Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 15 минути, Митко Вълчев написа:

САЩ са богати

преди 16 минути, Митко Вълчев написа:

което пиша тук е по съвест

Ясно,ясно...Каква е твоята съвест...

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 4 минути, Лудият Учен написа:

Ясно,ясно...Каква е твоята съвест...

Кво ти е ясно ве, смЕх? Никога не съм имал материална полза от гражданската си позиция. Напротив, струвало ми е средства. Писал съм тук кой съм и откъде съм, ти си една от многото анонимни форумни мишки тролещи за пари или заради психични проблеми. Поне ника ти е честен.

преди 57 минути, Лудият Учен написа:

Недей да ме клеветиш ,американска подлого...

а ти явно си руска подлога

преди 9 минути, Без умствен капацитет написа:

а ти явно си руска подлога

Що бе,овца, можеш ли да четеш... Прочети какво съм написал за идиота Путин...Държа на думите си...

преди 3 часа, miro20 написа:

Както не бяга никой от останалите региони на Украйна

Интересно, много интересно Наркоман за какви хора бълнува тогава да му се връщат принудително от Европа и защо уволни всички регионални военни комисари?

преди 3 часа, miro20 написа:

дори малко по отдавна... подготвяно  само че от рашистите :

Фейк! Как не ти омръзна да пробутваш тая опровергана опорка?

преди 1 час, Лудият Учен написа:

Ти,държиш ли да има някого ,на когото да се кланяш ??? Не ти ли е хрумнало,че всички трябва да са равнопоставени ??? Но ти държиш да има Голям Брат,на който да се кланяш(САЩ) ...С други думи, американците имат мангизи и са богати и затова на теб не ти пука колко недемократично е те да искат да определят "Новият Световен Ред"...Стига това да те устройва финансово...Моралните ти устои са на ниво-минус...

Не си казал защо Путлер е гхз.

Явно имаш престъпни комунистически и русофилски убеждения. Тогава защо наричаш Путлер, че е гхз. Ето изби стотици хиляди свои и чужди за престъпните идеи на комунизма и русофилството, а ти самия имаш същите престъпни идеи, защо не се радваш на комунистическия садизъм и избиването на стотици хиляди хора, защо не се радваш на руската държавната политика на крадене на деца и геноцид.

преди 1 час, Реджеп Иведик написа:

Не си казал защо Путлер е гхз.

Ти ако си лъжец,аз не съм... Путин нападна независима държава и заради неговия империализъм загинаха няколкостотин хиляди души...Милиони други живеят в мизерия и лишения...Това достатъчно ли ти е, клеветнико ?!

садизъм и избиването на

Ти най-добре знаеш за садизма,Реджепе...Нали каза,че Муамар Кадафи е велик лидер,след като по негова заповед изтезаваха българските медицински сестри в затвора в Бенгази...Ти явно виждаш садизма на Путин,но за садизма на Кадафи цинично се правиш на неразбрал...Може би защото е мюсюлманин...Друг път недей да клеветиш... Издевателствата над българките бяха зверски,а ти 5 пъти повтори, че Кадафи бил невинен... Абсолютен безсрамник си...

ти самия имаш същите престъпни идеи, защо не се радваш на

Къде видя престъпни идеи, клеветнико...Покажи къде и какво съм казал...Ако не ми отговориш точно и конкретно веднага ще лъснат мръсните ти лъжи...

преди 2 часа, Реджеп Иведик написа:

ти самия имаш същите престъпни идеи

Искам да знаеш, Реджепе,че ето за тази зла клевета си докладван...

преди 2 часа, Реджеп Иведик написа:

радваш на комунистическия садизъм и избиването на стотици хиляди хора

Ся, пичове, дайте неква интифа, начи. Ген. Мили и Ходжис казаа в началото на годината, че летото укропите ша си почиват на плажа у Крим. Па, шо стана - сите го видиме... Контранаступът има ли го още, нема ли го, шо стаа? :emoji_smiley-12:

преди 9 часа, BANKATA написа:

На теб може и да не ти харесва миналогодишният сняг, ама си го имаше и той е факт.

Само, че темата не е за миналогодишния, а за сегашния. И колкото и да си намираш извинение когато наистина се говори за него да превключваш на миналогодишния. Е това няма да ти се получи. Отивай у лево и така....

Американофили в 2023-та ... това е като цъфнал налъм 

Но Вълчев е застинал в 1990

Кой не скача е червен - който не обича американците е путинофил а групата дръвчета му приглася.

Каква мила картинка :)

преди 11 часа, BANKATA написа:

За Украйна руснаците '23 са като за Украйна германците 41

Освободители от болшевизма???

преди 8 часа, ivottoshev написа:
преди 11 часа, miro20 написа:

дори малко по отдавна... подготвяно  само че от рашистите :

Фейк! Как не ти омръзна да пробутваш тая опровергана опорка?

В статията няма никакви фейкове, нищо не си опровергал, всички описани събития са проверими

https://ru.krymr.com/a/krym-2014-rossiya-okkupatsiya/31111879.html

Гърчете се, мурзилки :)

преди 12 часа, maxthon написа:

Ако идеята ти за арументиран разговор е да говориш за миналогодишния сняг го така наречените от теб "глупости на килограм" си ги получил напълно заслужено.

До сега от теб НЕ съм чул/видял нещо свястно  и НЕ случайно Косьо се бъзика с теб. Как няма да правим паралел  с миналото?. Нито в действията ,нито в пропагандата с една дума НАВСЯКЪДЕ еднаквостта между путлер и хитлер е очевидна /очивадна. Путлер просто копира хитлер. Това е и причината Западът да НЕ постъпи така ,както в миналото с хитлер НЕ да отстъпва ,а да се ограничи рашистите НАПЪЛНО от Европа и с това тяхното влияние и на такива платени тролове  като теб да им резнат крилцата.

Главорезите на Путлер от които само Гиркин е жив, но някъде по затворите :yanim:

Всички убити по нареждане на Путя.

Егати помията :giggle1:

Може да бъде изображение с 11 души и текст, който гласи 'павел дрёмов александр беднов евгений ищенко алексей мозговой геннадий цыпк алов APCEH павлов валерий болотов ยิ михаил толстых александр захарченко кирилл стремоусов игорь манг ушев евгений пригожин дмитрий уткин игорь гиркин арестова HH'

преди 12 часа, Киро Н. написа:

Затваряте човките

1366868332_.png.6454003f38efa0d0068053d2ab277b6d.png

преди 13 минути, bigiadri написа:

До сега от теб НЕ съм чул/видял нещо свястно

Да ти имам представата за свястно..... Но пък виждам, че нямаш проблем да дръпнеш поредна реч в стил на Хитлер. Само пиедесталчето ти липсва и трибунката. Разбира се и свастиката отгоре....

преди 32 минути, Coco1 написа:

Главорезите на Путлер от които само Гиркин е жив, но някъде по затворите :yanim:

Всички убити по нареждане на Путя.

Егати помията :giggle1:

Може да бъде изображение с 11 души и текст, който гласи 'павел дрёмов александр беднов евгений ищенко алексей мозговой геннадий цыпк алов APCEH павлов валерий болотов ยิ михаил толстых александр захарченко кирилл стремоусов игорь манг ушев евгений пригожин дмитрий уткин игорь гиркин арестова HH'

Прекалено много знаят, прекалено много "откровения" имат за събитията още от зверствата които извършваха рашистите принахлуването и окупацията 2014 г.

За радост, все още си седят разказите на Стрелков-Гиркин как е участвал и превземал Крим , и как после е прехвърлен в Донбас да създава измишльотините ЛДНР без никаква подкрепа от местните рускоезични .

:) 

преди 41 минути, bigiadri написа:

Нито в действията ,нито в пропагандата с една дума НАВСЯКЪДЕ еднаквостта между путлер и хитлер е очевидна /очивадна. Путлер просто копира хитлер.

преди 26 минути, maxthon написа:

Но пък виждам, че нямаш проблем да дръпнеш поредна реч в стил на Хитлер. Само пиедесталчето ти липсва и трибунката. Разбира се и свастиката отгоре....

копирането на Хитлер е изцяло и само от рашистите и вожда ви Путлю

2014 г :

2022 г :

преди 7 минути, miro20 написа:
копирането на Хитлер е изцяло и само от рашистите и вожда ви Путлю
2014 г :
[/url]  
2022 г :

Е тук го виждаш пред очите ти. И той ли е рашист?

преди 7 минути, miro20 написа:

2022 г :

Идеално използват още в първите секунди на клипа украинската ракета от ПВО. Дай нещо друго, че манипулации не ми се гледат по принцип.

преди 31 минути, miro20 написа:

Прекалено много знаят, прекалено много "откровения" имат за събитията още от зверствата които извършваха рашистите принахлуването и окупацията 2014 г.

За радост, все още си седят разказите на Стрелков-Гиркин как е участвал и превземал Крим , и как после е прехвърлен в Донбас да създава измишльотините ЛДНР без никаква подкрепа от местните рускоезични .

Само в комунистическия свят ги има тия олигофренизми. Наще копейки го знаят и затва не мърдат от Европа и запада. Иначе на думи са велики.

преди 49 минути, maxthon написа:

Е тук го виждаш пред очите ти. И той ли е рашист?

Идеално използват още в първите секунди на клипа украинската ракета от ПВО. Дай нещо друго, че манипулации не ми се гледат по принцип.

гърчи се мурзилка :) 

Клиповете прекрасно показват рашистконацистката същност на сегашния режим в Рашистан с несменяемия бункерен Путлю  и принципите които копирате от хитлеризма.

:hush:

преди 1 час, miro20 написа:

В статията няма никакви фейкове, нищо не си опровергал, всички описани събития са проверими

https://ru.krymr.com/a/krym-2014-rossiya-okkupatsiya/31111879.html

Гърчете се, мурзилки :)

Източникът, който цитираш е ДОКАЗАН фейкомет:

https://mid.ru/ru/press_service/publikacii-i-oproverzenia/oproverzenia1/nedostovernie-publikacii/1480841/

Дори и да приемем че в някаква паралелна реалност ти нещо си се повредил и за пръв път в живота си си пуснал нещо което поне малко се доближава до истината, пак опорката ти би била пробита, защото такива планове както казваш е имало отдавна... и така са щели да си седят в нечие чекмедже во век и веков, ако в Украйна не се бяха намесили краварите с тяхната цветна революция :hit:

гърчи се мурзилка [emoji4] 
Клиповете прекрасно показват рашистконацистката същност на сегашния режим в Рашистан с несменяемия бункерен Путлю  и принципите които копирате от хитлеризма.
:hush:

И това се случва като ни се показват възможностите на украинското пво?

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.