Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

току-що, absurt написа:

Дали не иде реч за внос в Русия, щото капацитетите тук многократно се изказаха, че в Русия нищо не се произвежда.

така е

проблема е че

квантовите компютри не съществуват  на практика а само на теория 

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 17 минути, tonit1968 написа:

И това си е много як виц. Интересно ако русия реши като контрасанкция да спре да изнася торове и въглища за неприятелски страни.

Ръсиш ги все по-смешни. Спри се, ще ме умориш от смях. Сериозно - Русия не е Югославия и атомните бомби не са шега работа. Ти верно нямаш много мозък в главата си.

Твоя цвъка отвсякъде. Намерил се фен на Копейкин да ми говори за мозък...

преди 2 минути, Coco1 написа:

Сергеев има квантов компютър

знам че има

даже  два си е купил от американците

но още не са пристигнали

току-що, Banesc написа:

даже  два си е купил от американците

но още не са пристигнали

Всички завиждат на Сергеев

преди 4 минути, Тhе Monstеr написа:

Намерил се фен на Копейкин

Обещал му е като вземе власта да го заведе в Масква да си въртял синджира(да си отживеел)

Може да бъде изображение с 1 човек, изправен и на открито

Моят бял папагал Коко и той така все се преповтаряше в папагаленето -докато веднъж отлетя и не се върна...

Не бе хора.Някои ме познават и знаят,не съм конфликтна личност(само да не ме настъпват,тогава става страшно).Позицията ми е твърда-Не вярвам,че война,може да промени нещо..Където и да е.Не видях никъде,военен или цивилен,да ми представи факти...Някакви...И Радуле,не ми говори,в минали-бешъли.

Цитат

„Светът излиза извън доларовата матрица. Това е термоядрената бомба, която пусна Русия в областта на икономиката и на финансовата политика.

Вторачени в Украйна – не виждаме това“.

Голямата цел на Русия е светът да излезе от доларовата матрица

По думите му търговията между Русия и Индия става в рубли и рупии, между Русия и Китай е в рубли и юани:

„Като съберем населението на тези държави, виждаме, че половината свят излиза от долара. Мощта на САЩ е основана на това, че доларът се явява резервна валута в света, т.е., ползвайки долари, светът плаща данък на Съединените щати. … Битката се води на дипломатическото поле, в информационно-психологическата война, води се военно на терена, но и на икономическото поле. В икономиката ще бъде най-важната битка, която ще се води в следващите години. На останалите бойни полета всичко е тактика за постигане на голямата цел на Русия, която е точно излизане от доларовата матрица“.

Според анализатора управляващите в България „не си дават усилие да разберат в каква посока отива светът и в каква схема влизаме ние, от която много други народи искат да излязат“.

В предаването „12+3“ проф. Боян Чуков коментира и проведените на 3 април избори в Унгария и Сърбия, като подчерта, че и унгарците, и сърбите са „започнали да схващат накъде отива светът и си избират ръководители, които да ги преведат през този турбулентен период“:

„Александър Вучич спечели убедително, но в същото време неговата Прогресивна партия загуби 400 хиляди гласа, в това време обаче Социалистическата партия на Ивица Дачич спечели 80 хиляди гласа повече. Т.е. всички партии в Сърбия, които стояха твърдо зад политиката на Москва, увеличиха своите резултати. … Виктор Орбан гледа с дълъг хоризонт напред, а не играе конюнктурно в ситуацията, тъй като войната ще утихне, а всеки трябва да се готви за страшното, което идва после. Орбан във външната си политика има предвид и интересите на унгарците, които са извън територията на страната. На 200 хиляди унгарци в Украйна той им каза: „Не се притеснявайте, ние сме с вас!“.

Доларът няма златно покритие.  А многомилиардният държавен дълг на САЩ се прехвърля в световен план.   Това дали няма да бъде видоизменено с войната в Украйна!?

преди 23 минути, vpvelev написа:

целта се променя със всеки изминал ден, с който става все по- ясно, че единственото, което успяват да уцелят са цивилни граждани в главите.

преди 2 часа, glen написа:

Изключително жестоко видео (не се препоръчва за тези, които са особено впечатляващи)

за бруталното клане на украински и грузински бойци над руски парашутисти, които попаднаха в засада по време на изтеглянето на войските на 30 март. Войниците първо бяха взети в плен, вързани, а след това и гърлата им бяха нарязани. След това чудовищата дълго се присмиваха и наблюдаваха хрипове на ранените и едва след като се насладиха на смъртната агония, завършиха с картечни изстрели.

Украинският режим такъв, какъвто е. Подкрепена от Запада.
Това не са хора. Наистина, по-лошо от ISIS.

Между другото, имайте предвид, че ръцете на руските войници са вързани зад гърба им.

https://t.me/RVvoenkor/6684

Това видео и този филм

https://filmisub.com/filmi/57320-solncepek-gorescho-slnce-2021.html

------------------------

апропо...в земите на шейховете никой не понася украинците.

Всички са на мнение ,че те  рядко стигат по-далеч от лъжи  и елементарни театрални  изпълнения. Не съм и предполагала че мога толкова категорично да се присъединя към това.

Опита на клоуна и подставено лице Зеленски да се плюнчи пред  международна конференция на инвеститори удари на камък. Присъстващите се изнизаха от залата.

Останалите около 10 души ровеха в телефоните си.Никой така и не използва слушалките за симултантен  превод.

Арабските шейхове се интересуват  и ухажват напористо  руснаците за   капиталови вложения в размер на над 300 млр.долара в руския  Удокан.

Никой не се интересува от повтарящите се до втръсване театрални етюди на посредствения актьор- президент.

------------------------

българите още ли се навират под копитата на ритащите се атове ?!?!

Нима на ЕС са им безусловно нужни САЩ?   Янките забъркаха украинския отврат и засега успешно доказват колко ни е нужно НАТО!  Ние в Европа кога ще се осъзнаем!?   

преди 4 минути, attj написа:

Нима на ЕС са им безусловно нужни САЩ?   Янките забъркаха украинския отврат и засега успешно доказват колко ни е нужно НАТО!  Ние в Европа кога ще се осъзнаем!?   

Вие не бяхте ли в Евразия бе, ква Европа ви гони?

току-що, Тhе Monstеr написа:

Вие не бяхте ли в Евразия бе, ква Европа ви гони?

Въобще не ме цитирай докато не се научиш да мислиш!

преди 5 минути, attj написа:

разделяй и владей - това прави САЩ, ако успее да ни накара да мятаме ракети по Русия, това ще е ОК за САЩ

преди 22 минути, attj написа:

Доларът няма златно покритие.  А многомилиардният държавен дълг на САЩ се прехвърля в световен план.   Това дали няма да бъде видоизменено с войната в Украйна!?

Никоя валута няма. Що не пробваш малко адекватност?

преди 1 минута, attj написа:

Въобще не ме цитирай докато не се научиш да мислиш!

Що? Ще ме набиеш ли?

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

разделяй и владей - това прави САЩ, ако успее да ни накара да мятаме ракети по Русия, това ще е ОК за САЩ

Вие нямате ракети, не си мъчете главите с тия неща.

Никоя валута няма. Що не пробваш малко адекватност?

Някои валути са подсигурени със златен резерв.  Защо ме цитира още един папагал като моя Коко?  Искам да мислите.

преди 3 минути, attj написа:

Някои валути са подсигурени със златен резерв.  Защо ме цитира още един папагал като моя Коко?  Искам да мислите.

Тва звездите ли ти го говорят? Как е Веско, взе ли да свиква с обстановката?

Тва звездите ли ти го говорят? Как е Веско, взе ли да свиква с обстановката?

Папагалът ми Коко отлетя и избяга.   Искаш да го заместиш ли?  Когато проявиш мисъл ще си помисля....Дотогава сме в очакване.

преди 8 минути, Тhе Monstеr написа:

Вие нямате ракети, не си мъчете главите с тия неща.

която и страна от НАТО да метне - сме си в война и ние

преди 36 минути, attj написа:

Към форумен финасист сме имали .Днес защо забрави гинкобилобата М

преди 13 минути, attj написа:

Някои валути са подсигурени със златен резерв.  

преди 20 минути, valkiria1 написа:

Това видео и този филм

https://filmisub.com/filmi/57320-solncepek-gorescho-slnce-2021.html

------------------------

апропо...в земите на шейховете никой не понася украинците.

Всички са на мнение ,че те  рядко стигат по-далеч от лъжи  и елементарни театрални  изпълнения. Не съм и предполагала че мога толкова категорично да се присъединя към това.

Опита на клоуна и подставено лице Зеленски да се плюнчи пред  международна конференция на инвеститори удари на камък. Присъстващите се изнизаха от залата.

Останалите около 10 души ровеха в телефоните си.Никой така и не използва слушалките за симултантен  превод.

Арабските шейхове се интересуват  и ухажват напористо  руснаците за   капиталови вложения в размер на над 300 млр.долара в руския  Удокан.

Никой не се интересува от повтарящите се до втръсване театрални етюди на посредствения актьор- президент.

------------------------

българите още ли се навират под копитата на ритащите се атове ?!?!

Никога,не съм си помислял,че можем да бъдем на едно мнение...

п.п.Само да ти кажа-Познавам много млади Българи...Много си далече,от истината.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.