Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

На този човек шапка му свалям. Не случайно го избраха отново!

Цитат

"Предложих на президента Путин да обяви незабавно прекратяване на огъня", заяви Орбан на пресконференция, като уточни, че руският президент е инициирал този разговор. "Неговият отговор беше положителен, но с условия", каза Орбан, без да уточнява.

Унгарският лидер, преизбран в неделя, добави, че е поканил Путин в Будапеща заедно с френския президент Еманюел Макрон, германския канцлер Олаф Шолц и украинския президент Володимир Зеленски на разговори.

Орбан поддържаше най-близки отношения с Путин от всички лидери на ЕС, а днес отново изрази несъгласието си Унгария да изпраща оръжия в Украйна и ЕС да наложи ембарго върху вноса на руска енергия, от която Унгария е силно зависима.

Запитан за цивилните граждани, открити мъртви в град Буча край украинската столица Киев след изтеглянето на руските войски, Орбан отговори: "Всички жестокости трябва да бъдат проучени, тъй като живеем в епоха на масова манипулация, в която не можем да бъдем сигурни дали можем да се доверим на собствените си очи".

Той призова цивилното население да бъде защитено "на всяка цена", като добави: "Искаме независимо и справедливо разследване".

Блиц

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 5 минути, Тhе Monstеr написа:

И що така те няма на мероприятието?

Ми не са ме снимали, бе. То народ много. 

преди 1 минута, tonit1968 написа:

Не е рентабилно.

правилно - за това чугунените петолъчки си гният в руZията.

преди 2 минути, tonit1968 написа:

Все пак, вече никой не лее чугунени блокове за ДВГ

Пак си в грешка. А пък машинен инженер, дето не учил обработка на металите.....мале мила. Я ми кажи колко са желязо-въглеродните диаграми, бе инжИнере :)  Зъбните колела от варен бук ли ги правиш? Да си чувал за ковани бутала, кол, валове....

преди 1 минута, Hristo52 написа:

На този човек шапка му свалям. Не случайно го избраха отново!

Не случайно шапка му сваляш. На челото на този човек също грее чугунена петолъчка.

Ми не са ме снимали, бе. То народ много. 

Сред тия джуджаци щеше да стърчиш като айфеловата кула бе, не били го снимали...

преди 1 минута, NewRedDragon написа:

Пак си в грешка. А пък машинен инженер, дето не учил обработка на металите.....мале мила. Я ми кажи колко са желязо-въглеродните диаграми, бе инжИнере :) 

Не ми се рови по учебниците баш сега. Не се занимавам с инженерство. Занимавам се с коли. И на твоя каен блока е алуминиев и за това изкарва 100 хиляди и умира. По зле и от москвич 8.

преди 1 минута, Тhе Monstеr написа:

Сред тия джуджаци щеше да стърчиш като айфеловата кула бе, не били го снимали...

Еми малоум, булката дето снимала, търсила мангали, намерила няколко и само тях снимала. Ако гледаш клиповете на Костадин, Пасков и още много други, може и да ме видиш. Ама ако имаш желание де.

Я пак!

Я дай пример.

Занимавам се с коли. И на твоя каен блока е алуминиев и за това изкарва 100 хиляди и умира. По зле и от москвич 8.

:lol6::lol6::lol6:посманли манго

Не ми се рови по учебниците баш сега. Не се занимавам с инженерство. Занимавам се с коли. И на твоя каен блока е алуминиев и за това изкарва 100 хиляди и умира. По зле и от москвич 8.

Занимаваш се може би с кражби на коли. Никой не правел чугунени блокове... Ти блок виждал ли си?

току-що, insec написа:

:lol6::lol6::lol6:посманли манго

Ми купи си каен. Купи си субаро. Програмирано умиране на 150 хиляди.

Занимаваш се може би с кражби на коли. Никой не правел чугунени блокове... Ти блок виждал ли си?

Днес няколко.

Нали се сещаш, че говорим за след 2010 година. 

Тука мангали 90 процента от хората виждате ли:

Мдааа, баят лошо време се задава за безхаберните руZки територии.

Как можеш да обясниш нещо на човек, който вярва в нещо не защото е истина, а защото самият той е идиот?

Днес няколко.

И сама фолксвагенски и субрарски? Я кажи каква е разликата между алуминиевите блокове на фолксваген, субару и мерцедес да кажем.

преди 3 минути, tonit1968 написа:

Абе, каун - ти нормален ли си бе? Колко двигателя си модифицирал? Какви мощности и торк си изкарвал? Смешник! Че то двигателя, да не е фундамент за струг, че да се прави чугунен блок, бе инжИнере? Ама вий от простотиите в "руските учебници" така и не изязохте.... С коли се занимавал - москвича и жигулито кола ли е?

преди 1 минута, Hristo52 написа:

Как можеш да обясниш нещо на човек, който вярва в нещо не защото е истина, а защото самият той е идиот?

като го пратиш в сибир 😉

преди 5 минути, Тhе Monstеr написа:

Не е! Или не прави разлика

Жил на свете идиот,
Человек могучий.
Членом тучи разгонял.
Исчезали тучи.

Оч. природу он любил,
Прямо до трясучки.
Сразу мордою бледнел,
Когда видел тучки.

Идиоту хорошо,
Когда солнце светит.
Потому что лишь тогда
Мило всё на свете!

преди 7 минути, tonit1968 написа:

Айде бе :) С какъв диагностичен хардуер разполагаш? Каун!

преди 1 минута, ncl написа:

Ще изпратим 2000 каски и 2000 бронежилетки, които ще се използват от мирните украински граждани. Няма оръжие.

Ти ако знаеш колко оръжия вече сме изпратили... Корнелия Нинова няма нужда да се изформира. И разните му там неутрал папагали.

преди 1 минута, NewRedDragon написа:

Абе, каун - ти нормален ли си бе? Колко двигателя си модифицирал? Какви мощности и торк си изкарвал? Смешник! Че то двигателя, да не е фундамент за струг, че да се прави чугунен блок, бе инжИнере? Ама вий от простотиите в "руските учебници" така и не изязохте.... С коли се занимавал - москвича и жигулито кола ли е?

Я отвори нова тема. Нямам намерение да те образовам по старата школа. Не съм модифицирал мотори. Поправял съм коли. Блокове много. Чугун много. Старата школа. Алуминиев блок и чугунени гилзи. Старата школа. Милионници мотори.Сега ги правят колкото да изкарат 100 хиляди и да сменяш мотор. Предпочитам да карам японско и дърто -преди 2000 година. Само не субаро. Толкоз. Не се правя на специалист. Мнения много, войни между фенове много. 

преди 13 минути, Hristo52 написа:

А де, обясняваме, примери ти се дават, ти не вдяваш.

току-що, Тhе Monstеr написа:

Ти ако знаеш колко оръжия вече сме изпратили...

лошото е, че не е официално и директно, а още по- лошото е, че на изроди, като копейкин и курнела няма да им бъде потърсена наказателна отговорност.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.