Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 минута, BANKATA написа:

Едбо бъди не твърдеше ли че този плацдарм отдавна е унищожен и върнат?

Не, не твърдеше. Дай цитати.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 2 часа, Реджеп Иведик написа:

Путлер е по католик от папата

Русия се разпада, аз ви казах.

Как и къде ще ходиш да товариш украинско зърно - когато напълно ги отрежат от достъп до Черно море? 

Абе какво се препирате за глупости като всякакво шаване от украинска страна е блокирано.

Всеки опит да се събере колона получава два Искандера с касетъчен заряд.

Единственото което им остава е терор с дрони към близката граница че далечните модели явно са малко.

Ако ги имаше в изобилие щяха да пускат по 20-30 към далечни цели

Аааа и на Косьо мядарците дето дебнат излезналите по нужда руснаци.

Е и пожарникари и елтехници в Белгород - щото са ватенки - да мрат.

Даже палестинците не са такива мизерници.

преди 7 минути, Киро Н. написа:

Абе какво се препирате за глупости като всякакво шаване от украинска страна е блокирано.

Всеки опит да се събере колона получава два Искандера с касетъчен заряд.

Единственото което им остава е терор с дрони към близката граница че далечните модели явно са малко.

Ако ги имаше в изобилие щяха да пускат по 20-30 към далечни цели

Аааа и на Косьо мядарците дето дебнат излезналите по нужда руснаци.

Е и пожарникари и елтехници в Белгород - щото са ватенки - да мрат.

Даже палестинците не са такива мизерници.

Неприятно е нали? Типично буди да си пее глупостите, без да обръща внимание на старите цитирани. Що така бре, Кире? 3 седмици минаха вече а ти си още на май месец. Нали не беше от масовката, а пък като нея караш?

Хайде да не сте капо:

https://t.me/pidrozdilshadowoficial/392

От наказателния паркинг че пак са го напълнили с бракми

преди 25 минути, miro20 написа:

Е проблема ви е че толкова сте ошашавени за днешния толкова успешен за украинците, ден, че чак не знаете на кой свят сте

Само наш Миро (а и Косьо) са в състояние да се радват на очевидни украински зради, въобразявайки си, че са перемоги.

преди 10 минути, attj написа:

Как и къде ще ходиш да товариш украинско зърно - когато напълно ги отрежат от достъп до Черно море? 

когато ?

За сега виждаме как рашистите си изтеглихте черноморския флот далеч далеч, а путлю уволни главнокомандващия на флота.

:)

СВО върви по план... отрязването също  :giggle1:

преди 4 минути, Flashback написа:

Само наш Миро (а и Косьо) са в състояние да се радват на очевидни украински зради, въобразявайки си, че са перемоги.

Не просто се кефя да ровя назад в изказванията. Такива попадения има че просто да подлудееш. Примерно ти ме обвини че пускам фейкове, ама не  предостави доказателства. Ако искаш сега са го направиш . Да те цитирам или сам ще се сетиш къде си го казал. Нещо не се кефите на тия цитати, не разбирам защо само.

Косе

В твойте няма проблем щото са 100% некрофилия.

Та това помага ли на укрите да те питам ?

Цялата дронология е измислица . Фейк е че това помага за всичко на фронта.

Просто някой хора лапат пари - по лесно е с яйца, но може и с дрони. 

Само че парите намаляха реZко и стана тегаво.

преди 1 минута, Киро Н. написа:

Косе

В твойте няма проблем щото са 100% некрофилия.

Та това помага ли на укрите да те питам ?

Цялата дронология е измислица .

Просто някой хора лапат пари - по лесно е с яйца, но може и с дрони. 

Само че парите намаляха реZко и стана тегаво.

Ми не, моите проблеми са че ни ми отговаряш на цитирания ти. Да го направя ли пак или ще се направиш че не съм го видял. Никакъв проблем да го направя пак - само кажи и ще ти цитирам 3-4 седмици от миналата година, одеското пристанище и за зърното как са нещата че ми стана си и интересни има ли ново развитие от миналата година. Само да напомня ( мога и да цитирам )- ти не си от масовката.

преди 1 час, miro20 написа:

Е проблема ви е че толкова сте ошашавени за днешния толкова успешен за украинците, ден, че чак не знаете на кой свят сте :) 

Кое е "толкова успешен за украинците ден"?!? Това че днес са загубили по-малко територия, войници и техника отколкото е можело да загубят?

По-малката загуба е "успех" само за укропропагандата. В реалният живот дали е малка или голяма, загубата си е загуба :angry:

---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  

преди 59 минути, miro20 написа:

"на Киев, на Берлин" ... ??

Пак ли си чел генерал Мили? За Киев разбрахме - "три дни". За Берлин какво е казал?

Косе 

Не мисля че мога да намеря колко е износа на зърно от Одеса след закриването на коридора.

Знам само че е по- нисък от периода в който пускаха Магурите от балкерите. Схемата беше с Ердоган и беше топ далавера.

Ако не бяха толкова хитри сега щяха да имат едни сигурни пари а не да просят наред.

Потопиха 5-6 кораба произведени 1988 и ?

Черноморското ВВС е непокътнато. Всеки съд който бъде набройкан ще получи ракета в борда. 

Въпроса е принципен - трябва да признаеш че укрите губят и да си посипеш главата с тонер (пепел)

Стига сте се хващали за буквите .

За момента сте много зле - да не кажа отчайващо 

преди 7 минути, Киро Н. написа:

Косе 

Не мисля че мога да намеря колко е износа на зърно от Одеса след закриването на коридора.

Знам само че е по- нисък от периода в който пускаха Магурите от балкерите. Схемата беше с Ердоган и беше топ далавера.

Ако не бяха толкова хитри сега щяха да имат едни сигурни пари а не да просят наред.

Потопиха 5-6 кораба произведени 1988 и ?

Черноморското ВВС е непокътнато. Всеки съд който бъде набройкан ще получи ракета в борда. 

Въпроса е принципен - трябва да признаеш че укрите губят и да си посипеш главата с тонер (пепел)

Стига сте се хващали за буквите .

За момента сте много зле - да не кажа отчайващо 

Бе не знам с тия цитати и опити да замажеш положението - мисля че влезе яко в масовката . Страшна компания ще си правите с @maxthon там. Хайде тебе не те гледах насериозно, ама докато днес търсех едно негово изказване за зърното попаднах и на твойте бисери. И като се зачетох - ми ти си бил по-зле от него дори. 3-4 седмици от миналата година минаха отдавна пък ти се навиваш за още на кредит чак до май месец. И както казах съм само на първите няколко страници - не ми се мисли както ли ме чака в следващите около 50.  Welcome то масовката дето се вика! Ще е забавно- повярвай ми.

преди 1 час, Flashback написа:

то твоята любов към запада е по голяма от на тях двамата, взети заедно - нали така емиграндче

А добро утро.

Съвсем несериозно докладвам че цяла нощ укрите пускаха дрони камикадзе. Няма начин няколко да не са минали.

Сега "сериозния" Косьо ще почне да пуска видеа с пушеци и да злорадства.

Впрочем руснаците забраниха да се снима. След два три дена Косьо ще некрофилства само с Некромансърски видеа.

И така до края на света ... та та ттааа

В Киев определено има проблем - не могат да гласуват "мобилизационния закон"

Знаят че след това ще залепнат по стълбовете...

преди 2 минути, Киро Н. написа:

А добро утро.

Съвсем несериозно докладвам че цяла нощ укрите пускаха дрони камикадзе. Няма начин няколко да не са минали.

Сега "сериозния" Косьо ще почне да пуска видеа с пушеци и да злорадства.

Впрочем руснаците забраниха да се снима. След два три дена Косьо ще некрофилства само с Некромансърски видеа.

И така до края на света ... та та ттааа

В Киев определено има проблем - не могат да гласуват "мобилизационния закон"

Знаят че след това ще залепнат по стълбовете...

Добро утро, второстепенна тълпа и масовка.

Кире , пак да питам какво стана с Украйна за 3-4 седмици, спряха ли корабчета със зърно и живо ли е одеското пристанище както ти обеща? Все някога ще отговориш...

Тия дни пак е било яко мор.. Не знам как ще издържите на гледките.

Сутрешна буханка -

Определено е време за хапчетата вече:

Дори вече е късно..

преди 1 минута, Киро Н. написа:

Косе

Добре, намери за какво да се хванеш. 

Давай нататъка

Ми ти ги казваш ти тези работи - викам явно ги вярва  - време да те проверя. Май не си ги познал, а?

И този не извади късмет с изказванията от преди...

Цели 2 пъти

Не е зле за 2-рата армия в света да поопърлил другарчето до лек загар (medium rare-дето викат онези западняци)

Енергетиците са гърмяни зайци, не може да ги уплаши един дрон(последния естествено)

USB device was not recognized

Тая радост от свалянето беше кратка, доста кратка

До скоро само на снимка, сега с видео. На калъч му тръгна..

на 16.07.2023 г. в 12:21, Киро Н. написа:

Косьо руснаците са тръгнали към Лиман

Перемога !!! САМО ЧЕ ДРУГ ПЪТ

ПП

Стига с тъпашките ви клипове.  РФ има ТОТАЛНО превъзходство

Украйна е на ниво Палестина

Стигнаха ли до Лиман или времето е неподходящо? До май месец съм сигурен ще успеят. Палестина до сега да беше стигнала , а. Превъзходството още тук ли е?

Перемего , Кире, страшна перемога си. Не бил от масовката - тия ги разправяй на някой друг.

преди 9 часа, miro20 написа:

:giggle1:

А не бе .. Всъщност, Украйна прави точно това което е във възможностите им на максимум.

Ужилват рашистките окупатори точно там където най ги боли .

И черноморския флот на рашистите  паркира нейде надалеч ... И радарните командни центрове А-50 вече не летят... някакви руски военни групи превземат руски територии като Пригожин даде "вагнеровски " тон , дронове тормозят ключови военни и нефтени точки в Рашистан.. абе... направо наистина им се кефя на украинците.

Путлю му се зави свят днес :)

Гърчете се, копейки, СВО върви по план   :)

Руският ИДИОТ като виде зор  започва да плаши с ядрените си сили. Значи вчера доста го е заболяло и уплашило за  да разправя ,че ядрените му сили са в бойна готовност ,ама като гледам каква му е готовността за тридневната специална операция ,ясно каква му  е готовността въобще.

преди 8 часа, Киро Н. написа:

Назобил се е с хелий от детско балонче

Ще му мине :)

Мюре,това ли успя да роди единствената ти гънка в чугунения ти мозък .  Нещо и днес няма добри новини за полувеликата ти ,любима  росия ,пак рафинерии,пак газопроводи ,пак масово уж свалени дронове. Така ще е и утре и т.н., наближават големите,  масови избори за великия,непобедим стратег на тридневната специална операция . Ще боли явно!

РДК напредва в Белгородска и Курска област. Рашистите бягат бягат бягат бягат бягааааааааааатттттттттттттт!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

преди 8 часа, miro20 написа:

отрязването

отаврязването

Изобщо не отаврязват. Аз ви казах. Украинците като боядисат Москва в синьо и жълто калдатавата ще продължава да вика за Русия.

Тази война все повече става война на дронове. Украинците създадоха армия с дронове. Техният нов дрон "Лютий" , за който НЕ се дават никакви сведения , но експертите предполагат че е на базата на шахид  като дизайн ,но с по-голяма дългобойност,по-мощен двигател, западна електроника и оптика,движи се изключително ниско и постоянно сменя честотите си ,което го прави труден за сваляне . Той вече се произвежда масово в Украйна. На него сигурно се дължат и последните поражения на рафинерии,петролни бази и другите различни поражения напоследък. Подобрено е и воденето на дронове от страна на операторите , те могат да водят до 24 дрона. И което е изключително важно ,военната професия оператор на дрон става привлекателна  и безопасна! Казал съм и пак ще кажа ,технологията ще победи! Руската тактика с масовки с изроди ще бъде победена с технология.Единствено трябва да се затегнат санкциите  и лишаване от достъп до технологии за тъпаците и се действа в това направление -нарушаването  на санкциите  вече се наказва със затвор и това няма да е последното.

Украински последен дрон се е насочил към Рязанска рафинерия. Очаква се силно преваляване с отломки

Едно време се бъзикаха че ще бомбят Воронеж, ама сега работата не е до бъзик.

Изборните дни ще са интересни.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.