Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

48 часа след убедителната победа на Орбан, ЕС стартира наказателен механизъм за върховенство на закона Европейската комисия обяви във вторник, че ще стартира т. нар. механизъм за върховенство на закона срещу Унгария, който свързва фондовете на ЕС с това дали демокрацията се поддържа или не.

Новоизбраният унгарски премиер Виктор Орбан приветства "голямата победа" на общите избори в неделя за него и неговата партия Фидес. Орбан беше казал: „Спечелихме страхотна победа – толкова голяма победа, че може би можете да я видите от луната и със сигурност от Брюксел“.

Наистина те със сигурност го „виждат“ от Брюксел, като се има предвид, че сега само 48 часа след убедителната победа, която гарантира четвърти пореден мандат на Орбан, тяхното кисело грозде става известно бързо в следното:

Европейската комисия ще стартира т. нар. механизъм за условност срещу Унгария, който свързва фондовете на ЕС със зачитането на върховенството на закона, обяви председателят на комисията Урсула фон дер Лайен във вторник в Европейския парламент. Комисията е подложена на натиск да задейства механизма поради опасения за измами и корупция на фондовете на ЕС и притеснения относно демократичното отстъпление. Сега комисията ще изпрати писмо до унгарските власти.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 2 минути, Coco1 написа:

Към форумен финасист сме имали .Днес защо забрави гинкобилобата 

Гинко билоба (Ginkgo biloba)  купувах на баща ми като стана на 80 години.  Ти да не си започнал още сега със същото, та все това преповтаряш!?  Уж си младо момче папагалче...

преди 2 минути, attj написа:

Гинко билоба (Ginkgo biloba)  купувах на баща ми като стана на 80 години.  Ти да не си започнал още сега със същото, та все това преповтаряш!?  Уж си младо момче папагалче...

Коко гледай да не се загубиш.

преди 5 минути, Coco1 написа:

Коко гледай да не се загубиш.

Май няма кой да Ви научи да мислите.   Заслужили сте си Киро и Кокоро.  

преди 11 минути, attj написа:

Май няма кой да Ви научи да мислите.   Заслужили сте си Киро и Кокоро.  

Не забравяй гинкобилобата, само това си заслужил Коко.

преди 14 минути, attj написа:

Май няма кой да Ви научи да мислите.

превзехте ли Киев.

преди 30 минути, The Rage написа:

Никога,не съм си помислял,че можем да бъдем на едно мнение...

Какво му е на филма?  Или и ти още се учиш да мислиш?   

преди 1 минута, insec написа:

превзехте ли Киев.

Превзет е от бандеровци засега.

преди 28 минути, insec написа:

превзехте ли Киев.

Превзеха на баба си фърчилото

преди 1 час, attj написа:

Папагалът ми Коко отлетя и избяга. 

На птиците чугуна не им понася

преди 23 минути, attj написа:

Какво му е на филма?  Или и ти още се учиш да мислиш?   

Кой филм?И напротив-мама Руми,ме научи да мисля,много отдавна.Затова са ми въпросите,към коко и сие...Затова ми бяха въпросите към-Радул и сие...В една друга тема.Нямамв адеквате отговор...По нищо...И да му кажа(понеже,никой не посмя)-тези двамата от "Подуяне",са с двама повече,от тези от от "Лаута" или от "Каменица"...Не разбрах точно,на кои си фен.Ха-Сега се сещам-На Роман на отбора.

преди 7 минути, The Rage написа:

Кой филм?И напротив-мама Руми,ме научи да мисля,много отдавна.Затова са ми въпросите,към коко и сие...Затова ми бяха въпросите към-Радул и сие...В една друга тема.Нямамв адеквате отговор...По нищо...И да му кажа(понеже,никой не посмя)-тези двамата от "Подуяне",са с двама повече,от тези от от "Лаута" или от "Каменица"...Не разбрах точно,на кои си фен.Ха-Сега се сещам-На Роман на отбора.

Kакви въпроси?

преди 13 минути, Тhе Monstеr написа:

Kакви въпроси?

Към теб лично-Само един.Другите-Може да ме хванете за членостоногото и да ме разведете.Обичайният ми хабитат е:Изгрев-Дианабад-Студентстски Гради обратно.

преди 3 часа, absurt написа:

Дали не иде реч за внос в Русия, щото капацитетите тук многократно се изказаха, че в Русия нищо не се произвежда.

Баш за това иде реч. Ти не беше ли функционално грамотната ? 

преди 2 часа, vpvelev написа:

Голямата цел на Русия е светът да излезе от доларовата матрица

По думите му търговията между Русия и Индия става в рубли и рупии, между Русия и Китай е в рубли и юани:

„Като съберем населението на тези държави, виждаме, че половината свят излиза от долара. Мощта на САЩ е основана на това, че доларът се явява резервна валута в света, т.е., ползвайки долари, светът плаща данък на Съединените щати. … Битката се води на дипломатическото поле, в информационно-психологическата война, води се военно на терена, но и на икономическото поле. В икономиката ще бъде най-важната битка, която ще се води в следващите години. На останалите бойни полета всичко е тактика за постигане на голямата цел на Русия, която е точно излизане от доларовата матрица“.

Според анализатора управляващите в България „не си дават усилие да разберат в каква посока отива светът и в каква схема влизаме ние, от която много други народи искат да излязат“.

В предаването „12+3“ проф. Боян Чуков коментира и проведените на 3 април избори в Унгария и Сърбия, като подчерта, че и унгарците, и сърбите са „започнали да схващат накъде отива светът и си избират ръководители, които да ги преведат през този турбулентен период“:

„Александър Вучич спечели убедително, но в същото време неговата Прогресивна партия загуби 400 хиляди гласа, в това време обаче Социалистическата партия на Ивица Дачич спечели 80 хиляди гласа повече. Т.е. всички партии в Сърбия, които стояха твърдо зад политиката на Москва, увеличиха своите резултати. … Виктор Орбан гледа с дълъг хоризонт напред, а не играе конюнктурно в ситуацията, тъй като войната ще утихне, а всеки трябва да се готви за страшното, което идва после. Орбан във външната си политика има предвид и интересите на унгарците, които са извън територията на страната. На 200 хиляди унгарци в Украйна той им каза: „Не се притеснявайте, ние сме с вас!“.

Тоя не беше ли русоробчето, което а.com показа, как 2 дни преди войната каза "Русия няма да напада, вервайте ми", седмица след това каза "аз винаги съм казвал, че Русия ще нападне" :giggle1:

Да ви имам източниците. 

преди 17 минути, Тhе Monstеr написа:

? До тук нула.

Бъди щастлив и много,много,много Пловдивски сливи,да береш.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.