Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Днес застреляха още 9 предали се украинци. Не че очаквам много от най-умните де...

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 минута, attj написа:

Тръмп има опасения, че САЩ могат да бъдат изтрити и заличени.    Затова щял да прекратява войната в Украйна.  Публично си го казва.

Той е умен човек - ако има вариант за някоя милка - ще каже каквото трябва

преди 1 минута, kosyo написа:

Днес застреляха още 9 предали се украинци. Не че очаквам много от най-умните де...

Това баба ти Пена ли ти го каза?

преди 9 минути, В. Велев написа:

На руснаците фирата е никаква. Те трудно дават фира. Нали видя клиповете на Косьо дето украинците с дрон хвърляха по 1-2 бомби само на един руснак и той пак не умираше.

Новите експлозиви са много по-добри. Днес с един -  без да броим на носилката- да кажем че спукаха и 4-те гуми.

току-що, В. Велев написа:

Това баба ти Пена ли ти го каза?

Има видео. И по руZките канали е дори.

преди 1 минута, kosyo написа:

Новите експлозиви са много по-добри. Днес с един -  без да броим на носилката- да кажем че спукаха и 4-те гуми.

Късно е вече чадо :)

САЩ прогнозират катастрофа за Украйна до няколко седмици – Зеленски пред американски сенатори: Украйна ще загуби без помощта на САЩ

току-що, kosyo написа:

И в движение ги уцелват дори..

Браво :yanim:

Малко складче вика фъс

ФСБ-то спи и Мадяр пак са го пуснали да пуска фойерверки в гората:

преди 10 минути, Anneliese написа:

Вижте на каква смешка попаднах. Още има прости хора, които не искат да повярват, че Алексей Навални е починал от тромб. Това нещо се случва бързо и неочаквано, става за секунди. Не знам каква истина търсят! Болни хора!

https://www.24chasa.bg/mezhdunarodni/article/17240436

Ми ти кат виден патолог иди им обясни  и вземи парите де ко чакаш/?

Енергетиците да са живи и здрави. Тук е без гадостите.

преди 21 минути, teo-glavata написа:

Той е умен човек - ако има вариант за някоя милка - ще каже каквото трябва

Свършват надеждите на Зельо и на бандеровците...  Изненадани са само те и феновете им.    Сега ще загубят цялата Новорусия.    И за какво им беше на хохлите  тази гражданска война??? 

Специално за мойто любимо бъде

@maxthon - само не помня ти за кой полигон отрече - за този или за другия..

Но това не те прави по умен де.Оставаш си същата зелена ракета.

Вестник "Труп" да цитирам:

Ген. Шивиков: Украинската армия е обградена - до дни ще свали оръжието

https://trud.bg/ген-шивиков-украинската-армия-е-обградена-до-дни-ще-свали-оръжието

Излезе ли от обкръжението или още сдава оръжието украинската армия че не се чува скоро нищо по въпроса? Що мълчите ми не светвате на кюфтета като питам?

От 2 дена ровя в минали бройки и никой не се закача за тия статии. Срам ли ви е да ме осведомите как вървят нещата с тях?

преди 1 час, miro20 написа:

Гърчовееее :)

Не можеш да покажеш грам лагери на "доброволци" , камо ли друго.

Но аз мога да ти покажа нещо по важно :

:hush:

Това кой го измисли че не мога да покажа, след като съм ви го навирал хиляди пъти ???

:)

https://www.interfax.ru/russia/374795

И по подробно :

Ген Муженко, главнокомандващия ВСУ по онова време , ясно каза че НЕ е имало руска армия в Донбас..Така че колкото и да се гърчиш и някакви партенки да разнасяш , това е положението хе хе

преди 2 минути, Zaza Zaraza написа:

Зеленски: Украйна има план за нова офанзива срещу Русия

https://news.bg/int-politics/zelenski-ukrayna-ima-plan-za-nova-ofanziva-sreshtu-rusiya-kaza.html

Ама то и предния път подробности нямаше да се разкриват, а днес се оказва, че плана бил в Москва още преди да е започнала офанзивата.

К

преди 1 минута, maxthon написа:

Ама то и предния път подробности нямаше да се разкриват, а днес се оказва, че плана бил в Москва още преди да е започнала офанзивата.

Абе и ти не разкриваш подробности за зелените ракети и за самолетите в консервация ама само аз го правя на въпрос. А това ще се издъни днес с тъпо отричане и се правиш че нищо не е станало - не го коментираме въобще. Въобще стабиляга си! Респект - няма по слаб от тебе пропагандатор тук. Никаква аргументация обаче искаш от другите да го правят. Кажи сега бройката на какво ти почива изказването за консервираните самолети. Хайде бъди че усещаш ли какво ще стане тия дни? Предчувствам дълга и напоителна беседа с тебе- предимно монолог докато попиташ за какво въобще говорим.

преди 6 минути, kosyo написа:

К

Абе и ти не разкриваш подробности за зелените ракети и за самолетите в консервация ама само аз го правя на въпрос. А това ще се издъни днес с тъпо отричане и се правиш че нищо не е станало - не го коментираме въобще. Въобще стабиляга си! Респект - няма по слаб от тебе пропагандатор тук. Никаква аргументация обаче искаш от другите да го правят. Кажи сега бройката на какво ти почива изказването за консервираните самолети. Хайде бъди че усещаш ли какво ще стане тия дни? Предчувствам дълга и напоителна беседа с тебе- предимно монолог докато попиташ за какво въобще говорим.

Линка ще дадеш ли ? Искаме да видиме тия 666 "документирани случая"...Толкова рева че имаш линк , пък не искаш да го дадеш ...

Американският експерт Скот Ритър: Руската армия провежда класическа векторна стратегия и напредва бързо

Скоростта на настъпление на руските войски е по-висока от скоростта на германските войски в операция Блицкриг през Втората световна война. Така че, ако някой каже "бавно" - не, не е бавно, това е най-бързото напредване на войските в историята.

https://trud.bg/скот-ритър-руската-армия-провежда-класическа-векторна-стратегия-и-напредва-бързо

Голям експерт, голяма скорост, значи по мои сметки нейде към Берлин трябва да да. Не че и другото не е бисери но това си заслужава, определно.

преди 1 минута, todor711 написа:

Линка ще дадеш ли ? Искаме да видиме тия 666 "документирани случая"...Толкова рева че имаш линк , пък не искаш да го дадеш ...

Дал съм го - за линкове питай бъдито. 8 седмици го чакам да ми намери един линк. И той експерт като тия цитираните. А както виждаш не е като не го юркам да го намери- ама не се справя зелената ракета. Ето утре сутринта пак ще му го припомня.

Сериозно не мисля че в технически форум да не се оправят хората с търсачката е релевантно.

преди 18 минути, Zaza Zaraza написа:

Зеленски: Украйна има план за нова офанзива срещу Русия

https://news.bg/int-politics/zelenski-ukrayna-ima-plan-za-nova-ofanziva-sreshtu-rusiya-kaza.html

Половината бойци от ВСУ липсват.    Без тях - каква офанзива???      Пак ще зациклят при минни полета - с Брадлитата и с Леопардите.    Толкова и да нямат акъл,  не съм вярвал...   

Бивш началник на украинската военна служба за набиране на персонал е хванат с 1 милион щатски долара в брой в кутии за обувки.

Видеото по-долу изглежда показва, че онези, които обвиняват войната в Украйна като една гигантска операция за пране на пари, са прави. 1 милион щатски долара в брой (100-доларови банкноти) бяха открити в кутии за обувки в дома на бившия ръководител на украинската военна служба. 

Колко ДРУГИ пари се перат през Украйна? Може би ТОВА е причината да настояват толкова много за повече финансиране за Украйна?Парите от данъци се ограбват и перат през Украйна. . .

https://htrs-special.s3.us-west-2.amazonaws.com/One-million-US-Ukraine-Military-Recruiter-Show-Boxes.mp4

Целта не е победа; това е присвояването на средства на данъкоплатците и насочването на милиарди към тези злосторници, много от които заемат политически постове.

Не забравяйте: "10% за големия човек."

преди 17 минути, glen написа:

Бивш началник на украинската военна служба за набиране на персонал е хванат с 1 милион щатски долара в брой в кутии за обувки.

и как така е бивш - а е хванат в това - нещо не виждаш ли, че нещата - взаимно се изключват:)

преди 40 минути, kosyo написа:

Американският експерт Скот Ритър: Руската армия провежда класическа векторна стратегия и напредва бързо

Скоростта на настъпление на руските войски е по-висока от скоростта на германските войски в операция Блицкриг през Втората световна война. Така че, ако някой каже "бавно" - не, не е бавно, това е най-бързото напредване на войските в историята.

https://trud.bg/скот-ритър-руската-армия-провежда-класическа-векторна-стратегия-и-напредва-бързо

Голям експерт, голяма скорост, значи по мои сметки нейде към Берлин трябва да да. Не че и другото не е бисери но това си заслужава, определно.

Дал съм го - за линкове питай бъдито. 8 седмици го чакам да ми намери един линк. И той експерт като тия цитираните. А както виждаш не е като не го юркам да го намери- ама не се справя зелената ракета. Ето утре сутринта пак ще му го припомня.

Сериозно не мисля че в технически форум да не се оправят хората с търсачката е релевантно.

Е добре де , дай го тоя линк най -накрая ....Искам да видя  тия 666 " документирани случая" ...Дай линка бе , шматко ....

преди 3 минути, Без умствен капацитет написа:

и как така е бивш - а е хванат в това - нещо не виждаш ли, че нещата - взаимно се изключват:)

Ти наистина си без умствен капацитет....

преди 3 минути, todor711 написа:

Е добре де , дай го тоя линк най -накрая ....Искам да видя  тия 666 " документирани случая" ...Дай линка бе , шматко ....

Търси че се излагаш да питаш за нещо дето е на 2 клика от тебе. Вчера вече бяха станали 690 по спомен вече. Като получа ли линка от  @maxthon ще ти го дам- имаме ли сделка? Аз знам че той е много зает в момента и няма да ми го даде това дето го карам да го намери - да те предупредя само. Много работа му се събра особено днес с този бройки на консервираните самолети..

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.