Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Комарите от биолабораториите вече отраснаха и налитат на хора.

Този малко не приличаше и на човек между другото.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 4 минути, miro20 написа:

чужд окупатор

Хохлите са такива в земите на донските и на запорожските казаци -  Миро докога ще го играе като бандеровец?   Не вижда ли драмата за режима  в Киев?   

преди 9 минути, kosyo написа:

Всички нормални хора знаят и разбират това, но рашистките слуги работата тук им е съвсем друга :)

току-що, miro20 написа:

Всички нормални хора знаят и разбират това, но рашистките слуги работата тук им е съвсем друга :)

Е сега, той тази допълнителна хромозома понякога е в тежест.

Мирко, успокой се, и Минск-2, и Истанбул вече са в историята! Путин вече анексира и четирите територии, а според Истанбулското споразумение се беше съгласил да върне Херсонска и Запорожка област. 

Сега се пече капитулацията на Бандеристан, ще я дочакаш, тогава ще видим какви ще ги плещиш! :)

преди 34 минути, miro20 написа:

Нито един рашистки солдат обаче не си мръдна краченцето назад.

Значи няма да ти е трудно да ги покажеш след като не са мръднали? Може би този път ще успееш да го направиш след предишните напъни това да стане.

току-що, maxthon написа:

Значи няма да ти е трудно да ги покажеш след като не са мръднали? Може би този път ще успееш да го направиш след предишните напъни това да стане.

А бъдито е тука. Къде ти отече обективността човек тия дни? Чакам те като млад бик мляда крава да ми се обясниш тука за нея, ама ми се загуби нейде по трасето като опряхме до нея..

Добре се движат "потери нет"

преди 1 минута, maxthon написа:

Продължаваш с абсурдите си че в Украйна не е имало кадрови рашистки войски , наемници и всякаква рашистка сволочь ?

Крим и Донбас са се превзели "сами" , с доброволци и шахтьори ? :)

Тези смешки ги опроверга самия путлю бре. Година след инвазията ,т.е. 2015 г сам си рпизна че "зад спиной стояли росийские солдати"

:)

Така че смени опорките... на тези лъжи и децата не вЕрват.

И всеки път ти давам на тези твои повторени глупости , да четеш за домашно как рашистан воюва в Донбас, но не го правиш :

https://www.radiosvoboda.org/a/russia-war-in-ukraine-investigations/31212089.html

:hush:

преди 2 минути, kosyo написа:

А бъдито е тука.

макстонката ми е "абонат" . Сложила си е някаква алармичка, щото вижда че аз най много жиля рашистката  пропаганда и лъжи :)

И всеки път цъфва след мой пост да отрича  изцяло "по матрософски" :) :) :)

Добре гори негорящата техника:

Все се сещам за експерта по биоса - мернах че самая болшая щяла да пише и собствен биос и като гледам разбирача изчезна. И ни светна изведнъж - събрал е знания от тук и забегнал към страната на ограничените възможности да споделя знанията си там.

преди 4 минути, kosyo написа:

Добре се движат "потери нет"

Общо май ще минат половин милион  .

За путлю и военната му шайка военопрестъпници това никога не е било от значение.

преди 2 минути, miro20 написа:

:hush:

макстонката ми е "абонат" . Сложила си е някаква алармичка, щото вижда че аз най много жиля рашистката  пропаганда и лъжи :)

И всеки път цъфва след мой пост да отрича  изцяло "по матрософски" :) :) :)

Късметлия си ти, мен вече не обича . Особено като му кажа че е най- отчаяната тролка тук и му припомня някои негови твърдения и ме игнорира съвсем.

преди 4 минути, miro20 написа:

Ех от кога чакам този линк да може (също като предния път понеже явно си забравил) да ти го навра в задника. Отваряме и гледаме систематизирано публикувани линкове към различни статии с материали. А по материалите ясно си личат дати от година 2014. И не случайно съм те питал безброй пъти какво не се е случило след подписването на Минск 2. А той се подписва февруари 2015 г. Тоест ти ми даваш "доказателства" за глупостите си от преди подписването на Минск 2.

преди 45 минути, attj написа:

Той не е техен служител.     Патриарх е на руската православна църква,  а за същата е важен руския православен народ.    Затова той още каза,  че за донските и за запорожските казаци войната е свещена и национално освободителна.   Бандеровците в Киев не го чуха и продължават да умират.   Ядосаните казаци ще избият от тях толкова,  колкото е необходимо.    Това е национална трагедия за хохлите -заради техните алчност,  глупост и празноглаво продажничество.  В РФ всички народности сега  гледат на тях като на предатели спрямо предишните идеи в СССР.  Никакво НАТО не може да им помогне -защото унищожаването на западния свят е във възможностите на най-голямата ядрена сила в света.    Биха  били нужни малка част от съществуващите им ядрени бойни глави.   И защо и ние да мрем заради малоумни бандеровци!?   Нека някак се разделят вече там в Украйна.

Може да не е техен служител но е на тяхно подчинение.

преди 6 минути, BANKATA написа:

Може да не е техен служител но е на тяхно подчинение.

Това пък откъде ти е известно - като никога не си бил там!?   

преди 20 минути, Киро Н. написа:

Косе 

Има още много линкове

Дерзай приятел.

Джавелин + Стугна=ВНЛ

Дерзай!

Не е като да не уважават ветераните от СВО тия младите...

преди 20 минути, BANKATA написа:

Това на цял свят е известно само на вас не.

Бил съм лично там.   Западната пропаганда ме озадачава.      Сега определено съжалявам хохлите  (и при тях съм бил)  заради глупостта им.   Акълът им ще се върне - но ще е късно,  ако са загинали около общо около 2 милиона души.    Можеха някак с преговори да са се разделили.   Защото казаците пак ще изпотрепят хохлите,  полза няма да има и резултатът пак ще е същия.     Зеленски е враг на народа.    Боклук, който е с вина за многото загинали.  Сещам се за друг подобен - Мусолини в Италия.  Там навремето своите са го убили и линчували.  

преди 8 минути, attj написа:

Бил съм лично там.   Западната пропаганда ме озадачава.      Сега определено съжалявам хохлите  (и при тях съм бил)  заради глупостта им.   Акълът им ще се върне - но ще е късно,  ако са загинали около общо около 2 милиона души.    Можеха някак с преговори да са се разделили.   Защото казаците пак ще изпотрепят хохлите,  полза няма да има и резултатът пак ще е същия.     Зеленски е враг на народа.    Боклук, който е с вина за многото загинали.  Сещам се за друг подобен - Мусолини в Италия.  Там навремето своите са го убили и линчували.  

Би ли обяснил каква е вината на Зеленски?

Русия напада Украйна и вменявате че вина имал Зеленски.

Тази глупост и 100 пъти да я напишете никога няюа да е истина.

преди 1 минута, BANKATA написа:

Би ли обяснил каква е вината на Зеленски?

Русия напада Украйна и вменявате че вина имал Зеленски.

Тази глупост и 100 пъти да я напишете никога няюа да е истина.

Милионите донски и запорожски казаци имат право на мнение и на самоопределение.  Те са руснаци.  Самоопределили са се.     Не се интересуват от Зельо и от НАТО, руснаците  могат да ги унищожат.      Кое не ти е ясно?  Западната пропаганда лъже само наивните.

преди 15 минути, attj написа:

Брей, сега пък прописа в мъжки род. Два пъти "бил" не се връзва.
Родена в Лондон, бачкаща в Берлин ... нещо джендърията дрънка яко. Да не си следила великата уйдурма "Евровизия".
То се видя, че Opel на кукуво лято, ама нейсе, спести 20 каймета юро.

Дучето е изпята песен, ти гледай в бъдещето. Медведката с последния рюрик в бункера как ще метнат токовете на Кабаева и какви ще я изпляскат.

преди 1 час, maxthon написа:

Ех от кога чакам този линк да може (също като предния път понеже явно си забравил) да ти го навра в задника. Отваряме и гледаме систематизирано публикувани линкове към различни статии с материали. А по материалите ясно си личат дати от година 2014. И не случайно съм те питал безброй пъти какво не се е случило след подписването на Минск 2. А той се подписва февруари 2015 г. Тоест ти ми даваш "доказателства" за глупостите си от преди подписването на Минск 2.

И всеки път е в твоя задник :)

Разбира се че ще ти давам линк за доказателствата на рашистката военна инвазия от 2014 г.

И разбира се че тази инвазия е преди 2015 г. И разбира се че минските споразумения са за извеждане на тези рашистки изроди военопрестъпници зад границата, което ИМЕННО не го направихте !

Разбира се че рашистктие войски  нахлуха в Крим и Донбас 2014 г.

Други въпроси и "отричания" имаш ли ?

:)

И всеки път е в твоя задник [emoji4]
Разбира се че ще ти давам линк за доказателствата на рашистката военна инвазия от 2014 г.
И разбира се че тази инвазия е преди 2015 г. И разбира се че минските споразумения са за извеждане на тези рашистки изроди военопрестъпници зад границата, което ИМЕННО не го направихте !
Разбира се че рашистктие войски  нахлуха в Крим и Донбас 2014 г.
Други въпроси и "отричания" имаш ли ?
[emoji4]

Разбира се Минск 2 е сключен февруари месец 2015г. И точно там са потвърдени договореностите от първото споразумение. Как се поемат ангажименти преди да подпишеш споразумение само ти си знаеш. Когато търсиш кой е нарушил Минските споразумения следва да го правиш след като е подписано последното такова през 2015г., а не преди това. А и трябваше да даваш доказателства кой е нарушил споразуменията. Не може да си нарушил споразумение преди то да е подписано нали? А след 2015г. кой пречеше на избори в Донецк е ясно - украинската власт. Кой гласува, но не приложи това да Донбас да има автономия - украинската власт. Кой в последствие си призна, че е нямал намерение да въведе гласуваната автономия - украинската власт. Усещаш ли някаква закономерност тук?

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

преди 1 минута, Profruit написа:

Брей, сега пък прописа в мъжки род. 

Аз съм Тодор от Бургас.    Акаунтът е  ползван още от Роузи,  Атидже и Маруся.  Те са съответно в Лондон,  Берлин и Варна.   Маруся е казачка от Донецк и ни е повлияла.    Явно не си виждал полиакаунт.    Защо да регистрираме 4,  като можем и  с един?   Мога да го предоставя на двете си дъщери и ще станем 6.   Няма само бубите да са поливариантни.    И други го могат.  Нека е интересно. 

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.