Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

току-що, attj написа:

Тези момичета не са съветски болни като теб,  Кокич...

Бабе те щи покажат

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 5 минути, Coco1 написа:

Бабе те щи покажат

И нали ти плетат чорапи?

току-що, Coco1 написа:

Защо си болна

Болни баби защо ти плетат чорапи?  

преди 14 минути, Coco1 написа:

Защо си бедна и болна

Какво правиш с толкова чорапи?  

преди 9 часа, Реджеп Иведик написа:

Путлер фърли топа и отърва Хага

Смях... през сълзи. То друго не остава на привържениците на укронацистите. От както руснаците се оттеглиха оттатък реката при Херсон, няма никаква перемога. Ама кат казвам "никаква", това означава - Ни-как-ва Пе-ре-мо-га :D

... есента мина, а пиене на кафе в Севастопол няма

... контранаступа - и него никакъв го няма

... геймченджърите (Леопарди, Тигри и сие) горят кат факли

... дори прехваленият Патриот не можа да опази сам себе си и беше лееееекинко ударен от един Кинжал

... Авдеевка ке падне и както след оная "успешна евакуация"  на плъхове от дупката под Азовстал (тук още ме напушва смях кат се сетя), сега се очертава ново вадене на плъхове от дупките им

... вече няма да има и досегашните парички - Хамас и евреите им преебаха далаверката

Освен това от всякъде валят лоши новини (Словакия, новият председател на Камарата на представителите на Карвария...)

Ми както казах: смях през сълзи, но пък от моята гледна точка - туй му е забавното на тоз форум, винаги има кой да ти оправи настроението, ако цял ден си се разправял с мърморещи клиенти.

Тенкю, пийпълчета, тенкю :wors:

преди 4 часа, maxthon написа:

Има все още останали такива активи в Русия. Напълно нормална огледална мярка ще се получи.

Би следвало ти да ни осведомиш за количеството на активите, нали? Но по твой обичай няма да го направиш. Все другите, ти -никога.

преди 10 минути, parmobil написа:

Би следвало ти да ни осведомиш за количеството на активите, нали?

Би следвало да ни осведоми този този, който зададе въпрос с идеята, че директно може да отговори и да ни съобщи как на едното място активите са повече от на другото. Пък и още отначало се знае, че няма да крадем самите активи, а само тези средства, които са спечелени от това, че се съхраняват тук. Тоест лихвите. Никой луд няма да рискува директно да окраде активите. Никой след това няма да посмее да си остави каквото и да е в държава от ЕС под угрозата да стане рязко неудобен и да каже и той чао-чао на парите си.

преди 4 часа, maxthon написа:

Има все още останали такива активи в Русия. Напълно нормална огледална мярка ще се получи.

Не следва ли да ни ги покажеш тези реципрочни?

преди 33 минути, parmobil написа:

Не следва ли да ни ги покажеш тези реципрочни?

Поради каква причина? Аз ли се чудя как с половин уста да кажа нещо? Дали с половин или цяла следва да го направи този, който го прави.

преди 11 минути, maxthon написа:

Поради каква причина? Аз ли се чудя как с половин уста да кажа нещо? Дали с половин или цяла следва да го направи този, който го прави.

Дай за видим активите. Бягането по тъча го зарежи.

преди 12 минути, BANKATA написа:

Дай за видим активите. Бягането по тъча го зарежи.

Пак да питам поради каква причина? Както казах активи все още има. Един пример е този на Тотал Енерджи в Ямал СПГ. Да не говорим и за това колко западни фирми си продадоха бизнеса в Русия за солидната сума от 1евро/долар. И както казах вече, че никой няма да се пробва да откраде замразени активи (за които е и съмнително дали всички са реално държавни) поради вече споменати неколкократно причини. Който иска да си ликвидира възможността да се инвестира в държавата си нека заповяда с кражбата на чужди активи.

преди 2 минути, maxthon написа:

Пак да питам поради каква причина? Както казах активи все още има. Един пример е този на Тотал Енерджи в Ямал СПГ. Да не говорим и за това колко западни фирми си продадоха бизнеса в Русия за солидната сума от 1евро/долар.

За да ти повярвам.

преди 2 минути, BANKATA написа:

За да ти повярвам.

Не ти ли е малко късно за хуморестки?

преди 52 минути, maxthon написа:

За да спреш нагло да ме орязваш, вече ще те цитирам с print screen

2023-10-29 23.26.52 www.kaldata.com 1129135abc8a.png

преди 1 минута, parmobil написа:

За да спреш нагло да ме орязваш,

E нали разбра, че мога да те режа когато и както пожелая?  Отивай да си търсиш информацията от този, който се опита да намекне за нея.  И за пореден път ще ти кажа. Никой няма да открадне никакви активи под угрозата никой да не поиска да инвестира и евро в икономиката си. Казвам евро защото това ще се случи ако ЕС го направи. След това огледалните действия в Русия няма да предизвикат същия ефект именно защото всеки нормален човек ще види това като отговор на вече извършени действия от друг.

преди 7 часа, parmobil написа:

Би следвало ти да ни осведомиш за количеството на активите, нали? Но по твой обичай няма да го направиш. Все другите, ти -никога.

хехехе :) кефи ме как макстонката се гърчи :)

Естествено че западните активи в Рашистан са бълха в сравнение с това какво значение има замразените пари на рашисткия режим , в Европа и по света. :)

Да се повторя, много западни фирми напуснаха Рашистан, и после реализираха огромни печалби . т.е. портфолиото им в Рашстан е мижав процент спряо световните пазари и маркетинг.

макстонката по стара традиция вместо да се аргументира / но не може/ прехвърля на опнента задължението да обяснява нейните простотии . :)

Класика в троленето . Не и ли се научихте ? всеки път едно и също прави .

преди 6 часа, maxthon написа:

Да не говорим и за това колко западни фирми си продадоха бизнеса в Русия за солидната сума от 1евро/долар.

хаха :) Продаден бизнес няма нищо общо със замразени активи или конфискувани .  Преценили са, продали са, и са забравили вече. !

Именно че фирмите предпочитат да отрежат бизнеса си на загуба, отколкото да влачат проблеми . И си продължават напред с печалбите, а рашистите ревете :) 

преди 1 час, miro20 написа:

Да се повторя, много западни фирми напуснаха Рашистан, и после реализираха огромни печалби

Дай да ги видим тея фирми, дето се изтеглят от необятен пазар като руският и поради тази причина реализират "огромни" печалби  :giggle1:

Мирча е точно толкова икономист, колкото е и инженер.

:D

преди 14 часа, Coco1 написа:

Може да бъде изображение с текстово съобщение

Кукумицин, това го кажи на Борис Джонсън.

"Аз все още съм русофил. Все още съм очарован от езика, културата и руската цивилизация. Само глупавият няма да бъде очарован."

Помниш ли го този?:D

преди 11 минути, M.Николов написа:

Мирча е точно толкова икономист, колкото е и инженер.

:D

Е, да, ама именно заради постове като горецитираният, Лоботомирко е клоун №1 на форума. Смешките на Дзверчето, Хралупчо и сие, някак си бледнеят пред неговите. 

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.