Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Скоро Запада няма да иска изобщо да се споменава Украйна

IMG_20231023_144755_852.jpg

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 час, maxthon написа:

Твърдиш нещо, получаваш доказателства, че не си прав и имаш наглостта да питаш защо няма нужда да се извиняваш?

И как според теб съм ги получил? Продължаваш с твърденията без аргументация.

Трол. Доказан платен Трол. Пак започна да увърташ а можеше просто да повториш думите ми, утайке. Боли ли когато лъсна пред всички, че доказано си платен продажник?

Че ти го написа в кавички? Поне да се беше сетил да го направиш без тях. В момента изглежда твърде искрено. А за още едно без кавички е твърде късно. Ще си стои такова каквото си го написал:

Платен Трол без кавички. Даже ти имаш страх от Бога , да не повярва човек. Хайде бягай по тъча , вече си ясно на всички.

преди 1 минута, Митко Вълчев написа:

Боли ли когато лъсна пред всички, че доказано си платен продажник?

Според мен си в грешка. За толкова евтини заяждания и руснаците не биха му плащали.

Твърдиш нещо, получаваш доказателства, че не си прав

Кога бе, пак лъжеш като разпран. Къде са ти доказателствата, че не получаваш кървави копейки за да гадиш на България в полза на Мухосранск ?

Платен Трол без кавички. Даже ти имаш страх от Бога , да не повярва човек. Хайде бягай по тъча , вече си ясно на всички.
Доказано как? Намери как съм взел пари? Даже ти предложих и да покажа как съм получил пари.

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

Твърдиш нещо, получаваш доказателства, че не си прав и имаш наглостта да питаш защо няма нужда да се извиняваш?

И как според теб съм ги получил? Продължаваш с твърденията без аргументация.

Не знаем механизма по който ви плащат на рашистките тролове, спомняме си "градинарите" в блатното посолство, може да е чрез фиктивна заетост в съответно създадени фирми, начин явно са намерили.

Че ти го написа в кавички? Поне да се беше сетил да го направиш без тях. В момента изглежда твърде искрено. А за още едно без кавички е твърде късно. Ще си стои такова каквото си го написал:

Пуснал си моя пост , но не написа такъв от свое име. Гнусен продажник.

Кога бе, пак лъжеш като разпран. Къде са ти доказателствата, че не получаваш кървави копейки за да гадиш на България в полза на Мухосранск ?
Предложих му да покажа как съм получил пари. Не посмя да се съгласи. В обратна страна чувам само: Ти си платен, ти си платен. Доказателство за това липсва. Ако искаш може да му помогнеш. В противен случай може спокойно да си затвориш плювалника...

преди 3 минути, BANKATA написа:

Според мен си в грешка. За толкова евтини заяждания и руснаците не биха му плащали.

Номера е да се измества и разводнява темата. То какво може да напише ватнишката пропаганда, което не може да бъде опровергано. Загледай го, тоя си е дежурен и троли професионално. 

току-що, maxthon написа:

Предложих му да покажа как съм получил пари.

Щом си получил пари, значи си платен.

Виж, ако докажеш, как не си получил пари, това е друго.

Няма нужда, ние ти вярваме, че си получил пари.
ЕИК на фирма искаш ли за да провериш дали е руски агент под прикритие?

Пак търсиш отражение на собствената си личност на друго място.

преди 42 минути, attj написа:

Може и на теб.   Нали си вече над 70 годишен?  Или пак някои си ги излъгал?  Трябва да се спира тази умна инвестиция на САЩ, а не да има още мъртъвци.

Най лесно ще стане като рашистката измет се върне на мамаша си в русията. Най добре ще се получи, ако и всичката утайка която ги подкрепя в ЕС и Украйна замине с тях.

Щом си получил пари, значи си платен.
Виж, ако докажеш, как не си получил пари, това е друго.
Трудов договор. На базата на него се получава възнаграждение. ЕИК пак да питам искаш ли?

Най лесно ще стане като рашистката измет се върне на мамаша си в русията. Най добре ще се получи, ако и всичката утайка която ги подкрепя в ЕС и Украйна замине с тях.
Голям болшевик ще се изкараш....

преди 8 минути, maxthon написа:

Доказано как? Намери как съм взел пари? Даже ти предложих и да покажа как съм получил пари.

Ако съм взел стотинка, за да пропагандирам в живота си, бял ден да не видя аз и близките ми. Амин. Ти си вата продажна

С руските тайни служби ли ве ?
Ай стига, по тъп платен трол от тебе не съм виждал.
За трети път питам искаш ли ЕИК? Достатъчно си интЕлигентен да го провериш дали принадлежи на нечии тайни служби.

преди 6 минути, maxthon написа:

Предложих му да покажа как съм получил пари. Не посмя да се съгласи. В обратна страна чувам само: Ти си платен, ти си платен. Доказателство за това липсва. Ако искаш може да му помогнеш. В противен случай може спокойно да си затвориш плювалника...

Платен си. Очевадно е. Това, че част от доходите ти са легализирани по приемлив начин, не променя факта.

Ако съм взел стотинка, за да пропагандирам в живота си, бял ден да не видя аз и близките ми. Амин. Ти си вата продажна
И това доказва какво? Че можеш да правиш и нещо за без пари?

Платен си. Очевадно е. Това, че част от доходите ти са легализирани по приемлив начин, не променя факта.
Е оплачи се в НАП. Ще дойдат да ми направят ревизия на физическо лице. След резултата от нея ще ми е интересно къде ще се наложи да се навреш.

преди 1 минута, maxthon написа:

Че можеш да правиш и нещо за без пари?

Добре де, ФСБто как се навиха да подпишеш трудов договор. Осигуровки плащат ли ?

Добре де, ФСБто как се навиха да подпишеш трудов договор. Осигуровки плащат ли ?
По член от българския кодекс на труда. Днес хумореската е прерастнала в цяла комедийна пиеса.

току-що, maxthon написа:

По член от българския кодекс на труда.

Ама здравни там пенсионни, както си му е реда ли ?

А данъчни отчисления за бюджета на България плащат ли ?

преди 14 минути, maxthon написа:

Трудов договор. На базата на него се получава възнаграждение. ЕИК пак да питам искаш ли?

Голям болшевик ще се изкараш....

Болшевиките не пускаха никой да си тръгне. Аз предлагам да отидете при идолите си, да докажете че наистина там е по добре. И пари за еднопосочен билет ще ви съберем. Продажна измет.

преди 12 минути, maxthon написа:

И това доказва какво? Че можеш да правиш и нещо за без пари?

Доказва , че си платен продажник. Вреден за България и българския народ. Предателю

Ама здравни там пенсионни, както си му е реда ли ?
А данъчни отчисления за бюджета на България плащат ли ?
След като съм назначен според българския кодекс на труда.... В българска фирма за производство на трикотаж. Искаш ли малко от любимата ти вата?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.