Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Дрънкате си вие тука, а котелчето около Авдиевка се позатваря. Един бърз марш на скок с мешките към Украйна, разцепете рашките! :bye1:

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 23 минути, kosyo написа:

Явно рибаря нещо лъже.. ама нямаш обяснение и не ти пука за него, нали друже?

E самите те са дали обяснението. Ако толкова се правиш на луд, че не си го прочел с радост ще ти предоставя линка.

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

Зехте ли Авдеевка ?

Разбирам накъде биеш... И аз си мисля, че Купянск трябва да падне първи, но не го решаваме ние...

преди 4 минути, Sargon III написа:

Дрънкате си вие тука, а котелчето около Авдиевка се позатваря. Един бърз марш на скок с мешките към Украйна, разцепете рашките! :bye1:

Хайде, чакаме го да се затвори вече втора седмица.

Сигурно чакат новите машини че от старите не остана нищо. Но съм сигурен че опитите ще продължат.

преди 9 минути, maxthon написа:

E самите те са дали обяснението. Ако толкова се правиш на луд, че не си го прочел с радост ще ти предоставя линка.

Така де явно нямаш обяснение и на това... А толкова други обяснения имаш.. разочароващо. Почти толкова колкото дето су-25 не може да мята бомби.

Затварянето на котела върви успешно:

току-що, kosyo написа:

Така де явно нямаш обяснение и на това...

Е обяснението както вече споменах е написано именно в канала на Рибаря. Ти като се правиш на луд, че не си го прочел (или си прочел някъде негов преразказ) си е изцяло за твоя сметка.

преди 6 минути, Sargon III написа:

Разбирам накъде биеш... И аз си мисля, че Купянск трябва да падне първи, но не го решаваме ние...

Ааа, един да разбере. Начи мислиш. Проблема е, че не ви е разрешено да мислите. Щото сте роби русороби и робството ви харесва.

Гиркин като ви каза да не си угробвате личния състав и техниката в Авдеевка и Маринка, вие какво направихте ? Точно така, фърлихте го в панделата. Ся генерал Квачков ви казва същото. И Ходоренок ви казва същото, ми фърлете ги и тях в панделата, белким помогне да земете Авдеевка.

преди 5 минути, kosyo написа:

Почти толкова колкото дето су-25 не може да мята бомби.

И С 300 викаше не можело по наземни цели. Ся забрай Артилериста кви ги е къдрил

преди 16 минути, BANKATA написа:

Но съм сигурен че опитите ще продължат.

Като рокерите на Путлер, дето се таковали мъже с мъже и не можели да заченат, ма упорито продължавали да опитват.

преди 9 минути, Реджеп Иведик написа:

И С 300 викаше не можело по наземни цели.

Ами дай един пример за използването му по този начин. Визуално с кратерче и т.н. Единствената такава употреба (и разбира се не толкова умишлена) има достатъчно примери от украинска страна.  И от полска страна също. Иначе на Косенцето колкото пъти да му обясняваш, че Русия не използва Су-25 като платформа за авиационни бомби , толкова пъти ще ти показва една и съща снимка от Безмер.

преди 12 минути, maxthon написа:

Ами дай един пример за използването му по този начин.

Аз не познавам друг освен тебе, който да твърди, че не могат да се използват. Ти от кого си чул това. Аз гледам всички украински и руски канали и всички твърдят, че се използват включително и по този начин, както от руска, така и от украинска страна.

Един малоумник, срещу всички военкори. На кого да вярвам ?

Не ми отговаряй, въпроса е реторичен, помагам на Дъртанян и Тошев да се ориентират в обстановката, щото им е трудно да си изберат на кой да вярват.

преди 3 минути, Реджеп Иведик написа:

Аз не познавам друг освен тебе, който да твърди, че не могат да се използват. Ти от кого си чул това. Аз гледам всички украински и руски канали и всички твърдят, че се използват включително и по този начин, както от руска, така и от украинска страна.

Един малоумник, срещу всички военкори. На кого да вярвам ?

Не ми отговаряй, въпроса е реторичен, помагам на Дъртанян и Тошев да се ориентират в обстановката, щото им е трудно да си изберат на кой да вярват.

Да беше вложил цялото това усилие в намирането на пример за използване на S300 по наземни цели. Да наблегна на визуалното доказателство за употребата, а не кой какво твърдял из каналите.

преди 6 минути, Реджеп Иведик написа:

Не ми отговаряй, въпроса е реторичен,

Такъв ще стане след като предоставиш нещо по-различно от някой там, който твърди за употреба на S300 не по предназначение.

преди 10 минути, Реджеп Иведик написа:

помагам на Дъртанян и Тошев да се ориентират в обстановката, щото им е трудно да си изберат на кой да вярват.

Единствено това може да се случи като поне един път покажеш обективно доказателство за щуротиите, които плющиш.

преди 2 минути, maxthon написа:

Да беше вложил цялото това усилие в намирането на пример за използване на S300 по наземни цели. Да наблегна на визуалното доказателство за употребата, а не кой какво твърдял из каналите.

Такъв ще стане след като предоставиш нещо по-различно от някой там, който твърди за употреба на S300 не по предназначение.

На теб каквито и доказателатва да ти се предоставят ще кажеш че ракетата е била украинска.:)

преди 2 минути, BANKATA написа:

На теб каквито и доказателатва да ти се предоставят ще кажеш че ракетата е била украинска.:)

Аз първо трябва да ги видя, но като гледам има тотална липса на желание да се предоставят. И от това следват празни приказки като тези, които цитирам в момента.

преди 1 час, Hristo52 написа:

...
От доста време следя как русофобите-демократи-либерали употребяват името Путин и производните путиноид, путинофил, путинист и други подобни в СМИ и особено в мрежите
....

Не си загубил хватката.
Разбира се цял живот в събота си водил под строй киртаците на градска баня. В неделя на кино "Млада гвардия" и за пореден път прожекция на филма "Земфир Яшаров - човек от народа". А през делниците писане на доноси срещу другарите лейтенанти, че се алкохолизират. На един такъв редовно му преписвах бозите в огромни тефтери. Караше вартбург и крадеше бензин от уаз-ката, а после в артелната ориз, хляб, месо. През ден ме слагаше наряд дежурен офицер на полка. Имах две задачи: да му нацепя дърва за печката в канцеларията и я превърна в Африка, а на сутринта с едно пищовче макаров на кръста ходих километри пеша до свинарника, да проверя киртаците не са ли зарезали някое прасе от глад. Цяла година и на финала на уволнонението ме хвана с две бутилки домашна. Исках да почерпя дъртите, че скъсах синджира от този помярник наречен БНА. Същото това за-ка-пе-че ме хвана. Не можел да ме вкара в дисципа, но ме острига гола глава за наказание. Реши ми проблема с въшките и с склапиран череп цъфнах на паравана на сесерето. Киевский вокзал - Москва.

Там в темата за цоца, защо не разказваш как си смучел лукчета по 1 стотинка и събирал картинки от дъвка "Турбо". Как милиционерите не са те спирали за проверка на оцветен бензин. Как тъпчехте киртаците с русенско варено по време на чернобилската авария. Как душихте изхвърлени кутии Kent или Dunhill и цъкахте от почуда какъв готин тютюн. За режима на ток -мълчание на агнетата. За кенефите на двора и градската баня веднъж седмично. Все достижения на бригадирското движение.

Учуди ме, че не си включил моя патент - путило. Корегирай си мерника и набирай въздух.

Гойда!!!

преди 45 минути, Sargon III написа:

Това какво смяташ или искат руснаците искат няма общо с действителността. Руската офанзива при Купянск е провал, за късмет на руснаците, там украинските части нямат тези техничекси възможности, за да покажат руските загуби, но лично аз си мисля, че е подобно на това, което виждаме при Авдиевка.

Руснаците явно наистина смятат да прогризят отбраната и ще атакуват докато могат, но вече загубиха около 1/5 от използваната сила. Все пак е интересно да видим, дали подобна тактика може да доведе до успехи, защото именно това искаха западните генерали от украинците.

преди 10 минути, maxthon написа:

Аз първо трябва да ги видя, но като гледам има тотална липса на желание да се предоставят. И от това следват празни приказки като тези, които цитирам в момента.

То и за Фаб 500 няма никакви доказателства. Значи руснаците също лъжат че ги ползват?

Нали?

преди 10 минути, BANKATA написа:

То и за Фаб 500 няма никакви доказателства.

Щом казваш.... Но пък продължаваш с празните приказки. Явно е заразно.

Много интересна сводка от руското МО за загубите на Уйрайна.

https://t.me/mod_russia/31673

преди 8 минути, maxthon написа:

Щом казваш.... Но пък продължаваш с празните приказки. Явно е заразно.

Не бъди. Тази зараза ходи само по русороби.

преди 22 минути, rtheh написа:

дали подобна тактика може да доведе до успехи

Не може.

Но няма на целия фронт по добре укрепени пунктове от Авдеевка и Маринка.

Искаха полезните идиоти. Те се опитаха да искат и избори по време на война.

И сигурно и кинти са давали, щото Арестович се изкурви.

преди 7 минути, BANKATA написа:

Не бъди. Тази зараза ходи само по русороби.

Като всяко друго нещо и това подлежи на доказване. В момента това може да се случи само и единствено като се покаже обективното доказателство за използване на С300 по наземни цели. Един вече млъкна и не иска и да обели дума за това. Желаеш ли да станеш втори такъв?

преди 9 минути, maxthon написа:

Като всяко друго нещо и това подлежи на доказване. В момента това може да се случи само и единствено като се покаже обективното доказателство за използване на С300 по наземни цели. Един вече млъкна и не иска и да обели дума за това. Желаеш ли да станеш втори такъв?

А ето единственото което рашистките тролове смятате за доказано вярно :) :)

:giggle1:

А ето единственото което рашистките тролове смятате за доказано вярно [emoji4] [emoji4]
:giggle1:
Ама помогни на приАтелчетата ти. Вместо да се чудиш как да сменяш темата, покажи нещо за S300.

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

преди 1 час, Sargon III написа:

Що не помогнете на руската вата да вземе Киев и да се приключва?

преди 4 минути, maxthon написа:

Ама помогни на приАтелчетата ти. Вместо да се чудиш как да сменяш темата, покажи нещо за S300.

https://voennoedelo.com/posts/id33581-odqcke0ejkrgq8g5cmnw

Някакъв си бивш командваш на южният окръг го казва, ама ние не вярваме, защото maxthron е най-умният и разбираш 🤭

преди 3 минути, maxthon написа:

Да цитирам министерството на отбраната на рашистан в темата за войната било "сменяне на темата " ???

:) :) :)

Относно С300 не съм чел всичките ти глупости, да позная ли ... пак се опитваш другите / опонента/ да ти дават доказателства за твоите си лъжи   :) :)

Знам ти тролската тактика, така че не се напъвай :)

А и гледам малко по общо на картинката, затова и за разлика от други, не цитирам заснети от дрончета кратки локални  престрелки как едните унищожават другите, после обратното ...

Важно е по глобалните изводи, а те са че - Рашистан харчи огромни финансови, военни и човешки ресурси  без никакви успехи.

:) 

преди 32 минути, BANKATA написа:

Много интересна сводка от руското МО за загубите на Уйрайна.

https://t.me/mod_russia/31673

Да, реално и аз цитирах това.

Само че ролката макстонка не коментира оповестените от тяхното рашистко министерство, цифри .

:) 

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.