Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 13 минути, maxthon написа:

Във форума за класическа и дървена философия така ги оправяте всичките нали? Задклавитурно..... Така е модерно вече да се оправят нещата виртуално. Реалното не е от значение.

Ти оправи ли зелените ракети вече или действаш реално вече?

Ех Кире , гледай човека какво разправя:

Аз се чудех защо ми отказаха мойта поръчка за Google Coral.. ама ги знам какви мърлячи са сигурно за по евтино са минали на OpenCV или нещо подобно. То това и на 3-4 доларово ESP32 може да го търкаляш и върви с няколко фрейма за секунда.

Признавам си тези кадри ми помагат да се стопля:

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 8 минути, BANKATA написа:

Аз ако тръгна да се обяснявам на всекиго за мокрите сънища къде ще му дойде края.

Е то не можеш твоите си сънища да обясниш. Как се предполага, че ще обясниш чужди такива?

преди 9 минути, BANKATA написа:

Един тук през 4-5 месеца в продължение на 2 години не спира са ни уверява че Полша ще нахлуе в Украйна и ще си "вземв нейното".

Имаха и такива апетити. Още не е късно. Чакат крайния резултат в Украйна. Може пък и да им се отвори парашута. Руснаците реално нямат против.

Щяло да има и хакатон:

GDgaM17WgAAPKt8?format=jpg&name=medium

Да му мисли който живее наблизо. AI ще трепе наред.

преди 4 минути, maxthon написа:

Имаха и такива апетити. Още не е късно. Чакат крайния резултат в Украйна. Може пък и да им се отвори парашута. Руснаците реално нямат против.

Имаше в нечии мокри сънища (на един дядо от форума) нищо повече.

Ох и все забравям да спомена номер 3 от безполезните неща срещу дрон- мятане на лопатка по него. Не го правете -само ядосвате оператора.

преди 36 минути, maxthon написа:

Започвай с тези в Италия. Нещо са взели отново да се надигат. И междувременно разни образи там започнаха да обясняват как нямало нищо лошо да правиш поздрав с вдигната ръка (онзи специалния).

Ма не беше ли за свободата на словото? 

преди 6 минути, maxthon написа:

Е то не можеш твоите си сънища да обясниш. Как се предполага, че ще обясниш чужди такива?

Ти почни фактите да обясняваш. Като например защо свалят ракети над главите на хората в Белгород.

Сънищата ги остави на астролозит, освен ако не си такъв разбира се.

преди 8 минути, BANKATA написа:

Като например защо свалят ракети над главите на хората в Белгород.

Къде се предполага, че трябва да се свалят след като целта на тези ракети е да паднат точно там? Над твоята глава ли да ги свалят?

Тия дни го забравих Мядяр (щото Киро още го гони с  ФСБ-то не за друго ) а човека още им се смее в лицето:

преди 2 минути, maxthon написа:

Къде се предполага, че трябва да се свалят след като целта на тези ракети е да паднат точно там? Над твоята глава ли да ги свалят?

Зелени ли са или не. Сега да поровя ли за твои изказвания че не трябва да са в града или сам ще се сетиш как си противоречиш? Умен анализатор а тука нещо се обърка..

Още горски пожари, насред зима:

Ама има един такъв странен сън безаналогов пушек май.

преди 11 минути, maxthon написа:

Спорвд ватнишката логика над главите на хората.

Дори руснаците намират проблем в това, само ти не.

на 29.04.2023 г. в 19:14, maxthon написа:

В Уман имаше ракета отклонена от ПВО на Украйна. След като продължават да разполагат средствата си за отбрана в населените места ще има и още и още такива случаи.

преди 17 минути, maxthon написа:

Аз викам да си стиснем ръцете, че ако са украински не може да се слагат в града. Обаче ако е НЕ  зелена - може. Това ти е първото мнение по въпроса на цели 11 страници си се разпрострял по темата да ти кажа . Чудя се колко ли още бисери ще се намерят в тия страници.. 

преди 4 минути, BANKATA написа:

Спорвд ватнишката логика над главите на хората.

Дори руснаците намират проблем в това, само ти не.

Явно тази ватнишка логика работи и в обратна посока. В Украйна виждаме все същото нещо. А именно, че Пво се слага до мястото, което се охранява.

на 15.01.2023 г. в 17:14, maxthon написа:

E "опорката" пардон признанието на Арестович (сега е разпънат на кръст от своите за това) снощи чу ли го? Или пък видя видеото на сваляне на руската ракета и последващото и падане върху блока? Та ракетата имала ли е за цел именно този блок или нещо друго я е накарало да падне там? А защо пво сваля ракети над жилищни райони също остава загадка. Имам теория разбира се, с която няма да се съгласиш...

И това викам ще го обясниш. Мойта теория е че адски ги разбираш нещата, ама едностранно - само ако ракетата е НЕ зелена.

на 28.10.2022 г. в 11:11, maxthon написа:

С още една специалност ли е обзаведе? Дялан камък... Още чакаме да си потвърдиш знанията по ПВО?

П.С.  Петев.

Тази специалност е доста добра ама в случая работи доста срещу тебе:)

на 17.01.2023 г. в 13:40, maxthon написа:

Е питай ги защо свалят ракети над жилищни райони с ясната идея, че може да има странични щети включително и за граждани. Явно за някои няма никакво значение кой и къде сваля ракети стига да може да преиначим истината и да обвиним някой друг, че ни е накарал да натиснем копчето за пуск на ПВО. Твърде много инциденти вече се случиха и все още да се говори за случайност. Никой не оспорва право да се защитават, но не е нормално да сваляш ракети над жилищни райони и после друг да ти е виновен, че си го направил.

Коментара му беше, че са свалили ракета и оттам започна целия обяснителен режим как не можели да свалят ракети и т.н.

Мда това си е за питане - че питам те що така - тия не знаят ли че това са жилищни райони? Що ще правят дупки на хората през зимата е покривите.

на 10.03.2023 г. в 8:54, maxthon написа:

Работата на ПВО е да сваля "мирните" ракети, а не да падат по сградите. Всички трябва да имат взривател ако не намери цел. Нещо, което очевидно не прави. Дали не са ги и премахнали? Не бих изключил и такъв вариант.

Абсолютно съм съгласен с теб- дори като говорим за Белгородското ПВО важи това нали?

Искаш ли да продължава да ти ровя в изказванията? Или ще се сетиш колко много уважавам твоето мнение на експерт по жената на яйцата в село Дончево?

преди 9 минути, kosyo написа:

Мда това си е за питане - че питам те що така

Едните знаят и се самоунищожават в случай, че не намерят целта си. Другите ходят чак до Полша.

преди 2 минути, maxthon написа:

Едните знаят и се самоунищожават в случай, че не намерят целта си. Другите ходят чак до Полша.

А не ми се ходи до Полша. Само разходка по твоите изказвания дето си противоречат едно на друго ми е достатъчно. Дори гледам че си смесвал и ПВО и АЕЦ.  Не знам как това се вързва с първите ти изказвания и с това от днес. Въобще тотал щета си- предупреждавай следващия път за такива резки завои в изказвания си че ще падна от стола и ще си разлея питието а съм на скъпото днес.

Е това в Белгород не е успяло и по-добре че дупката в покрива щеше да е ... по-красива. И не ми бягай от темата - не ти се е получавало никога. Пия за твое здраве на истински експерт.

преди 9 минути, kosyo написа:

Е това в Белгород не е успяло и по-добре че дупката в покрива щеше да е ... по-красива.

Айде още един къде сънува, че е видял паднали ракети от ПВО в Белгород. Нема как да се случи от руска страна. Тези неща се случват само при страхотното западно и старо руско ПВо използвано от Украйна.

Айде още един къде си мисли, че е видял паднали ракети от ПВО в Белгород. Нема как да се случи от руска страна. Тези неща се случват само при страхотното западно и старо руско ПВо използвано от Украйна.

Наздраве, гледам че си напред с материала и обори МО, губернатора и администраторите на канала за Белгород. Един губернатор преди време изкара че лъже, мисля че току що и втория го последва.

Абе ти нали не ми обръщаше внимание . Що така по спешност започна? Цели 10 дена мълча и чак сега се сети, въпреки че всеки ден ти писах за това.. Кажи че си забравил за какво говорим и трябва да ти го припомням.

преди 6 минути, kosyo написа:

Наздраве, гледам че си напред с материала и обори МО

Че какво казаха МО? Свалени украински ракети са причинили последиците на земята. И ако не са ги свалили щеше да има повече жертви. Защо ли? Може би защото именно затова се използват касетъчните заряди. А един ударен касетъчен заряд във въздуха не означава непременно да бъде унищожен. И част от суббоеприпасите може да паднат на земята и да се задействат. Но умисълът в използването им срещу жилищни райони си остава.

преди 1 минута, maxthon написа:

Че какво казаха МО? Свалени украински ракети са причинили последиците на земята. И ако не са ги свалили щеше да има повече жертви. Защо ли? Може би защото именно затова се използват касетъчните заряди.

И пак не говорим за видеото с дупката на тавана. Баш анализатора не може да пренебрегва такива неща. И въобще не споменаваме намереното на пода под дупката щото не ни е изгодно.

Както казах продължавай да не ми обръщаш внимание 10 дена и ставам много докачлив. Успех с овъртането в собствените си изписани глупости. За мен винаги ще си останеш най-слабия пропагандатор тук.

преди 4 минути, kosyo написа:

И пак не говорим за видеото с дупката на тавана. Баш анализатора не може да пренебрегва такива неща. И въобще не споменаваме намереното на пода под дупката щото не ни е изгодно.

Те тия видеа само ти си ги гледаш някъде и после се предполага, че и другите трябва да са ги гледали. Да не е някое буустерче пак изпадало? Е не е като в Киев да те изтрещи директно ПВо ракетата с целия си заряд и да отнесе няколко етажа нали? А после цялата преса да реве как руската ракета е паднала в жилището.

преди 3 минути, maxthon написа:

Те тия видеа само ти си ги гледаш някъде и после се предполага, че и другите трябва да са ги гледали. Да не е някое буустерче пак изпадало? Е не е като в Киев да те изтрещи директно ПВо ракетата с целия си заряд и да отнесе няколко етажа нали? А после цялата преса да реве как руската ракета е паднала в жилището.

Че викаш аз 10 дена ти говоря за него ама ти не го видя. На ти си страшен експерт и как познах че дойде времето да ме питаш точно за какво говорим,а? Само дето закъсня с 2 дена.. От толкова ти говоря че е дошло това време да се направиш на ударен. Хайде сега се върни 10 дена назад и си го намери :) както ти обичаш да караш другите хора. А пък до тогава аз ще си те цитирам на воля да ти се види колко много ги разбираш нещата. Наздраве!

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.