Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 49 минути, BANKATA написа:

Украинците '42-'45 умираха за чужди интереси защо не и сега? Къде е проблемО?

Проблема е, че трябва да пишеш за сега, а не за изминали събития. Но явно целта ти е да се заяждаш, а не да водиш аргументиран разговор.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 17 минути, maxthon написа:

Проблема е, че трябва да пишеш за сега, а не за изминали събития. Но явно целта ти е да се заяждаш, а не да водиш аргументиран разговор.

И сега и тогава Раша са лошите, това че е имало и други лоши( национал СОЦИАЛИСТИТЕ) не променя вината за милионите невинни жертви на болшевишката чума. Сред които и десетки хиляди българи, голяма част от които от елита на народа ни. Както сега стотици хиляди украинци и руснаци, стават жертва на безумието на путето и неговата престъпна шайка.

преди 1 час, Profruit написа:

Аз не съм ви

Не си личи. Прекалено много се впрягаш и това те издава.

А Касапина Путлер ще върне Крим на Украйна или на Кримчани, все тая ти затуй грижа не бери.

И Сахалин ще върне и Курилите и сичко. Русия се разпада. Азербайджан върна ли си териториите ? Върна си ги. И Грузия ще си ги върне.

Ама туй не е ваша работа.

Каква наземна операция, не ви увират еврейските тикви. Нали затуй ви предизвикват. Как ще извършите наземна операция в гъсто населен градски район без да избиете хиляди цивилни ?

И после ?

И не ти вряскам за никакви карти. Както се договорите тъй ще е. Ако имате акъл да се договорите де. Иначе ще продължите да се избивате ако са ви корави тиквите.

преди 2 минути, Митко Вълчев написа:

стотици хиляди украинци 

6 милиона украински казаци сега са в РФ.   Можеш ли да го осмислиш???

преди 1 минута, attj написа:

Които  бягат от разрушените до основи региони и градове под рашистка окупация. И поради липса на коридори освен към Рашистан.

Ако не бе рашистката война , никой нямаше да бяга. Както не бяга никой от останалите региони на Украйна и  неокупиран Донбас , въпреки че и там има рускоезични .

:hush:

преди 6 минути, attj написа:

Това, че си психически увреден, а си мислиш че го раздаваш голям хитрец, повтаряйки като малоумен- казаци, хохли, бандеровци отдавна е осмислено дори от твоя отбор. Нямаше ЕДНА жертва на етнически конфликт, преди путин да се намеси в Украйна. Урод

преди 4 минути, miro20 написа:

Които  бягат от разрушените до основи региони и градове под рашистка окупация. И поради липса на коридори освен към Рашистан.

Ако не бе рашистката война , никой нямаше да бяга. Както не бяга никой от останалите региони на Украйна и  неокупиран Донбас , въпреки че и там има рускоезични .

:hush:

Ами защо други над 6 милиона украинци са дезертирали в страните от ЕС???

преди 38 минути, maxthon написа:

Защото не ти изнася да говорим за преди. Понеже тогава бяха заедно с руснаците срещу Германия.

Колкото и пъти да се опитвах да водя аргументиран разговор винаги насреща получавам глупости на килограм. Особенно към човек който пише от скоро в темата. Дори и към теб.

Ти драги ако имаше поне малко акъл щеше да се усещаш когато някой човек е компетентен по даден въпрос и вместо да водиш глупави спорове да си трайкаш. Както правят останалите ти приятели в темта.

Ти си единствената ватенка тук която е "компетента" по всеки един въпрос.

преди 1 минута, BANKATA написа:

Защото не ти изнася да говорим за преди.

Не защото не ми изнася, а защото няма никакво отношение към сегашните събития. И всеки път като трябва да се говори за тях се започва една ретроспекция от твоя страна. Не аз, а на теб не ти изнася да говориш за сегашните събития и си търсиш някаква друга тема.

преди 27 минути, Реджеп Иведик написа:

А Касапина Путлер ще върне Крим на Украйна или на Кримчани, все тая ти затуй грижа не бери.

Викам да дадем думата на Арестович.Не искам да те разочаровам, но...

преди 3 минути, BANKATA написа:

Колкото и пъти да се опитвах да водя аргументиран разговор

Ако идеята ти за арументиран разговор е да говориш за миналогодишния сняг го така наречените от теб "глупости на килограм" си ги получил напълно заслужено.

преди 6 минути, maxthon написа:

Не защото не ми изнася, а защото няма никакво отношение към сегашните събития. И всеки път като трябва да се говори за тях се започва една ретроспекция от твоя страна. Не аз, а на теб не ти изнася да говориш за сегашните събития и си търсиш някаква друга тема.

Не, не ти изнася.

За Украйна руснаците '23 са като за Украйна германците '41.

преди 5 минути, maxthon написа:

Ако идеята ти за арументиран разговор е да говориш за миналогодишния сняг го така наречените от теб "глупости на килограм" си ги получил напълно заслужено.

С протите хора говоря просто за да ме разберете.

преди 6 минути, BANKATA написа:

Не, не ти изнася.

Няма отношение никакво към сегашни събития. Колко пъти да ти го казват, че да го разбереш? Ако ще ми говориш за миналогодишния сняг си намери друг събеседник. Тазгодишния сняг ми е по-интересен.

преди 6 минути, BANKATA написа:

За Украйна руснаците '23 са като за Украйна германците '41.

Божинов (Валерката), ти ли си?

преди 5 минути, BANKATA написа:

Виждаш ли. На всичко отховаряш с общи приказки.

Идея си нямам каква умна приказка се помъчи да напишеш. И този смисъл съм задал много подходящ въпрос, който е много далече от обща приказка.

П.С. Сега ми светна..... 41ва е имало украински колаборационализъм - тоест и тогава са служили на чужди интереси. Благодаря ти за репликата в стил Божинов.

преди 10 минути, maxthon написа:

Идея си нямам каква умна приказка се помъчи да напишеш. И този смисъл съм задал много подходящ въпрос, който е много далече от обща приказка.

П.С. Сега ми светна..... 41ва е имало украински колаборационализъм - тоест и тогава са служили на чужди интереси. Благодаря ти за репликата в стил Божинов.

Много добре знаеш за какво пиша, ама....не ти изнася бъди. И на теб и на всичките ватенки.

Ванката

След като сами Байдън заговори за НОВ СВЕТОВЕН РЕД ще ти светне ли най-накрая

Май не

За твое сведение: Влизането в Еу означаваше край на Донбас - зелена енргия, закриване на всички мини, край на стоманодобива

Нашите миньори за какво стачкуват според теб - ей така за кеф ли ?

Бързо помумнявай защото те чака глад/студ/сръбска музика

преди 29 минути, BANKATA написа:

Ти драги ако имаше поне малко акъл щеше да се усещаш когато някой човек е компетентен по даден въпрос и вместо да водиш глупави спорове да си трайкаш. Както правят останалите ти приятели в темта.

Ти си единствената ватенка тук която е "компетента" по всеки един въпрос.

Това е рашистка тролка с няколко платени рашиста зад ника. Поне в това съм се убедил . Затова и викам в женски род ако не си забелязъл.

И да, тактиката дори ти я разбра. Спамене с общи приказки и въртене и сучене ти да доказваш нещо което тя твърди .

Класика в троленето . Обучени са, не ги подценявай :) 

Дори се стараят праовписни грешки да не правят. Нито употребяват инсоказателни изрази или жаргон . За да не се издънят :)

Лоботомиро

запри се най накрая.
Свърши ви временцето. Сменяйте профилите - и айде 

Баси досадата сте "правилно ориентираните" 

Виж там някоя друга тема.

току-що, Киро Н. написа:

Лоботомиро

запри се най накрая.
Свърши ви временцето. Сменяйте профилите - и айде 

Виж там някоя друга тема. 

От началото на войната 2014 г когато се усетих за малоумната рашистка пропаганда и започнах да опровергавам наивните ви лъжи , все някой ми пожелава " запри се  най накрая"  :)  

Що рашистки профили сменихте вие... :) А аз съм си същия :)  

Началото е в 2008

само дето не вярвах че ще се стигне до война.

Затваряте човките - свърши ви западния РАЙ.

ПП

Дзверо айде на къра - да копаш картофи

преди 3 минути, BANKATA написа:

Много добре знаеш за какво пиша, ама....не ти изнася бъди. И на теб и на всичките ватенки.

Честно казано въобще не разбрах какво искаше да кажеш, но пък ме насочи добре към колаборационизма. Та след като толкова много искаш отговор и за миналогодишния сняг.... Отговора е да и тогава са "работели" за чужд интерес.

преди 3 минути, Киро Н. написа:

Ванката

След като сами Байдън заговори за НОВ СВЕТОВЕН РЕД ще ти светне ли най-накрая

Май не

За твое сведение: Влизането в Еу означаваше край на Донбас - зелена енргия, закриване на всички мини, край на стоманодобива

Нашите миньори за какво стачкуват според теб - ей така за кеф ли ?

Бързо помумнявай защото те чака глад/студ/сръбска музика

Дай да видим къде какво говори.

Че пак май вадите думи от контекста, в това съм сигурен.

maxthon

не се мори излишно  

Нека пишат хумористика 

Тече заседание на Радата - дори да им отпуснат 60 билиона са на МИНУС и се чудят какво да правят

преди 4 минути, Киро Н. написа:

Началото е в 2008

само дето не вярвах че ще се стигне до война.

Затваряте човките - свърши ви западния РАЙ.

ПП

Дзверо айде на къра - да копаш картофи

дори малко по отдавна... подготвяно  само че от рашистите :

https://ru.krymr.com/a/krym-2014-rossiya-okkupatsiya/31111879.html

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.