Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 6 минути, maxthon написа:

От същото място чухме и за чиповете от перални. Толкова за думите на гинеколога.......

Не се издавай че и от STM32 не разбираш бъди. Няма да ти е първото нещо в което те няма въобще.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Чакай сега. Трябва да се гласува много важния Закон за мобилизация в Украйна.

Станаха 3 месеца откакто се преправя.

В момента който го гласуват Зеленски е минало.

Косе

Пак ти казвам. Отивай да пасеш.

преди 14 минути, Киро Н. написа:

Косе 

Не можете да излъжете никого след днешната случка 

Ванката, Реджепчо, Джиджи и т.н.

Гледайте херойте, великаните дето ще преборят ватата. Това дето искахте да стане в Русия е реалност в Крайна.

Наблъскани в микробуса, платили по 10000$. Трафиканта имал на сметка 340000$

Айде Косе пускай видеа от зори до здрач.

Screenshot_2024-03-08-22-11-42-39_948cd9899890cbd5c2798760b2b95377.jpg

Значи докато не пуснеш радара на NASAM или "краба"(дето не е краб)- не те признавам.

преди 1 минута, kosyo написа:

Не се издавай че и от STM32 не разбираш бъди. Няма да ти е първото нещо в което те няма въобще.

Ама те руснаците най-нагло си ги взимат тези чипове директно от производителя. Разбира се с малко посредници по пътя. Само малоумник като гинеколога може да си помисли, че пералните са източника на този материал. Затова я и кандидатираха за нов мандат. Още един и Европа ще е тотално зад борда. Каквото между другото ще се случи и ако г-н Тръмп застане отново начело и започне търговската война с Китай както също така е обещал да направи.

преди 13 минути, maxthon написа:

От същото място чухме и за чиповете от перални. Толкова за думите на гинеколога.......

И какво каза гинеколога ти?

току-що, maxthon написа:

Ама те руснаците най-нагло си ги взимат тези чипове директно от производителя. Разбира се с малко посредници по пътя. Само малоумник като гинеколога може да си помисли, че пералните са източника на този материал. Затова я и кандидатираха за нов мандат. Още един и Европа ще е тотално зад борда. Каквото между другото ще се случи и ако г-н Тръмп застане отново начело и започне търговската война с Китай както също така е обещал да направи.

Не ми бягай по тъча ми ми дай видеото дето ме лъжеш че си го гледал. Няма да те чакам цял живот, я! Хайде анпрегнинси междуушието и пусни тая търсачка вместо да ми търчиш по теме дето хептен те няма. Знаеш си колко си бос, ама още се вреш в нещата дето не са ти ясни.

преди 3 минути, BANKATA написа:

И какво каза гинеколога ти?

За главния гинеколог на ЕС става дума. За кака ти Урсула. Не започвай със заяждането. Винаги завършва по един начин за теб.

преди 1 минута, maxthon написа:

За главния гинеколог на ЕС става дума. За кака ти Урсула. Не започвай със заяждането. Винаги завършва по един начин за теб.

Хайде прочети малко че да засенчиш гинеколога. Само да не абортираш :)

https://www.st.com/content/st_com/en/campaigns/educationalplatforms/drone-edu.html

И си чакам видеото- до тогава си най-скапания пропагадист тук.

преди 3 минути, maxthon написа:

Защо мислиш че ми пука при кой ходиш?

ПП: Бъди аз никога не се заяждам, само ви вадя кирливите ризи на показ.

преди 6 минути, kosyo написа:

Не ми бягай по тъча ми ми дай видеото дето ме лъжеш че си го гледал.

Гледано и коментирано. Включително и сам призна, но пък проблема бил, че не съм ти отговорил директно на твое мнение. Освен ако няма някакви нови и специални правила във форума за това ще те насоча в посоля ляво.

току-що, BANKATA написа:

Защо мислиш че ми поука при кой ходиш?

Поука ти само, че имаш желание да се заяждаш.

преди 2 минути, BANKATA написа:

Бъди аз никога не се заяждам, само ви вадя кирливите ризи на показ.

И как досега не видя, че ризите са с твоя размер?

преди 3 минути, maxthon написа:

Гледано и коментирано. Включително и сам призна, но пък проблема бил, че не съм ти отговорил директно на твое мнение. Освен ако няма някакви нови и специални правила във форума за това ще те насоча в посоля ляво.

И как досега не видя, че ризите са с твоя размер?

Генеколога да не ти откри някоя венерическа болест че си се наежил така?

преди 2 минути, maxthon написа:

Бе ти коментираш ама знаеш колко ти вярвам нали? Знам че ти е в кръвта да лъжеш и после да се правиш на жертва. Така че докато не дадеш линка към видеото дето си го гледал - си оставаш нещастен пропагадистки трол дето не застава зад думи те си. Пък ти си пей колко си велик и как ги разбираш нещата. Не ти се е разминало и няма да ти се размине- не си ли го разбрал още? Набрал си толкова много тъпотии написани тук, че има да ти напомням за тях дълго и напоително години наред.

преди 6 минути, maxthon написа:

За кака ти Урсула. Не започвай със заяждането. Винаги завършва по един начин

знаем че ти е фетиш:)

току-що, Киро Н. написа:

Ето Ванката

Гинеколога ти праща селфи

IMG_20240308_224450_294.jpg

Като само това могат това ще правят.

И външни кенефи да на забравя.

преди 1 минута, BANKATA написа:

Генеколога да не ти откри някоя венерическа болест че си се наежил така?

Говорим за един гинеколог наречен Урсула. Само на идиот може да му дойде на акъла след като говорим за конкретен човек да пита ходил ли си на гинеколог. Ще продължиш ли със заяждането и сам да се идентифицираш като идиот?

току-що, maxthon написа:

Говорим за един гинеколог наречен Урсула. Само на идиот може да му дойде на акъла след като говорим за конкретен човек да пита ходил ли си на гинеколог. Ще продължиш ли със заяждането и сам да се идентифицираш като идиот?

Казах ти че не ми пука при кого ходиш. Дано си добре и дано не отсъстваш.от форума. Безценен си..

току-що, maxthon написа:

Бе не знам - тука само един беше пробвал да се заяжда и сега ме избягва щото не му е удобно да му припомняме тъпотиите за зелените ракети и бомби дето руZнаците ги нямат примерно. Ще ли се познаеш , друже. Ако не се справяш с това ми прочети подписа. Още си чакам зрънчото.

преди 5 минути, BANKATA написа:

Казах ти че не ми пука при кого ходиш.

Не съм ходил, не е имало и причина за това. Идиот ли си защото ти дойде от някъде на акъла, че нещо такова се е случило? Продължавай със заяждането и се идентифицирай като такъв.

преди 11 минути, Киро Н. написа:

Това от три пъти

Ти пък три. Нали свалиха тринадесет. Вече може и да са станали повече......

преди 1 минута, maxthon написа:

Не съм ходил, не е имало и причина за това. Идиот ли си, че ти дойде от някъде на акъла, че нещо такова се е случило? Продължавай със заяждането и се идентифицирай като такъв.

Загубил си остротата на словото си. Как да нещата с тебе- има ли нещо в което да си силен напоследък?

Полегнала ми е Тодорка за всички които я пожелаха:

GIKzKIZWwAAdvEN?format=png&name=small

преди 2 минути, maxthon написа:

Ти пък три. Нали свалиха тринадесет. Вече може и да са станали повече......

а защо не мислиш че са по малко

Противовъздушната отбрана работи!А не би трябвало!

Днес в района на Красноармейск украинската противовъздушна отбрана успешно унищожи самолетоносача "Буря сянка" - бомбардировач Су-24, който се връщаше на летището след удара. Пилотът е загинал.

🔻Според анализа на получената информация е установено, че изстрелването на ракета за противовъздушна отбрана е регистрирано от района на село Новооленовка, след което самолетът се е опитал да направи завой на 180 градуса около вертикалната ос, като същевременно е запазил хоризонтално положение (така наречената маневра "кер" - често използвана за промяна на посоката на полета или завой в космоса), като същевременно освобождава топлинни капани.

По време на маневрата ракета за противовъздушна отбрана удари опашната част на самолета, след което самолетът започна да се гмурка рязко на земята и се разби. На мястото се е образувал силен пожар, който е бил придружен от звуците на вторична детонация.

🔻В момента е потвърден фактът за свалянето на изтребителя-бомбардировач Су-24М на украинските ВВС край село Шевченко. Предвид факта, че изстрелването на ракетата за противовъздушна отбрана е извършено от района на село Новооленовка (временно окупираната територия на ДНР), можем спокойно да говорим за "приятелски огън" - украинската система за противовъздушна отбрана е работила на собствен самолет в така наречената "безопасна зона" при завръщането си в базата на постоянно разполагане (вероятно летището Авиаторское в Днепропетровск).
Също така, въз основа на наличната информация, пилотът не е катапултирал.
https://t.me/don_partizan/4421 

Тъй като са останали малко такива бомбардировачи, това е сериозна загуба за Украйна.

4475843_900.jpg

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.