Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Кирчо, зехте ли Авдеевка ?

Кирчо, докато се уфлянквате тука, Путлер пукна преди да земете Авдеевка. Срамота!

Пууутлер пукнааа Пууутлер пууукнааа, ние не, ние не !!!

Искаше да ни бомби с атомна бомба, пък се обосра от страх, пукна и се вмириса.

Сик транзита глория мунди

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Жив е! По-жив е от Кадиров.
Лакмуса за подобна ситуация е рязко изменение на политическата обстановка. Ленин си отмъсти на императора и нещата се обърнаха на 180'. Изби 5млн крепостници, за да наложи диктатурата на пролетарията. Сталин унищожи ескадроните на Ленин и още 50млн съветски крепостници. Хрущов пълзя на колене и целува краката на Сталин, за да помилва сина му. Сталин не отстъпи и Хрущов го анатемоса. Дойде Брежнев и по тази традиция оплю Хрусчов. После Горби оплю Брежне.,. При Елцин същите схеми, нищо че алкаж.

Ако путило бе отдал душа, то войната щеше да свърши мигновено и всички минуси щяха да му се препишат от новия цар. Такова засега няма, значи ботокса е жив. Песков така каза, че даже се смял.

Реджепчо 

Джихади Репке заяви че руснаците са се сближили с 2км и "гърлото" на чувала вече е 4.5км 

Сърби ли те вече ?

преди 1 час, Profruit написа:

Песков така каза

Именно.

Щом Кремъл отрича, значи е вярно.

Преди да разбера, че Песков отрича и аз не вярвах, на принципа "Не вярвай в нищо, докато Кремъл не отрече!"

Аз досега не съм чувал Говорящия Мустак да каже нещо вярно.

Японският ИИ разобличи, че путило има три реплики. Те дори не се трудят да кашлят, което убива шоуто. Консорциум от швейцарски, немски и израелски доктори  не могат да излекуват покашлянето по време на диалог. Има съмнения, че на скорошната среща реплика се е срещала с жълтия Си. Китай е заинтересован в вечността на путило и не се кахъри. Всичко тече по план. Бялото население от Сибир до Урал се утилизира и освобождава терен за бъдещите домакини. Блядките и без това предпочитат китайци. Не пият, работяги, мислят за семейството, активни като зайци в леглото. Моята Москва от преди 30 години се е превърнала в Москвабад. Киргизи, таджики, узбеки, чеченци, дагестанции, джамии на камари. Нормално, биологичния баща на путило е таджикистанец. при Кабаева същата история - пак таджикистанец. А Песков си е дегенерат с тези стъклени очи. Затовае е в джаза.

преди 2 часа, Реджеп Иведик написа:

Преди да разбера, че Песков отрича и аз не вярвах, на принципа "Не вярвай в нищо, докато Кремъл не отрече!"

Това ми е непроменян подпис и аксиома от както съм тук :) 

Малце експлозии в Николаев и разбира се в Херсон

Мисля че укрите ще си ходят от Херсон - добра воля ще е :)

Сърби ли Реджепчо :)

ПП

Профруит - гледай си фурмите мой човек

преди 29 минути, superiority написа:

Голямо чакане правят, всеки ден по хиляда руснака напускат нивите около Авдиевка със катафалките. Казах ти отивай да им помагаш, тоест да чакаш там и ти....

От страна на Украйна не е много по различно в числено отношение ,защо си за войната ,а не за мир?

преди 6 часа, Реджеп Иведик написа:

Пууутлер пукнааа Пууутлер пууукнааа

Жив е бре ,профила с таз информация бил фалшив ,някой се е избъзикал.

току-що, superiority написа:

Винаги съм бил против войната, искам мир! 

За да има МИР какво трябва? Искаш ли аз да ти кажа и ще разбереш защо заемам страна в конфликта или се досещаш?

Страна в конфликта не мога да заема защото никой конфликт не започва едностранно ,а още по малко мога да се радвам на човешката мъка и загуба в такъв конфликт.

преди 2 минути, AAUUXX написа:

Страна в конфликта не мога да заема защото никой конфликт не започва едностранно ,а още по малко мога да се радвам на човешката мъка и загуба в такъв конфликт.

Зехте ли Авдеевка ?

Путлер пукна, вие още се мотате

преди 5 минути, Реджеп Иведик написа:

Зехте ли Авдеевка ?

Боевете в Авдеевка от това което пише в нета са в загуба за Русия в техника и човешка сила за сега.

преди 5 минути, Реджеп Иведик написа:

Путлер пукна, вие още се мотате

Не е ве ,излъгаха те в нета пак .

PS:Не пожелавай това което написа ,дори  на най големия си враг.

преди 18 минути, superiority написа:

За да има МИР какво трябва?

За да има мир, соросоидите в Сибир!

Набират доброволки...:

Както ви казах, започна отблокирането на руските финанси, които ще подкрепят Украйна и ще влязат в западната военна промишленост.

Втората част ще е още по-забавна, "добрите" републиканци след тежки спорове ще се съгласят например да дадат за Украйна само 30-40 милиарда, а не исканите 60. Тогава ще обявят пълна победа над демократите, циркът ще е пълен, а русофилите пак ще се чудят, защо така стана.

преди 14 минути, AAUUXX написа:

Не е ве

Пукнал е и са го турили в хладилника за риба, да не се умирише, докато не решат кой да го наследи.

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

Пукнал е и са го турили в хладилника за риба, да не се умирише, докато не решат кой да го наследи.

Фейк е, бе ....

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.