Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 5 минути, maxthon написа:

Е каква сериозна дискусия очакваш да се случи като четеш половинчато. Коя дума от " Къде съвсем официално, къде не" не разбра, че се насочваш да правиш и сметки без кръчмаря?

Защото и неофициално да са дали всичките съветски самолети на Украйна пак не могат да я докарат тази цифра.

Те за това.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 4 минути, BANKATA написа:

Защото и неофициално да са дали всичките съветски самолети на Украйна пак не могат да я докарат тази цифра.

Нима.... И как стигна то този извод? Погледна в тавана и видя колко самолета има?

преди 8 минути, maxthon написа:

Нима.... И как стигна то този извод? Погледна в тавана и видя колко самолета има?

За старите съветски дрънголници данните ги има, коя държава колко има.

И ти много добре го змаеш това, както и знаеш че няма от къде да се появят 140 салолета подаръци за да излезе тази цифра вярна.

И сега мажеш, вместо като Тошев да се покриеш.

преди 4 минути, BANKATA написа:

За старите съветски дрънголници данните ги има, коя държава колко има.

В стожера на коректната информация Wikipedia. Та колко самолета пише на тавана? 50-80-100?

преди 4 часа, Coco1 написа:

Само в комунистическия свят ги има тия олигофренизми.

Кокич се прави на умен???    Ами защо бандеровците в Киев надминаха болшевиките от СССР?    Напълно са забравили при какви условия е създадена Украйна.

преди 2 минути, maxthon написа:

В стожера на коректната информация Wikipedia. Та колко самолета пише на тавана? 50-80-100?

Дай инфо от където сметнеш за добре. Ако имаше някаква информация до сега да си ми натрил носа няколко пъти.

преди 6 минути, BANKATA написа:

Дай инфо от където сметнеш за добре. Ако имаше някаква информация до сега да си ми натрил носа няколко пъти.

Ти излизаш и казваш, че няма как тези самолети да са толкова и след това аз да ти намирам информация за доставки при това неофициални? Днес продължаваш с хуморестката.

преди 2 минути, maxthon написа:

Ти излизаш и казваш, че няма как тези самолети да са толкова и след това аз да ти намирам информация за доставки при това неофициални? Днес продължаваш с хуморестката.

Дай да ги видя.

преди 7 минути, BANKATA написа:

Дай да ги видя.

Продължаваш с хуморестката. Неофициално се нарича защото почти никой не знае за тях. Ако нямаше други случаи на тайно прехвърляне на оръжие (последното оръжие-чудо е и най-пресния пример) щях да се съглася, че тайно такова и на самолети няма. Бъди спокоен има си ги самолетите и вероятно са и прехвърлени към Украйна.

преди 25 минути, maxthon написа:

Продължаваш с хуморестката. Неофициално се нарича защото почти никой не знае за тях. Ако нямаше други случаи на тайно прехвърляне на оръжие (последното оръжие-чудо е и най-пресния пример) щях да се съглася, че тайно такова и на самолети няма. Бъди спокоен има си ги самолетите и вероятно са и прехвърлени към Украйна.

Не бъди. 140 самолета и неофициално няма от къде да долетят в Украйна. Защото никога в бившите соц. страни не е имало толкова. Ако имаше щвше да си ми ги предоставил тези данни.

преди 5 минути, BANKATA написа:

Не бъди. 140 самолета и неофициално няма от къде да долетят в Украйна. Защото никога в бившите соц. страни не е имало толкова. Ако имаше щвше да си ми ги предоставил тези данни.

И само в бившите соц страни ли има такива самолети? На всичкото отгоре не отчиташ и резерва на самата Украйна. Защото за нея пак четеш от същото пробито място.

преди 10 минути, maxthon написа:

И само в бившите соц страни ли има такива самолети? На всичкото отгоре не отчиташ и резерва на самата Украйна. Защото за нея пак четеш от същото пробито място.

Само бившите соц страни, по-точни тези от западна европа дадоха самолети на Украйна. За други държави дори и в измислените ти неофициални данни написани на тавана няма нищо.

Но тезата ти ми допада. Тайно са били доставени на Украйна, но понеже Русия ги е унищожила вече никой няма да разбере за тях. Не мога да отрека че има някакъв напредък при теб.

преди 2 минути, BANKATA написа:

Само бившите соц страни, по-точни тези от западна европа дадоха самолети на Украйна.

Това е официалното. А неофициално/тайно или там както го наричаш има ли доказателства, че се доставят оръжия (каквито и да е)? Ако има значи има доставки и на самолети.

преди 58 минути, Реджеп Иведик написа:

А бре, ватенките зеха ли Авдеевка ?

Щом си тук значи руснаците още не са я взели. Като излипсваш от форума за седмица-две (както след "взехте ли Бахмут"), това ще е сигурен признак че и Авдеевка е паднала 

ПП: Гледам че сте се възпалили на тема "украински самолети". След разпадането на СеСеСеРе-то, в Украйна е имало четири въздушни армии с 1500 самолета. Кой може да каже колко от тях са оцелели по складове до 24.02.2022г и са били ремонтирани криво-ляво преди да бъдат пратени на сигурна смърт в небето?

ПП2: А в картинката на Лоботомиро не се ли усъмнихте поне малко? Ако там бройката на свалени самолети е истинска, тук Косе Босе щеше вместо снимки от дрончета, през ден да ни показва свалени самолети :D   

току-що, maxthon написа:

Това е официалното. А неофициално/тайно или там както го наричаш има ли доказателства, че се доставят оръжия (каквито и да е)? Ако има значи има доставки и на самолети.

Така е. Ама понеже те са тайни само ти и още няколко човека сте наясно стях.

преди 1 минута, BANKATA написа:

За теб това новина ли е?

За мен не, но е интересно да го видят русолизачите...:cool:

преди 3 часа, BANKATA написа:

456 самольота !?

243 хеликоптера !?

Украйна никога не е разполагала с толкова самолети и хеликоптери.

От Wikipedia:

According to October 2015 report by Swiss technology company RUAG the Ukrainian Air Force had lost nearly half of its (combat) aircraft (since early 2014). RUAG believed that 222 of the Air Force's 400 aircraft had been lost.

https://en.wikipedia.org/wiki/Ukrainian_Air_Force

преди 2 минути, BANKATA написа:

Така е. Ама понеже те са тайни само ти и още няколко човека сте наясно стях.

Никъде не съм казал, че съм наясно. Но след като има и едно оръжие тайно доставено има и второ, и трето, и т.н. И поради тази причина не трябва изобщо да се впечатляваш от бройката на самолетите. Но пък виждам, че не само се впечатляваш, но си и сериозно възпален от това. Ако имаш какво да кажеш още си намираш от тук нататък друг събеседник. Аз каквото имах да напиша го направих. Търси си друг обект с който да се заяждаш.

преди 1 минута, maxthon написа:

Аз каквото имах да напиша го направих.

Това е ясно. Указанията и заповедите на Господаря ти, трябва да бъдат изпълнявани безпрекословно.

преди 17 минути, БаалБек написа:

Тъкмо ще почерпите опит, нали и вие имате същите мераци да унищожите копейки, ватенки, въобще всички, които отказват да се дупят на посолствоТО.

преди 9 минути, БаалБек написа:

Това е ясно. Указанията и заповедите на Господаря ти, трябва да бъдат изпълнявани безпрекословно.

Облечи се като циганка за да имаш по-автентичен вид на врачка. В момента не ти се получава врачуването.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.