Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 6 минути, maxthon написа:

Честно казано въобще не разбрах какво искаше да кажеш, но пък ме насочи добре към колаборационизма. Та след като толкова много искаш отговор и за миналогодишния сняг.... Отговора е да и тогава са "работели" за чужд интерес.

Сталин?!

Той трябва са е най-големият колаборационист с ленд лиза.

Ще те бичуват от твоят отбор.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

току-що, BANKATA написа:

Сталин?!

Правилно казаха за хумористиката. Роман Шухевич харесва това.

преди 1 минута, maxthon написа:

Правилно казаха за хумористиката. Роман Шухевич харесва това.

Внимавай да не скъсаш поредните терлици докато се изнасяш!

преди 1 минута, BANKATA написа:

Внимавай да не скъсаш поредните терлици докато се изнасяш!

Нищо не мога да скъсам нито се и изнасям. Но явно трябва да ти го напишат ясно за да може да го разбереш. Под украински колаборационалисъм се разбира нещо съвсем различно от Сталин. Батальон Нахтигал, 14 вафен дивизия на СС и т.н. Последната е много интересна и свързана и със съвременни събития от Канада.Та чужди интереси ли са защитавали и тогава, и сега)?

преди 27 минути, Киро Н. написа:

Ванката

След като сами Байдън заговори за НОВ СВЕТОВЕН РЕД ще ти светне ли най-накрая

Май не

За твое сведение: Влизането в Еу означаваше край на Донбас - зелена енргия, закриване на всички мини, край на стоманодобива

Нашите миньори за какво стачкуват според теб - ей така за кеф ли ?

Бързо помумнявай защото те чака глад/студ/сръбска музика

Край на стоманодобива? Затваряне на всички видове мини? Ма ти сериозно ли?

току-що, maxthon написа:

Нищо не мога да скъсам нито се и изнасям. Но явно трябва да ти го напишат ясно за да може да го разбереш. Под украински колаборационалисъм се разбира нещо съвсем различно от Сталин. Батальон Нахтигал, 14 вафен дивизия на СС и т.н. Последната е много интересна и свързана и със съвременни събития от Канада.Та чужди интереси ли са защитавали и тогава, и сега)?

Аз си чакам няколко седмици отговор защо лендлиза не е продажба на чужди интереси, а сегашните доставки за Украйна СА.

Не че ще получа и сега отговор, ама все пак да питам. Че и днес от там тръгна спора. Въртя, сука 3-4 часа в безмислени постове и пак дойдохме на въпроса.

преди 23 минути, Киро Н. написа:

Началото е в 2008

само дето не вярвах че ще се стигне до война.

Затваряте човките - свърши ви западния РАЙ.

ПП

Дзверо айде на къра - да копаш картофи

Ти в руския ли си? Пожелавам ти го искрено.

преди 1 минута, Митко Вълчев написа:

Край на стоманодобива? Затваряне на всички видове мини? Ма ти сериозно ли?

Украйна никога нямаше да я приемат в ЕС.

В това отношение Путим им направи много голяма услуга.

преди 14 минути, BANKATA написа:

Аз си чакам няколко седмици отговор защо лендлиза не е продажба на чужди интереси, а сегашните доставки за Украйна СА.

Първо лейндлийз никога не е имало за Украйна и няма и да има. И да имаше той също щеше да е с цел геополитически интерес на този, който го извършва. И съответно получателят на този лендлийз е проста пионка изпълняваща важната роля на пушечно месо. И преди да си наклонил отново в друга посока (или казано иначе за миналогодишния сняг) да напомня, че става дума за сегашни събития и предпочитам да се запази тази ос.

преди 14 минути, BANKATA написа:

Въртя, сука 3-4 часа в безмислени постове и пак дойдохме на въпроса.

Ти се чудиш на къде за завъртиш разговора, после аз съм въртял и сукал. След като ти показах какви интереси са защитавали и тогава сериозно ли аз се занимавам с това да пиша безмислени постове? Сега очаквам и с лендлийза за напишеш поредния безмислен пост нямащ никакво отношение към сегашни събития. Айде да не си толкова нахален с това да обвиняваш други за нещо, което ти правиш?

преди 26 минути, maxthon написа:

Първо лейндлийз никога не е имало за Украйна и няма и да има. И да имаше той също щеше да е с цел геополитически интерес на този, който го извършва. И съответно получателят на този лендлийз е проста пионка изпълняваща важната роля на пушечно месо. И преди да си наклонил отново в друга посока (или казано иначе за миналогодишния сняг) да напомня, че става дума за сегашни събития и предпочитам да се запази тази ос.

Ти се чудиш на къде за завъртиш разговора, после аз съм въртял и сукал. След като ти показах какви интереси са защитавали и тогава сериозно ли аз се занимавам с това да пиша безмислени постове? Сега очаквам и с лендлийза за напишеш поредния безмислен пост нямащ никакво отношение към сегашни събития. Айде да не си толкова нахален с това да обвиняваш други за нещо, което ти правиш?

На теб може и да не ти харесва миналогодишният сняг, ама си го имаше и той е факт.

ПП: ето ти и нещо за тазгодишният сняг:

https://eanews.ru/news/voyennoye-sledstvennoye-upravleniye-tsvo-zavaleno-zayavleniyami-o-nevyplatakh-uchastnikam-spetsoperatsii_20-10-2023

През вековете доста войни са били загибени заради тази причина.

ООООО
  Вълчев

сладък как е - ко стааа с Западния Рай - крепне ли ?

maxthon 

губиш си времето с тая черешова пръчка 

преди 1 минута, Киро Н. написа:

ООООО
  Вълчев

maxthon 

Лягай си, късно е!

преди 43 минути, Митко Вълчев написа:

Ти в руския ли си? Пожелавам ти го искрено.

https://fakti.bg/world/825809-chovechestvoto-ima-nujda-ot-nov-svetoven-red

А бре,Митко,Путин ,че е касапин на мен ми е ясно...Ама нима не намираш за скандално поведението на другата Велика Сила...Без коментар...

Американският президент Джо Байдън заяви, че човечеството има нужда от нов световен ред и САЩ могат да го изградят. „Мисля, че ние (САЩ) имаме възможност да направим това, ако сме достатъчно смели и уверени, за да обединим света по начин

преди 5 минути, Лудият Учен написа:

https://fakti.bg/world/825809-chovechestvoto-ima-nujda-ot-nov-svetoven-red

А бре,Митко,Путин ,че е касапин на мен ми е ясно...Ама нима не намираш за скандално поведението на другата Велика Сила...Без коментар...

Американският президент Джо Байдън заяви, че човечеството има нужда от нов световен ред и САЩ могат да го изградят. „Мисля, че ние (САЩ) имаме възможност да направим това, ако сме достатъчно смели и уверени, за да обединим света по начин

Абе Лудия, ако ще има световен лидер и вариантите са Китай, Русия, САЩ с петте си крайника ще гласувам това да е САЩ. Също, ако се наложи децата ми да емигрират, аз ще им препоръчам ЕС, но може и САЩ. Не и другите варианти. Твоят избор към коя държава би бил? Аре честно.

преди 18 минути, Киро Н. написа:

ООООО
  Вълчев

maxthon 

Ооо кирка, крепне, крепне. И е рай, на фона на pyzkaта кочина. Но нещо русоробските бг свине само говорят колко е хубава, но грухтят оттук, не отиват в нея. Що така ве? Киртак

преди 4 минути, Митко Вълчев написа:

Твоят избор към коя държава би бил? Аре честно.

Моят избор би бил да не се кланям на никого...Ти като искаш да лазиш на САЩ ,дерзай...

преди 21 минути, Киро Н. написа:

ООООО
  Вълчев

maxthon 

И куха кирка, знаем че си вдлъбнат, но кой щеше да затваря други освен въглищни мини? Аре, доизложи се да се посмеем мамин златен.

току-що, Лудият Учен написа:

Моят избор би бил да не се кланям на никого...Ти като искаш да лазиш на САЩ ,дерзай...

Опаа, бягаш по тъча. Очевадно лижеш руския, но като всяка Вата не даваш директни отговори от които става ясно какви глупости пишеш. Пак, какъв би бил избора ти за свят за децата ти. Западен модел или pyzku Мир?

Хахаха

Ще строите ли новия световен ред.

Само дето виждате едни гърбове в залата :)

И ще трябва кинти да намерите - че реда иска жертви (волни пожертвувания)

NewRedDragon го виждам като свирепия транс - говорителя на ВСУ 

преди 8 минути, Митко Вълчев написа:

Очевадно лижеш руския, но като всяка Вата не даваш директни

Недей да ме клеветиш ,американска подлого...Написал съм,че Путин е глупак и касапин...А Русия никога не ми е била дестинация за живеене...Ти си толкова нагъл ,колкото и Путинистите...

преди 4 минути, Киро Н. написа:

Хахаха

Ще строите ли новия световен ред.

Само дето виждате едни гърбове в залата :)

И ще трябва кинти да намерите - че реда иска жертви (волни пожертвувания)

Горе долу са си построили добър ред в държавата и в старият световен ред, те са си пак фактора. Предполагам, че ще им се получи и с новия. Хахахавелник с отрицателен интелект и липсващ морал, като средния ватник 

преди 4 минути, Лудият Учен написа:

Недей да ме клеветиш американска подлого...Написал съм,че Путин е глупак и касапин...А Русия никога не ми е била дестинация за живеене...Ти си толкова нагъл ,колкото и Путинистите...

Луд. И твърде прост. Аре у лево. Продължавай като досега 

Аре бе Американеца - отивай да караш такси в Чикаго

Такива тикви като тебе познавам десетина - единия даже кара лимузина 

преди 19 минути, Митко Вълчев написа:

Абе Лудия, ако ще има световен лидер и вариантите са

Ти,държиш ли да има някого ,на когото да се кланяш ??? Не ти ли е хрумнало,че всички трябва да са равнопоставени ??? Но ти държиш да има Голям Брат,на който да се кланяш(САЩ) ...С други думи, американците имат мангизи и са богати и затова на теб не ти пука колко недемократично е те да искат да определят "Новият Световен Ред"...Стига това да те устройва финансово...Моралните ти устои са на ниво-минус...

преди 6 минути, Киро Н. написа:

кирка, ти си нищо. Ако се наложи и такси ще карам, но ще бъде на Запад. Ти също там би мил чинии, което те прави психически неориентиран и в постоянен когнитивен дисонанс.

преди 10 минути, Киро Н. написа:

Що ли имам усещането, че не десетина, ами и един не познаваш да е отишъл в Матушката ти. 

преди 4 минути, Лудият Учен написа:

Ти,държиш ли да има някого ,на когото да се кланяш ??? Не ти ли е хрумнало,че всички трябва да са равнопоставени ??? Но ти държиш да има Голям Брат,на който да се кланяш(САЩ) ...С други думи, американците имат мангизи и са богати и затова на теб не ти пука колко недемократично е те да искат да определят "Новият Световен Ред"...Стига това да те устройва финансово...Моралните ти устои са на ниво-минус...

Абе не искам да ви се меся в красивия спор, но е писано едно "ако". Идеалистичните приказки как светът е равноправен и всичко е честно и почтено са много красиви и... до там. 

преди 3 минути, Лудият Учен написа:

Начи викаш, ако се дръпнат САЩ от ролята на световен хегемон, изобщо няма да се появят желаещи да определят световния ред. Ще ти издам една тайна, определено не си умен ( пиша така щото съм любезен). САЩ са богати, щото обществото и законите им са по умни от на руснаците, които имат повече ресурси, но са много по тъпи, като феновете си. Всичко което пиша тук е по съвест муньо, копейките които пишат безплатно са обратното на умни. Платените няма да коментирам .

преди 6 минути, N1K17Y написа:

Що ли имам усещането, че не десетина, ами и един не познаваш да е отишъл в Матушката ти. 

Абе не искам да ви се меся в красивия спор, но е писано едно "ако". Идеалистичните приказки как светът е равноправен и всичко е честно и почтено са много красиви и... до там. 

Тия двамата са от най ниското ниво фенове на Русия, а не е като да има каквото и да е ниво при тях.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.