Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 минута, Митко Вълчев написа:

Те на троловете, не им е работата да пишат верни неща и да познават.

И какво вярно видя в този клип? Слава на ботовете от Туитър. Най-достоверния източник на информация....пардон дезинформация.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 48 минути, Реджеп Иведик написа:

Зехте ли Авдеевка ?

По подземните  укрепления се води огън от всякакви  видове оръжия, а бойците от ВСУ се оказват затворени на своите позиции. В тази ситуация по-нататъшната ротация на въоръжените сили на Украйна, както и доставката на храна, вода  и боеприпаси стават просто физически невъзможни.    В Киев разбират с какво ги заплашва загубата на Авдеевка - нова капитулация като в Мариупол  и започват да опитват да  прехвърлят там части  от района на Мариупол и Запорожие.  Въпросът е дали ще успеят навреме.  От гледната точка на руските военни спътници всичко е като на длан.   Артилерията получава координати.  Този път може да няма военнопленници. Това е на няма и 15 км от Донецк!

преди 8 минути, maxthon написа:

Единственото злато е, че за пореден път четеш, но разбирането си е дало безсрочна отпуска. Как може да се събере информация за полета на една ракета? Не само ракета, но и за всеки летящ обект. Думичката започваща с Р може и сам да си я довършиш.

Единствената остаряла концепция е, че още вярваш за тридневната война. И разбира се още вярваш, че война се печели с владение на територия.

Ясно, всичко е по план. Превръщането на Русия в държава парий и евентуалния и разпад, са също явно част от него.

преди 2 минути, Митко Вълчев написа:

Тоя е единственият, за който съм на 100 процента сигурен, че е платен Трол сред стадо от полезни идиоти.

Банково извлечение искаш ли за да си наистина 100% сигурен? Сега си около 0.1%, но пък на празните приказки те надъхват да мислиш с коефициент х1000. Ако използваше този коефициент и за други неща нямаше да бъдеш равен.

преди 1 минута, Митко Вълчев написа:

Ясно, всичко е по план. Превръщането на Русия в държава парий и евентуалния и разпад, са също явно част от него.

Реджепе (г-н желание за реалност) ти ли си?

преди 6 минути, maxthon написа:

Банково извлечение искаш ли за да си наистина 100% сигурен? Сега си около 0.1%, но пък на празните приказки те надъхват да мислиш с коефициент х1000. Ако използваше този коефициент и за други неща нямаше да бъдеш равен.

Реджепе (г-н желание за реалност) ти ли си?

Ясен си троле, не се коркай. Това с банковото извлечение противоречи на кодекса на троловете. Просто като мене напиши. "Ако съм взел една стотинка( в каквато и да е валута) през живота си, за да прокарвам пропаганда, бял ден да не видя аз и близките ми. Амин."  Ти си вата.

преди 5 минути, Митко Вълчев написа:

Това с банковото извлечение противоречи на кодекса на троловете.

Не желаеш да получиш такова извлечение? Логично.... Ще ти се наложи да се извиняваш след това, при това публично.

П.С. А това с противоречието от личен опит ли го знаеш, че сега ми стана интересно?

преди 37 минути, attj написа:

Много се маскирам -за да изглеждам като гей-юнак.   Пък тук ми казват, че съм станал като амеба.  Дори в моя чест отбор АМЕБА са именували, за да ми е радостно.

Mинало ти е времето

преди 1 час, superiority написа:

Да, аз също бях там и Реджеб и други имаше, но тебе те нямаше.

Там където си бил е трябвало да помолиш Чичо Доктор да ти предпише по-силни лекарства. 

Очевидно не си го направил (или пък още не са подействали). Както и да е. Освен Реджепчо, кои са били "другите" с теб? Интересува ме за Митето Вълчев и най-вече за Косьо, щото той отдавна е обещал да иде на психиатър :)

преди 1 минута, maxthon написа:

Не желаеш да получиш такова извлечение? Логично.... Ще ти се наложи да се извиняваш след това, при това публично.

Нагли тролове, защо да се извинявам? Затова, че ще представиш извлечение в което не фигурира "xxxx рубли затова, че предава родината си" все едно, че при някой е формулирано по този начин. Защо не написа моето твърдение, с което се заклех , че не съм платен предател, но от твое име? Продажнико

току-що, Митко Вълчев написа:

Нагли тролове, защо да се извинявам?

Твърдиш нещо, получаваш доказателства, че не си прав и имаш наглостта да питаш защо няма нужда да се извиняваш?

преди 2 минути, Митко Вълчев написа:

Затова, че ще представиш извлечение в което не фигурира "xxxx рубли затова, че предава родината си" все едно, че при някой е формулирано по този начин.

И как според теб съм ги получил? Продължаваш с твърденията без аргументация.

преди 1 час, Реджеп Иведик написа:

Зехте ли Авдеевка ???

Планираш отпуска от форума и искаш да знаеш кога точно да излипсваш ли? Мноу си прост, трябваше просто да си удължиш оная отпуска след "зехте ли Бахмут" :D

преди 7 минути, Митко Вълчев написа:

Защо не написа моето твърдение, с което се заклех , че не съм платен предател, но от твое име?

Че ти го написа в кавички? Поне да се беше сетил да го направиш без тях. В момента изглежда твърде искрено. А за още едно без кавички е твърде късно. Ще си стои такова каквото си го написал:

преди 14 минути, Митко Вълчев написа:

Просто като мене напиши. "Ако съм взел една стотинка( в каквато и да е валута) през живота си, за да прокарвам пропаганда, бял ден да не видя аз и близките ми. Амин."  Ти си вата.

Вълчев 

е голяма работа, обаче има конкурент в сурат-тефтера

Вълчев - намерих по-як от тебе - Торос Торосян - нема такава синя цепеница.

Абе я сподели - да не си арменец случайно ?

преди 1 минута, Киро Н. написа:

Вълчев - намерих по-як от тебе - Торос Торосян - нема такава синя цепеница.

Този е уникален. Тризнаци от различни майки. Само като видиш пост със заглавие: image.png.b3d7b4971e080ae197038ace57d5916a.png

преди 10 минути, Coco1 написа:

Mинало ми е времето - обаче още съм умен и хваля Зельо 

Украйна няма да се пречупи, ще устои и ще изтласка руското зло от своята територия, предаде Укринформ, цитирайки видообръщение на  Володимир Зеленски. Този хохол-евреин-бандеровец вероятно визира милионите украински казаци, които са избягали в Русия. За да не бъдат мобилизирани.  При милиони дезертьори кои още ще воюват за режима в Киев?    И срещу кои те ще воюват, като по неговите данни руската армия вече е погинала?   Този е луд за връзване.

Преди днешната среща на външните министри на ЕС журналистите не зададоха нито един въпрос на Жозеп Борел относно Украйна.

Това посочи самият главен европейски дипломат, като се спря на темата в края на пресконференцията и поиска да не забравяме Украйна. 🤡

преди 57 минути, maxthon написа:

Единственото злато е, че за пореден път четеш, но разбирането си е дало безсрочна отпуска. Как може да се събере информация за полета на една ракета? Не само ракета, но и за всеки летящ обект. Думичката започваща с Р може и сам да си я довършиш.

Вярно че говорим за безаналоговото руско ПВО. Извинявай!

Не ми се мисли ако трябва да сваля самолет който завива.

преди 17 минути, attj написа:

Украйна няма да се пречупи, ще устои и ще изтласка руското зло от своята територия, предаде Укринформ, цитирайки видообръщение на  Володимир Зеленски. Този хохол-евреин-бандеровец вероятно визира милионите украински казаци, които са избягали в Русия. За да не бъдат мобилизирани.  При милиони дезертьори кои още ще воюват за режима в Киев?    И срещу кои те ще воюват, като по неговите данни руската армия вече е погинала?   Този е луд за връзване.

Кобзон ше ти пее на уше.

Вярно че говорим за безаналоговото руско ПВО. Извинявай!
Не ми се мисли ако трябва да сваля самолет който завива.
Пак ще те насоча към Изделие 610.

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

преди 4 минути, maxthon написа:

Пак ще те насоча към Изделие 610.

Насочи си го където искаш. 

ПП: нали съм бългатски реотан и малко бавно зацепвам. Сетих се за кое изделие 610 говориш.

https://m.dir.bg/it/web/ukrainski-hakeri-oborudvali-ruskata-armiya-s-vibratori-vmesto-s-dronove

Затова само вие знаете за него.

преди 3 минути, Coco1 написа:

Кобзон ше ти пее на уше.

Може и на теб.   Нали си вече над 70 годишен?  Или пак някои си ги излъгал?  Трябва да се спира тази умна инвестиция на САЩ, а не да има още мъртъвци.

Насочи си го където искаш. 
Изделието има кой да го насочва. Надали съм най-квалифицираният да го направи. Насочих да четеш за него. Иначе изпадаш в ситуация да не знаеш за какво пишеш.

преди 2 минути, Coco1 написа:

Доста си неориентина. Затва си бедна комунистка

Майка ти от бригадирското движение как е успяла да отгледа такъв богат  комсомолоиден комуноид като теб, Кокич???   Та това е почти невъзможна задача...  Много си умен и направо пращиш от акъл...

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.