Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 2 минути, Flashback написа:

Косенце, продължавай да се правиш на ощипана мома, но перемога няма да има, вече дори на Запад не вярват в границите от 1991 год. 

Разделянето на Украйна ще се случи, сега Чичо Сам мисли как тази неизбежна зрада да се представи на такива като теб като поне частична перемога. 

Видя ли че ще те мобилизират че се притесних за тебе. Знаеш ли как се вързват партенки или да ти намеря видео как става? Много е важно да са сухи краката - от личен опит ти го казвам , затова си вземи повече.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 57 минути, kosyo написа:

В руZия съм, в руZия съм :) Тия да ги запазиш за някоя от жените дето ти тровят живота.

То където и да си няма никакво значение когато четенето с разбиране си е дало перманентен отпуск. Воссоединение Украины с Россией — переход реестрового Войска Запорожского и части подконтрольных ему территорий современной Украины (Гетманщина) в российское подданство[1] (Русское царство) в 1654 году.  Тоест  имаме присъединяване на казачество съществувало по това време на територията на днешна Украйна. Защо е кръстено през 1979г. по този начин не е трудно да се досети човек. Защо това реално не е съединение на Украйна с Русия също не е трудно да се досетиш.

преди 5 минути, kosyo написа:

Видя ли че ще те мобилизират че се притесних за тебе. Знаеш ли как се вързват партенки или да ти намеря видео как става? Много е важно да са сухи краката - от личен опит ти го казвам , затова си вземи повече.

По-скоро американската марионетка Тагаренко теб ще изпрати на украинския прокси полигон като пушечно месо, отколкото мен да мобилизират.

току-що, maxthon написа:

То където и да си няма никакво значение когато четенето с разбиране си е дало перманентен отпуск. Воссоединение Украины с Россией — переход реестрового Войска Запорожского и части подконтрольных ему территорий современной Украины (Гетманщина) в российское подданство[1] (Русское царство) в 1654 году.  Тоест  имаме присъединяване на княжество съществувало по това време на територията на днешна Украйна. Защо е кръстено през 1979г. по този начин не е трудно да се досети човек. Защо това реално не е съединение на Украйна с Русия също не е трудно да се досетиш.

Една зелена ракета видя ли бе човек?Не знам с какви очи ми се появяваш да ми отговаряш след 7 дена пълен игнор? Как е Белгордското ПВО - прави ли дупки за комини в покривите,а? Ей ама си един убавец ти - ще ти го навирам тия неша дълго че да ти държи здраво влага

току-що, Flashback написа:

По-скоро американската марионетка Тагаренко теб ще изпрати на прокси полигона като пушечно месо, отколкото мен да мобилизират.

А недей така - днес министъра ви казал че ще прати малко в чужбина войници- те ги знам не си поплюват там много.  Затова стягай "спешната мешка" и слагай повечко партенки вътре.

преди 23 минути, attj написа:

Дори Полша през вековете е била няколко пъти поделяна за дълго време между Германия, Австро-Унгария и Руската империя.    Въобще не е доброволно  ""воссоедининие"".

За някои,които може да ги интересува,чичко Путин написа статия за "За историческото единство на руснаците и украинците" ,която започва от 12-ти век до днес!

Article by Vladimir Putin ”On the Historical Unity of Russians and Ukrainians“ • President of Russia (kremlin.ru)

преди 13 минути, kosyo написа:

А недей така - днес министъра ви казал че ще прати малко в чужбина войници- те ги знам не си поплюват там много.  Затова стягай "спешната мешка" и слагай повечко партенки вътре.

Косенце, ще се изпращат войници в чужбина (Латвия), но не в Украйна и то само когато Швеция стане член на НАТО (все още не е).

Не спря да разпространяваш фейкове и дезинформация! :hit:

Като член на НАТО Швеция ще участва с редуциран батальон в многонационалните сили на НАТО в Латвия. Това обяви премиерът на Швеция на конференция по сигурността.

https://svenska.yle.fi/a/7-10048672

преди 6 минути, Реджеп Иведик написа:

На сръбски език ли е ?

Сърбите, дето отидоха доброволци да се бият за Путлер, станаха илядо пъти пишмян

Нещо спря да се говори за доброволците за украйна. Нещо ги поизбиха май и нема желаещи. Що така?

току-що, Flashback написа:

Косенце, ще се изпращат войници в чужбина (Латвия), но не в Украйна и то само когато Швеция стане член на НАТО (все още не е).

Не спря да разпространяваш фейкове и дезинформация! :hit:

Като член на НАТО Швеция ще участва с редуциран батальон в многонационалните сили на НАТО в Латвия. Това обяви премиерът на Швеция на конференция по сигурността.

https://svenska.yle.fi/a/7-10048672

Да вземеш да ме цитараш правилно,а? Дето се вика още член не са ... И сега да ти кажа че понеже четеш само западна преса в руската какво разправят...жална ти майка дето се вика - чакат те като топъл хляб.

И защо от Финландия, нали си в se?

Ето ти да се готовиш - то си пише вътре как - https://www.thelocal.se/20240108/there-could-be-war-in-sweden-civil-defence-minister-urges-swedes-to-act това ти дадох дето се направи на ударен.

преди 39 минути, kosyo написа:

Тия може да минават пред жените ти ама тука не... Ясно са го написали хората за който го владее езика. Пък ти ходи в Германия или където искаш

Каква Украйна?        Четвъртата   подялба на Полша например ликвидира държавата за повече от век!  През  1797 г. Полша е изтрита от картата на Европа. Губи независимостта си чак до края на Първата световна война. Разделена е на три зони и дълго е под чуждо владичество – руска, австрийска и пруска.  Тогава хохлите са се смятали за полски панове и шляхтичи.  Роузи го намира в историята на Европа.

току-що, attj написа:

Каква Украйна?        Четвъртата   подялба на Полша например ликвидира държавата за повече от век!  През  1797 г. Полша е изтрита от картата на Европа. Губи независимостта си чак до края на Първата световна война. Разделена е на три зони и дълго е под чуждо владичество – руска, австрийска и пруска.  Тогава хохлите са се смятали за полски панове и шляхтичи.  Роузи го намира в историята на Европа.

С тия приказки както казах приспивай някой друг.

Днес 2 дрона са ударили някаква нефтобаза дълбоко зад единственото в света ешалонирано ПВО :)

Режисьорска версия на чушкопека от днес:

Втория се е измъкнал но кефи как работи РЕБ-а. ( не помня кой го хвалеше вчера че да се гъбаркам с него - който се познае - да се върже веднага)

И докато фалша не ме е изпреварил - "Зимная специальная военная операция полностью провалилась":

https://www.bild.de/bild-plus/politik/ausland/politik-ausland/tausende-soldaten-tot-putins-winter-offensive-scheitert-86673172.bild.html

Никакъв успех викат тия гадни фашисти за 3 месеца..

Режимът в Киев имали дронове в изобилиe  и Косьо ще има много да се радва.   А утре пак може да няма Украйна.

Провала на зимната операция:

Имаше и много хубаво видео обаче финала малко отчайваш - за вас естествено

Пълен провал:

Буханката за вечеря:

Първата е от сутринта, а после е от вечерта- кадри от земята да се насладите:

Изглеждат доста нещастно, какво и са

преди 36 минути, kosyo написа:

И докато фалша не ме е изпреварил - "Зимная специальная военная операция полностью провалилась":

https://www.bild.de/bild-plus/politik/ausland/politik-ausland/tausende-soldaten-tot-putins-winter-offensive-scheitert-86673172.bild.html

Никакъв успех викат тия гадни фашисти за 3 месеца..

Тази измислена зимна руска офанзива е само в главите на пропагандни медии като Билд.

Не се спряхте да измисляте фалшиви планове и след това да ги обявявате за провали. Такива са ви всичките въображаеми "перемоги" в паралелната реалност!

Косе, а за шумно рекламирания пролетно-лятно-есенен контранаступ на укрите, претърпял тотално фиаско -  мълчиш като бит ...... 🥴

Плажни партита в Крим щяхте да правите, Зельо щеше да яде миди в Ялта, а Буданов да пие кафе в Севастопол... 🤣

Прокси войната на НАТО срещу Русия през Украйна изглежда приключва!

Западът раздуваше на всички какво да очакват от предстоящата тогава контраофанзива на Киев, която трябваше да бъде шедьовър, който да покаже военното превъзходство на Запада.

Президентът чичко  Путин е далновиден лидер с остро разбиране на глобалната динамика, той напомни на руснаците, че истинският им враг е западният елит, а не украинците. 

Тъй като прокси войната приключва и всички играчи започват да се подготвят за следконфликтното бъдеще

Когато се случи това той трябва да намали шансовете някой от неговите хора да се хване на заговора на Запада да превърне украинците в непоправими врагове.

преди 59 минути, Flashback написа:

Тази измислена зимна руска офанзива е само в главите на пропагандни медии като Билд.

Не се спряхте да измисляте фалшиви планове и след това да ги обявявате за провали. Такива са ви всичките въображаеми "перемоги" в паралелната реалност!

Косе, а за шумно рекламирания пролетно-лятно-есенен контранаступ на укрите, претърпял тотално фиаско -  мълчиш като бит ...... 🥴

Плажни партита в Крим щяхте да правите, Зельо щеше да яде миди в Ялта, а Буданов да пие кафе в Севастопол... 🤣

Е как така - ти четеш само западна преса и изведнъж - тя лъжлива. Тука май една партенка отиде - имаш ли още в мешката ?

В бандеристан вече няма живот за мъжкото население, принуждават се да си купуват маски на жени за да излязат на улицата, без да ги сритат бандеровците и ги натоварят за пушечно месо към фронта.
Маските са еластични, нещо като от тънък силикон, нахлузват си ги на лицето и стават мадами с перука разбира се.
Тази сутрин Олга ги показва.

преди 8 минути, Белгиеца написа:

В бандеристан вече няма живот за мъжкото население, принуждават се да си купуват маски на жени за да излязат на улицата, без да ги сритат бандеровците и ги натоварят за пушечно месо към фронта.
Маските са еластични, нещо като от тънък силикон, нахлузват си ги на лицето и стават мадами с перука разбира се.
Тази сутрин Олга ги показва.

И зло куче върши работа, вчера гледах видео в X, стопанин с питбул, бандеровците го наобиколиха, кучето се разбесня и оставиха човека на мира. 

Друг пък се заключи в колата, отказаха се да чупят стъклото и на него му се размина. 

Но в Одеса вече спират цели автобуси на градския транспорт и грабят пушечно месо с кютек.

преди 17 минути, Flashback написа:

И зло куче върши работа, вчера гледах видео в X, стопанин с питбул, бандеровците го наобиколиха, кучето се разбесня и оставиха човека на мира. 

Друг пък се заключи в колата, отказаха се да чупят стъклото и на него му се размина. 

Но в Одеса вече спират цели автобуси на градския транспорт и грабят пушечно месо с кютек.

Скоро време и в Швеция . То това е по стара Натовска традиция да ти кажа - стягай се. Белгийците и те не са хора честно и до тях ще опре.

Велика са Prodigy:

преди 5 часа, BANKATA написа:

Човек съм !

Аха, милосърден самарянин си, разбирам. Щом е така, отделяй от собствените си средства и помагай на украинците. Не искай обаче това да прави ЕС и България. Не всички искат да бъдат самаряни. Ако беше така сигурно щях да пратя и аз някой смс по Коледа в помощ на украинците, но да ме задължават да им помагам без да го искам, не е справедливо. По тази причина не ги харесвам украинците.  Нагли просяци са.  Не изпитвам никаква жал към тях. По същият начин щях да реагирам, ако помагахме безвъзмездно на Русия. Ако ме питат за конфликта между Израел и Хамас, ще кажа, че Израел води справедлива война. Имам приятели, които живеят там. Ако обаче поискат да помагаме безвъзмездно на евреите, ще съм против.  Приятелството си е приятелство, сиренето е с пари. 

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.