Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 7 минути, kosyo написа:

Че викаш аз 10 дена ти говоря за него ама ти не го видя. На ти си страшен експерт и как познах че дойде времето да ме питаш точно за какво говорим,а? Само дето закъсня с 2 дена.. От толкова ти говоря че е дошло това време да се направиш на ударен. Хайде сега се върни 10 дена назад и си го намери :) както ти обичаш да караш другите хора. А пък до тогава аз ще си те цитирам на воля да ти се види колко много ги разбираш нещата. Наздраве!

Много ти здраве и на теб. Виждам, че се опитваш тънко да се измъкнеш. Иначе щеше досега да си намерил видеото и да си го пуснал отново. Значи все пак става дума за бустер на ракета, а не директно за такава.... Дали ти пробие малка дупка или ти отнесе няколко етажа няма никаква разлика. Но пък се получи хубава дискусия за онзи задаващия тъпите въпроси. Може да е научил каква е разликата от едното и другото ПВО.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 4 минути, maxthon написа:

Много ти здраве и на теб. Виждам, че се опитваш тънко да се измъкнеш. Иначе щеше досега да си намерил видеото и да си го пуснал отново. Значи все пак става дума за бустер на ракета, а не директно за такава.... Дали ти пробие малка дупка или ти отнесе няколко етажа няма никаква разлика.

Смешен и забавен както винаги. Най-добрият на всички времена!

Ще си сипя още една ама голямо път щото не стига че се само опровергаваш зверски ами и продължаваш да си мислиш че ще ти мине номера. Зелен си като онези незелени ракети и също толкова философски настроен. Ама като те хванат в крачка и се правиш на глупав а много добре знаеш що за стока си. Не бил видял видеото за което му говоря от 10 дена. Същото като дето се оказа че не бил гледал и видеото дето го обори от Twitter щото нямал акаунт там.  Страхотен провал си -руZнаците намали зелени ракети. Въобще понякога се чудя как ти хрумват тия работи. Дори и е най-тъпитен им канали не говорят такива простотии. А вярвай ми -и тях гледам понякога. Е добре де може и да се класираш за някои от тях-на същото ниво си.

преди 11 минути, kosyo написа:

Смешен и забавен както винаги. Най-добрият на всички времена!

Ще си сипя още една ама голямо път щото не стига че се само опровергаваш зверски ами и продължаваш да си мислиш че ще ти мине номера. Зелен си като онези незелени ракети и също толкова философски настроен. Ама като те хванат в крачка и се правиш на глупав а много добре знаеш що за стока си. Не бил видял видеото за което му говоря от 10 дена. Същото като дето се оказа че не бил гледал и видеото дето го обори от Twitter щото нямал акаунт там.  Страхотен провал си -руZнаците намали зелени ракети. Въобще понякога се чудя как ти хрумват тия работи. Дори и е най-тъпитен им канали не говорят такива простотии. А вярвай ми -и тях гледам понякога. Е добре де може и да се класираш за някои от тях-на същото ниво си.

Локуми и накрая пак нищо съществено. Питаше защо съм ти обърнал внимание сега. Проверявам за развитие и за съжаление има такова в обратен тренд. Както казах друго си е когато ракетата ти отнесе няколко етажа. Язък за името на "медията". Няма нищо независимо в тази статия. Но тогава времената бяха такива и трябваше общественото мнение да се манипулира в "правилната" посока. И много лапнишарана наистина повярваха, че това е руска ракета.

преди 5 минути, maxthon написа:

Локуми и накрая пак нищо съществено. Питаше защо съм ти обърнал внимание сега. Проверявам за развитие и за съжаление има такова в обратен тренд. Както казах друго си е когато ракетата ти отнесе няколко етажа. Язък за името на "медията". Няма нищо независимо в тази статия. Но тогава времената бяха такива и трябваше общественото мнение да се манипулира в "правилната" посока. И много лапнишарана наистина повярваха, че това е руска ракета.

Някога да ти се е получавало отклоняването от темата че да се мъчиш пак. Говорим за Белгородското ПВО и какво има на пода под дупката в покрива. 10 дена те питаме с Ванката за него . И ти не си го видял? Верно ли? Я се върни назад да видиш колко често те питам за това? Все ще намериш и видеото както обичал да караш другите хора. Хайде от телеграма каналне да те улесня че знам че не ти се отдава търсенето. Хайде малка незелена ракета -скочи срещу това дето е вътре. А ако се направиш на ударен аз няма проблем да ти го напомням - както и правя виждаш. Успех на зеления отбор и най-вече на най-големия експерт в него! Наздраве на цялата компания.

преди 3 минути, kosyo написа:

Говорим за Белгородското ПВО и какво има на пода под дупката в покрива.

Покажи и ще ти кажа какво има.

Я се върни назад да видиш колко често те питам за това?

След като си толкова убеден какво си видял ще го покажеш отново. Няма как да знам къде и кога си го изплющял. Друг път се чудиш колко пъти да повториш едно и също белким излезеш прав, сега нещо нямаш мотивация да го направиш. Явно има и защо.

преди 2 часа, BANKATA написа:

Ще помагаме. Фашагите трябва да се поставят на място.

Защо коментираш в множествено число, колко са ти в главата? Хи-хи-хи.

преди 2 минути, maxthon написа:

Покажи и ще ти кажа какво има.

След като си толкова убеден какво си видял ще го покажеш отново. Няма как да знам къде и кога си го изплющял.

Ако се върнеш случайно и 2 дена назад ще откриеш че съм предвидил това ти поведение "аз не съм видял нищо" . Дори днес те питах не е ли настанало това време. Ама експерта дето в началото а войната говори едно , после друго дето оборва казаното от самия него (цитати ти по-горе) не го е видял и него. Странна работа. Ще ти го напомням докато намериш видеото . Все някога ще му обърнеш внимание. Успех на отбор "зелена ракета". Днес са особено продуктивни! Търси че виждаш колко обичам да ровя назад. Ще взема да покрива и по други теми както се каня от няколко дена и виждам че си бил особено продуктивен и по други въпроси. Ама това само ако не намериш видеото де - а гледам гориш от желание . Така че ще е забавно с тебе . За сега изстрелвам зелена ракета . До утре дано да си намерил каквото търсиш. Нужен ти е късмет в отричането. Наздраве и до нови зелени ракети!

Ако се върнеш случайно и 2 дена назад ще откриеш че съм предвидил това ти поведение "аз не съм видял нищо" . Дори днес те питах не е ли настанало това време. Ама експерта дето в началото а войната говори едно , после друго дето оборва казаното от самия него (цитати ти по-горе) не го е видял и него. Странна работа. Ще ти го напомням докато намериш видеото . Все някога ще му обърнеш внимание. Успех на отбор "зелена ракета". Днес са особено продуктивни! Търси че виждаш колко обичам да ровя назад. Ще взема да покрива и по други теми както се каня от няколко дена и виждам че си бил особено продуктивен и по други въпроси. Ама това само ако не намериш видеото де - а гледам гориш от желание . Така че ще е забавно с тебе . За сега изстрелвам зелена ракета . До утре дано да си намерил каквото търсиш. Нужен ти е късмет в отричането. Наздраве и до нови зелени ракети!

Ясно нямаш намерение да спреш с локумите. Много ти здраве както ти казах и приятно излизане от симулатора.

преди 8 часа, maxthon написа:

Къде се предполага, че трябва да се свалят след като целта на тези ракети е да паднат точно там? Над твоята глава ли да ги свалят?

С 15 км обхват на ПВО-то жилищните сгради са много подходящо място.

преди 7 часа, maxthon написа:

Айде още един къде сънува, че е видял паднали ракети от ПВО в Белгород. Нема как да се случи от руска страна. Тези неща се случват само при страхотното западно и старо руско ПВо използвано от Украйна.

Мхммммм

https://youtu.be/6IwqmezeSuQ?si=1Cmig8Xz-HuWaydj

"Руският президент не иска замразяване на конфликта, а унищожението на Украйна",  твърди Зеленски по време на  брифинг след срещата му с литовския президент Гитанас Науседа. Според него следващите цели на Кремъл ще бъдат Прибалтийските държави, Финландия, Узбекистан и Казахстан, за които вече са били чути предупреждения и заплахи от руските власти. Забравил е Молдова?     Володимир Зеленски казва, че има хора, които отчитат, че Украйна защитава целия свят.   Всъщност Украйна се самоунищожава заради решението на хохлите да бандеризират казаците.  Следват вече 10 години военни операции. Като са толкова страшни руснаците за целия свят - защо навреме нещо не се договориха???   

преди 32 минути, attj написа:

"Руският президент не иска замразяване на конфликта, а унищожението на Украйна",  твърди Зеленски по време на  брифинг след срещата му с литовския президент Гитанас Науседа. Според него следващите цели на Кремъл ще бъдат Прибалтийските държави, Финландия, Узбекистан и Казахстан, за които вече са били чути предупреждения и заплахи от руските власти. Забравил е Молдова?     Володимир Зеленски казва, че има хора, които отчитат, че Украйна защитава целия свят.   Всъщност Украйна се самоунищожава заради решението на хохлите да бандеризират казаците.  Следват вече 10 години военни операции. Като са толкова страшни руснаците за целия свят - защо навреме нещо не се договориха???   

Зеленски е абсолютно прав.

И какво разбираш под "навреме договориха" ?? За рашистите "преговори" винаги е означавало капитулация и приемане само на техни условия.

преди 1 час, BANKATA написа:
преди 9 часа, maxthon написа:

Айде още един къде сънува, че е видял паднали ракети от ПВО в Белгород. Нема как да се случи от руска страна. Тези неща се случват само при страхотното западно и старо руско ПВо използвано от Украйна.

Мхммммм

https://youtu.be/6IwqmezeSuQ?si=1Cmig8Xz-HuWaydj

Още ли дъвчите рашистктие провали :) 

макстонката няма умора да се излага :) 

преди 8 часа, kosyo написа:

Дори днес те питах не е ли настанало това време. Ама експерта дето в началото а войната говори едно , после друго дето оборва казаното от самия него (цитати ти по-горе) не го е видял и него. Странна работа. Ще ти го напомням докато намериш видеото

Това е класическа тролка на смени зад един ник , с еднакви методи и еднакво осиране накрая :)

Винаги съм я хващал в тази тактика - не може да обясни нещо, кара те ти да и търсиш аргументите все едно да спориш със себе си .  :)

После ако и намериш нещо което я закопава, почва да се гърчи, отрича и "не съм видяла" . :)

Едно и също постоянно . Мен ми омръзна, но няма лошо да я закопавате и занапред :)

Бой по кухите рашистки тролове :hit:

преди 11 минути, miro20 написа:

За рашистите "преговори" винаги е означавало капитулация и приемане само на техни условия.

Така е!!! НО, вече Берлин или Киев не е целта им. ;) Те бранят своето си!!! 

Друг е въпроса кой каква карта ползва .... :) 

п.п. Зеленски е исторически невеж!!! :) 

Що Украйна не ни върне България по Унези територии, Ъ?? :) 

преди 9 часа, kosyo написа:
на 29.04.2023 г. в 19:14, maxthon написа:

В Уман имаше ракета отклонена от ПВО на Украйна. След като продължават да разполагат средствата си за отбрана в населените места ще има и още и още такива случаи.

преди 10 часа, maxthon написа:

Къде се предполага, че трябва да се свалят след като целта на тези ракети е да паднат точно там? Над твоята глава ли да ги свалят?

Аз викам да си стиснем ръцете, че ако са украински не може да се слагат в града. Обаче ако е НЕ  зелена - може. Това ти е първото мнение по въпроса на цели 11 страници си се разпрострял по темата да ти кажа . Чудя се колко ли още бисери ще се намерят в тия страници.. 

хахаха :)

Забравих тези излагации на макстонката.

Според рашистите това е огромна наглост украинците да имат ЗАЩИТА от рашистките ракети.

Мъ как може да свалят и да пречат на "мирния хуманитарен полет" на ракетите , които "мирно бомбят" населението !!!

логика и чудо ... типичен рашизъм, надминаващ нацизма и фашизма като идеология и промияка на празнит им глави !

преди 2 минути, dioib написа:

Така е!!! НО, вече Берлин или Киев не е целта им. ;) Те бранят своето си!!! 

Друг е въпроса кой каква карта ползва .... :) 

п.п. Зеленски е исторически невеж!!! :) 

Що Украйна не ни върне България по Унези територии, Ъ?? 

Кое "Свое бранят" ???

Превзетото с нахлуване и война ?

Ами не, това което насила си превзел не е право да е "твое" .

преди 3 минути, dioib написа:

Що Украйна не ни върне България по Унези територии, Ъ?? 

Разберете се там рашистите и новоосманлиите какво ще "възстановявате" и към кои времена.

Защото както малоумните рашисти искат възстановяване на отдавна умрялата руска империя в нейните най широки граници, така има подобни малоумници , които искат възстановяване на отдавна умрялата османска империя в нейните най големи граници .

И да претендирате че 5 века владяна България е право на тяхна територия , и възстановяване на новорусс... пардон.. новоосмания.

Малоумщини,нали ? Точно така.

преди 4 минути, miro20 написа:

Разберете се там рашистите

Па ме сложи в някакъв кюп. :) 

По-важното е, че не става по твое. :) 

= Мир може да има, но трябва да има умен украинец. ;) 

Зеленски си е клоун от всякъде ... = артист .... = играе си ролята в продължението на филма, но го прави в реалността. :) = Не може да не им се признае на продуцентите успеха. Само това е, но иначе сценаристите са "гола вода" = Лъсна им инфантилността. :) 

преди 21 минути, miro20 написа:

И какво разбираш под "навреме договориха" ?? 

Зельо е празноглавец, който успешно проси и дои дойни крави от НАТО.   Маниакално глупаво е в Киев да решават, че донските и запорожките казаци трябва да бъдат бандеризирани и да искат да отиват в НАТО.  АнтиМайданът не трябваше да се атакува с антитерористична операция.    Сега подобна руска операция върви срещу режима в Киев.  Мобилизацията се проваля и е ясно какво ще последва     https://www.dw.com/bg/ukrajna-razdavat-prizovki-po-ulicite-a-straht-raste/a-67930504 

Последни новини от Британското разузнаване...

... последни снимки на зле обучени руски новобранци, сглобяващи примитивни руски ракети. 

Чрез извличане на микрочипове от напреднали западни перални машини. Някои служители на MI6 рискуваха живота си, за да пренесат тези невероятни снимки на Запад.

vfchines.jpg

преди 3 часа, BANKATA написа:

С 15 км обхват на ПВО-то жилищните сгради са много подходящо място.

След всичкото, което прочете от снощи и пак си въртиш плочата. А успя ли да ти стане ясно, че в Киев се случва абсолютно същото и ПВо се разполага на различни места из града. Защото се пази именно града. И видео показах как "независимата" медия Индипендънт лъже за удар от руска ракета, а на видеото всъщност виждаме ракета от ПВО отнасяща няколко етажа понеже успешно е прихванала цел.

преди 3 часа, BANKATA написа:

Мхммммм

Говорим за Белгород. Това видео от там ли е? Това видео от руска позиция ли е изобщо? Където Индипендънт, там и Сън.

преди 59 минути, miro20 написа:

Мъ как може да свалят и да пречат на "мирния хуманитарен полет" на ракетите , които "мирно бомбят" населението !!!

Бомбят си по пво-то. Летище Жулиани.... Помниш ли го как целия боекомплект на Пейтриъта не успя да свърши нищо и след това кинжалите се стовариха върху комплекса. Не ми се мисли 30+ ракети какви поразии са направили из града тогава. Само за някои хора тук това не е нормално ПВо да се разполага в градски условия.

преди 1 час, miro20 написа:

Няма да има "следващи" нито в Прибалтика (Нато), нито във Финландия (Нато), нито в Молдова. А още по-малко в Узбекистан. Още с първото му предложение се дъни. Русия в територия на Нато няма да стъпи и много добре го знаеш.

Нямат яйца

смяяяяяяяяяяятай

Днес яйца, утре хляб, удругиден голодомор.

Аз като ви казах, че Русия е пещерен комунизъм, ватните ви тикви не зацепват

"Ние ще продължим да стоим до смелите украинци, докато отвръщат на агресивната война на Русия", казва генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг.    За този човек украинските казаци не са украинци.     Какъв миротворец е той?   Реален войнотворец си е.   Също като алианса, дето дават оръжия, уж за да се борят за мир.  И жертвите в Украйна  вече са над милион. 

преди 4 минути, attj написа:

"Ние ще продължим да стоим до смелите украинци, докато отвръщат на агресивната война на Русия", казва генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг.

Тези не разбраха,че чичко Путин и неговите генерали няма да спрат, докато мръсотията на нацистката измет, преобладаваща в украинските редици, не бъде изтрита.

Наистина ясно. Много просто.Това е проблема.

преди 12 минути, Реджеп Иведик написа:

Нямат яйца

Свърши таз. Внос от Турция.

преди 4 минути, glen написа:

Тези не разбраха,че чичко Путин и неговите генерали няма да спрат, докато мръсотията на нацистката измет, преобладаваща в украинските редици, не бъде изтрита.

Наистина ясно. Много просто.Това е проблема.

Проблема е че нацистката новорашистка измет е в Кремъл. Цял свят го разбра, затова цивилизования свят е зад украинския народ и държава !

Толкова е просто, другари рашисти.

Ето един сомалийски рашист наемник в украински плен :

преди 12 минути, attj написа:

"Ние ще продължим да стоим до смелите украинци, докато отвръщат на агресивната война на Русия", казва генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг.    За този човек украинските казаци не са украинци.     Какъв миротворец е той?   Реален войнотворец си е.   Също като алианса, дето дават оръжия, уж за да се борят за мир.  И жертвите в Украйна  вече са над милион. 

Всички граждани на Украйна, включително и тези от Донбас "рускоезичните" пострадаха от рашистката измет и терор.

До рашисткото вторжение и война, никой гражданин на Украйна, включително рускоезични от Крим и Донбас не е имал никакъв проблем.

Колко пъти да те питам - да ми посочиш поне една жертва, поне един репресиран , притесняван, безправен рускоопределящ се в Крим и Донбас, преди там да нахлуят рашистктие войски 2014 г ?

преди 1 час, dioib написа:

Па ме сложи в някакъв кюп. :) 

По-важното е, че не става по твое. :) 

= Мир може да има, но трябва да има умен украинец. ;) 

Зеленски си е клоун от всякъде ... = артист .... = играе си ролята в продължението на филма, но го прави в реалността. :) = Не може да не им се признае на продуцентите успеха. Само това е, но иначе сценаристите са "гола вода" = Лъсна им инфантилността. :) 

Кое е това "мое" ?

Важното е че не става по рашистктие условия. т.е. капитулация, геноцид над украинците и терор.

Защо сте защитници на този рашистки терор, аз идея си нямам.

Не разбирам какво имаш впредвид " трябва да има умен украинец" ? Такъв който да се предаде на колене и да последва терор какъвто видяхме в Буча, Ирпень, Мариуполь ??

Няма толкова глупав украинец, нито никъде по света с вашето националнокастрирано мислене .

:hush:

А Зеленски от артист, клоун, се превърна в символ на истинската съпротива и абсолютен герой.

Точно това бе грешката на рашистите които подцениха този "артист" .

Запада също го подцени .

Както съм казвал, и ще повторя - многократно е споделяно как са му предлагали първите дни при офанзивата към Киев евакуация и бягство.

Но той е отказал, устоя в дни на тотално безверие и отчаяние срещу рашисткия окупатор.

Чак след като устояха, като разбиха рашистките колони под Киев, видяха че е истински мъж, и чак тогава започна мащабната военна помощ и логистика от Запада.

Това е.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.