Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 37 минути, Киро Н. написа:

Като добавим и 28000 в плен стигам до извода че само идиот би повярвал на Зельовата компания Косе

Мисля, че и идиотите вече не му вярват. Само Косето и Реджо.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 час, Реджеп Иведик написа:

И в казарма съм ходил и в Украйна съм ходил.

Пишеш пълни глупости.

Последно бях в Украйна края на ноември. Повечето са мотивирани да воюват. Има разбира се и хора, които се катаят, но те са малко.

Глупости!? Ти с всеки мобилизиран се срещна и всички те ти разказаха колко са мотивирани да воюват...Демек Украйна е нация на идиотите. Недей разправя обаче, че всички мобилизирани отиват доброволно на фронта. Никой не ги пита, мобилизират ги, минават през обучение и влизат в месомелачката. Това не е някаква игра на компютъра където те убиват само вируално. Дано си го разбрал в казармата. По наше време при война би било същото. Няма не искам,  няма недей, ако не, на военен съд.

Реджепчо наср@ха те.

Буданов (преди 2 часа)

Навални наистина е почнал от тромб.

Не търпят конкуренция а :) чвор си и такъв ще останеш.

преди 18 минути, Филипов написа:

Украйна така или иначе ще победи

преди 2 минути, Киро Н. написа:

Навални наистина е почнал от тромб.

Владимир Владимирович Тромб

преди 1 час, maxthon написа:

Ако искат и преди февруари да са го пратили Само в качеството си на министър може да се занимава с дейностите, за които говориш. Военкомати и другите неща, които написа. А кога е бил министър много добре може да провериш. Не е февруари 2014г, а няколко месеца по-късно. И то взе, че стана лято.

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

Гърчовееее :)

Не можеш да покажеш грам лагери на "доброволци" , камо ли друго.

Но аз мога да ти покажа нещо по важно :

:hush:

преди 1 час, ivottoshev написа:
преди 2 часа, miro20 написа:

и награждаването с медали с гравирана дата 20 февруари.  и т.н.

Фейкометчо, тая опорка не умря ли когато се оказа че такова награждаване не можеш да покажеш? 

Това кой го измисли че не мога да покажа, след като съм ви го навирал хиляди пъти ???

:)

https://www.interfax.ru/russia/374795

И по подробно :

преди 20 минути, Реджеп Иведик написа:

Вярвай си

Они ждут  F 16  и  вместе с ними нападут на Москву.

Донские и запорожские казаки готовятся к захвату Киева, не верит Реджеп !?   

преди 33 минути, miro20 написа:

Но аз мога да ти покажа нещо по важно

Не се и съмнявам, че можеш да покажеш какво ли не. Сега след като си го показал следва да продължиш с обяснение какво виждаш на снимката и защо смяташ, че е това, което считаш.

преди 56 минути, Реджеп Иведик написа:

Вярвай си

На прес-конференції в Києві Зеленський сказав: "" У цій війні загинула 31 тисяча українських воїнів. Не 300 тис. чи 150 тис. чи ще про що говорить Путін і його брехливе оточення"".    Зельо пак се излага. Това не е като просията на пари и оръжия.   Всички виждат -бившата Украйна е като голямо гробище.   Ще го убият заради тези около милион пострадали - тяхната съдба  не е трагикомедия.

преди 2 минути, attj написа:

На прес-конференції в Києві Зеленський сказав: "" У цій війні загинула 31 тисяча українських воїнів. Не 300 тис. чи 150 тис. чи ще про що говорить Путін і його брехливе оточення"".    Зельо пак се излага. Това не е като просията на пари и оръжия.   Всички виждат -бившата Украйна е като голямо гробище.   Ще го убият заради тези около милион пострадали - тяхната съдба  не е трагикомедия.

Не смятай украинците - те кът свършат ще намерим други! Смятай расснаците колко дават фира

преди 2 минути, teo-glavata написа:

Не смятай украинците - те кът свършат ще намерим други! Смятай расснаците колко дават фира

На руснаците фирата е никаква. Те трудно дават фира. Нали видя клиповете на Косьо дето украинците с дрон хвърляха по 1-2 бомби само на един руснак и той пак не умираше.

преди 1 минута, teo-glavata написа:

Те,  ако не бяха на сроден акъл - нямаше така да се изтребват взаимно.    За тях е като поредна гражданска война.   

преди 1 минута, В. Велев написа:

На руснаците фирата е никаква. Те трудно дават фира. Нали видя клиповете на Косьо дето украинците с дрон хвърляха по 1-2 бомби само на един руснак и той пак не умираше.

Мрът ли ватенки? Значи всичко си е ОК

преди 16 минути, maxthon написа:

Не се и съмнявам, че можеш да покажеш какво ли не. Сега след като си го показал следва да продължиш с обяснение какво виждаш на снимката и защо смяташ, че е това, което считаш.

Аз пък съм убеден че не можеш да докажеш бройката на самолетите. И смятам да ти го докажа. Ти си знаеш колко много уважавам твоето мнение :). Няма по - слаб от тебе тук. Днес го доказа за пореден път.

преди 1 минута, attj написа:

Те,  ако не бяха на сроден акъл - нямаше така да се изтребват взаимно.    За тях е като поредна гражданска война.   

Тия неща зависят, единствено и само от ДАЩ! Просто си наведете главите! Рано или късно ще бъдете изтрити

Мрът ли ватенки? Значи всичко си е ОК

Те руснаците с една ракета избиха в един бункер повече натовски офицери, отколкото загинали войници са дали досега.

Вижте на каква смешка попаднах. Още има прости хора, които не искат да повярват, че Алексей Навални е починал от тромб. Това нещо се случва бързо и неочаквано, става за секунди. Не знам каква истина търсят! Болни хора!

https://www.24chasa.bg/mezhdunarodni/article/17240436

Рано или късно ще бъдете изтрити

Тръмп има опасения, че САЩ могат да бъдат изтрити и заличени.    Затова щял да прекратява войната в Украйна.  Публично си го казва.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.