Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 минута, maxthon написа:

С такива приказки отивайте на фронта да решавате съдбата на цивилизацията.  Това е цивилизационен избор, а не да я поддържаш тази цивилизация седнал удобно в дивана. Общо взето ще си поредния загинал за чужди интереси.

А ти ще кешираш само зад клавиатурата викаш? Не става, уточнихме отдавна, че си единственият гарантирано платен тук, трябва да се отчетеш и на истинския фронт.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Значи Косе направих си труда да видя кога за последно е праскан контейнерния терминал в Одеса.

Защо там - защото оръжието от WWII се кара в контейнери

Оказа се на 13 декември миналата година. Ако поправят крановете - пак ще го праснат

"13 дек в 1:03 · news-odessa.ru. Пожаловаться. Герани отработали и по Одессе сегодня вечером. Малодолинское-прилет в контейнерный терминал. Два столба, ближе к Киевской трассе прилет в склад с БК. Черемушки также прилеты"

Вълчев 

Много ми е странно - повече от 2 години морите путин а вчера дал интервю където обяснява че няма да преговаря само защото Украйна свършила патроните. 

преди 3 минути, Митко Вълчев написа:

А ти ще кешираш само зад клавиатурата викаш?

Не съм спрял даже. И купувам само биткойн за да не си личи. Да не се чудиш защо последните дни цената му върви нагоре. Аз съм виновен.

преди 6 минути, Киро Н. написа:

Значи Косе направих си труда да видя кога за последно е праскан контейнерния терминал в Одеса.

Защо там - защото оръжието от WWII се кара в контейнери

Оказа се на 13 декември миналата година. Ако поправят крановете - пак ще го праснат

"13 дек в 1:03 · news-odessa.ru. Пожаловаться. Герани отработали и по Одессе сегодня вечером. Малодолинское-прилет в контейнерный терминал. Два столба, ближе к Киевской трассе прилет в склад с БК. Черемушки также прилеты"

Вълчев 

Много ми е странно - повече от 2 години морите путин а вчера дал интервю където обяснява че няма да преговаря само защото Украйна свършила патроните. 

Значи го няма вече... язък. Не за друго те питам ами щото както те цитирах вече трябва да го няма ( миналата година още) , а пък онзи ден един посланник е казал че са изнесли маса зърно от там. Пък тук вие тук с @maxthon сте твърдели че пиле няма да прехвърчи. Че се чудя от къде идва тази грешка. Имаш ли някаква идея ти? Само да напомня - ти не си от масовката.

P.S  сигурен сум че и Украйна е свършила както каза пак миналата година - 3-4 седмици след като го написа ( лятото ли беше го писал). Ама сигурно и тук нещо не съм те разбрал добре. То редовно ми се случва с масовкаджии

преди 9 минути, maxthon написа:

Не съм спрял даже. И купувам само биткойн за да не си личи. Да не се чудиш защо последните дни цената му върви нагоре. Аз съм виновен.

Чувах, че го правите за 15 рубли. Но с твойта продуктивност явно излиза сметката.

току-що, Митко Вълчев написа:

Чувах, че го правите за 15 рубли. Но с твойта продуктивност явно излиза сметката.

Единствените доказано получили пари извън България са разни НПО, фондации и т.н. Но пък приказките без покритие кой бил получавал пари са изцяло в твоята компетенция. Разбира се ще продължат да са без покритие.

преди 23 минути, Митко Вълчев написа:

А ти ще кешираш само зад клавиатурата викаш? Не става, уточнихме отдавна, че си единственият гарантирано платен тук, трябва да се отчетеш и на истинския фронт.

Макстъна не е платен сигурен съм.

Никой не би си дал парите за толкова евтини заяждания, дори и ватенките.

Вълчев

специално за типажи като тебе Путин вчера даде интервю за да ги дразни.

Напъват се ама нямат пари. Путин го повтори безброй пъти

Ако искаш ще цитирам

Макстъна не е платен сигурен съм.
Никой не би си дал парите за толкова евтини заяждания, дори и ватенките.
Хайде разберете се как точно стоят нещата. Докато се надпреварвате за наградата Масал на годината, аз купувам пореден биткойн с полученото.

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

преди 3 минути, maxthon написа:

Хайде разберете се как точно стоят нещата. Докато се надпреварвате за наградата Масал на годината, аз купувам пореден биткойн с полученото.

Само се чудя как готвейки се за каменната епоха ще ти помогне това. То компоти няма да има тогава - за какво ти е? А ти той е измислен от разни западняци - не е православен. Aма ти си знаеш де - но се замисли малко. Може и да помогне както ти обичаш да казваш

Курск излезе на предна линия

преди 2 часа, В. Велев написа:

Явно не четеш какво казват и твоите приятели хамериканците.

За тая година го твърдят. Може би до края на март. 

Въпреки че за Путин е по-добре да се проточи СВО, докато и едно предприятие не остане в Западна Европа. Щом Мерцедес затварят и съкращават, какво да говорим за другите.

А като се проточи още малко СВО и украинците колкото и да са глупави и търпеливи (като нас) накрая ще им писне и ще съборят зеленото човече.

По време на военно положение няма да стане чрез протести и избори. Могат да го направят само военните, през преврат. Това се отнася и за Путин. И двамата са един дол дренки.

Пан Иля
Истината за нахлуването на руските доброволчески сили на руска територия

Истината е, че продължават да се бият в Теткино, но всъщност записали видеото някъде из Харковска област.

преди 2 минути, Реджеп Иведик написа:

Пан Иля

Истината за нахлуването на руските доброволчески сили на руска територия

Доброволци...идиоти винаги ще има...

преди 2 часа, miro20 написа:

И разбира се, цивилизования свят помага. 

Путлер го чака Хага, руската държава я чакат десетилетия репарации заради очевидните материални разрушения и сринати със земята, региони...

Но да, възмездие ще има !

Мирко, ти цялата война ще я изкараш в някаква паралелна реалност, уповавайки се на някакви пожелателни мисли. 

Нито съд в Хага ще има, нито репарации.

Най-много Западът да окраде замразените руски активи, а в замяна Путин ще си "купи" цяла историческа Новорусия. От тези кинти остатъците на Бандеристан няма да видят и стотинка. На никого в НАТО не му дреме колко територия и животи ще загуби изкуственото териториално образувание, наречено Украйна. Тази територия е само прокси на САЩ и се гони една-единствена и все по-имагинерна цел - стратегическо поражение на Русия. 

преди 1 час, miro20 написа:

Е и ? Ще видим новия план Маршал какъв ще е. А то със сигурност ще има такъв. 

Никакъв план Маршал няма да има, нито ще има членство в ЕС и НАТО. Западът вече се скръндзави за оръжия, какво остава да налива пари за възстановяване на украинската корумпирана черна дупка.  Проектът Украйна ще бъде изоставен от САЩ и марионетки на Путин да ѝ бере гайлето. 

преди 43 минути, maxthon написа:

Ние не сме овце за да блеем всички вкупом. Свободни хора сме с лично мнение.

преди 2 минути, Киро Н. написа:

Леле ВАНКАТА 

ти си имал мнение - направо съм в потрес

Темата на е за Маймуната. А ако обичаш спри личните нападки и се концентрирай да ни информираш за руското настъпление.

Докъде стигнахте с настъплението ?

преди 32 минути, BANKATA написа:

Ние не сме овце за да блеем всички вкупом.

Не обиждай овцете. Те поне като блеят има причина и знаят за квкво го правят. При теб с празните приказки е обрат..... пардон съвсем същото е. Имаш причина да го правиш както и за какво го правиш. Излиза, че сам се издаваш и сам се обиждаш с поведението си.

преди 9 минути, Реджеп Иведик написа:

Докъде стигнахте с настъплението ?

Минахме ли Теткино? Даже са в следващото село. Нюанса е, че следващото село е обратно в Украйна. И разбира се щели да ходят на избори. Единствения избор, който ще им бъде даден е под формата на куршум. Изборът ще бъде дали си го пуснат сами или ще им се помогне.

Лоша карма Реджепчо

Треснали са пускова на Патриот при Харков

Довечера ще пуснат видеото да кажете че е невронна мрежа, 3д анимация и путинска пропаганда

Има и едно друго видео - 4 Гвоздика на укрите са размазани от Искандер - лоша карма казах.

И това е пропаганда. 

преди 10 минути, Киро Н. написа:

Лоша карма Реджепчо

Треснали са пускова на Патриот при Харков

Довечера ще пуснат видеото да кажете че е невронна мрежа, 3д анимация и путинска пропаганда

Има и едно друго видео - 4 Гвоздика на укрите са размазани от Искандер - лоша карма казах.

И това е пропаганда. 

И два хеликоптера на Южнодонекцко направление. А там има прясна невронна мрежа и няма нужда да се чака за да се види.....

преди 2 часа, Митко Вълчев написа:

А какъв по голям враг за човешката цивилизация към днешна дата от путин и Русия? 

И това го твърдите няколко умствено изостанали индивида.

преди 2 часа, Митко Вълчев написа:

Да твърдиш , че войната е в полза на Русия има само два варианта. И двата не говорят добре за морала, интелекта, психичното ти здраве.

Да твърдиш, че Украйна ще победи Русия означава, че не си добре с акъла. По-точно го нямаш.

преди 1 час, Мечо Хубавеца написа:

Могат да го направят само военните, през преврат.

Може и това да стане. Ама не подценявай и народната "любов".

преди 1 час, Мечо Хубавеца написа:

Това се отнася и за Путин. И двамата са един дол дренки.

Не са!

Коренна разлика има м/у тях. 

Зеления е един сложен от американците украински подкупен предател. Каквото му наредят от САЩ това прави. Най-вече искаше да предостави украинската територия на САЩ, за да си разполагат там базите и да са по-близо до Москва. Но благодарение на Путин това не се случи.

С провокирането на прокси война в Украйна, целта на САЩ беше да унищожат стратегически Русия и икономически Германия, не успяха с Русия, но успяха да унищожат Германия като икономически конкурент:

Как САЩ унищожиха германската икономика - Сайръс Янсен:

Германската икономика приключи. Някога икономическата сила на Европа, Германия, сега се бори за икономическо оцеляване и познайте коя държава е най-отговорната за това? Съединените щати! Икономиката на Германия се срива поради три основни причини: високите цени на енергията, намаленият износ за Китай и увеличените военни разходи. В днешното видео ще ви разкажа как точно САЩ са виновни за трите проблема и ще ви покажа защо бъдещето на германската икономика никога не е изглеждало толкова лошо.

Германия, а и почти всички членки на ЕС са васални държави на САЩ, управлявани от трансатлантици, т.е. де факто агенти/марионетки на САЩ. Водени от идеологията на своите шефове във Вашингтон, тези агенти ще "запазят курса", а обикновените европейски данъкоплатци са тези, които в момента плащат цената за своето подчинение на монополярната идея за хегемония на САЩ.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.