Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 12 минути, maxthon написа:

Е оплачи се в НАП. Ще дойдат да ми направят ревизия на физическо лице. След резултата от нея ще ми е интересно къде ще се наложи да се навреш.

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

Всъщност предполагам, че е логично да си обект на службите не на НАП. Гнусна продажна утайке.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Доказва , че си платен продажник. Вреден за България и българския народ. Предателю
Хайде пак да завъртим... Доказва как? Като го кажеш безброй много пъти белким стане истина?

преди 9 минути, maxthon написа:

По член от българския кодекс на труда. Днес хумореската е прерастнала в цяла комедийна пиеса.

Но, че  си продажна Вата стана пределно очевАдно 

Всъщност предполагам, че е логично да си обект на службите не на НАП. Гнусна продажна утайке.
Врачка в този форум още никой не е станал. Ти няма да си изключение.

Но, че  си продажна Вата стана пределно очевАдно 
Докажи го...

Сало-дружинката, Сорос да не ви е резнал париците, че толкоз озлобено гледате в чуждото канче?! 🤣🤣🤣

преди 1 минута, maxthon написа:

Хайде пак да завъртим... Доказва как? Като го кажеш безброй много пъти белким стане истина?

А можеше някой да ти повярва, ако беше достатъчно нагъл да повториш написаното от мен, от твое име. Но дори ти не посмя, явно от суеверие, щото вяра такива като тебе нямат 

преди 2 минути, maxthon написа:

Врачка в този форум още никой не е станал. Ти няма да си изключение.

Докажи го...

Закълни се, че не си. Продажна измет

преди 1 минута, Flashback написа:

Сало-дружинката, Сорос да не ви е резнал париците, че толкоз озлобено гледате в чуждото канче?! 🤣🤣🤣

Хайде, повтори казаното от мене. Що сам се буташ, за мЪкстон съм убеден, ти си само съмнителен .

преди 1 час, attj написа:

Майка ти от бригадирското движение как е успяла да отгледа такъв богат  комсомолоиден комуноид като теб, Кокич???   Та това е почти невъзможна задача...  Много си умен и направо пращиш от акъл...

Бедна соц копейка от село. Забила форевър.Чакаща на подаянията на партията.

А можеше някой да ти повярва, ако беше достатъчно нагъл да повториш написаното от мен, от твое име. Но дори ти не посмя, явно от суеверие, щото вяра такива като тебе нямат 
Предложих ти да получиш сигурно доказателство, но ти се отказа. За сметка на това говориш за наглост. Няма по-голяма наглост от твоята в момента. Това , което желаеш няма как да се превърне в реалност.

преди 35 минути, maxthon написа:

Тука сините лумпени повтаряха 30 години че изчистят комунистите - и какво се оказа :)

Почнаха да им помагат - уникално. И за това бил виновен ... Путин !

Екстра година е 2023 - наситена 

преди 38 минути, maxthon написа:

Трудов договор. На базата на него се получава възнаграждение. ЕИК пак да питам искаш ли?

Ако е от български работодател да. Ако е от руски трябва в техните системи да се търси. Евтин си. И на заяждането и на рублите.

Ако е от български работодател да. Ако е от руски трябва в техните системи да се търси. Евтин си. И на заяждането и на рублите.
Е кое от съкращението ЕИК не разбра? Четене с разбиране. Нещо, което не ти се отдава. За сметка на това заяждането е на върхова степен.

преди 19 минути, maxthon написа:

Предложих ти да получиш сигурно доказателство, но ти се отказа. За сметка на това говориш за наглост. Няма по-голяма наглост от твоята в момента. Това , което желаеш няма как да се превърне в реалност.

Бягаща по тъча, продажна Вата. Няма сигурно доказателство, че не си. Но факта, че не смееш да повториш думите ми е сигурно доказателство, че си. Гнусна предателска измет

преди 52 минути, Митко Вълчев написа:

Най лесно ще стане като рашистката измет се върне на мамаша си в русията. Най добре ще се получи, ако и всичката утайка която ги подкрепя в ЕС и Украйна замине с тях.

И кои се интересуват от подобни мнения?   Югоизточна Украйна не е родно място на подкупни изперкали бандеровски хохли.  Скоро всичко ще си отиде на мястото.   НАТО си провежда неумни инвестиции.

преди 28 минути, Coco1 написа:

Бедна соц копейка от село. Забила форевър.Чакаща на подаянията на партията.

Да не ме бъркаш с  Митко Вълчев от Бяла Слатина!?  

Бягаща по тъча, продажна Вата. Няма сигурно доказателство, че не си. Но факта, че не смееш да повториш думите ми е сигурно доказателство, че си. Гнусна предателска измет
Нямаш доказателство и въпреки това ръсиш глупост след глупост? Даже успяваш в две изречения поред сам да се опровергаеш.

преди 4 минути, attj написа:

И кои се интересуват от подобни мнения?   Югоизточна Украйна не е родно място на подкупни изперкали бандеровски хохли.  Скоро всичко ще си отиде на мястото.   НАТО си провежда неумни инвестиции.

Да не ме бъркаш с  Митко Вълчев от Бяла Слатина!?  

Ти си ми съмнителна, платена или просто полезна копейка си? Но което и да е, все си противна гнус, която е вредна за обществото ни.

преди 2 минути, Митко Вълчев написа:

Ти си ми съмнителна, платена или просто полезна копейка си? Но което и да е, все си противна гнус, която е вредна за обществото ни.

И според коя пропаганда се учиш така да говориш?   Уж няма хохли в Бяла Слатина.

преди 2 минути, attj написа:

И според коя пропаганда се учиш така да говориш?   Уж няма хохли в Бяла Слатина.

Виж някой хохльо да не се е скрил във вас.

преди 2 минути, maxthon написа:

Нямаш доказателство и въпреки това ръсиш глупост след глупост? Даже успяваш в две изречения поред сам да се опровергаеш.

А колко лесно беше, просто да повториш думи ми. Е, ако не беше платена утайка разбира се. В твоя случай е просто невъзможно.

А колко лесно беше, просто да повториш думи ми. Е, ако не беше платена утайка разбира се. В твоя случай е просто невъзможно.
Защото са само думи. А те нищо не доказват. Дали съм получил пари се доказва само по един начин. И това не е изговарянето на няколко думи. А ако толкова желаеш да видиш утайка. Населеното място е Хасково. С радост ще ти покажа размера на утайката на дъното на реката.

преди 3 минути, maxthon написа:

Защото са само думи. А те нищо не доказват. Дали съм получил пари се доказва само по един начин. И това не е изговарянето на няколко думи. А ако толкова желаеш да видиш утайка. Населеното място е Хасково. С радост ще ти покажа размера на утайката на дъното на реката.

Тоест, никой който не е доказан престъпник, не е извършил престъпление? Гнусна продажна Ватенка, еталон за подражание от рашисткия отбор. Ти ги напиши, пък нека да са само думи. Вече на всички е ясно, за поне един платен продажник във форума.

Тоест, никой който не е доказан престъпник, не е извършил престъпление? Гнусна продажна Ватенка, еталон за подражание от рашисткия отбор. Ти ги напиши, пък нека да са само думи. Вече на всички е ясно, за поне един платен продажник във форума.
Извършването на престъпление изисква доказването му. А не просто думи на странен гологлав тип от Бяла Слатина.

преди 1 час, Киро Н. написа:

Скоро Запада няма да иска изобщо да се споменава Украйна

IMG_20231023_144755_852.jpg

В същата статия на "The Washington Post" пише, че терористичната държава, наречена Украйна, с помощта на ЦРУ и MI6 е изтрепала дузина сепаратистки командири в Донбас. Още една лъжа, повтаряна от Лоботомиров и Сало-Реджи цъфна, които твърдяха, че Путин лично ги е изтрепал:

Най-малко половин дузина руски оперативни служители, високопоставени сепаратистки командири или колаборационисти бяха убити при насилие, което често се приписваше на вътрешно уреждане на сметки, но в действителност беше дело на СБУ, казаха украински служители.

В статията също се казва, че вече има опасения сред съюзниците относно жестоките тактики на Украйна, които по-късно могат да се окажат трудни за овладяване и Украйна да започне да извършва такива терористични атаки и в трети страни.

УкроРайх е терористична държава!

Брей, цялото стадо гейпросащесср трололинки се наострили на колегата. Организирайте си протест с плакати на улицата, викнете и грийнпийс.

преди 3 минути, Sliderum2 написа:

Брей, цялото стадо гейпросащесср трололинки се наострили на колегата. Организирайте си протест с плакати на улицата, викнете и грийнпийс.

Щях да прибавя и Грета, но тя нещо се е възпалила този път по неправилна тема и няма да я приемат.

преди 3 минути, maxthon написа:

Щях да прибавя и Грета, но тя нещо се е възпалила този път по неправилна тема и няма да я приемат.

Истина е, даже вероятно са я нарочили от мосад.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.