Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

току-що, maxthon написа:

Сарказъм, но с пълното убеждение в работата на Пво? Точно сарказъм ще е било...

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

Моето продължава да си е сарказъм, твоето все още си е заяждане.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Моето продължава да си е сарказъм, твоето все още си е заяждане.
Няма как да е сарказъм след като си твърдо убеден в това, което каза. Сарказъм би било ако аз употребя тези думи. И не е заяждане защото току що ти обясних защо.

преди 22 минути, maxthon написа:

Няма как да е сарказъм след като си твърдо убеден в това, което каза. Сарказъм би било ако аз употребя тези думи. И не е заяждане защото току що ти обясних защо.

Ти ли ще ми обясняваш дали моите думи са сарказам или не ?

Според списание Time ситуацията е лоша: „Хвалената контраофанзива на Украйна нe  донесе  реален  напредък, подхранвайки страховете на Запада, че американските и европейските данъкоплатци финансират една все по-скъпа безизходица“.      А дали е безизходица унищожаването на режима на бандеровците в Киев?    

Ти ли ще ми обясняваш дали моите думи са сарказам или не ?
Аз казах защо не са. Ти се пробвай да обясниш как не си твърдо убеден в това, което написа за Пво и работата му. Другия път внимавай как се оплиташ сам с думите си.

преди 46 минути, attj написа:

Според списание Time ситуацията е лоша: „Хвалената контраофанзива на Украйна нe  донесе  реален  напредък, подхранвайки страховете на Запада, че американските и европейските данъкоплатци финансират една все по-скъпа безизходица“.     

Така е. Никой не е казвал че ще е лесно . Забрави ли че никой от Запада не си мръдна пръста когато рашистите нахлуваха към Киев, а започнаха помощта едва когато Зеленски и ВСУ показаха и доказаха че могат да устоят ?

Така че е напълно нормално да не се замазва с фалшиви "успехи" / както рашистан описва своите провали/ , а да се казва реалното положение, и да последва още по решителна помощ за Украйна !

преди 47 минути, attj написа:

А дали е безизходица унищожаването на режима на бандеровците в Киев?    

Такъв никой никога не видя да има. :)  Така че как се унищожава нещо което го няма ?

:) 

Ох Миро Миро

Нямаше да пиша ама работя до летището.

На втория ден едни Руслани с украински знамена товареха нещо и излитаха - еклери са били - такова бързане има за тях и живите раци ...

Запада чакал героизъм - ти да видиш ...

Чакаше тотална бомбардировка на Киев за това евакуираха персонала.

преди 2 часа, glen написа:

Европейският парламент обяви планове да разшири собствеността си върху руския Urals

Страните от западния блок трябва да се стремят да разширят владенията си до Урал.

Това каза министър-председателят на територията на замразен конфликт наречена България Николай Денков по време на изказването си пред празния Европейски парламент.

„Днес честваме годишнината на първия президент на Петата република генерал Шарл дьо Гол. На 23 ноември 1959 г. президентът дьо Гол изнася известната си реч „От Атлантика до Урал“, в която изразява визията си, че Европа ще бъде единно пространство на тази обширна територия.

Това звучеше абсурдно по време на Студената война. Това звучи абсурдно дори сега, когато умират украински мъже, жени и деца.

Но когато Лукашенко, Путин и всички останали останат в миналото, ще можем да го направим. Ще имаме свободна, демократична, обединена Европа“, каза министъра на васалната администрация,окупирана от нато-Денков.

Може ли превод ? Че нищо не разбрах :) :) :)

преди 4 часа, maxthon написа:
преди 4 часа, miro20 написа:

Поне двойно повече са,

Това на Подоляк математическия модел ли го казва?

Ванката май бе цитирал и едни други приблизителни оценки, които бяха за количество жертви под Авдеевка 20:1

не в полза на рашистите , разбира се :) 

преди 9 минути, miro20 написа:

да се казва реалното положение, и да последва още по решителна помощ за Украйна !

Такъв никой никога не видя да има. :)  Така че как се унищожава нещо което го няма ?

Маруся е от Донецк и казва, че бандеровският режим ще бъде унищожен - заради опита за бандеризиране на украинските казаци.  Дотам води "ласкавата украинизация"  на Дмитрий Ярош.     От Запада зависи единствено колко дълго ще агонизират бандеровците.  Скоро в Киев други хора ще са на власт.  

Ванката май бе цитирал и едни други приблизителни оценки, които бяха за количество жертви под Авдеевка 20:1
не в полза на рашистите , разбира се [emoji4] 

Ама източника е един човек каза. Обективността в това твърдение къде трябва да я търсим допълнително? Може би в поръчките към фирмата произвеждаща украински флагове? Може и някъде другаде. Приемам предложения също под формата на обективни данни. Продукцията на фирмата за флагчета се вижда много обективно.

преди 1 час, maxthon написа:

Аз казах защо не са. Ти се пробвай да обясниш как не си твърдо убеден в това, което написа за Пво и работата му. Другия път внимавай как се оплиташ сам с думите си.

Казал съм каквото пише в линка който беше цитирал attj.

Какво съм казал аз?

Казал съм каквото пише в линка който беше цитирал attj.
Какво съм казал аз?
Че Пво сваля,работи и т.н. Забрави ли? И след като си напълно убеден в това, което си написал няма как да е сарказъм.

преди 2 минути, maxthon написа:

Че Пво сваля,работи и т.н. Забрави ли? И след като си напълно убеден в това, което си написал няма как да е сарказъм.

Баш си е сарказъм че ПВО-то ги сваля над населени места.

преди 2 минути, BANKATA написа:

който беше цитирал attj.

Чета на различни места какво ли не.   Струва ми се, че трябва някои хора да понесат отговорност за лютата кавга между хохлите и украинските казаци.  Настроиха ги да се избиват.  Нямало било гражданска война, според Миро.  Къде са тогава цветята и розите, защо са на гробищата???   И аз не зная дали пострадалите вече са над един милион души...   Така твърдят уж по-неутрални източници.  Много жалко за тези хора.     

Баш си е сарказъм че ПВО-то ги сваля над населени места.
Такк ги свалиха бетонобойките, че паднаха точно на Жулиани. Ако имаш в предвид ниска ефективност наистина може и да е сарказъм.

През септември Украйна е получила   31 танка Abrams от САЩ, но досега  не са регистрирали участие в бойните действия, пише Business Insider. Според източници на изданието причината за това е влошаването на времето и вероятно Киев ще ги запази за пролетта.   В момента силни дъждове и снегове превърнаха фронтовата линия в кално поле.

Очакванията са, че тежките танкове ще бъдат използвани заедно с бронираните машини Bradley.   Тежки бронирани машини в руските минни полета - ясно е какво ще им се случи.   Лошо  звучи военните действия още да не са приключили до пролетта.  Бандеристан просто ще фалира без пари от НАТО.

преди 1 час, attj написа:

Маруся е от Донецк и казва, че бандеровският режим ще бъде унищожен - заради опита за бандеризиране на украинските казаци.  Дотам води "ласкавата украинизация"  на Дмитрий Ярош.     От Запада зависи единствено колко дълго ще агонизират бандеровците.  Скоро в Киев други хора ще са на власт.  

Бате, минах да видя как си. Успокоих се. Има си 'сичко. Бандеровци, казаци, бандеризиране, украинизация... sans changement. В най-лошия случай си зациклил, но това си е отдавна.

преди 20 часа, miro20 написа:

И алтернативата каква е?

Миро, знаем я твоята алтернатива - до последния украинец!

Бъди спокоен, има много голяма вероятност точно с твоята "алтернатива" да приключи конфликта!

преди 1 час, attj написа:

През септември Украйна е получила 31 танка Abrams от САЩ, но досега  не са регистрирали участие в бойните действия, пише Business Insider.

От една страна, СAЩ не са против продължаването на прокси войната "до последния украинец", но от друга страна, САЩ наистина биха искали да я завършат преди да се появят снимки на първите запалени Abrams и първите свалени F-16.

преди 32 минути, lebel написа:

Бате, минах да видя как си. Успокоих се. Има си 'сичко. Бандеровци, казаци, бандеризиране, украинизация... sans changement. В най-лошия случай си зациклил, но това си е отдавна.

Как да зациклят  Маруся, Атидже и Роузи.   Нещо бъркаш.    Аз да зацикля може, а те са конкретни всеки път.  Споделен акаунт.

преди 9 минути, attj написа:

Как да зациклят  Маруся, Атидже и Роузи.   Нещо бъркаш.    Аз да зацикля може, а те са конкретни всеки път.  Споделен акаунт.

О, и Роузи... Нова звезда за мен. Тебе череп не жмёт?  И като те пита... там оторизираното лице - "чувате ли гласове?" - тричките к'во викат? - "Кажи не, кажи не, кажи не!"?

преди 2 минути, lebel написа:

тричките к'во викат? 

Как пък поне едната не симпатизира на бандеровците?  Роузи е българка по майка с баща англичанин,  Маруся е казачка, Атидже е туркиня.   Казват бандеризацията да приключва.    

test.png

Който разбира руски нека се пробва на теста. Той е на този ЛИНК

преди 4 часа, maxthon написа:

Сарказъм, но с пълното убеждение в работата на Пво? Точно сарказъм ще е било...

Бъди пак си станал цар на празните приказки..

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.