Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 4 минути, kosyo написа:

А не - ти плещи глупостите - както виждаш аз няма проблеми да ти показвам как си противоречиш сам.. щото толкова си можеш.

Същото се отнася и за теб. Никъде не съм написал, че дрона облъчва целта. Разбиране му е майката.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Със 100 процента от протоколите, обработени в Чечения, руският президент Владимир Путин получи 98,99 процента от гласовете, което е най-високата цифра сред руските региони. 

току-що, maxthon написа:

Същото се отнася и за теб. Никъде не съм написал, че дрона облъчва целта. Разбиране му е майката.

Така де аз тъкмо сега ти казах че ти и никога не си казал че тия ракети не са за земята щото не огат да се насочват, после могат ама му трябва радар да ги облъчва. И после се обърках вече...  Ама ти си ги знаеш - аз не се съмнявам в тебе- ние просто не те разбираме правилно.

преди 7 минути, kosyo написа:

Така де аз тъкмо сега ти казах че ти и никога не си казал че тия ракети не са за земята щото не огат да се насочват, после могат ама му трябва радар да ги облъчва. И после се обърках вече...  Ама ти си ги знаеш - аз не се съмнявам в тебе- ние просто не те разбираме правилно.

Хубаво се връщаш назад във времето, но виж за кои точно става дума. S300, S400 няма проблем за кои става дума. Но като се има в предвид онзи ден с какъв ентусиазъм пусна поредното видео как РБК бомбата не била избухнала.....

на 28.10.2022 г. в 15:44, maxthon написа:

Не могат да се използват по начина, по който се твърди, че се използват. Могат да се използват по цели с включен източник на радиоизлъчване или казано по-елементарно радар. И другия вариант е да се използва радарът за насочване към цел за да се "освети" мястото където трябва да падне ракетата. Всяко останало ползване е неефективно и много добре знаеш, че никой няма полза да използва  изстрелвания по случайна цел ей така където падне. Но виж материали с несработило както трябва ПВО на украинците има колкото си искаш и удари по собствените си сгради има доста. И най-лесното в този случай е да кажеш - Вижте обстрелват ни с S300.

E като ти отговори ще получи отговори на неговите въпроси? Ще ми се да видя този ден когато стане. Ще ми се първо да видя деня, в който да получа и отговори на моите въпроси, но ще си остана само с чакането за съжаление.

Ох тука вече става много сложно за моя първи клас. Значи може ама по радар. Явно това вампир има радар.. Или няма радар но никой няма да я използва така да стреля нахалост.  Объркан съм вече. Веднъж може , веднъж не може ама при специални условия. Бъди, бе ти как си ги писал тия работи, а? Много объркващо и отричащи се едно друго. Ти сигурен ли си че си с чисто съзнание като си ги блещил тия неща?

преди 11 минути, maxthon написа:

Получена е информация къде да се удари от дрона намерил "вампира". Четете хубаво с разбиране. Никъде не съм написал, че дрон насочва ракетата.

Преди година бешв убеден на 100% че руска зенитна ракета няма как да удари сграда в Украйна. Пък сега стреля по "вампири".

Да не си паднал от кобилата и да си получил амнезия.

Много евтино от твоя страна.

Да видим коя ще е следващата ти опорка която ще се разбие на пух и прах.

Аз залагам на икономическият подем на ватенките, а ти?

ПП: Косьо е намерил много интересен цитат.

преди 1 минута, BANKATA написа:

Преди година бешв убеден на 100% че руска зенитна ракета няма как да удари сграда в Украйна.

Е тогава ставаше дума за точно определена ракета, а не руска зенитна ракета. Точно определената ракета все още няма как да направи това.

преди 5 минути, maxthon написа:

Хубаво се връщаш назад във времето, но виж за кои точно става дума. S300, S400 няма проблем за кои става дума. Но като се има в предвид онзи ден с какъв ентусиазъм пусна поредното видео как РБК бомбата не била избухнала.....

Я, ама аз не съм се съмнявал в тебе и това че можеш да ги различиш 2-те ракети в полет.На тебе не ти се получава само разпознаването на цветовете знам.

преди 1 минута, maxthon написа:

Е тогава ставаше дума за точно определена ракета, а не руска зенитна ракета. Точно определената ракета все още няма как да направи това.

Не ставаш.

А да и сега въпроса кой е светил още виси със страшна сила. Ти ли беше , лъжльо? Признай си бързо.

преди 4 минути, kosyo написа:

Ох тука вече става много сложно за моя първи клас. Значи може ама по радар. Явно това вампир има радар..

Продължаваш да търсиш радари след като в момента не съм написал думата нито един път. Ракетата от С400 може да удря по земни цели след модификация и получава целенасочване като всяка друга ракета земя-земя. Влизаш в необятния интернет и започваш да четеш за начини за това.

преди 3 минути, BANKATA написа:

Не ставаш.

Ще е добре да се обосновеш защо. Когато ти свърши аргументацията започват такива коментари от твоя страна.

току-що, maxthon написа:

Продължаваш да търсиш радари след като в момента не съм написал думата нито един път. Ракетата от С400 може да удря по земни цели след модификация и получава целенасочване като всяка друга ракета земя-земя. Влизаш в необятния интернет и започваш да четеш за начини за това.

А не - писал си че радара трябва да и свети. Че се чудя ако не е радара ти ли си светил на вампира? Аз съм чувал че вампирите ги е страх от светлината че се чудех с какво е светено, щото както ти каза никой не стреля нахалост без да свети. Ама това само един път, за другия път нямам обяснение.

Тежко е като се оплетеш в лъжите си и съм убеден че ще забиеш след малко в друга посока. А пък аз не ги обичам тия работи, знаеш..

преди 3 минути, maxthon написа:

Ще е добре да се обосновеш защо. Когато ти свърши аргументацията започват такива коментари от твоя страна.

Ше ти призная нещо.

Без теб темата щеше да е умряла отдавна.

Умееш да ни забавляваш. Браво за което.

преди 13 минути, kosyo написа:

А да и сега въпроса кой е светил още виси със страшна сила.

На видеото освен светнатия "вампир" друго не виждам да свети. Ти измисли, че има осветяване от радар за целенасочване, а не аз. Ще си харесаш ли все пак някое от целенасочванията при ракети земя-земя? Инерционно, топографско и т.н.?

преди 13 минути, maxthon написа:

А вече сме попнали с извъртането вечв. Не ти харесва нещо, а. Ама не искам да чета аз нета , като ти си ми под ръка да ми светкаш в правилната посока. Безплатно при това. Ей на разбра бързо каква е ракетата, венъц светиш, веднъж не, веднъж може, веднъж не може. Гледай какъв корифей на мисълта имаме тук и да го изпуснем значи.

преди 4 минути, maxthon написа:

На видеото освен светнатия "вампир" друго не виждам да свети. Ти измисли, че има осветяване от радар за целенасочване, а не аз.

на 27.09.2022 г. в 21:45, maxthon написа:

Е така де четеш заглавието и логиката е всички ракети на зенитните комплекси стават за стрелба по земни цени. И как става целенасочването на зенитна ракета по земна цел като на нея и трябва целта да и бъде "осветена" от радара за целенасочване не стана ясно?  Не става само с четене...

Анатема! Някой светна пак като коледна елха. Този радар къде е последния- на терасата ли е или?

преди 6 минути, kosyo написа:

Анатема! Някой светна пак като коледна елха. Този радар къде е последния- на терасата ли е или?

Това е когато използваш немодифицирана ракета. Иска се пряка видимост и облъчване на целта. Много е зле нивото на четене с разбиране. А когато започнеш да търсиш обяснение за сегашен случай с такъв от преди кашата става пълна.

:popcorn2::popcorn2::popcorn2:

Това е когато използваш немодифицирана ракета. Иска се пряка видимост и облъчване на целта.

И не трябва да е зелена. Това също е много важно.

Това е когато използваш немодифицирана ракета. Иска се пряка видимост и облъчване на целта.

А не аз си измислих радара.. Верно ли бре друже? Ама ти май тука по върбите нещо, а? Кофти ли ти е като се омотаеш в лъжите ,а? Знам че си свикнал сам сигурно усещал нещо под лъжичката,а? Или викаш смело през просото може и той никой няма да забележи. Хитрец си ти ама на дребно. Нищо не струваш и затова няма да се сърдиш като забърсам пода с тебе.

преди 4 минути, maxthon написа:

На видеото освен светнатия "вампир" друго не виждам да свети. Ти измисли, че има осветяване от радар за целенасочване, а не аз. Ще си харесаш ли все пак някое от целенасочванията при ракети земя-земя? Инерционно, топографско и т.н.?

Последни залагания моля?

преди 4 минути, BANKATA написа:

:popcorn2::popcorn2::popcorn2:

И не трябва да е зелена. Това също е много важно.

Как позна, че не е зелена?

image.thumb.jpeg.fc254ccc1cb68874db40fde884f7e42a.jpeg

преди 2 минути, kosyo написа:

А не аз си измислих радара..

В случая със сегашното видео да измисли си го. И за да спреш с тия овъртания ще те помоля да коментираш случая сега без да намесваш други и нямащи нищо общо (там говорим за S300). Тук е използвана модифицирана ракета и на вампирчето може да кажеш довиждане въпреки, че няма директно попадение каквото беше примерно с пейтриътите и използвания там Искандер.

преди 7 минути, maxthon написа:

Как позна, че не е зелена?

image.thumb.jpeg.fc254ccc1cb68874db40fde884f7e42a.jpeg

В случая със сегашното видео да измисли си го. И за да спреш с тия овъртания ще те помоля да коментираш случая сега без да намесваш други и нямащи нищо общо (там говорим за S300). Тук е използвана модифицирана ракета и на вампирчето може да кажеш довиждане въпреки, че няма директно попадение каквото беше примерно с пейтриътите и използвания там Искандер.

Айде пак аз не те цитирам грешно? Нарочно ти го подчертах - къде сбърках сега пък? И както казах не говорим за нищо друго. Знам че като си хванат пак в издънка ще започнеш да ми говориш за времето в Северна Корея ама аз те цитирам и подчертавам ТВОИТЕ думи само . И ти ми говориш за радар. Хайде да се опиташ още веднъж ,а. Може пък и да уцелиш пак правилния отговор. Нарочно съм ти го подчертал - вземи се обори сам сега. Знам че си способен - и както виждам го правиш много успешно.

Че чакам сега да кажеш кое от тия 2-те подчертаните е грешно и защо. Да напомня и 2-те са твои изказвания.

И да добавя че и това го пропусна - не се пица така на сляпо - пак твои думи. Чудя се сега кой ще е виновен. Мога и да ти ги цитирам ще ще вземеш да забравиш и за това пак.

на 27.09.2022 г. в 21:45, maxthon написа:

Е така де четеш заглавието и логиката е всички ракети на зенитните комплекси стават за стрелба по земни цени. И как става целенасочването на зенитна ракета по земна цел като на нея и трябва целта да и бъде "осветена" от радара за целенасочване не стана ясно?  Не става само с четене...

Айде пак да не сме многословни. Нека бъде светлина!

на 28.10.2022 г. в 15:44, maxthon написа:

Не могат да се използват по начина, по който се твърди, че се използват. Могат да се използват по цели с включен източник на радиоизлъчване или казано по-елементарно радар. И другия вариант е да се използва радарът за насочване към цел за да се "освети" мястото където трябва да падне ракетата. Всяко останало ползване е неефективно и много добре знаеш, че никой няма полза да използва  изстрелвания по случайна цел ей така където падне. Но виж материали с несработило както трябва ПВО на украинците има колкото си искаш и удари по собствените си сгради има доста. И най-лесното в този случай е да кажеш - Вижте обстрелват ни с S300.

току-що, kosyo написа:

Айде пак аз не те цитирам грешно?

Коментираме сегашното видео. Модифицирана ракета за С400, удар и вампира го няма. Инерционна система или друга такава присъща за ракети земя-земя само руснаците знаят какво ползват. При всички случаи не е такава с каквато се целенасочват по въздушни цели. За такова насочване трябва облъчване на целта, която няма как да стане в случая. Въпреки, че сега чета за много интересен дрон участвал в намирането на вампира.

току-що, maxthon написа:

Коментираме сегашното видео. Модифицирана ракета за С400, удар и вампира го няма. Инерционна система или друга такава присъща за ракети земя-земя само руснаците знаят какво ползват. При всички случаи не е такава с каквато се целенасочват по въздушни цели. За такова насочване трябва облъчване на целта, която няма как да стане в случая. Въпреки, че сега чета за много интересен дрон участвал в намирането на вампира.

С много лека ръка се отмяташ от собствените си думи.

преди 2 минути, maxthon написа:

Аха то сегашното има нещо различно от другите ...

И другия вариант е да се използва радарът за насочване към цел за да се "освети" мястото където трябва да падне ракетата. Всяко останало ползване е неефективно и много добре знаеш, че никой няма полза да използва  изстрелвания по случайна цел ей така където падне.

Е какво му остава - ти да си го чувал да прави нещо друго.. Просто не го разбираме правилно. То не е зелена ракета , после не било от правилния калибър. Като му казвам че е най-отчаяния пропагадистки трол тук , аз дори лекичко го величая. Само за да не се отчайва и да спре да си плещи глупостите. Нали така, бъди?

Странно кога се е случило това? Преди когато е ставало дума за S300 или за сега когато става дума за S400? Двата комплекса използват различни ракети като общата, която ползват се появи на доста по-късен етап след 2022г.

Сори че ще те секна така рязко , ама ти откъде знаеш че е модифицирана. Знам че те доказателствата, не да са ти силната страна ама все пак така може да ни пуснеш гювеч малко? По какво я позна? Само тя ти се вмества в схемата ли?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.