Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 3 минути, maxthon написа:

Да речем, че условно са били три пъти. Ще се пробваш и с четвърти път защото лъжеш в момента. Слабо ме интересува какво си гукате с други членове на форума. Когато говориш с мен не намесваш друг, нито мен намесваш някъде другаде. Пак ли не разбра? Аз говоря за обективност, която да се покаже по отношение на някакво събитие, ти започваш да се обясняваш къде и кога си задавал въпроси на друг. Айде не се проектирай по отношение на това кой разводнява след като отлично показваш, че това си ти. При теб кратко и ясно е "Ти лъжеш", "Ти клеветиш". Това са ти трите пъти обяснение. И не е случайно поведение в момента, а редовен начин да се проектираш някъде на друго място. И накрая винаги лъжеца казва - Вижте лъжеца. Приятна ти вечер господине специалист по управление на проекции.

Като не те интереаува защо се намеси в нашият разговор.

4-ти път.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 9 минути, maxthon написа:

Говорихме за обективност и ето я тази снимка показваща безапелационно, че е снимана на точно определено място и време. Още един път приятна вечер.

Ама не каза за сателита каква е хавата там. И що ония дето не лъже(щото е монах,но е женен и се снима с М-16) вика лека им пръст? Кой умрял че не се разбира в цялото ти циврене.

Поглед на една случка от преди няколко дена от изглед от първо лице. Не стига че ги биха в руZия ами било и с чешки дрончета..

Ще стане някой сакатлък накрая, то тия червени линии не са  празни приказки.

преди 1 минута, BANKATA написа:

Като не те интереаува защо се намеси в нашият разговор.

4-ти път.

Лъжеш като възръстен представител на етническо малцинство от мъжки пол (дано да е такъв). Темата беше едни Атакмс и как обективно да се покаже какво се е случило и се оказа, че в това трябва да се намесят въпросите ти към друг участник на форума по незнайно каква тема. Даже аз ти отговорих на твое мнение, където ти на свой ред го беше направил не към адресата на въпросите ти. Нямаш никакво извинение за това защо реши, че това реално трябва да интересува не само мен, но и още хора. Подмяна на тема, разводняване.... Познати за теб неща нали? И вече наистина лека вечер..... Може да спиш спокойно с чувството на наиграност.....

преди 13 минути, maxthon написа:

Говорихме за обективност и ето я тази снимка показваща безапелационно, че е снимана на точно определено място и време. Още един път приятна вечер.

Да не ме обвиниш после че пак съм те намесил в чужда дискусия?

преди 1 минута, maxthon написа:

Лъжеш като възръстен представител на етническо малцинство от мъжки пол (дано да е такъв). Темата беше едни Атакмс и как обективно да се покаже какво се е случило и се оказа, че в това трябва да се намесят въпросите ти към друг участник на форума по незнайно каква тема. Даже аз ти отговорих на твое мнение, където ти на свой ред го беше направил не към адресата на въпросите ти. Нямаш никакво извинение за това защо реши, че това реално трябва да интересува не само мен, но и още хора. Подмяна на тема, разводняване.... Познати за теб неща нали? И вече наистина лека вечер..... Може да спиш спокойно с чувството на наиграност.....

Познати са ми, все пак ти знам всички проми да се измъкваш.

Поздрав от Киев

Импортирани от ЕС - 1680 от 1700 мегавата.

Ще кипи мощен бизнес в нощните клубове.

ПП

Косе дроновете ще се зареждат на агрегати.

Следва операция "Газ"

Screenshot_2024-05-15-21-33-14-58_948cd9899890cbd5c2798760b2b95377.jpg

преди 13 минути, maxthon написа:

Чакай сега , ти да не искаш да кажеш че @kirko12 лъже? Да говорим за следобедния Киро, че сутрешния беше на твойто мнение , ама следобедния прегърна моето( Боже опази , колко ниско падна). Сега и двамата сте ми приятели и уважавам вашето мнение(тук се кръстя вече), ама що не седнете на една маса и да се разберете. Аз ако трябва ще помагам със снимков материал и обективна информация. Значи всички фалшиви клипчета и снимки по въпроса ще ги сложа на масата.
@Flashback искаш ли като международни жури да те пишем тебе- така по престижно ще стане и ще го кръстим някак по- помпозно. Аз предлагам нещо от рода - " Съмнението като начин на живот и има ли живот след него".

Косенце току що обявиха снимките за фейк.

От друго място и време.

Така че лъскай - току виж тая нощ сте улучили някое Су а утре някой нарекъл се Кримски вятър ще пусна снимки.

Впрочем аз чакам танц с фабове .

A дотогава - тъмна тъмна нощ

Насчет завтрашних отключений света: в Киеве, Киевской, Одесской и Днепропетровской областях они возможны с 00:00 до 9:00 и с 16:00 до 00:00, — ДТЭК

преди 4 минути, kirko12 написа:

Косенце току що обявиха снимките за фейк.

От друго място и време.

Така че лъскай - току виж тая нощ сте улучили някое Су а утре някой нарекъл се Кримски вятър ще пусна снимки.

Впрочем аз чакам танц с фабове 

Е не, онзи дето не лъжеше излъга. Защо бре - монах, женен, с американска винтовка и той отече в канала.. и едни други и те. И спътника и той- марш на скок с факли .. Ще пусна една сълза вече тук.. Кире , не мога да ги понеса това - защо ми разбиваш сърцето така  💔 човек. Предупреждавай по заобиколен начин - не така грубо и рязко..

Рибаря и той лъже...

https://t.me/rybar/60085

Значи не били пожарникарите... Ох отдъхнах си значи.

@maxthon виж сега аз не искам да ти се меся в спора с @kirko12  ама в това дето пуснах сега пита човека какво е общото и вика точно това дето ти викаш че не било. Не се меся - само казвам - аз какво виждаш давам обективни данни. Дори мисля да взема за хонорар за този епичен сблъсък - едно зрънчо само . Мисля че си го заслужих вече.

Косе

Ти даваш дневника на един терорист и чат пат линкове към някакви пропагандни профили в Х.

Общата тенденция липсва в тях а тя е " Финита ла комедия" от великия бивш комик Зеленски

който прати жандармерията на фронта току-що понеже руснаците напъват.

Прекрасно ще е да пробият поне на две места та твоя любимец дронист да се окаже в панделата където му е мястото. Завинаги.

Ако завърши своя жизнен път от оловен главобол - това ще е акция на злопаметните фенове на Шахтьор Донецк.

ПП

Не се напъвай да не се сецнеш

Това ще е непрежалима загуба за трафика на калдата

преди 2 минути, kirko12 написа:

Косе

Ти даваш дневника на един терорист и чат пат линкове към някакви пропагандни профили в Х.

Общата тенденция липсва в тях а тя е " Финита ла комедия" от великия бивш комик Зеленски

който прати жандармерията на фронта току-що понеже руснаците напъват.

Прекрасно ще е да пробият поне на две места та твоя любимец дронист да се окаже в панделата където му е мястото. Завинаги.

Ако завърши своя жизнен път от оловен главобол - това ще е акция на злопаметните фенове на Шахтьор Донецк.

Кире, кой от нас 2-мата прави грешни прогнози? Можеш ли да познаеш? И кой си мени мнението от сутринта на противоположното  следобед? Някой да се чувства тъпо от това, щото трябва според мен. Ама знам аз съм ти виновен за тия прогнози и за това че ставаш за смях с тях. Ако искаш да почна и за снимките от преди малко дето били фалшиви,а?  Такъв съм му смехурко, че дъх не можеш да си поемеш без да се запъйтиш на баира от тъпотии ти. Гърчиш се в собствен сос вече ако не се усещаш.

Ама спокойно - кефиш. Ама ще ми свикнеш. Сега е точния момент да кажеш нещо пророческо и заплашително. Някое меме, песен, и защо никой не казва стихотворение по дяволите. Чувал съм че много помага. Че двайнда ти видим способностите.

преди 9 минути, kirko12 написа:

Косе

Прегледай това видео и го прати на Мядар с поздрави от Донецк

https://t.me/boris_rozhin/123782

Усещаш ли колко си безпомощен?

Мста праща горещ по-здрав на всички мои почитатели и отрицатели:

Баба Яга и тя се включва е поздравите:

И вика искам още..

Значи тук хич, ама хич не е горял този склад.

Определно добро порене на онези с допълнителна хромозома:

Започнахме да заменяме "лошото" руско ядрено гориво с "добро" и "демократично" американско и веднага АЕЦ Козлодуй иска ударно поскъпване на тока за бита с 30% oт 1 юли. 

Има ли изненадани?!

АЕЦ "Козлодуй" е внесла в енергийния регулатор заявление за повишаване на цената на доставяния за бита ядрен ток с 30% от 1 юли 2024 г. 

При положение, че на тази централа се пада близо половината от количествата ток за регулирания пазар, ако Комисията за енергийно и водно регулиране (КЕВР) одобри искането, това ще има сериозен ефект върху крайните цени на бита.

https://www.mediapool.bg/aets-kozlodui-iska-da-prodava-toka-si-s-30-po-skapo-na-bita-news359181.html

преди 6 минути, Flashback написа:

Започнахме да заменяме "лошото" руско ядрено гориво с "добро" и "демократично" американско и веднага АЕЦ Козлодуй иска ударно поскъпване на тока за бита с 30% oт 1 юли. 

Има ли изненадани?!

АЕЦ "Козлодуй" е внесла в енергийния регулатор заявление за повишаване на цената на доставяния за бита ядрен ток с 30% от 1 юли 2024 г. 

При положение, че на тази централа се пада близо половината от количествата ток за регулирания пазар, ако Комисията за енергийно и водно регулиране (КЕВР) одобри искането, това ще има сериозен ефект върху крайните цени на бита.

https://www.mediapool.bg/aets-kozlodui-iska-da-prodava-toka-si-s-30-po-skapo-na-bita-news359181.html

След този офтопик , може и да кажеш за всичките ми фалшиви видеа. И всеки знае че американското гориво се криви- ефекта на чурката му се викаше.

Между другото се молете че викат че 12 ракети летели към Крим, моста затворен. Ще вземе да стане сакатлък с някоя червена линия ей сега и Козлодуй ще ви се стори като Нагасаки.

Е, това е всичко, Русия е обречена, обречена ви казвам!

Украйна и Люксембург започват преговори за гаранции за сигурност

Украйна и Люксембург започнаха двустранни преговори за сключване на споразумение за сътрудничество в областта на сигурността и дългосрочна подкрепа.

По време на преговорите страните подробно изработиха текста на проектоспоразумението, обсъдиха съдържанието на отделните разпоредби и се договориха за по-нататъшни стъпки. Въз основа на резултатите от първия кръг страните отбелязаха значителен напредък по пътя към подписването на документа.

https://ukranews.com/en/news/1006240-ukraine-and-luxembourg-start-negotiations-on-security-guarantees

преди 7 минути, glen написа:

Е, това е всичко, Русия е обречена, обречена ви казвам!

Украйна и Люксембург започват преговори за гаранции за сигурност.

Кремъл е в паника!

photo_2024-05-15_22-34-25.thumb.jpg.c18b0b6e5bad14249c10f58926692f4b.jpg

преди 6 часа, kosyo написа:

Кире , бе ти що не ме обичаш? Защо да се махна от тука, не разбирам човек - толкова добре си говорим с тебе. И понеже явно намесваш тука рибаря не разбирам - той вика 16, МО вика свалени 10 , че се чудя къде ми се губят 6 бройки.

Но по принцип много ми харесва как от нищо не удариха , бе то тука 100 бройки. Не че нещо ама това ти е някаква тенденция. Ти нали сутринта търсеше снимки? Да ти ги покажа или си ги видял вече?

😏😅😅

Сериозно ли това е радар на С400 ?

😅😅😅

image.png.87946b7aa3124582a14749d059609b23.png

А това тогава какво е 😏 

Намерете разликите дерт се вика 😌🤭🤭

https://www.google.co.uk/search?client=ms-opera-mobile&sca_esv=697ef796fdf142b1&sca_upv=1&channel=new&espv=1&q=радар+с+400&uds=ADvngMhPyO5YHS0LBNKxvUmN-jNjT1_95FTSKzZWphH0ittQiJ8cvr3emgOJH95VghchK-LnY6WGbRktiphErmT0bBUmiXCHMzouOOSz6WZ2sZ2HctR5YyxWqnc5g8gRxESMby0woVh5-hbk97ihWQyGfEhJTqITNqMylTHaq2ocBk5BNoZj13-wk_691xsOjCOuF1w-GvxJkc8-pBOO5qcWdQmwTTYwoS4Bgcqeoxf9-5Y_K4O2ffIbnY5KDJQDnmXN0JYKgpWM_J6BVPbm8xpoD2dZYB7vwLYAnDcj4JgAxGB51VkwPF9Pz2zQzMgV1JXklB-xp-tf01Qi5uI3MNjj0D2Sq3pMxnHykV_nEVicDRoqBA21Ovg&udm=2&prmd=ivnmbtz&sa=X&ved=2ahUKEwi0043vyZCGAxXQUkEAHenZD10QtKgLegQIDRAB&biw=412&bih=703&dpr=2.63#vhid=ePOE4alOZdYxiM&vssid=mosaic

П.С Треторазрядната ми сороспийка тя, пак нещо укропскитв ти източници се опитват да се правят на достоверни 😅😅 , а лапнишараните като теб кълвят на гола кукичка .. Но се ла ви... 😌

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.