Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 минута, bioid написа:

Фейк е бе, ....

Мхм, за русоробите като тебе. Умря Путя

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 4 минути, Реджеп Иведик написа:

Пукнал е и са го турили в хладилника за риба, да не се умирише, докато не решат кой да го наследи.

Сигурно ше го замести някой от двойниците му :rolleyes:

преди 44 минути, AAUUXX написа:

Страна в конфликта не мога да заема защото никой конфликт не започва едностранно ,а още по малко мога да се радвам на човешката мъка и загуба в такъв конфликт.

аз като гледам отдавна си взел страна, още преди войната

преди 5 минути, NewRedDragon написа:

Нема ленингрда, нема рассия....свърши се

Както нема и господ

В твоят свят може и да е така. В реалният свят е съвсем различно... :)

преди 2 минути, superiority написа:

Значи ти си този, който не иска да има МИР и сега ще ти кажа защо!

Когато не заемаш ничия страна това означава, че се съгласяваш със всичко това което се случва там сега! Там, в Украйна всеки божи ден губят живота си хиляди хора, млади хора които никога няма да живеят заради путиновия режим. А самият диктатор и неговият режим не само, че опропастява живота и земята на една държава, ами прави много по-лошо ако помислиш. Диктатора срина и Русия, не стига, че праща на сигурна смърт всеки ден по хиляда души ами и накара целия свят да мрази Русия и народа и. Световната водеща сила САЩ вече не се сравнява със Русия ами се сравнява със Китай, на трето място се измести Франция, след това са Израел, Турция и тк.нт. Руснаците все повече пропадат заради режима и войната на един диктатор, дори Турция измести Русия в класациите и всеки ден пропада надолу към дъното. Стигна се до там, че Северна Кореа да дава военни помощи на Русия, благотварително дават оръжия за да има с какво руснаците да убиват хора в Украйна?

Крайно време е да спре вашия диктатор със всички тези безумия и да си прибере малкото останали живи хора от Украйна. По този начин всичко ще свърши, толкова е просто нали?

Всеки ден там умират хиляди заради него, и никога нито Украйна нито останалите държави няма да признаят Украинските области за Руски, това също го знаят руснаците и затова си измислят Донецка Народна Република, Луганска Народна и тк.нт.... :nono:

Ако и ти искаш МИР, знаеш коя страна да заемеш, ако искаш война е ясно.

Написа пълни глупости без смисъл и логика.

1. Когато заемеш страна означава ,че си съгласен и приемаш което прави страната на която симпатизирш.

2. И двете страни в конфликта губят множество животи които не биха били изгубени ,ако бе намерен мирен начин за решаване на конфликта преди Русия да предприеме СВО.

3. Класациите по военна мощ няма да коментирам ,не знам с каква цел си го написал.

4. Северна Корея и да дава оръжие на Русия защо да е лошо когато Европа и САЩ дават оръжие на Украйна ?

5. Аз диктатор нямам ,живея в Европа ,а не в Русия.

6. Републиките които са се самоопредлили са в правото си ба това ,а дали ше ги признае някой от другите държави не е важно това за тях.

7. Искам мир и затова не заемам страна.

току-що, bioid написа:

В твоят свят може и да е така. В реалният свят е съвсем различно... :)

Аз се интерсувам от МОЯ Свят! 

През оная ми е какво се интерсувате в бг

преди 8 минути, Без умствен капацитет написа:

аз като гледам отдавна си взел страна, още преди войната

Така е, ама нема ти кажа каква е страната :D

преди 1 минута, nikssi написа:

:topsecret:  на мене моля. Да се спука от яд "работещия като политик"   

Тъкмо щех да питам офчицата дали се преоблече със зимен кожух че времето застудя ,пък тя иска да и разкривам тайна за страната която съм заел ,ми ко пък толко да е тайна -не е тайна ,страната е лева с централно южно изложение :hush:

преди 3 минути, superiority написа:

5. Кофти, живееш в Европа и в същото време си против Европа.:(

Кога съм бил против Европа :eek:

преди 1 минута, AAUUXX написа:

Тъкмо щех да питам офчицата дали се преоблече със зимен кожух че времето застудя ,пък тя иска да и разкривам тайна за страната която съм заел ,ми ко пък толко да е тайна -не е тайна ,страната е лева с централно южно изложение :hush:

Да сваля кожуха и да заповяда. Токчетата може да остави ...  🤡   

Spoiler

Да сваля кожуха и да заповяда. Токчетата може да остави ...  🤡   

Покажи скритото съдържание

Ако свали кожуха ше я изненада некой из засада внезапно не лъж офчицата тъй да прави :rolleyes:

току-що, AAUUXX написа:

Ако свали кожуха ше я изненада некой из засада внезапно не лъж офчицата тъй да прави :rolleyes:

Викаш жа попадне в котел 😁 с атакуващи дронове.

с атакуващи дронове.

Тип пингвин :D

Втори път чета новината в която пише ,че украинците внасят оръжие в Русия и се зачудвам що го правят когато не им стига оръжиие на фронта?

Цитат

В Русия се доставят незаконни оръжия от Украйна", заяви руският президент Владимир Путин на оперативно съвещание със Съвета за сигурност на Руската федерация, предаде "Фокус".

https://www.vesti.bg/sviat/putin-v-rusiia-se-dostaviat-nezakonni-oryzhiia-ot-ukrajna-6182283

преди 50 минути, nikssi написа:

:topsecret:  на мене моля. Да се спука от яд "работещия като политик"   

той го е казвал преди войната, и ти знаеш

преди 33 минути, nikssi написа:

Викаш жа попадне в котел 😁 с атакуващи дронове.

утре ще гласуваш за мен - обещавам че още ще вдигна цените в магазина - по точно ще вдигна данък бомби:D

преди 1 час, superiority написа:

Крайно време е да спре вашия диктатор със всички тези безумия и да си прибере малкото останали живи хора от Украйна.

За да могат укрофашистите от Киев да си довършат геноцида над донбасци? Ми не! Няма такава опция в менюто.

Когато не заемаш ничия страна това означава, че се съгласяваш със всичко това което се случва там сега!

Ти в продължение на осем години чия страна заемаше?

и никога нито Украйна нито останалите държави няма да признаят Украинските области за Руски, това също го знаят руснаците и затова си измислят Донецка Народна Република, Луганска Народна и тк.нт.... :nono:

Половината свят, барабар с пет страни-членки на ЕС все още не са признали Косово. Някакъв коментар?

Половината свят:

Цитат

As of 4 September 2020, 102 out of 193 (52.8%) United Nations member states, 22 out of 27 (81.5%) European Union member states, 27 out of 31 (87.1%) NATO member states, 4 out of 10 (40%) ASEAN member states, and 33 out of 57 (57.9%) Organisation of Islamic Cooperation member states have recognised Kosovo.[4] In total, Kosovo received 114 diplomatic recognitions by UN member states, however 12 of those recognitions have been withdrawn. Serbia claims that over twenty countries have revoked their recognition of Kosovo.[

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.