Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 22 минути, glen написа:

Една от задачите на Донецката освободителна операция е унищожаването на последните резерви на украинците. Точно това наблюдаваме - положението на украинците е толкова лошо, че те вече не се интересуват с какво ще се борят след деблокирането на Донецк.

Те прекрасно разбират, че е приключил нацисткият режим.

много ги разбирате тези неща на острова - затова ли помагате с бомби на Киев, дори повече и от САЩ:)

преди 23 минути, attj написа:

Този геронтофил е срам и резил за Франция.

а другия е срам за Русия - вкара страната си в война,

преди 8 минути, В. Велев написа:

Щом соросоидите опряхте да се присмивате на имената и фамилиите, значи загубихте войната. Много ви е яд. Хапете за последно змии :)

П.П. А да оставим, че фамилията на Путин не е това за което си мисли тъпата уфца. Ама толко може. :)

аз като гледам друг го направи първи - значи на твоята логика Русия е паднала:)

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 2 минути, Zaza Zaraza написа:

Търся рубли в калдата форума... и нищо ми няма... и нищо ми няма... и нищо ми няма... :cool:

то никой няма рубли - и аз търсих да лепя тапети:)

преди 18 минути, Без умствен капацитет написа:

а другия е срам за Русия 

Ти защо не си събеседваш с хора с твоя умствен капацитет?  Путин си има дъщери и си е нормален.   

преди 45 минути, Без умствен капацитет написа:

да путин си отговаря на името - компенсира малките си неща като прави големи бомби защото явно има комплекси от фамилията си

Путин идва от "път" - на руски "путь". И от там Путин.

Сталин идва от "стомана" - на руски "сталь". И от там Сталин.

Ленин идва от името Лена, означава "на Лена" или син на Лена.

преди 47 минути, ivottoshev написа:

Мдааа, гладна кокошка - просо сънува. Не ти стигат стотинчиците от Тролската централа и мислиш че и на отсрещният лагер се плаща, та евентуално и от там да се облажиш. Стачкувай за да ти увеличат заплатата, вместо да търсиш под вола теле:

Много си вманиачен явно по мен явно, за да си подбрал всички тия цитати и да си ги пазиш за "специален повод". Сигурно началството ти ще ти даде сега повече рубли за дето си ги извадил да убеждаваш хората в някакви неща кой е платен и т.н., но обикновено поговорката "дръжте крадеца, викал крадецът" застига вас в този случай. Копейки. Или от мизерно скотско живеене сте такива, че се чувствате евразийци и защитавате източните блата, или защото ви плащат. Не знам кое от двете, не ме и много интересува. Важното е, че ви се вижда резила.

преди 7 часа, Zaza Zaraza написа:

Това не е докторска степен. Ицето Стоичков има същато като бай Гари - тогава се появиха термините: "хонорил съм ви каузата" и "алма ви матерна". Те вече ги раздават "за бог да прости" подобни титли.

Бай Гари няма дисертация, не е доктор и няма право да слага PhD пред името си. :tease:

преди 8 часа, N1K17Y написа:

А някой освен приятелчетата ти в кръчмата чували ли са за докторските ти постижения? :) 

Някои са чували, други не са - но, това не е важно. Но, в счетоводството знаят и ми плащат докторски над заплатата. Те, това е важно! :cool:

преди 36 минути, attj написа:

Ти защо не си събеседваш с хора с твоя умствен капацитет?  Путин си има дъщери и си е нормален.   

е и, може да е би

преди 5 минути, Реджеп Иведик написа:

Касапина Путлер доктор ли е ?

Зехте ли Токмак?

преди 13 часа, attj написа:

Полша удължи статута на временна закрила за украинците -бежанци в страната   само до края на юни.  Въпреки непрекъснато нарастващата степен на отхвърляне от обикновените поляци на техните съседи, където вече се стигна до точката на откровена търговска война , държавата целенасочено овладява здравите украински деца и ги интегрира в обществото.  Помагат им финансово за ползване на полските детски градини и училища.    Миро да попита защо са ги откраднали???       Ами, хохлите са си полуполяци.                                  Мъжете, заминали в чужбина и подлежащи на мобилизация по възрастта си, винаги са били считани от властите в Киев за тяхна собственост. Непрекъснато се говори за това как да бъдат върнати за ВСУ.    Обаче  европейците  не искат да изпращат хора на клане с ритник в задника!  Сега Зеленски   бил президент само на 19 милиона хохли, по украински уж секретни данни.    

В Полша 60% от украинските бежанци работят!

В Германия 20% и се чудят защо е така.

преди 2 минути, M.Николов написа:

украинския език е близък с полския

По-дълго видео от много успешната атака с натоварени с дървен материал безаналогови машини.

След ВиК-то и Енергото явно дойде ред и на дървосекачите

преди 11 минути, M.Николов написа:

Вероятно в Германия е изгодно да получаваш социални помощи и да работиш на черно.

Реджеп

Китайците пратиха дипломат номер 1 в Киев да пита Ермак какво иска.

Това ясно ли ти е какво значи ?

Ритнахте кофта приятелче, същия въпрос днеска зададе виден сенатор в Вашингтон.

Човека попита за кво са ви пари като сте победени .

Айде сега да видим увряла ли е нечия глава.

ПП

Косе престани приятел. Ако реши Китай ще ви спре частите както спря памука за барут 

преди 1 час, attj написа:

Много нормален нема що. Изтрепа 300 хиляди руснаци, и толкова украинци.

преди 3 минути, nikolov2020 написа:

Реджеп

Китайците пратиха дипломат номер 1 в Киев да пита Ермак какво иска.

Това ясно ли ти е какво значи ?

Ритнахте кофта приятелче, същия въпрос днеска зададени виден сенатор в Вашингтон.

Айде сега да видим увряла ли е нечия глава.

ПП

Косе престани приятел. Ако реши Китай ще ви спре частите както спря памука за барут 

След изборите в САЩ Китай ли ще е новата ви надежда?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.