Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 2 минути, maxthon написа:

Ама ти си останал с впечатление, че е имало диспут? Ето и в момента правиш същото като тогава. Глупости има когато се докажат, че са такива. След като си решил пак да започнеш с играта може да продължиш. Как касетъчните заряди се оказват други? Как склад с ракети се оказва такъв за гориво. Просто припомням опорките от преди няколко дена и новите от днес. Грешка ли е, лъжа ли е? Всеки си прави изводите.

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

Има ли нещо ударено или не? Че след разговорите с теб и след снимките(и не само) не знам на кой да вярвам и започвам да се съмнявам че не си сляп.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Има ли нещо ударено или не? Че след разговорите с теб и след снимките(и не само) не знам на кой да вярвам и започвам да се съмнявам че не си сляп.
Ти кажи като си сравняваш опорките от преди няколко дена с тези днес. След като има невероятна връзка между двата вида опорки това показва по безапелационен начин какво се е случило. На Максар съм им фен още от както фалшифицираха снимката си за Буча. Дали не са рецидивисти?

някой би ли ми помогнал в разпознаването на летището?
GNvD2lpXYAAg-Ig?format=jpg&name=large

Какво трябва да разпознаем? Кое е ударено с касетъчен заряд? Приятно занимание в намирането.

преди 3 минути, maxthon написа:

Ти кажи като си сравняваш опорките от преди няколко дена с тези днес. След като има невероятна връзка между двата вида опорки това показва по безапелационен начин какво се е случило. На Максар съм им фен още от както фалшифицираха снимката си за Буча. Дали не са рецидивисти?

А не само коментирам снимките и се сещам как ги отричаше.. Дай да се държим в тази тема,а? Знам че ще се опиташ да се измъкнеш в друга тема, ама нали знаеш че няма да ти стане. Че кажи сега за тия снимки - има ли нещо ударено или не? Аз не виждам, ама ти ги разбираш там повече нещата напук на там разни броячи,  статии в разни издания, напук на едни дето не лъжат ( и не само) и предполагам имаш достъп и до разни снимки с висока резолюция от разни спътници.. Знаеш аз само в тебе се кълна , и затова те питам - кажи сега какво не е ударено.

преди 5 минути, maxthon написа:

Какво трябва да разпознаем? Кое е ударено с касетъчен заряд? Приятно занимание в намирането.

Сори че не зададох по-обективно въпроса.

Кое е летището от снимката?

А не само коментирам снимките и се сещам как ги отричаше.. Дай да се държим в тази тема,а? Знам че ще се опиташ да се измъкнеш в друга тема, ама нали знаеш че няма да ти стане. Че кажи сега за тия снимки - има ли нещо ударено или не? Аз не виждам, ама ти ги разбираш там повече нещата напук на там разни броячи,  статии в разни издания, напук на едни дето не лъжат ( и не само) и предполагам имаш достъп и до разни снимки с висока резолюция от разни спътници.. Знаеш аз само в тебе се кълна , и затова те питам - кажи сега какво не е ударено.
Коментирай де. Къде са ударите от касетъчни заряди? Ако ги няма май гледаш една художествена интерпретация.

Между 9 и 15 май руските военни са отвоювали  257 кв. км територия в Харковска област и още 21 кв. км в други южни райони.   В Киев още говорят за контранастъпление - готови са да жертват и последните си останали войници във ВСУ.   Не е за вярване да са толкома зле с акъла.  Или може би са надрусани... 

току-що, maxthon написа:

Коментирай де. Къде са ударите от касетъчни заряди? Ако ги няма май гледаш една художествена интерпретация.

Мне - аз тебе питам и се готвя с един твой цитат в засада. Кажи сега че знаеш, че сбърка отново нали? Това е щото си малко отчаян( обичайно твое състояние)

Косе

Никой не им обръща внимание на перемогата.

Англосакс-а си мисли - щом отстъпиха при Харков и на друго място ще се случи.

Освен това воплите на Сирски и Буданов не помагат

Знам знам настъплението е лъжа генерирана от Ленинградска задруга водена от Лебедев

преди 2 минути, BANKATA написа:

Сори че не зададох по-обективно въпроса.

Кое е летището от снимката?

Кое е летището е ясно. Къде е касетъчния удар по него е пределно неясно.

току-що, maxthon написа:

Кое е летището е ясно. Къде е касетъчния удар по него е пределно неясно.

Ама има ли нещо ударено или не ? Че не знам ама и на този въпрос не отговаряш

преди 4 минути, kosyo написа:

Мне - аз тебе питам и се готвя с един твой цитат в засада.

Питай колкото си искаш. Засаждай.... Късни картофи са подходящи за това.  Но къде е касетъчния удар няма и да разберем. Не ме обвинявай, че опорките ти нямат връзка една с друга. Лично твои са си.

преди 1 минута, maxthon написа:

Питай колкото си искаш. Засаждай.... Късни картофи са подходящи за това.  Но къде е касетъчния удар няма и да разберем. Не ме обвинявай, че опорките ти нямат връзка една с друга. Лично твои са си.

Аз пък ти говоря за загуби - има или няма? Хайде експерта с оебктивните данни - да или не. амо това се иска да кажеш. Че ако знаеш колко съм им набрал на тия там псевдоексперти...

преди 1 минута, kosyo написа:

Ама има ли нещо ударено или не ?

Има касетъчен заряд няма следи за удар с такъв. Максар е всеизвестен фалшификатор при това рецидивист. Всеки може да си направи изводите при такива обстоятелства. А ти си задавай до откат въпроса имало ли, нямало ли....

П.С. А и забравяш каква ти беше реакцията след атака по едно друго летище. Жулиани се казва. Там за разлика от тук не се използваха касетъчни заряди, а ти си късаше ризите как няколко пускови установки Пейтриът не са дали фира.

току-що, maxthon написа:

Има касетъчен заряд няма следи за удар с такъв. Максар е всеизвестен фалшификатор при това рецидивист. Всеки може да си направи изводите при такива обстоятелства. А ти си задавай до откат въпроса имало ли, нямало ли....

П.С. А и забравяш каква ти беше реакцията след атака по едно друго летище. Жулиани се казва. Там за разлика от тук не се използваха касетъчни заряди, а ти си късаше ризите как няколко пускови установки Пейтриът не са дали фира.

Ето да се позабавляваш малко с касетъчни снаряди

преди 5 минути, kosyo написа:

Хайде експерта с оебктивните данни

Обективно имаме удар с касетъчен заряд и липса на следи от такъв.

преди 1 минута, BANKATA написа:

Ето да се позабавляваш малко с касетъчни снаряди

Късахте си ризите да показвате суббоеприпасите от касетъчните заряди сега се оказва, че не са били такива ли?

New York Times пише, че Украйна и Русия може да прибегнат до замразяване на конфликта според „корейския сценарий“.

Те казват, че има нарастващо разбиране в администрацията на Джо Байдън, че следващите няколко месеца могат да бъдат решаващи за Киев. И в един момент и двете страни може да преминат към договорено прекратяване на огъня, подобно на това в Корея през 1953 г.

Днес Западът очевидно не успява да подкрепи Украйна. Следователно той се нуждае от оперативна пауза. А така нареченият корейски сценарий е удобен вариант за САЩ и НАТО.  Няма и намек за съобразяване с мнението на местното население,  да не говорим за мнението в Москва.     Повечето от тези местни хора са руснаци. 

преди 4 минути, maxthon написа:

Обективно имаме удар с касетъчен заряд и липса на следи от такъв.

Късахте си ризите да показвате суббоеприпасите от касетъчните заряди сега се оказва, че не са били такива ли?

https://www.yapfiles.ru/get_player/?v=vMDMwODgzMzkta710

Значи имаме загуби някакви или съм в грешка? Били бил по-обективен моля те?

преди 8 минути, kosyo написа:

https://www.yapfiles.ru/get_player/?v=vMDMwODgzMzkta710

Значи имаме загуби някакви или съм в грешка? Били бил по-обективен моля те?

Има касетъчен заряд - загуби. Няма касетъчен заряд -художествена интерпретация (рисунка както биха казали по друг начин). Намери ми по снимките къде са следите от касетъчен заряд и тогава ще говорим дали има или няма загуби. A Кличко продължава да харесва това.

преди 5 минути, maxthon написа:

Има касетъчен заряд - загуби. Няма касетъчен заряд -художествена интерпретация (рисунка както биха казали по друг начин). Намери ми по снимките къде са следите от касетъчен заряд и тогава ще говорим дали има или няма загуби. A Кличко продължава да харесва това.

Да, ама не разбрах какви загуби? И вече помолих учтиво за обективност( както ти настояваше)

Да, ама не разбрах какви загуби? И вече помолих учтиво за обективност( както ти настояваше)
Не разбра де. Четеш и не разбираш. Ясно написах, че уточняваш къде е касетъчния удар и си аргументираш всички опорки, които си пусна преди няколко дни и тогава ще говорим за загуби.

преди 4 минути, maxthon написа:

Не разбра де. Четеш и не разбираш. Ясно написах, че уточняваш къде е касетъчния удар и си аргументираш всички опорки, които си пусна преди няколко дни и тогава ще говорим за загуби.

Загуби има ли няма- моля за обективност.

И ЧАК след това ще те помоля за опорките ми да ми ги изброиш. Ама това за след това че ще се отнесеш в темата - да се подготвиш добре обаче  и да се заредиш с обективност ( голямата кофа)

Нека се проведе танца на Туполев

ВАНКАТА, биджи, косенце - ще ви опсипя с некачествени снимки

Има специален канал вече - за такива симпатяги като вас - и най вече като Косьо 

Не разбрахте че докато великата армия отстъпва - перемога няма

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.