Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 8 часа, kosyo написа:
Някой и снимки търсеше. Дано да ми харесат. Ако ли не да изчака малко че пак е с гърмежи на Крим ама този път на друго място.. Дано само не се посегне на куфарчето - онова другото.

След три дена фотошоп мацаница? Добър опит. Кличко с бетонобойката харесват това.

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 12 часа, Flashback написа:

При наш'то Джиджи положението е неспасяемо.

Може би само усмирителна риза би свършила работа, която да му възпрепятства достъпа до компютър и интернет, че по цял ден си развява диагнозите по форуми и социални мрежи. 

Един идиот в Швеция ,при това неспасяем!

2024-04-21112232.thumb.png.4df7cf7429487ace98c8f117fbe3f07b.png

И малко по-панорамен вид:

GNvQ2bgWoAARYtG?format=jpg&name=large

Обещавам че няма да бъзикам как така тия ракети дето са дърти на смърт и са с изтекъл срок на годност, ЕДИНСТВЕНО в света ешалонирано ПВО ги свали с камикадзе атака? Специално за @maxthon и @kirko12. Може да ви го поръчам в рамка ако искате

преди 4 минути, maxthon написа:

Слаб си - виж последния пост.. Пак се омаза до уши, но продължаваш.Ето за това те уважавам.

преди 4 минути, kosyo написа:

лаб си - виж последния пост.. Пак се оказа до уши но продължаваш.Ето за това те уважавам.

И какво гледаме как касетъчен заряд прави фотошоп поражение като за съвсем друг тип бойна глава? Кличко продължава да харесва това.

П.С. Особен връх е е как касетъчен заряд прави поражение на сграда. Уникално в целия свят.

преди 12 часа, kirko12 написа:

Оооо за биджи нашия демократ имам новини.

За Косьо - той си знае ама вади само дронове :)

Косе ама верно си много смел :)

IMG_20240516_184420_796.jpg

И за Кирчо зашеметиния руски трол има

Едно летище ,на което нищо му няма и един склад с ракети ,който НЕ гори

GNvQ2bgWoAARYtG.jpg.6acbe8b127f71516c79f008a0b25cc27.jpg

Едно летище на което нищо му няма и едни непокътнати самальоти

GNvD2lpXYAAg-Ig.jpg.2ddb6b9f01aea8693d0184a24eaf0c55.jpg

А това е туапсе ,където нищо НЕ се случва

преди 2 минути, maxthon написа:

И какво гледаме как касетъчен заряд прави фотошоп поражение като за съвсем друг тип бойна глава? Кличко продължава да харесва това.

П.С. Особен връх е е как касетъчен заряд прави поражение на сграда. Уникално в целия свят.

Не е справя добре както винаги. Искаш ли да ти ги поръчам в рамка да си ги гледаш всеки ден докато отричаш. Нали знаеш че си оставаш най- отчаяната тролка тук? Твойта дума срещу думата на разбирачите - просто се чудя как намираш сили да се обаждаш, бъди. То е ясно че трябва да минимизираш щетите ама ти го правиш по-възможно най-тъпия начин. И дори не се усещаш, но давай - знаеш винаги ми е кеф да ти покажа колко си зле.

Едни безстрашни руски воини ,които превзеха Харков

GNuZWDwXoAAipnc.thumb.jpg.16dccde34963843cbe6bc77c4b4dfd77.jpg

Няма да се плашите всичко е унищожено и това дето го виждате не сте го видели:

️ В течение прошедшей ночи пресечен ряд попыток киевского режима совершить террористические атаки с применением беспилотных летательных аппаратов самолетного типа и безэкипажных катеров ВМС Украины по объектам на территории Российской Федерации.  

Дежурными средствами ПВО уничтожено и перехвачено пятьдесят один БпЛА над территорией Крымского полуострова, сорок четыре БпЛА над территорией Краснодарского края, шесть БпЛА над территорией Белгородской области и один БпЛА над территорией Курской области. В течение ночи  морской авиацией и патрульными катерами Черноморского флота уничтожены шесть безэкипажных катеров в акватории Черного моря.

🔹 Минобороны России

преди 8 минути, kosyo написа:

Не е справя добре както винаги.

Пусни още от същото. Щом е повторено достатъчен брой пъти според една историческа личност това става истина. Сам пускаше предните дни снимки със суббоеприпасите на касетъчните заряди и сега показваш нещо, което не кореспондира с употреба на касетъчен заряд. Айде ако обичаш не обвинявай други за това, че пропагандата ти не струва и се самоизключва една с друга. Приятен ден и намирай касетките.

П.С. Максар намесени..... Идеално. Едно време заснемаха  с фалшива дата. Какво ли друго може да се фалшифицира от тази иначе не толкова технологична компание?

преди 12 часа, Proshark написа:

Да ,ама прикрит ...под формата на мъдра птица....куха лейка в случая....мен ако питаш...

1924456358_.png.250ac7843c5199c710948edba24a1474.png

току-що, maxthon написа:

Пусни още от същото. Щом е повторено достатъчен брой пъти според една историческа личност това става истина. Сам пускаше предните дни снимки със суббоеприпасите на касетъчните заряди и сега показваш нещо, което не кореспондира с употреба на касетъчен заряд. Айде ако обичаш не обвинявай други за това, че пропагандата ти не струва и се самоизключва една с друга. Приятен ден и намирай касетките.

Айде бе. Не ти харесаха снимките и сега пропаганда било. И защо ви агиботбягваш да коментираш за този случай там ваши отявлени коментатори. Примерно един дето никога не лъж, ама и не само той. Буди, стегни се инприеми че с отричане и обвиняване в пропаганда не става.

Не ти като нямаш акаунт там, виждаш ли въобще снимките или като Кирето, без да гледа и се хвали с нещо , на което аз се подигравам( не внимава нещо и ще си носи последствията).

Избърши сополите сега и преглътни - ще се почувстваш по добре. И забърши тия сълзи най-накрая.

преди 4 минути, kosyo написа:

Не ти харесаха снимките

Хубави са снимките. Някой си е поиграл доста добре. Да покаже как касетъчен заряд не е такъв. Да покаже как склад за ракети се е превърнал с горивен такъв. Просто ти напомням какви ги плещише предните дни, а сега показваш нещо, което не кореспондира с това. Май се проектираш и всъщност на теб не ти харесват снимките. Освен ако не си забравил какво показваше предните дни разбира се. Ще го кажа много просто. Максар са всеизвестни манипулатори и най-вече фалшификатори. Както казах приятен ден и бързо да потърсиш касетките. Като ги намериш се обади пак.

преди 41 минути, kosyo написа:

Айде бе, не думай.. баш напразно не е . Ако гледаш това дето аз го гледам съм убеден че ще ти мине апетита.

Не гледам такива неща.   Тяхното плиткоумие лично не ме касае.   По никакъв начин не могат да компенсират мъртвите над милион души.  Не си струва заради НАТО - барабар с корупцията на Запада.   Те в Украйна си имат своя корупция.  Сега губят държавата си.  Забравили са условията на Горбачов за неутралитет и извънблоков статут - майка му е украинка и той е виновен и отговорен за сегашното положение.  Да беше ги задържал в РФ и сега нямаше да ги има загиналите.

преди 58 минути, maxthon написа:

Хубави са снимките. Някой си е поиграл доста добре. Да покаже как касетъчен заряд не е такъв. Да покаже как склад за ракети се е превърнал с горивен такъв. Просто ти напомням какви ги плещише предните дни, а сега показваш нещо, което не кореспондира с това. Май се проектираш и всъщност на теб не ти харесват снимките. Освен ако не си забравил какво показваше предните дни разбира се. Ще го кажа много просто. Максар са всеизвестни манипулатори и най-вече фалшификатори. Както казах приятен ден и бързо да потърсиш касетките. Като ги намериш се обади пак.

Има ли причина да пропуснеш това дето са го казали вашите хора?Мога да ти го натяквам цял ден докато глътнеш правилното хапче..

преди 16 минути, kirko12 написа:

Хаха

понеже си позволих отпуска Косьо се развихрил.

Перемогаааааааа - голяма.

Слушай приятелче, партньорите не ги интересуват нападения с дрони. 

Искат фронтова линия която да мърда колкото се може  по-малко. Защото легендата беше че руснаците не могат да направят "бързо" настъпление.

И сега като се случи събитието, паника, вой, Буданов на балатума, Сирски на плочките, а Бутусов Юри на фронта да обяснява на развален английски че са спрели руснаците при някакво езеро.   Не за друго а защото стана месец след Авдеевската излагация. 

Само че не вярват вече западняците :) Но дадоха двойно пари тоя месец - още 2 билиона отпусна Блинки. Да видим ще помогнат ли.

Относно "перемогата"

Шофьорите на ка-29 и стрелците се снабдиха с китайски ловджиийски топловоизори и настана - магурогеноцид

3 нападения с АТАКМС и улучени официално 2 самолета и един склад. Защо руснаците признаха загуба не знам. 

Маса украински канали посочиха че разликата в снимките е твърде голяма и нещата са мътни.

Както писа Файтъра - и двете страни лъжат.

И накрая - Косе 

ако не искаш да те наричам с неприятни определения пусни снимките на спирките, цивилните автомобили, селските къщи и т.н. 

Твойте дронари са обикновени престъпници. А това което правят се нарича терор на цивилното население. 

Затова след войната ще получат знаеш какво. Ако не официално от роднините или от някой осакатен.

Кире, смешен си като бъдито. Не ти ли харесват снимките? Нали и ти искаше. И от вчера не си казал ти въобще гледаш ли това което ти показвам ? Че го пускаш същото на което аз се присмивам. Сега знам че дори и да е фейк това няма значение за теб, но пред мен това открива цяла една незиследвана област от твоето съзнание. И смятам да я изследвам. Много ме кефите с бъдито, направо нямаш идея как се радвам че попаднах тук. Това такъв медицински феномен сте , че наравo думи нямам.

P.S кажи на будито че няма загуби че ще ревне ей сега.

Косе

Лъскай и млъквай.

Докато отстъпват укрите - перемогата се отлага.

А относно диагнозите. Твоята отдавна я знаеме 

Косе
  Лъскай и млъквай.
Докато отстъпват укрите - перемогата се отлага.
 А относно диагнозите. Твоята отдавна я знаеме 

Ама те не отстъпват. Предвид формата на планетата това е атака в тил.

току-що, maxthon написа:

Ама те не отстъпват. Предвид формата на планетата това е атака в тил.

Не каза за твойте дали лъжат. Колко време да избягваш този въпрос.

Не каза за твойте дали лъжат. Колко време да избягваш този въпрос.
Още не съм взел решение на кого от моите да се обадя да питам. Баща, Майка, Брат, Баба. Нямам други мои по спомен. Пардон има. Втора братовчедка във Франция брои ли се? С няколко думи задавай си въпросите както трябва за да получиш отговор.

преди 1 минута, maxthon написа:

Още не съм взел решение на кого от моите да се обадя да питам. Баща, Майка, Брат, Баба. Нямам други мои по спомен. Пардон има. Втора братовчедка във Франция брои ли се? С няколко думи задавай си въпросите както трябва за да получиш отговор.

Близа, близа рани от последният диспут и пак на ново с глупостите си. Безценин си.

И понеже лъжат има такива заглавия в явно украинско ориентирани сайтове [emoji4]
Is Ukraine losing the war? (msn.com)
Днес са интересно откровени из медиите зад локвата. Wsj също изпъкват с признание.

преди 3 минути, maxthon написа:

И тя ли се е изказала за летището? Явно е семейна черта. Абе защо в този гаден запад е избягала от теб?

преди 6 минути, Киро Н. написа:

И понеже лъжат има такива заглавия в явно украинско ориентирани сайтове :)

Is Ukraine losing the war? (msn.com)

https://pbs.twimg.com/media/GNwlTN3X0AAsATI?format=jpg&name=small

Не знам Кире.. просто не знам. Севастопол се радвал на деня на земята. Ама много назадничави тия с допълнителната хромозома.. Той мина преди седмица

Близа, близа рани от последният диспут и пак на ново с глупостите си. Безценин си.
Ама ти си останал с впечатление, че е имало диспут? Ето и в момента правиш същото като тогава. Глупости има когато се докажат, че са такива. След като си решил пак да започнеш с играта може да продължиш. Как касетъчните заряди се оказват други? Как склад с ракети се оказва такъв за гориво. Просто припомням опорките от преди няколко дена и новите от днес. Грешка ли е, лъжа ли е? Всеки си прави изводите.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.