Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Ехо , бре да би да мина на нов лъжи без да дадеш едни линкове, а бъди. Аз не съм забравил , ако случайно ти со го направил. Спри да лъжеш и дай линка че се изнервям вече и сега ще мина да те поразпитам дали още тръврдиш съшото от преди време или пак не сме те разнрали нещо. Казвал ли съм ти колко си зле с лъжите или съм го пропуснал това?

Данни съм му дал с линк преди време. Да чете. Ако не му харесва да си намери по-облечени данни. Пак се оказва, че не си чел всичко. Замълчи си по-добре.
  • Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 2 минути, maxthon написа:

Колко добре щеше ако спреше да лъжеш ама явно сърце не ти дава. Не си ли чел ти божите заповеди по въпроса? Значи няма проблем да дадеш къде точно си ми го казал това,а? Аз няма проблем да ти напомняма това всеки ден - нали го знаеш.Ама това си върви със въпроса кой е най-слабия лъжлив пропаднал  пропагадист - така че линк с видеото и линк с това дето си ми го дадал преди това. И не ме пращай да го търся - веднъж го направи и с това което каза не излезе нишо. Поправи се и обратно в строя че иначе ще броиш яйцата в село Дончево  :)

Колко добре щеше ако спреше да лъжеш ама явно сърце не ти дава. Не си ли чел ти божите заповеди по въпроса? Значи няма проблем да дадеш къде точно си ми го казал това,а? Аз няма проблем да ти напомняма това всеки ден - нали го знаеш.Ама това си върви със въпроса кой е най-слабия лъжлив пропаднал  пропагадист - така че линк с видеото и линк с това дето си ми го дадал преди това. И не ме пращай да го търся - веднъж го направи и с това което каза не излезе нишо. Поправи се и обратно в строя че иначе ще броиш яйцата в село Дончево  [emoji4]
Колко добре щеше да е ако беше прочел кога съм дал данните за растежа по сектори в Русия.

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

Изправи се, гора от стомана!

Насочете се, бойни дула!

Насочете се в гневна закана

Към врага който носи война!

преди 7 минути, maxthon написа:

Колко добре щеше да е ако беше прочел кога съм дал данните за растежа по сектори в Русия.

Аз на тебе вяра нямам - ти ме лъжеш за този линк половин година и за още един куп неща - справка подписа ми примерно, Че си чакам видеото най-пропаднало и отчаяно пропагандаторче тук

Още един подпали димките...

Не знам какво им ставя - явно дървата са влажни...

Аз на тебе вяра нямам - ти ме лъжеш за този линк половин година и за още един куп неша - справка подписа ми примерно,

Освен да изчакаме лично да си признае, че е прочел това, което съм му дал, но не вярва на данните защото има по-облечени такива от сигурен източник. А дали вече не го направи?

току-що, maxthon написа:

Освен да изчакаме лично да си признае, че е прочел това, което съм му дал, но не вярва на данните защото има по-облечени такива от сигурен източник. А дали вече не го направи?

Без линк си оставаш всичко това дето съм ти го изброил горе  При това упорит такъв, Очаквам сега яко да се напънеш и да кажеш че не знаеш за какво говорим, Ако си пич ще застанеш зад думите си а не ми ми бягаш по тъчам като пале. Смяташ ли да дадеш линка или да почвам с тъпотиите ти дето си ги наговорил за цялото време? И не съм ти виновен аз м както ще се опиташ да кажеш след малко  - това са ти твои думи.... не мои, не на някой друг. Линкчето и преставаме с това ( въпреки че знам че много го обичаш )

Насам народе - най-хубавите взривове. Само тук :

Без линк си оставаш всичко това дето съм ти го изброил горе  При това упорит такъв, Очаквам сега яко да се напънеш и да кажеш че не знаеш за какво говорим, Ако си пич ще застанеш зад думите си а не ми ми бягаш по тъчам като пале. Смяташ ли да дадеш линка или да почвам с тъпотиите ти дето си ги наговорил за цялото време? И не съм ти виновен аз м както ще се опиташ да кажеш след малко  - това са ти твои думи.... не мои, не на някой друг. Линкчето и преставаме с това ( въпреки че знам че много го обичаш )
Изчакай да видим какво ще отговори. Не препирай толкова. Може пък да реши да получи амнезия и да се наложи да му се припомня.

преди 2 минути, maxthon написа:

Изчакай да видим какво ще отговори. Не препирай толкова. Може пък да реши да получи амнезия и да се наложи да му се припомня.

Ми явно няма да получа амнезия след като помня зелените ти ракети и езерото с радиация в Италия.. Това ли са инструкциите сега. Ама ти верно си най-слабия пропагандист тук..

Цяла нощ самолети на НАТО извозваха тежко ранените в центъра за отдих "Одеса"

https://t.me/condottieros/2856 след ракетния удар от руските въоръжени сили вчера.

На сутринта труповете все още са се вадели изпод развалините. Предимно французи, поляци и грузинци. Малко преди това там са живели и американци и германци. Оператори и персонал по поддръжката на комплексите за противовъздушна отбрана.

Точната цифра за унищожените наемници скоро ще бъде разказана от главния лекар на военната болница 411 на Въоръжените сили на Украйна в Одеса, който управлява моргите на територията.

Преди това в разрушените сгради живееха над 120 души. Към 15.00 часа официалните данни на убитите в Одеса наемници са 21 души. Всъщност приблизително същият брой няма да оцелее. Те са откарани в интензивните отделения на града.

11 души веднага бяха откарани в Румъния с хеликоптери на НАТО. Още около 60 души бяха ранени в различна степен.

Ми явно няма да получа амнезия след като помня зелените ти ракети и езерото с радиация в Италия.. Това ли са инструкциите сега. Ама ти верно си най-слабия пропагандист тук..
Никой не е искал от теб да получиш амнезия(не всичко се върти около теб). За друг форумен член става дума. Не препирай и го изчакай дали ще изпадне в такова състояние.

току-що, maxthon написа:

Никой не е искал от теб да получиш амнезия. За друг форумен член става дума. Не препирай и го изчакай дали ще изпадне в такова състояние.

А пък ти да не получи амнезия и да забрави че имаш да даваш 2 линка? Кажи го това и за другия с амнезия

преди 30 минути, maxthon написа:

Аз знам какво си ми дал, ама ти не знаеш какво пише там и какк да го четеш.

Гледай там голите цифри и се радвай.

преди 2 часа, Гражданин написа:

Не се възхищавам на провалени държави, където всички млади само си мечтаят да напуснат страната, защото иначе пътят им тежък

Тук за България и еничарството ли иде реч? Знаех си аз, че не си читав българин :getout:

на 22.01.2024 г. в 17:34, Гражданин написа:

Някои деца са изкарвали по този начин късмет "да ги дръпнат" така да се каже, да получат образование и след известно време в служба на империята могат да се пенсионират дори като чорбаджии. Дори са избирали най-умните и здрави деца, за да стават еничари. Други може да са ги оставяли баща им да ги бие, ако не успеят до вечерта да са свършат задачите вкъщи и така да им се повтаря всеки един ден от живота и да не успеят никога да напуснат селото. А еничарите в това време пътуват из империята, образоват се и печелят жълтици. 

преди 1 час, shishmanovp861 написа:

При такъв резултат на изборите мислиш ли, че руснаците са зле?

Ами тия къде са мобилизирани на фронта, или другите, къде денонощно бачкат в оръжейните заводи, какво им е хубавото? 

Могат само да завиждат на пенсионерската руска група от калдата....;)

преди 32 минути, BANKATA написа:

Аз знам какво си ми дал, ама ти не знаеш какво пише там и какк да го четеш.

Най-вероятно ще може да покажеш как да "четем правилно". Ама то не става само с четене. Може да започнеш с това в кой от изброените отрасли предполагаш, че се намира ВПК. Предполагам да ти се върже теорията ВПК трябва да се намира в някой от двата сектора - търговия на едро или търговия на дребно.

преди 32 минути, BANKATA написа:

Гледай там голите цифри и се радвай.

Понеже показа по-облечени нали?

преди 8 минути, maxthon написа:

Най-вероятно ще може да покажеш как да "четем правилно". Ама то не става само с четене. Може да започнеш с това в кой от изброените отрасли предполагаш, че се намира ВПК. Предполагам да ти се върже теорията ВПК трябва да се намира в някой от двата сектора - търговия на едро или търговия на дребно.

Понеже показа по-облечени нали?

Почти позна.

преди 41 минути, ivottoshev написа:

Тук за България и еничарството ли иде реч? Знаех си аз, че не си читав българин :getout:

Не, не ставаше въпрос за България. А ти си много лесно засягащ се на патриотична тематика. Я кажи пак, какво се случи онази изборна вечер в Борован?:giggle1:

преди 14 минути, BANKATA написа:

Почти позна.

Затова те подканям да си представиш аргументите. Дали всъщност имаш такива? "Не четеш правилно" не е аргумент.

преди 3 минути, maxthon написа:

Затова те подканям да си представиш аргументите. Дали всъщност имаш такива? "Не четеш правилно" не е аргумент.

Ама верно ли , аз толкова време те приканвам да ми дадеш 2 линка пък ти се правиш на ударен. Верно ли е задължително или е някакъв двоен стандарт това при тебе?

преди 5 минути, kosyo написа:

Ама верно ли , аз толкова време те приканвам да ми дадеш 2 линка пък ти се правиш на ударен.

Първия е ясно, че е този, за който съм ти отговорил много отдавна и смятам да го пропусна. Сега вече станаха два. Кой ли е втория линк? Дано не е този, който г-н "Не четеш правилно" си призна, че съм му го дал. Нямам впечатление, че трябва да го предоставя и на теб. Все пак се хвалиш, че всичко четеш и не би трябвало да си го пропуснал.

преди 7 минути, maxthon написа:

Защо?

Аз да ти давам аргументи, ти да ми отговаряш с глупости.

Ходи си с кобилката на генеколог и си троли на воля.

преди 5 минути, BANKATA написа:

Защо?

Аз да ти давам аргументи, ти да ми отговаряш с глупости.

Ходи си с кобилката на генеколог и си троли на воля.

Казваш, че растежа се дължи на ВПК, аз ти давам аргументи, че не е така. Тоест лъжеш. Напълно логично е да покажеш защо не си лъжец. Ако можеш разбира се. След като отново подкара животинската тема стигам до извода, че аргументация няма и да покажеш и всъщност голите думи ги пишеш ти. Ако имаше аргументация досега лекцията "Как да четем правилно" щеше да е започнала.

току-що, maxthon написа:

Казваш, че растежа се дължи на ВПК, аз ти давам аргументи, че не е така. Тоест лъжеш. Напълно логично е да покажеш защо не си лъжец. Ако можеш разбира се. След като отново подкара животинската тема стигам до извода, че аргументация няма и да покажеш и всъщност голите думи ги пишеш ти.

Много силен аргумент!

преди 1 минута, BANKATA написа:

Много силен аргумент!

Продължи с това защо е силен според теб?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.