Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 2 часа, bigiadri написа:

Тъпакът се презастрахова. Ще се опита да арестува хора от Запада за да плямпат медиите му ,че видите ли има намеса в изборите му отвън . Мисли, че вече НЕ го подкрепят "спонтанно" руснаците и търси някакво оправдание . Методите му вече са ясни ,те са плод на обучението му в КГБ и  само най-ТЪПИТЕ руснаци и още ПО-ТЪПИТЕ тукашни тролове и полезни идиоти им се връзват.

Откъде САЩ знаят? Този тип предупреждение ще бъде издадено само ако САЩ разполагат с разузнавателни данни, според които е планирана такава атака. Ако случаят е такъв, тогава администрацията на Байдън е длъжна да предупреди руските власти и да ги остави да поемат инициативата. Излизането публично по този начин поражда подозрението, че САЩ знаят, че нещо ще се случи, защото ЦРУ е обучавало украинци в терористични операции.

Малко контекст, руснаците предупредиха ФБР през 2011 г., че по-големият брат Царнаев е известен сътрудник на ислямски екстремисти.

ФБР изпусна топката и пренебрегна предупреждението, но въпросът е, че Русия се справи професионално със ситуацията, като уведоми съответните американски власти. Ако имате надеждна разузнавателна информация за заплаха, няма нужда да уведомявате обществеността, стига правоприлагащите органи да действат, за да се справят с нея.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 3 часа, bigiadri написа:

само най-ТЪПИТЕ руснаци и още ПО-ТЪПИТЕ тукашни тролове и полезни идиоти им се връзват.

Адашче, какво показа експериментът за който ти говорех? Кой излезе "ПО-ТЪП тукашен трол и полезен идиот"? :laughing5:

Иво

изобщо не му обръщай внимание на Дждиджи

Направо е плюеща кобра - тъмносн седесар

преди 2 часа, bigiadri написа:

И как  се случва ,че някой от тези пръчки падат свалени в/у разни обекти ? А уж 100% са свалени ./сМех/

Ха-ха-ха, питай твоят кумир - Лоботомиро20 как става така:laughing5: Ся какво се оказа? Ти ли си НАСРАН ТРОЛ или той е НАСРАН ТРОЛ :lol6: 

на 1.06.2023 г. в 7:25, miro20 написа:

Всички ракети са свалени, за съжаление има жертви от отломките

https://cursorinfo.co.il/cis-news/rf-atakovala-kiev-raketami-sredi-pogibshih-deti-poyavilis-pervye-foto/

Русия постави ултиматум на Германия и иска обяснение защо Луфтвафе искаше да атакува Руската федерация с ядрени ракети! Берлин има време до понеделник! Германското посолство в Москва получи военен демарш! 

Демаршът изисква отговора на Берлин до 12 часа на обяд на 11 март 2024 година.  Руската Държавна дума ще се срещне в понеделник и ще разгледа отмъщението и отговора на опита на германските Луфтвафе да атакува руска територия и в този момент вече не става дума за Кримския мост, а за подозрението, че Берлин е искал да започне военен удар срещу Руската федерация и да я прикрие под цветовете на украинската армия.

Това предизвика опасения в Пентагона, че Русия не блъфира и доведе до изтеглянето на Виктория Нюланд.

Очевидно именно тя стои зад плана за доставка на Taurus зад гърба на Олаф Шолц.

Украинците всъщност няма да контролират нищо, те само физически ще изстрелят ракетата от територията на Украйна, но след това контролът й ще бъде поет директно от Германия от Луфтвафе. И това е акт на война!

преди 52 минути, Киро Н. написа:

Иво

изобщо не му обръщай внимание на Дждиджи

Направо е плюеща кобра - тъмносн седесар

Бъркаш, приятелю. Неговото призвание е да забавлява аудиторията. Ако никой не му обръща внимание ще изчезне, а после от къде ще намерим такива клоуни като него? Виж в последният си пост как почна да противоречи на другият клоун (и негов кумир) Лоботомирко Двайсти :D

Това е безценно и аз не искам да се лишавам от такива порции смях :wink12: 

Косе, в завода не е имало самолети :)

Тошев е прав - стендъп комици сте.

Свалените пръчки са 41 

ХА ха ха. 

Освен това руснаците са почнали да ползват това от снимката - пуска се от ураган

Айде на хаирлия да е руския хаймарс

IMG_20240309_114940_352.jpg

За това защо руснаците не отстраняват Зеленски. Полезният е добър.

Слугата на народа и президент на Украйна Володимир Зеленски разкри местоположението на секретна база в Одеса, където са се обучавали специалисти по управление на военноморски дронове на въоръжените сили на Украйна (AFU).

От британският анализатор Александър Меркурис,"PolitNavigator".

Според експерта украинският лидер е искал да раздаде награди на операторите на дронове, които са атакували кораба "Цезар Куников".

"Руснаците следяха движенията му. По този начин те откриха координатите на базата и след това удариха", каза Меркурис и добави, че "много важни хора" са останали под развалините.

Косе, в завода не е имало самолети [emoji4]
Тошев е прав - стендъп комици сте.
Свалените пръчки са 41 
ХА ха ха. 
Освен това руснаците са почнали да ползват това от снимката - пуска се от ураган
Айде на хаирлия да е руския хаймарс

IMG_20240309_114940_352.jpg.155e755c68031af4e67499a7347a1de7.jpg
Е как иначе във форума за дървена философия ще пишат за 47 самолета унищожени в завода....

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

Абе, Филипов, верно ли е, че по Гьобелс ТВ казали, че като шарахнат с атома и щяло да се обрзазува пролив между Канада и Мексико ?

Аз туй съм го истървал, къде съм спал.

Ти постоянно спиш.

А за Цар Бомба да си чел е невъзможно.

Но за Сахаров миротвореца си чувал .

преди 30 минути, Реджеп Иведик написа:

Аз туй съм го истървал, къде съм спал.

А какво ще кажеш за твърдението на Зеленски,  че всички руски казаци са украинци?   Нали си падаш по бисери.     Тогава защо воюват?  Не трябваше ли вече да са заедно с хохлите в Москва?

преди 17 часа, glen написа:

Красноармейск

Това населено място много прокълнато ще се окаже....

преди 19 минути, maxthon написа:

Това населено място много прокълнато ще се окаже....

Да,сега в района на Красноармейск е унищожена системата за противовъздушна отбрана "Пейтриът"

Първоначално се предполагаше, че системата за противовъздушна отбрана С-300 е обхваната, но анализът на мястото на удара даде възможност да се идентифицира унищожената мобилна инсталация "Пейтриът".

преди 18 часа, maxthon написа:

Говорим за един гинеколог наречен Урсула. 

Тя не е гинеколожка бе, най-обикновена лекарка си е, просто си е изкарала стажа в един немски майчин дом. Няма специалност гинекология.

Не ѝ вярвайте на Олга от Русия1 за всичко и тя послъгва яко на моменти.

преди 6 часа, ivottoshev написа:

Адашче, какво показа експериментът за който ти говорех? Кой излезе "ПО-ТЪП тукашен трол и полезен идиот"? :laughing5:

Да Не се мислиш ,че съм те взел насериозно ? Още повече да ми поставяш задачи. Аман от хора с манталитет на партийни секретари ,още повече със руска комунална седалка на врата. Боже,какви самодоволни и същевременно затъпели хора . Надувай си спуканите гуми и ще си щастлив идиот!

Ха-ха-ха, питай твоят кумир - Лоботомиро20 как става така:laughing5: Ся какво се оказа? Ти ли си НАСРАН ТРОЛ или той е НАСРАН ТРОЛ :lol6: 

А някакво заводче ,ама голямо  за ремонт на самальоти уж свалили дронове и всичко е ОК ,само доменната пещ ОФИЦИАЛНО/по руски сайтове/   е спряна по технически причини ,полезни ми троле с наклон на партиен секретар.

А някакво заводче ,ама голямо  за ремонт на самальоти уж свалили дронове и всичко е ОК ,само доменната пещ ОФИЦИАЛНО/по руски сайтове/   е спряна по технически причини ,полезни ми троле с наклон на партиен секретар.
Значи съвсем официално ще може да покажеш и руския сайт? Или пък може би не?

Бъркаш, приятелю. Неговото призвание е да забавлява аудиторията. Ако никой не му обръща внимание ще изчезне, а после от къде ще намерим такива клоуни като него? Виж в последният си пост как почна да противоречи на другият клоун (и негов кумир) Лоботомирко Двайсти :D

Това е безценно и аз не искам да се лишавам от такива порции смях :wink12: 

Май нещо с Киро Н -то сте настроени бойно ,ама точно като втората в света дето още ПРЕВЗЕМА КИЕВ ТОЧНО ЗА 3 ДНИ,или три години или безкрайно . Ще взема да пусна вашите  въжделения /руски мир  за да бъда по-изразителен ,за да ви видят хората МЕЧТИТЕ ви и да ви се посмеят .

преди 5 минути, maxthon написа:

Значи съвсем официално ще може да покажеш и руския сайт? Или пък може би не?

Ми ти си бъди ,руски трол ,който НЕ чете руски сайтове  . Ми вземи да ги четеш и ще прочетеш .

Ми ти си бъди ,руски трол ,който НЕ чете руски сайтове  . Ми вземи да ги четеш и ще прочетеш .
Аха значи пак имаме твърдение, че го пишело някъде, но си нямаш и представа къде. Досега да беше показал ако има. Тролът казва: Дръжте Трола.

преди 1 час, bigiadri написа:

Да Не се мислиш ,че съм те взел насериозно ? 

О-о-о, проверил си и си се уверил че си шаранче. Само че някак си не върви да си признаеш :D

---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  

преди 1 час, bigiadri написа:

А някакво заводче...

Какво заводче, какви три лева на цяло?!? Баси нефелният опит за измъкване и бягане от въпроса :lol6:

В задачката се питаше дали ти си НАСРАН ТРОЛ:

преди 10 часа, bigiadri написа:

И как  се случва ,че някой от тези пръчки падат свалени в/у разни обекти ? А уж 100% са свалени ./сМех/

или твоят идол - Лоботомирко Двайсти е НАСРАН ТРОЛ:

на 1.06.2023 г. в 7:25, miro20 написа:

Всички ракети са свалени, за съжаление има жертви от отломките

https://cursorinfo.co.il/cis-news/rf-atakovala-kiev-raketami-sredi-pogibshih-deti-poyavilis-pervye-foto/

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.