Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

току-що, Реджеп Иведик написа:

Абе, аз знам руски.

Ма вие сте скарани с логиката.

Виждам колко знаеш и украински.   Няма никаква логика хохли да бандеризират казаци.   Или може -заради умните инвестиции на САЩ?    Ще видиш кое може и кое не. 

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 26 минути, BANKATA написа:

Аз не го отричам. Ти се опитваш да изкараш това като мой минус. А в същото време не спираш да вярваш че онези хора които цитираш са прави.

Много си прав в коментара си. АндитУ много добре се описва сам с тази фраза - "За мен единствената "логика" е от типа <Желаното е реалност>.

преди 37 минути, andiay написа:

За теб единствената "логика" е от типа - Желаното е реалност...

Chas Freeman не предоставя никакви факти за изнесените от него данни/твърдения по определени въпроси. Ти @andiay можеш ли да помогнеш с факти на Chas Freeman?

Само един пример от неговото изказване:

Цитат

Less than a day after of the US-engineered coup that installed an anti-Russian regime in Kyiv in 2014, Washington formally recognized the new regime. 

Как ще помогнеш с факти? Знам, че имаш Вяра, а факти?

преди 5 часа, Flashback написа:

В същата статия на "The Washington Post" пише, че терористичната държава, наречена Украйна, с помощта на ЦРУ и MI6 е изтрепала дузина сепаратистки командири в Донбас. Още една лъжа, повтаряна от Лоботомиров и Сало-Реджи цъфна, които твърдяха, че Путин лично ги е изтрепал:

Най-малко половин дузина руски оперативни служители, високопоставени сепаратистки командири или колаборационисти бяха убити при насилие, което често се приписваше на вътрешно уреждане на сметки, но в действителност беше дело на СБУ, казаха украински служители.

В статията също се казва, че вече има опасения сред съюзниците относно жестоките тактики на Украйна, които по-късно могат да се окажат трудни за овладяване и Украйна да започне да извършва такива терористични атаки и в трети страни.

УкроРайх е терористична държава!

Най-интересното си пропуснал пак. Според същата статия Герасимов(шефа на ГенЩаба) трябва да дава курбан - на косъм му се разминало да го очистят и него.

"Ukraine’s new intelligence capabilities proved valuable from the start of the war. The SBU, for example, obtained intelligence on high-value Russian targets, enabling strikes that killed several commanders and narrowly missed Russia’s top-ranked officer, Valery Gerasimov."

Малко социология.

Вярата на украинците в съкрушителното смачкване на Русия

Косьо дрона ще оправи ли тая работа ?

IMG_20231023_222011_876.jpg

преди 6 часа, maxthon написа:

Извършването на престъпление изисква доказването му. А не просто думи на странен гологлав тип от Бяла Слатина.

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

Кое ми е странното бе? Евтин русоробски продажнико. Измета и утайката на народа ни. 

преди 5 часа, andiay написа:

Иванушка, единственото което се опитвам и успявам да докажа е, че освен да лъжеш и клеветиш, нищо друго не умееш...

Да разгледаме случая "Дъртанян"....

Ако приемем буквално, че ме наричаш дърт, то е смешно при условие, че според твоите твърдения си по-възрастен от мен...

Естествено, ако пак не си излъгал...

После каза, че ма наричаш тъй, щот сам "лъжел кът дрът сиганин", което пак е смешно при условие, че ти си екземпляра, който най-много е хващан в лъжи в този форум....

Понеже за мен "дърт" е преди всичко състояние на духа, т.е. може да си на 20 и да си дъртак, а може и да си на 80 и младежкия плам още да не те е напуснал, аз ти предложих вариант при който да докажеш, че имаш "топки"...

С оглед на многократните ти твърдения, че секи ден бегаш по 10 км. баири в пресечена местност, то не би требело да имаш проблем с това, което аз ти предложих...

От трите предложени маршрута съм минавал само по единия...

Както виждаш не ме притеснява дори и да избереш такъв, за който не съм убеден, че бих се справил...

Защото в мен още го има "младежкия плам", докато при теб той е само виртуална проекция...

И целта на занятието не би била време, а успешно преминаване и връщане...

Там си личи кой е дърт и кой не е, сиреч кой има "топки" и кой само парадира с "големи топки", а всъщност има бобени зрънца...

Пустиняче, нъл са бараш демократин и споделяш таквиз ценности...

Ка не знайш тогава, че основен принцип в правото е - невинен до доказване на противното...

Сиреч, ако кажеш, че някой е престъпник, защото според теб е извършил престъпление, то трябва да можеш да го докажеш...

Иначе клеветиш, а за клевета според всички демократични принципи се носи отговорност...

И доказателствата требе да са безспорни, а не - "щом ни щеш да са закълнеш, значи аз доказвам"...

Апропо, това със заклеването в себе си и близките си е типично за един точно определен етнос и прослойка в България...

А сега още един "полезен идиот", който е такъв само според безполезните...

Посланик Час Фриман - преводача на Никсън при срещата му с Мао Дзедун, после зам. директор в Държавния департамент относно Тайван, после посланик в Китай, Тайланд и Саудитска Арабия, после зам. министър на отбраната, отговарящ за въпросите касаещи международната сигурност, пожизнен директор на Атлантическия съвет и т.н. и т.н....

А бе типичния "полезен буржоазен идиот", според безполезните Иванушки....

П.С. Койту низнай ингилизки да ползва опцията за автоматично генериране на български субтитри...

Я, плевенския плужек се показа и почна да ми се катери. Но аз не съм надарения ром и не ми е интересен/ интересна. За кой етнос е типично кълненето, за този дето го водиш щото му е голям ли? Явно и ти виждаш нещо ценно в този етнос, но то зависи и от ценностната система де.

преди 5 часа, andiay написа:

Иванушка, единственото което се опитвам и успявам да докажа е, че освен да лъжеш и клеветиш, нищо друго не умееш...

Да разгледаме случая "Дъртанян"....

Ако приемем буквално, че ме наричаш дърт, то е смешно при условие, че според твоите твърдения си по-възрастен от мен...

Естествено, ако пак не си излъгал...

После каза, че ма наричаш тъй, щот сам "лъжел кът дрът сиганин", което пак е смешно при условие, че ти си екземпляра, който най-много е хващан в лъжи в този форум....

Понеже за мен "дърт" е преди всичко състояние на духа, т.е. може да си на 20 и да си дъртак, а може и да си на 80 и младежкия плам още да не те е напуснал, аз ти предложих вариант при който да докажеш, че имаш "топки"...

С оглед на многократните ти твърдения, че секи ден бегаш по 10 км. баири в пресечена местност, то не би требело да имаш проблем с това, което аз ти предложих...

От трите предложени маршрута съм минавал само по единия...

Както виждаш не ме притеснява дори и да избереш такъв, за който не съм убеден, че бих се справил...

Защото в мен още го има "младежкия плам", докато при теб той е само виртуална проекция...

И целта на занятието не би била време, а успешно преминаване и връщане...

Там си личи кой е дърт и кой не е, сиреч кой има "топки" и кой само парадира с "големи топки", а всъщност има бобени зрънца...

Пустиняче, нъл са бараш демократин и споделяш таквиз ценности...

Ка не знайш тогава, че основен принцип в правото е - невинен до доказване на противното...

Сиреч, ако кажеш, че някой е престъпник, защото според теб е извършил престъпление, то трябва да можеш да го докажеш...

Иначе клеветиш, а за клевета според всички демократични принципи се носи отговорност...

И доказателствата требе да са безспорни, а не - "щом ни щеш да са закълнеш, значи аз доказвам"...

Апропо, това със заклеването в себе си и близките си е типично за един точно определен етнос и прослойка в България...

А сега още един "полезен идиот", който е такъв само според безполезните...

Посланик Час Фриман - преводача на Никсън при срещата му с Мао Дзедун, после зам. директор в Държавния департамент относно Тайван, после посланик в Китай, Тайланд и Саудитска Арабия, после зам. министър на отбраната, отговарящ за въпросите касаещи международната сигурност, пожизнен директор на Атлантическия съвет и т.н. и т.н....

А бе типичния "полезен буржоазен идиот", според безполезните Иванушки....

П.С. Койту низнай ингилизки да ползва опцията за автоматично генериране на български субтитри...

Я, плевенския плужек се показа и почна да ми се катери. Но аз не съм надарения ром и не ми е интересен/ интересна.

преди 16 минути, Киро Н. написа:

Малко социология.

Вярата на украинците в съкрушителното смачкване на Русия

Косьо дрона ще оправи ли тая работа ?

IMG_20231023_222011_876.jpg

Хохлите са започнали да изтрезняват!

Победа не се вижда и не се очертава!

Колкото и да се старае украинската пропаганда, вече е трудно да заблуждава масово обществото.

"Можете да заблуждавате някои хора през цялото време и всички хора за известно време. Но не можете да заблуждавате всички хора през цялото време" - Ейбрахам Линкълн

За съжаление при наш'та сало-дружинка изтрезняването е невъзможно, при тях този процес на промиване на мозъци е необратим!

преди 42 минути, BANKATA написа:

Аз не го отричам. Ти се опитваш да изкараш това като мой минус. А в същото време не спираш да вярваш че онези хора които цитираш са прави.

Че то си е минус, бре Широко затворени очи...

А не че аз така го изкарвам...

Пак ша ти повторя - никогиш не се осланям на вяра...

преди 8 минути, БаалБек написа:

Много си прав в коментара си. АндитУ много добре се описва сам с тази фраза - "За мен единствената "логика" е от типа <Желаното е реалност>.

Chas Freeman не предоставя никакви факти за изнесените от него данни/твърдения по определени въпроси. Ти @andiay можеш ли да помогнеш с факти на Chas Freeman?

Само един пример от неговото изказване:

Как ще помогнеш с факти? Знам, че имаш Вяра, а факти?

Здравей душице....

Ако само Час Фрийман твърдеше за 

преди 10 минути, БаалБек написа:

Less than a day after of the US-engineered coup that installed an anti-Russian regime in Kyiv in 2014, Washington formally recognized the new regime.

То сериозно бих се замислил...

Сега обаче ще трябва да ти изнасям лекция за начините по които става този "инженеринг"...

Факт е, че САЩ наляха много средства в украински НПО-та, чрез американски НПО, които обаче са пряко финансирани от федералния бюджет...

За всичко това има и официални документи...

Косвено доказателство е и прословутия разговор на Виктория Нюланд с американския посланик в Украйна, завършващо с прословутата ругатня към ЕС...

Няколко пъти ви предложих да прочетете онази лекция на Стивън Р. Ман...

Ако се бяхте престрашили, сега нямаше да се налага да задавате тъпи въпроси, наивно вярващи, че "затапвате"...

Аз Знам, че тези думи на Час Фрийман са Факт, а ти душице Вярваш, че са лъжа и измислица...

Час Фриймън за разлика от теб е напълно наясно с методите да се влияе на процесите в дадена държава, така че да се получи желания резултат...

Цял живот е бил част от всичко това...

Само наивни неуки душици могат да очакват официално признание от Белия дом, в което да кажат, че Майдана е техен проект и едва тогава да го приемат за Факт...

Майдана започна като спонтанен протест, но последствие бе насочен в "правилната" посока...

И постигна целите на насочващия...

Но... имаш пълното право да си вярваш...

Аз правя разлика между желано и реалност...

Ти си сред тези, които приемат желаното за реалност и сляпо вярват, че е така...

П.С. По онзи въпрос за "древната" история на Украйна и украинската национална индентичност, събра ли вече информация?

Че си спомням, че и и по него твърдеше, че говоря глупости и вярвам на "руска пропаганда"...

А се оказа, че пак ти бе приела желаното за реалност...

Което си е нормално за теб...

преди 6 минути, Митко Вълчев написа:

Кое ми е странното бе?

В случая странното ти е, че обръщаш внимание на тази дума вместо да си продължиш словоизлиянията за престъпленията.

@Anneliese, може ли да обосновеш последния си лайк на моето последно мнение в тази тема? Ако ти наистина си съгласна с това, което казах, ЗАЩО?

преди 2 минути, superiority написа:

Аре пак хохли, чохли, казаци...... Абе вие друго знаете ли, едно и също повтаряте.

Не знаеш ли, че хохлите заемат специално място в листата на инвестициите?  1. Нефт, 2. Ценни книжа, 3. Криптовалути, 4. Метали, 5. Валута и на 6 място са Хохлите.

преди 29 минути, andiay написа:

Здравей душице....

Сега обаче ще трябва да ти изнасям лекция за начините по които става този "инженеринг"...

Факт е, че САЩ наляха много средства в украински НПО-та, чрез американски НПО, които обаче са пряко финансирани от федералния бюджет...

Косвено доказателство е и прословутия разговор на Виктория Нюланд с американския посланик в Украйна, завършващо с прословутата ругатня към ЕС...

Ако се бяхте престрашили, сега нямаше да се налага да задавате тъпи въпроси, наивно вярващи, че "затапвате"...

Аз Знам, че тези думи на Час Фрийман са Факт, а ти душице Вярваш, че са лъжа и измислица...

Час Фриймън за разлика от теб е напълно наясно с методите да се влияе на процесите в дадена държава, така че да се получи желания резултат...

Само наивни неуки душици могат да очакват официално признание от Белия дом, в което да кажат, че Майдана е техен проект и едва тогава да го приемат за Факт...

Майдана започна като спонтанен протест, но последствие бе насочен в "правилната" посока...

Ти си сред тези, които приемат желаното за реалност и сляпо вярват, че е така...

П.С. По онзи въпрос за "древната" история на Украйна и украинската национална индентичност, събра ли вече информация?

Че си спомням, че и и по него твърдеше, че говоря глупости и вярвам на "руска пропаганда"...

Знаеш ли, или вярваш че тези неща ако не се бяха случили (мейдан и т.н.) Путин нямаше пак да анексира Крим, да започне война и т.н.?

преди 29 минути, andiay написа:

Здравей душице....

Знаеш ли, или вярваш че тези неща ако не се бяха случили (мейдан и т.н.) Путин нямаше пак да анексира Крим, да започне война и т.н.?

току-що, BANKATA написа:

Няма как да знам, бре Широко затворени очи...

А няколко пъти ти казах, че на вяра никогиш не се осланям...

Това, което Знам със сигурност е, че преди 2008-а не е имал и грам такива мераци...

Как биха се развили нещата без Майдана и т.н. е въпрос на теоретични спекулации и коя от тях би се осъществила практически зависи от куп други неща...

При всеки вариант, където Украйна е възможно да стане член на НАТО, би се повторила днешната ситуация...

Разберете го най-накрая - Украйна в НАТО е неприемливо за Русия и тя не би го допуснала, независимо от цената...

И забележи, че пиша Русия, а не Путин...

Още 2008-а посланика на САЩ в Русия, а сега шеф на ЦРУ, Бърнс го е написал в спешна депеша до Белия дом - "Членството на Украйна в НАТО е неприемливо за целия елит в Русия. Без значение от политическия му уклон"....

току-що, Митко Вълчев написа:

Всъщност аз съм реален, откриваем и готов всеки момент да се срещна с тебе. По възможност без надарения ти ром, който водиш да те подпира отзад, в кризисни ситуации и в не кризисни ситуации. А ти си обикновен плазмодий, жалко подобие на всичко за което се опитваш да се представиш.

Мхм, па си даваш воля на фантазиите, но не отговаряш на въпрос, касаещ твое твърдение...

Между другото, любопитен елемент е, че така добре си запомнил "надарения ром", мда...

Бех забрайл, че ти го бех предложил...

Сега - мечтаеш за него или те е страх от него, та тъй си са захванал постоянно да го намесваш?

И в двата варианта говори само за едно - силна несигурност в теб, относно твоята мъжественост...

Но... фантазирай си на воля, щом каза че ти помага....

Мен не ми пречи...

Та... отново на въпроса - Нужно ли е да бъде доказано извършването на престъпно деяние от някой, за да бъде наречен престъпник или е достатъчно само да вярваш, че е извършил престъпление?

току-що, Без умствен капацитет написа:

заключи темата за седмица

Не вервах, че некогиш ша го кажа, ма туй йе най-разумното предложение и то дошло точно от теб...

Мен ако питаш, да стои заключена до края на войната, когато и да дойде той....

После да са отключи и да видим кой па ша са осмели да пише в нея...

преди 1 час, andiay написа:

Къде съм написала, че са лъжа и измислица?

Ето, че се потвърждава подозрението ми, че се самовизираш в репликата -  "За мен единствената логика е от типа Желаното е реалност"

А относно Час Фрийман - как кореспондира това, което си написал с неговото:

Цитат

Then, too, the 20th century had appeared to underscore that U.S. security was inseparable from that of other north Atlantic countries.  The existence of European empires ensured that wars among the great powers of Europe – the Napoleonic wars, World War I and World War II – soon morphed into world wars.  NATO was how the United States dominated and managed the Euro-Atlantic region in the Cold War.  Disbanding NATO or a U.S. withdrawal from it would, arguably, just free Europeans to renew their quarreling and start yet another war that might not be confined to Europe.

Ти на кое Вярваш? :cool:

преди 11 минути, andiay написа:

Няма как да знам, бре Широко затворени очи...

А няколко пъти ти казах, че на вяра никогиш не се осланям...

Това, което Знам със сигурност е, че преди 2008-а не е имал и грам такива мераци...

Как биха се развили нещата без Майдана и т.н. е въпрос на теоретични спекулации и коя от тях би се осъществила практически зависи от куп други неща...

При всеки вариант, където Украйна е възможно да стане член на НАТО, би се повторила днешната ситуация...

Разберете го най-накрая - Украйна в НАТО е неприемливо за Русия и тя не би го допуснала, независимо от цената...

И забележи, че пиша Русия, а не Путин...

Още 2008-а посланика на САЩ в Русия, а сега шеф на ЦРУ, Бърнс го е написал в спешна депеша до Белия дом - "Членството на Украйна в НАТО е неприемливо за целия елит в Русия. Без значение от политическия му уклон"....

Мхм, па си даваш воля на фантазиите, но не отговаряш на въпрос, касаещ твое твърдение...

Между другото, любопитен елемент е, че така добре си запомнил "надарения ром", мда...

Бех забрайл, че ти го бех предложил...

Сега - мечтаеш за него или те е страх от него, та тъй си са захванал постоянно да го намесваш?

И в двата варианта говори само за едно - силна несигурност в теб, относно твоята мъжественост...

Но... фантазирай си на воля, щом каза че ти помага....

Мен не ми пречи...

Та... отново на въпроса - Нужно ли е да бъде доказано извършването на престъпно деяние от някой, за да бъде наречен престъпник или е достатъчно само да вярваш, че е извършил престъпление?

Не вервах, че некогиш ша го кажа, ма туй йе най-разумното предложение и то дошло точно от теб...

Мен ако питаш, да стои заключена до края на войната, когато и да дойде той....

После да са отключи и да видим кой па ша са осмели да пише в нея...

Ако за теб е норма да приемаш или да предлагаш надарени роми , за мен е девиация. Логично е да запомня нещо толкова фрапиращо абсурдно. Разбирам, че за тебе е норма ползването на надарени. Жив и здрав, но ако може не ни занимавай с предпочитанията си. Може да сме демократи, но сме гнусливи  и имаме праг на поносимост анди ей.

преди 13 минути, Без умствен капацитет написа:

заключи темата за седмица

Пуснаха Вълчев от изолатора и темата рязко олекна!

преди 10 минути, Flashback написа:

Пуснаха Вълчев от изолатора и темата рязко олекна!

Трогателно е че вярваш, че участието ти във форума има някаква смислена стойност. И най вече наивно.

преди 11 минути, Митко Вълчев написа:

Трогателно е че вярваш, че участието ти във форума има някаква смислена стойност. И най вече наивно.

Разбира се, че не мога да се сравнявам с твоята "смислена стойност", сиреч постоянните ти ватнишки обсесии, клевети, конспирации, паранои и истерии!

преди 1 минута, Flashback написа:

ти ватнишки обсесии, клевети, паранои и истерии!

то от теб мислиш ли че е по различно:D

току-що, БаалБек написа:

Къде съм написала, че са лъжа и измислица?

Ето, че се потвърждава подозрението ми, че се самовизираш в репликата -  "За мен единствената логика е от типа Желаното е реалност"

Нима забрави как наричаше записа на Нюланд фейк и руска пропаганда?

А колко пъти си казвала, че няма намеса на САЩ при Майдана?

Самото цитиране на онзи пасаж говори за същото....

Тцъ, душице, не търси смесването на желано с реалност при мен...

преди 4 минути, БаалБек написа:

А относно Час Фрийман - как кореспондира това, което си написал с неговото:

преди 4 минути, БаалБек написа:

Then, too, the 20th century had appeared to underscore that U.S. security was inseparable from that of other north Atlantic countries.  The existence of European empires ensured that wars among the great powers of Europe – the Napoleonic wars, World War I and World War II – soon morphed into world wars.  NATO was how the United States dominated and managed the Euro-Atlantic region in the Cold War.  Disbanding NATO or a U.S. withdrawal from it would, arguably, just free Europeans to renew their quarreling and start yet another war that might not be confined to Europe.

По никакъв начин не си противоречи...

И преди този пасаж и по-нататък в речта си той го обяснява...

преди 6 минути, БаалБек написа:

Ти на кое Вярваш? :cool:

Казах вече многократно, не си падам по вярването...

И двете твърдения са неоспорим факт...

Говорим за интересите на САЩ, а НАТО е ключът за прокарване на тези интереси...

Друг е въпросът, че не винаги преследването на максималистични цели води до защита на тези интереси...

В случая с Украйна в НАТО,  САЩ определено сбъркаха...

Не само те, но и те...

Чети с разбиране, душице, а не търси за кво да се хванеш....

Но... за разбирането си е нужно и знания, коите очеизвадно не притежаваш...

преди 12 минути, Митко Вълчев написа:

Ако за теб е норма да приемаш или да предлагаш надарени роми , за мен е девиация. Логично е да запомня нещо толкова фрапиращо абсурдно. Разбирам, че за тебе е норма ползването на надарени. Жив и здрав, но ако може не ни занимавай с предпочитанията си. Може да сме демократи, но сме гнусливи  и имаме праг на поносимост анди ей.

Ти май си запомнил рома, но си забрайл повода поради който ти го предложих...

Нуждаеш ли се от припомняне?

Повтаряй си "Мътко е мъж, а другите не са" щом ти помага, но не ме занимавай с вътрешната си неувереност...

Пак твърдиш, че си демократ, а за пореден път отбягваш да отговориш на елементарен въпрос, който е крайъгълния камък на всяка една демокрация...

Да опитаме отново - Нужно ли е да се докаже безспорно извършването на престъпно деяние от някой, за да бъде наречен престъпник или е достатъчно да вярваш, че го е извършил?

И демократ си толкова, колкото си толерантен и колкото си мъж...

преди 6 минути, Без умствен капацитет написа:

то от теб мислиш ли че е по различно:D

Много по-различно е!

Аз поне се позовавам на медии и източници на информация, а не кълна под път и над път като дърта циганка както прави Вълчев.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.