Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Ами решиха че ще го взима :)

То това му е целта - да струпат там каквото могат

ВАНКАТА

дай сега някой който вярва на Зеленски . По последни данни - в киев 2.5% - основно баби

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Радвам се че най-после обективния намери каквото търсеше и реши да мине на друга тема. Борбата с кирето  за първо място е направо жестока. Добре че имам пуканки.

Още кадри от сутринта...

Интересна заявка - дано цените издържат..

току-що, Киро Н. написа:

Косьо къш приятел

Търси там някоя отлетяла глава

На мотористи съм в момента. Значи това "Пази моториста" нищо не значи за украинците- никакъв респект нямат към тия хора. А си спомням че доста "Карпати" караха там.Развали ги този запад значи..

Радвам се че най-после обективния намери каквото търсеше и реши да мине на друга тема. Борбата с кирето  за първо място е направо жестока. Добре че имам пуканки.

Още кадри от сутринта...
Интересна заявка - дано цените издържат..
След като успя да намериш средството за поражение по снимките, а именно касетъчен заряд, бих казал, че в момента лъжеш. Не съм аз този, който трябва да го намери (тоест това, което се и търси).

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

Опа статия за дискриминация - минали 20 вече, а ПВО-то не работело..

току-що, maxthon написа:

След като успя да намериш средството за поражение по снимките, а именно касетъчен заряд, бих казал, че в момента лъжеш. Не съм аз този, който трябва да го намери (тоест това, което се и търси).

Аз тия цитати не напразно ти ги правя - че гледам си малко объркан и викам да те насоча.. Надявам се че най-накрая намери каквото търсеше, че тогава нещо не успяваше. Дано сега сме успели да ти задоволим тази жажда за обективност и търсене на доказателства.

Да не забравите да си ги сложите преди стрелба . За съжаление не са казали къде точно се слага и се опасявам да не ги сложат на неправилното място. Бива ли такова нещо

За радост на укранския брояч... Да четох за съдбата на единия, но пак си е -1 за руZия.

Бъди, дано го преживееш и това

Ще се въздържа от определение на типажа ти Косе

Путин току що клъвна Зеля.

На въпроса "Приемате ли Зеля за държавен глава след 20 май" 

Отговор: Това ще реши К-я съд на Украйна. ...Ние ще подписваме съдбоносни документи само с законен държавен глава"

Кееееффффф

"Страх и омраза в Киев"

Ермак (с)

току-що, Киро Н. написа:

Ще се въздържа от определение на типажа ти Косе

Путин току що клъвна Зеля.

На въпроса "Приемате ли Зеля за държавен глава след 20 май" 

Отговор: Това ще реши К-я съд на Украйна. ...Ние ще подписваме съдбоносни документи само с законен държавен глава"

Кееееффффф

4-D кино с дрончета дето нищо не става от тях... Усещаш ли миризмата - щото аз я надушвам отдалече

Опа статия за дискриминация - минали 20 вече, а ПВО-то не работело..
[/url]  
Аз тия цитати не напразно ти ги правя - че гледам си малко объркан и викам да те насоча.. Надявам се че най-накрая намери каквото търсеше, че тогава нещо не успяваше. Дано сега сме успели да ти задоволим тази жажда за обективност и търсене на доказателства.
Да не забравите да си ги сложите преди стрелба . За съжаление не са казали къде точно се слага и се опасявам да не ги сложат на неправилното място. Бива ли такова нещо

За радост на укранския брояч... Да четох за съдбата на единия, но пак си е -1 за руZия.
Бъди, дано го преживееш и това
След като не можеш да намериш връзката между опорките ти от онзи ден и тези днес си е напълно напразно цитирането на каквото и било. Намираш къде е удара с касетъчен заряд на снимките и нямаш никакъв проблем. Ще има връзка между опорките ти.
преди 7 минути, maxthon написа:

След като не можеш да намериш връзката между опорките ти от онзи ден и тези днес си е напълно напразно цитирането на каквото и било. Намираш къде е удара с касетъчен заряд на снимките и нямаш никакъв проблем. Ще има връзка между опорките ти.

Ако искаш да се пробваш да ми намериш опорките,а? След като успя да покажеш загубите. Давай бъди, рядко се пада много пъти от един и същ стол. Но аз залагам че го можеш и май вече няколко пъти си го показал? Дай воля на отчаяната си душа да се изяви

преди 30 минути, Киро Н. написа:

Косьо къш приятел

Търси там някоя отлетяла глава

Ти сега от другия профил взе да пишеш, колко профила имаш?

Председателят на Обединения комитет на началник-щабовете на Щатите генерал Чарлз К. Браун-младши заяви, че западните армии ще предоставят военни инструктори на Киев „в някакъв момент“. „В крайна сметка ще стигнем дотам, с течение на времето“, каза Браун. Той подчерта, че това би изложило на риск „куп натовски инструктори“.

преди 19 минути, maxthon написа:

Ти нали си чакаше перемогата.

И си я получи. Казах ти да изчакаш 2-3 дни и тогава коментирай.

GNvD2lpXYAAg-Ig?format=jpg&name=large

Ако искаш да се пробваш да ми намериш опорките,а? След като успя да покажеш загубите. Давай бъди, рядко се пада много пъти от един и същ стол. Но аз залагам че го можеш и май вече няколко пъти си го показал? Дай воля на отчаяната си душа да се изяви
Аз да ти намеря опорките? Твоите опорки, които показваш от онзи ден. Не се проектирай. Ти в момента падаш от стола. Ти показа, че са използвани касетъчни заряди. Ти в момента не можеш да покажеш на снимките от доказан фалшификатор къде са следите от използването на касетъчни заряди. И накрая с цялата ти наглост се оказва, че аз трябва да ги покажа. Както казваше един образ - От къдя на къдя?

Ти нали си чакаше перемогата.
И си я получи. Казах ти да изчакаш 2-3 дни и тогава коментирай.
GNvD2lpXYAAg-Ig?format=jpg&name=large
Е който я чака ще продължи да си я чака. Удар с касетъчен заряд на снимката или рисунка от час по графичен дизайн?

преди 3 часа, БаалБек написа:

За вас, ушанките, не е светло бъдещето...

Въобще не говориш като девойка от Казанлък. Много ти е каруцарски исказа.

Тази война, която започнахте ще ви довърши и няма да съществувате като руска федерация...

Тази война я започнаха САЩ още 2014, а дори и по-рано. Ама сега ще си го получат.

Руската федерация може да не съществува в тоя сегашен вид, а да се върне СССР. С всичките му тогавашни републики. А накрая и Аляска.

Преди последното посещение на Си Дзинпин в Москва, китайците преименуваха със стари китайски названия десетки днешни руски градове. Възстановиха названието на Владивосток. Нарича се отново Хайшъвнай. Остров Сахалин стана пак Куедао, а Хабаровкс се възроди като Боли.

И ние наричаме по друг начин градовете ни останали в Гърция и Турция.

преди 41 минути, maxthon написа:

Аз да ти намеря опорките? Твоите опорки, които показваш от онзи ден. Не се проектирай. Ти в момента падаш от стола. Ти показа, че са използвани касетъчни заряди. Ти в момента не можеш да покажеш на снимките от доказан фалшификатор къде са следите от използването на касетъчни заряди. И накрая с цялата ти наглост се оказва, че аз трябва да ги покажа. Както казваше един образ - От къдя на къдя?

Сега последно тия снимки фалшиви ли са че пак се обърка 2 пъти вече. Можеш ли да ми посочиш точно с цитат опорките ми че съм малко объркан в момента? Не знаех че хората си плащат за фалшификати - това е нова материя за мен .Ама дай да видим за снимките сега - значи те са фалфиви ама загуби има ? Трябва ли да пийна нещо  за да те разбера. BTW- виж там онзи дето не лъже никога е писал нещо по темата пак..

преди 48 минути, Киро Н. написа:

На Косето с любофффффф

Ванката и ти гледай 

IMG_20240517_141151_554.jpg

Победи на мемета, предавам се

Някой е получил нова "свинематка" . И това е щото ФСБ още търси 6 патрона.

"Партньрите ни хем искат Украйна да спечели, хем Русия да не загуби", смята Володимир Зеленски.   Готвят се да обсъждат на форума в Швейцария възстановяването на териториалната цялост на Украйна.     Ами там се събират феновете  на НАТО - да вземат да обсъдят и как да върнат Косово на Сърбия. Пак за териториална цялост се касае.      Всичко около НАТО вече е като трагикомедия.      Време им е за реформите на Доналд Тръмп.   На света не му се умира при ядрен апокалипсис заради бандеровската власт в Киев.

преди 1 час, В. Велев написа:

И ние наричаме по друг начин градовете ни останали в Гърция и Турция.

Въпрос на гледна точка е дали нашите градове са останали в тях или тя си е върнала своите. 

Може би трябва да върнем Пловдив на Македония.

преди 9 часа, bigiadri написа:

1924456358_.png.250ac7843c5199c710948edba24a1474.png

Някой да ви е отричал, че сте майстори в дезинформацията и олигофренията....!? Толкова си можете-толкова правите....и точно толкова струвате...И децата разбраха,че войната започна преди 10 години...разбраха и кой я печели....само вие-не.....ама...30-те сребърника ..са си 300...в очите на лакомия....

Първият заместник-председател на Държавния съвет на Крим Ефим Фикс е бил измамен с 45 милиона рубли от телефонни измамници

https://crimea-news.com/society/2024/05/17/1371121.html

Спасявали го от дарения на украински военни..

Аз като ви разправям че сте готови да мятате пари през прозореца - не ми вярвате

преди 12 минути, Proshark написа:

Някой да ви е отричал, че сте майстори в дезинформацията и олигофренията....!? Толкова си можете-толкова правите....и точно толкова струвате...И децата разбраха,че войната започна преди 10 години...разбраха и кой я печели....само вие-не.....ама...30-те сребърника ..са си 300...в очите на лакомия....

Недей да ги надценяваш такива като Благой.  Той е като Миро, Реджеп и Кокич.   Правят весело на съфорумците.   Киевски симпатизанти.  И те не знаят защо са такива.

Бизнес средата в Одеса се развива с бързи темпове

Косе пусни пак снимката на Балбек моля.

Скръстил съм пръсти за нощес .

IMG_20240517_165915_376.jpg

Screenshot_2024-05-17-17-00-09-65_948cd9899890cbd5c2798760b2b95377.jpg

IMG_20240517_165923_143.jpg

преди 9 минути, Киро Н. написа:

Бизнес средата в Одеса се развива с бързи темпове

Косе пусни пак снимката на Балбек моля.

Скръстил съм пръсти за нощес .

IMG_20240517_165915_376.jpg

Screenshot_2024-05-17-17-00-09-65_948cd9899890cbd5c2798760b2b95377.jpg

IMG_20240517_165923_143.jpg

Още един набожен..

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.