояват украинците да се предадът и американците да спрат военната помощ. Долната клика, в която се присъедини и изгоненият от фоск Тъкер Карлсон лъже грозно във вреда на всички демокрации.

преди 2 часа, andiay написа:

Посочих ти кога генерала е казал за трите дни....

В каква връзка ?

Имаше Дъртаняне, на времето, ти си още младо момче, не знаеш, един филм за инспектор Тюхчев.

"Когато вали дъжд, керемидите са мокри."

Ти си същия логик та дрънка.

Баш ме брига какво е казал генерал ти Мили...

Ти ако си малоумен, аз не съм чак толкоз, за да схвана, че това няма никаква връзка и е ядрена кремълска опорка та дрънка.

А може и ти да не си чак толкоз малоумен, а да си платен.

преди 11 часа, andiay написа:

Ей таз е пресна пресна от ниделя...

Някой беше казал, че си гей.

Покажи доказателство, че не си. На тази снимка, точно на гей приличаш.

преди 21 минути, rtheh написа:

Забавно, "defense politics asia" , който често изразява про-руски позиции, нарича в прав текст знамениятия полковник Макгрегор лъжец.

Макгрегор е известен с прогнозата, че Украйна ще падне за 1-2 седмици, говори постоянно за руските победи и е обичан много от про-руската тълпа. Той и Ритер са основните американски коментатори, които настояват украинците да се предадът и американците да спрат военната помощ. Долната клика, в която се присъедини и изгоненият от фоск Тъкер Карлсон лъже грозно във вреда на всички демокрации.

Знам ги бе, Новобранец, туй са на Дъртанян полезните идиоти. Нали затуй им викат полезни идиоти, щот са на хранилка на Кремъл.

Оооо Реджепчо 

Така си се разприказвал мммм кеф.

Явно нещо почва да те сърби.

Мили бил платена ватенка ...  а фактурата дето я извади един сенатор за Байдън какво е ?

Той пък явно работи за Нефтогаз Киев.

Требе да ти кажа че вече полвината киевски канал е станал ватници - аз викам да ги пратят в Бах..пардон Авдеевка да ги изгорят.

Вълчев - нема Таурус, само пво, намека е ясен.

Новия шеф на Сената - много крадели тия укри - трябваъ фактури и отчетност - аууу.

Нема да има яйца по 3$ за фронта.

преди 8 минути, Киро Н. написа:

Мили бил платена ватенка

Кой каза ?

На ракия ли си ?

Казах, че рашистите нахлуха да земат Киев за три дняяя и се обосраха.

преди 14 часа, andiay написа:

Пустиняче, па ша ти цитирам твоето мнение, явно си не просто функционално неграмотен, а направо требе да са мисли нов термин за теб, щом не си в състояние да осмислиш кво сам си написал (не че ти е за сефте)...

Какъв е отговора ти на собственият ти въпрос?

Начина, който предложи - този със заклеването в себе си и роднините си, вече ти казах, че е типичен за точно определен етнос и социална група в България...

Самият факт, че го предлагаш и го приемаш за "доказателство", красноречиво говори за умствените ти възможности и социалния ти статус....

Казвам ти пак, фантазирай си на воля, но мен твоите фантазии нито ме касаят, нито ме вълнуват...

Няма ка да разбереш лъжат ли те, преиначават истината ли или казват истината, защото си необразован пустиняк, който приема "клетви" за "доказателство"...

Пак почваш да мешаш близките ми, които нито познаваш, нито си наясно с взаимоотношенията ни, но.... ко да очакваш от селския пустиняк...

Къв стандарт сам постигнал си е лично моя работа, важното е, че мен ме удовлетворява и не се оплаквам...

тъй че, няма за какво да завиждам на който и да било...

Но... явно ти завиждаш...

Е, казах ти, нема кой да си хвърли парите на някой, толкова очеизвадно безполезен кът теб, примири се и не злобей...

Съдбата ти е да копираш мненията на тези, на които им плащат...

П.С. Баси, винаги когато виждам снимката от аватара ти и се са чудя на ко ми напомня...

На гащник от ясно по-ясно, но има и нещо друго...

А то ко било - на гол охлюв, т.е. плужек...

Мерсаж за подсказката...

Имало неква полза от теб бре...

Ама много си приличате...

1687408288_175_slizen_0.jpg

Плужече, не аз съм обяснил как мога да лъжа дори казвайки истината. Начина който предлагам се използва И от определен етнос, с който ти имаш явно доста добри отношения. Специфичното е, че се използва и от всички останали етноси откакто свят светува, аз по добър начин за проверка на тролове с оглед на реалността, не се сещам. Доказателство няма начин как да се получи. Та допускам, че ти си полезен и със сигурност си второто. За макстон съм убеден, че е платен. Образованието ми и социалният ми статус са очевАдно и проверимо поне колкото твоите. А умственият ми багаж, способността да мисля и пеценявам правилно, съдейки от участието ти в този форум е неимоверно повече?                                П. П. Това за плужека, не го ли използвах аз пръв по отношение на тебе, Глупи?

Това не е добре! 

Цитат

Русия е провела симулация на нанасяне на масиран ответен ядрен удар

Русия успешно е провела симулация на способностите си за нанасяне на масиран ответен ядрен удар по суша, въздух и вода, съобщи Кремъл, цитиран от Ройтерс и БТА.

"По време на учението бяха извършени изстрелвания на балистични и крилати ракети", се посочва в изявлението.

Руската държавна телевизия показа как руския министър на отбраната Сергей Шойгу докладва на президента Владимир Путин за учението.

В същото изявление на Кремъл се казва, че от руски полигон в Далечния изток е била изстреляна междуконтинентална балистична ракета "Ярс", от ядрена подводница в Баренцово море е била изстреляна балистична ракета, а стратегически бомбардировачи Ту-95 МС са изстреляли крилати ракети.

Учението идва в момент, когато Русия е въвлечена в, по думите ѝ, екзистенциално противопоставяне със Запада заради войната в Украйна, и когато оттегли ратификацията си на Договора за всеобхватна забрана на ядрените опити (ДВЗЯО), за да постигне баланс със САЩ, които са подписали, но така и не са ратифицирали документа.

Екстра е.

Една от опорките беше че Русия вече не е ядрена сила.

Трябва да се напомни на някой "активисти" да си затварят плювалниците.

Сега следва тест на Нова Земя. Американците вече правиха в Невада.

преди 12 минути, Киро Н. написа:

Американците вече правиха в Невада.

Даже се чудя как Медведев все още не е предложил и да направят огледален тест. И Русия да направи тест в Невада.

П.С. Иначе един нов министър-председател си заслужи още от ден първи мястото на сайта Миротворец.

преди 51 минути, Hristo52 написа:

Това не е добре! 

Това са първите признаци на отчаяние. Ядреното оръжие е единствената причина, която държи Русия да не изяде голям бой.

Целта е ясно, да се използват част от западните глупаци, за да се търси изгодно за руснаците примирие.

Не можеш да излезеш от празнословието, в което си затънал. Виж се само:

преди 16 часа, andiay написа:

И ти го доказах с точни примери....

преди 17 часа, andiay написа:

Не изпитвам никаква нужда да доказвам квото и да било на който и да било...

Иначе снимката е добра-факт.

преди 15 часа, andiay написа:

Ей таз е пресна пресна от ниделя...

1698251407_dsc_0296.jpg

П.П. Едно мнение на Джордж Фридман.

Малък цитат от него.

Цитат

Опитах се да покажа, че войната е приключила - в смисъл, че никой не е в състояние да постигне целта си - но че същевременно постигането на устойчиво мирно споразумение е изключително трудно.....

Я!!! Словаците се оказаха ватенки. Избраха си ново правителство... и първата работа на новият шеф-диригент беше да обяви че спира да дава оръжия на укрите:

https://bntnews.bg/news/slovakiya-spira-voennata-pomosht-za-ukraina-1253231news.html

и освен това добави, че няма да гласува за никакви санкции срещу Русия преди да бъде установено как те ще повлияят на Словакия

Как може такова нещо?!? Хем няма да дават оръжие, хем ще си гледат интереса, преди да гласуват за нови санкции срещу Русия. Тц,тц,тц,тц, каква наглост, какво безочие. Как може да не играят по свирката на тяхното Посолство? Та те дават лош пример :speak: 

преди 4 минути, ivottoshev написа:

Как може да не играят по свирката на тяхното Посолство?

Явно може и да не се играе по свирката на американското посолство, без никой да нахлуе Братислава за три дняяя.

Украинците като отказаха да играят по свирката на руското посолство и виж ква стана.

Нали затуй ви викаме, че сте чугуни с петолъчка на челото. Щот сте тъпи.

преди 9 минути, Реджеп Иведик написа:

да нахлуе Братислава за три дняяя.

Колкото и да се опитваш да замажеш гафа, който си направил пльоскайки тази партенка в подписа си... все не става, и не става, и не става. Единственото, което става е - смешен Реджепчо, и по-смешен Реджепчо, и още по-смешен Реджепчо :D

преди 50 минути, Реджеп Иведик написа:

Явно може и да не се играе по свирката на американското посолство, без никой да нахлуе Братислава за три дняяя.

Украинците като отказаха да играят по свирката на руското посолство и виж ква стана.

Никой не може да обори русоробите, така както те сами се оборват :D 

Сигурно са свършили сникерсите и затова в Словакия спечелил Фицо.

преди 2 часа, Hristo52 написа:

Това не е добре! 

Напротив, това означава, че рашистите са се обосрали под Авдеевка.

Ал сана Терикона. Заседна ли ви на гърото ?

преди 6 минути, N1K17Y написа:

Никой не може да обори русоробите, така както те сами се оборват

Та по този повод:

Песков: Парите са основният мотив руснаците да се бият в Украйна

С думите си Песков опроверга предишно изявление на Путин от септември, когато той обясняваше големия брой желаещи да служат по договор с това, че руснаците се ръководят от „висши патриотични съображения“ и са готови „да пожертват живота си“ за Русия.

Мдамм...

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.