Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 5 минути, laplandetza написа:

Аха , ще квичим, аз, жена ти иии............. ще си спомняме - Правилно Мечо Убавеца говореше за вазелин.............😀

Аз не съм женен, но не разчитай да те оправям отзад.   :

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 4 часа, Zaza Zaraza написа:

Двамата с Филипов, от близо месец чакате и пишете, как падал Часов яр, а той все още само се поклаща. Къде излетяхте във висините с тия развихрени фантазии...бре. 

Zaza, остави го Часов Яр, ще падне рано или късно както паднаха Соледар, Бахмут и Авдеевка, които укропите укрепваха и бетонираха в продължение на 10 години. 

Ти кажи какво става с Токмак, Мелитипол, Мариупол, та и Крим. Залужни си призна, че според натовските стратези, изготвили плана за контранастъплението, е трябвало за два месеца атака бандеровците да стигнат до Крим. 

Кога ще ги превземате горните градове, поне Токмак на първо време, ама нещо се опетлахте като патета в кълчища и зациклихте още в първото село Работино с все натовското обучение и оръжия. 

А още по-отчайващото за такива като вас е, че в НАТО вече никой не говори за нова контраофанзива и гонене на имагинерната цел "границите от 1991 год." Само глуха отбрана с надеждата фронтът да не се срути като домино...

преди 1 минута, Мечо Хубавеца написа:

Аз не съм женен, но не разчитай да те оправям отзад.   ;( 

Е, как?, някой да се жертва и да оправя поразиите назад , след моя поход ...........😀

преди 1 минута, laplandetza написа:

Е, как?, някой да се жертва и да оправя поразиите назад , след моя поход ...........😀

Има сайтове за гейове. Там ще ти помогнат, а и може и кинти да изкараш, защото ще ти трябват. 

преди 5 минути, Flashback написа:

А още по-отчайващото за такива като вас е, че в НАТО вече никой не говори за нова контраофанзива и гонене на имагинерната цел "границите от 1991 год." Само глуха отбрана с надеждата фронтът да не се срути като домино...

Как бе!? Нали контранастъплението започна още миналата пролет. Какво да говорят, контранастъпват си украинците без да се хвалят. Тази отбранителна линия да не би някой войник да хукне да бяга от фронта, не за друго. 

Хохли щурмуват планината Урал! 

Всичко беше взривено, всичко беше бомбардирано, 2 сметища бяха подпалени! Евакуират Курск, Белгород се разпръсва...

Хохли от Киев празнуват в частен басейн поредната победа на въоръжените сили на Украйна в Белгородска област

0_dd476_8b904f30_XXL

преди 5 минути, Мечо Хубавеца написа:

Има сайтове за гейове. Там ще ти помогнат, а и може и кинти да изкараш, защото ще ти трябват. 

Аха, вече ги прегледах, сайта на ЕК, на ЕП, на Министерски Съвет БГ, на Президентство, Партия ПП и онея розовите от ДБ, Зелените Фашаги, Граждани за еврогейс.... развите и нам кво си с мутрата на един Шебек от Банкя, дето бяга от кмета на Симтли с 200 !, един касдичка с копейки, там разните ДАНС манс МВР ........................ и най-вече , класиката в педаломеханиката - Енергото !😀

Щях да забравя сайта на м.о  и Тагаренко............... Слава Украйне !

преди 33 минути, Мечо Хубавеца написа:

Как бе!? Нали контранастъплението започна още миналата пролет.

Е, да де и продължи до късна есен, завършвайки с пълно фиаско. 

Стратегията за контранастъплението беше изготвена от НАТО и както писаха не една и две западни медии, натовските плановици са се надявали, че "орките" като видят "извънземните" Леопарди и Брадлита, щели да се уплашат и да побягнат към Москва, изоставяйки позиции.

С тази "пожелателна" стратегия НАТО и Украйна се надяваха за два месеца да стигнат до Крим и да обявят перемога. Пак сметки без кръчмар, пак жестоко подценяване на руснаците, та шумно рекламираната укропска контраофанзива приключи с пълен провал и огромни загуби в техника и хора.

Теткино нашшш !!!
Едвам стигнали граничния пункт (има видео) и вече са металолом. Но пък били стигнали Теткино (без никакво доказателство за това)

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

преди 3 минути, Flashback написа:

Е, да де и продължи до късна есен, завършвайки с пълно фиаско. 

Хайде сега завършила с пълно фиаско!? Това не са го съобщавали по новините. Ти сигурно си измисляш, за да омаловажиш украинските победи...

преди 11 минути, laplandetza написа:

Аха, вече ги прегледах, сайта на ЕК, на ЕП, на Министерски Съвет БГ, на Президентство, Партия ПП и онея розовите от ДБ, Зелените Фашаги, Граждани за еврогейс.... развите и нам кво си с мутрата на един Шебек от Банкя, дето бяга от кмета на Симтли с 200 !, един касдичка с копейки, там разните ДАНС манс МВР ........................ и най-вече , класиката в педаломеханиката - Енергото !😀

Щях да забравя сайта на м.о  и Тагаренко............... Слава Украйне !

Гей лобито навсякъде е много силно. Успех! 

на 19.07.2023 г. в 9:17, Киро Н. написа:

Слушайте - двамата глупаци

Одеското пристанище е "финито" - край с него. 

В Николаев има някакво спомагателно - и то заминава

След което бодрите клипове с запалени в крим цистерни ще зачезнат от ЦИПСО каналите 

ПО добре дайте клип от Северния фронт - защо укрите евакуират Ямполь ? Може би наводнение ?

ОСвен това са въвели части от резерва за "настъпление" - май нещо се обърка ?

Има ли развитие по темата за одеското пристанище? Май свършиха цистерните в Крим че да те питам и за тях

на 19.07.2023 г. в 7:46, Киро Н. написа:

Некой гледам изперкват лека полека

Абееее какво стана с независимия транспорт на зърно от Одеса?

А за независимия транспорт мислех да питам бъдито ама гледам и ти се се изказвал.

Гледай какви шедьоври намирам докато търся на бъдито простотиите значи. Това търсачката е голяма работа значи

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

покажи го де

Реджепе, ако ми помогнеш да вляза и аз в бизнеса със зърно в Украйна, ставам заклет русофоб и украинофил! Ще викам слава на Украйна и ще псувам Путин. Може и друг бизнес да е, важното е кинти да се изкарват. И да е законен все пак...Доколкото разбрах сме почти набори, а аз съм съветофоб и антикомунист, така, че ще си паснем. 

преди 17 минути, maxthon написа:

Едвам стигнали граничния пункт (има видео) и вече са металолом. Но пък били стигнали Теткино (без никакво доказателство за това)

Сега по спомени така беше казал и за първия че май и за 2-ри път дето направиха набег пък се оказа друго помниш ли бъди?

Ще те помоля да пишеш малко поясно че и търсачата се затруднява като ти търся мненията от тогава.

Освен твоите тъпизми и явното ти нежелание да се провъзгласиш за най-слабия пропагадист тук - че аз трябва да се занимавам с това. Куде ми е линка към видеото от Белгород.

на 19.07.2023 г. в 19:17, Киро Н. написа:

Настроението ми е още една степен нагоре

От 24:00 тая нощ всички кораби в украински пристанища стават цели.

Утре укрофилчета след обед ще разглеждаме галерии от снимки в Одеса - а защо не и други туристически зони

Колко цели удари тази вечер?

на 23.07.2023 г. в 15:26, Киро Н. написа:

Чукча на пресконференцията се говори за разделяне на Украйна - алооо Земя вика Марс

Укрите имат 2-3 седмици - и ЧАО

Минаха тия седмици  вече - кога ще я делим че съм си заплюл едно място край Херсон. Беше добро за риболов

на 1.08.2023 г. в 9:19, maxthon написа:

Някой подсказва, че не му трябва излаз на Черно море. Чудя се кой ли е той?

Какво стана с излаза? Плуват ли корабчета още или ги спряха вече?

преди 23 минути, Мечо Хубавеца написа:

Реджепе, ако ми помогнеш да вляза и аз в бизнеса със зърно в Украйна, ставам заклет русофоб и украинофил! Ще викам слава на Украйна и ще псувам Путин. Може и друг бизнес да е, важното е кинти да се изкарват. И да е законен все пак...Доколкото разбрах сме почти набори, а аз съм съветофоб и антикомунист, така, че ще си паснем. 

Краставите магарета и през девет дерета се надушихте...

преди 35 минути, Реджеп Иведик написа:

покажи го де

Това ако ти прилича на нещо по-различно от граничен пункт?

преди 1 час, maxthon написа:

Е цялата комедия приключи много бързо. Сутрин перемога, а на обед вече е зрада. Къде са самостоятелно действащите според Буданов самоубийци? Зрадата в голяма.

Не се радвай много. И преди с някакви терористи незнам си къде обявиха че са ги неутрализирали, пък "труповете" им продължиха да стрелят още 12-13 часа.

ПП: Испециално за теб едни не зелени ракети

преди 1 минута, BANKATA написа:

Не се радвай много

Брадли, М113, много металолом има около границата.

преди 3 минути, BANKATA написа:

Не се радвай много. И преди с някакви терористи незнам си къде обявиха че са ги неутрализирали, пък "труповете" им продължиха да стрелят още 12-13 часа.

ПП: Испециално за теб едни не зелени ракети

Е не ти ми развали вечерта направо.. Сега ще вземе да пусне дървения Himar да не е капо.

преди 19 минути, Тoни написа:

Видяхте ли този младеж колко много прилича на Зеленски? :)  Ако не беше казал това, щях да си помисля, че е той на младини. 

Почти се разплака, но нищо, ще си научи урока скоро. 😄

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.