Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 2 часа, kirko12 написа:

Bigi пак не си си пил хапчетата :)

Опасявам се, че медицината е безсилна в неговия тежък клиничен случай!

... ... ...

Тони Блинкен каза, че времето за нови избори в Украйна "зависи от волята на населението". 🤡🤡🤡

Тони е не само музикант, но и стендъп комик.

Вчера Тони каза още една смешка. Фактът, че в "Киев, разрушен от варварските жестоки бомбардировки на лошия Путин", Тони Блинкен може спокойно да отиде в киевски клуб и да свири там с група, а също така може да хапне вкусно в ресторант.

Но в палестинския Хан-Юнис, в който Израел проведе "антитерористична операция", Тони Блинкен не само няма да намери ресторант, но и нито една оцеляла цяла сграда.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 2 часа, maxthon написа:

Пак ли не можеш обективно да покажеш що за глупости говориш? Да наблегнеш да на думата обективно ако обичаш.

За 2 години не се ло научи да изчакаш 2-3 дни и тогава да коментираш руските изказвания

За 2 години не се ло научи да изчакаш 2-3 дни и тогава да коментираш руските изказвания
Аз коментирам твоето изказване. Офертата си остава. Показваш обективност или продължаваш с глупостите.

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

преди 8 минути, maxthon написа:

Аз коментирам твоето изказване. Офертата си остава. Показваш обективност или продължаваш с глупостите.

Косе спри с тия тъпи линкове.

Укрите "не стават" - пропагандата им изхаби доверието към тях.

Ванката

Задай си въпроса защо USA спря оръжието за Израел.

Мислите си че нещата са както преди и американците ще властват завинаги - но сте се объркали.

Смешното е че БГ се присъедини към отчайваща група държави начело с Острови Зелени Нос които гласуват за usa.

Тъжно. Затова такива като Косьо трябва да бъдат наритани в ъгъла където да мрънкат.

Нали смотано Косе ?

И тук виждаме обективно, че това е летище по какъв точно начин? По метода на Кличко с бетонобойна бомба?

преди 3 минути, maxthon написа:

И тук виждаме обективно, че това е летище по какъв точно начин? По метода на Кличко с бетонобойна бомба?

А онези данни от сателита как НЕ можеш да ги обясниш? Че е западен сателита ли ? И тва че започнаха с 2 огнища, минаха към 6 на 3 и към 9 бяха 4-5? Не ти хареса идеята за сутрешния разбор с факелното шествие - я дай друга идея че аз се изчерпвам вече

А онези данни от сателита как НЕ можеш да ги обясниш? Че е западен сателита ли ? И тва че започнаха с 2 огнища, минаха към 6 на 3 и към 9 бяха 4-5? Не ти хареса идеята за сутрешния разбор с факелното шествие - я дай друга идея че аз се изчерпвам вече
Коя буква от думата обективно не успя да разбереш? Отделни букви или думата в цялост?

преди 6 минути, kirko12 написа:

Косе спри с тия тъпи линкове.

Укрите "не стават" - пропагандата им изхаби доверието към тях.

Ванката

Задай си въпроса защо USA спря оръжието за Израел.

Мислите си че нещата са както преди и американците ще властват завинаги - но сте се объркали.

Смешното е че БГ се присъедини към отчайваща група държави начело с Острови Зелени Нос които гласуват за usa.

Тъжно. Затова такива като Косьо трябва да бъдат наритани в ъгъла където да мрънкат.

Нали смотано Косе ?

Кире Празников дето не познава времето.. така де сещаш се за какво ти говоря. Много се раздвам че най-накрая се събрахте с бъдито че да се порадвам и на 2-мата едновременно. Единия цикли да търси "истински" факти, другия търси как да се отклони разговора от собствените си цитати ( и междуременно вика - другите нищо не става от тях).

току-що, maxthon написа:

Коя буква от думата обективно не успя да разбереш? Отделни букви или думата в цялост?

Виж сега то е ясно че пак аз съм виновен - няма спор.. ама ти продължавай да отричаш . Знаеш винаги ти се отдава да не виждаш очевидното - нали знаеш защо.

Виж сега то е ясно че пак аз съм виновен - няма спор.. ама ти продължавай да отричаш . Знаеш винаги ти се отдава да не виждаш очевидното - нали знаеш защо.

Чакам да предоставиш нужното ниво на обективност. Всичко останало от твоя страна е разтягане на локуми.

преди 1 минута, maxthon написа:

Чакам да предоставиш нужното ниво на обективност. Всичко останало от твоя страна е разтягане на локуми.

преди 7 минути, kirko12 написа:

лъскай Косе

току виж 7 х су35 улучите - насън с дрон на Мядар

Още можете да отричате - до тука зле се представяте .. Мамини сладки отрицателчета. Колко отчаяни сте ми и 2-те. ама си ви харесвам и си ви обичам. Е нищо че нищо не става от вас - пак си ме кефите.То какво му остава на човек освен да ви ползва да забърсва пода с вас..

Извънземните са ръсили против хора:

Няма да повярвате къде е било това...

Значи Хаймарс, ATACMS , Patriot - и Русия е сломена

Една ракета едно Су35, две ракети су34, три ракети су57 не по малко

Косьо спри ти казах.

Укрите отстъпват, нямат пари за боб, нямат пари да плащат на войниците.

Айде приятел заминавай където ти е мястото. В ЪГЪЛА

На тъпото ти видео се виждат чудесно как ракетите на ПВО летят и улучват.

преди 9 минути, kirko12 написа:

Значи Хаймарс, ATACMS , Patriot - и Русия е сломена

Една ракета едно Су35, две ракети су34, три ракети су57 не по малко

Косьо спри ти казах.

Укрите отстъпват, нямат пари за боб, нямат пари да плащат на войниците.

Айде приятел заминавай където ти е мястото. В ЪГЪЛА

На тъпото ти видео се виждат чудесно как ракетите на ПВО летят и улучват.

https://firms.modaps.eosdis.nasa.gov/map/#d:today;@33.58,44.70,14.00z

Кире успокой се бре човек - това не ти е зърнения коридор. Вътрешно ти се присмивам да ти кажа ама между нас да ти остане.

преди 1 час, maxthon написа:

Не съм правил изказване, а зададох въпрос към Косьо?

Не съм правил изказване, а зададох въпрос към Косьо?

Странно как задаваш въпрос на друг като отговаряш на мое мнение. Айде да ги уточняваш тези работи предварително за да не изпадаш в конфузни ситуации.

преди 20 минути, maxthon написа:

Странно как задаваш въпрос на друг като отговаряш на мое мнение. Айде да ги уточняваш тези работи предварително за да не изпадаш в конфузни ситуации.

Аз какво сум виновен че си изпаднал в "гузен негонен бяга"?

Аз какво сум виновен че си изпаднал в "гузен негонен бяга"?
Ти отговаряш на мое мнение и задаваш въпрос, който не бил за мен и накрая се оказва, че аз съм гузен. Смея се на висок глас на твоя опит да се измъкнеш. Тя простотията вярно не ходела по гората. Когато си задаваш въпросите употребявай име или никнейм и препоръчително е да отговаряш на този, който е адресат на въпроса.

Според оценки в Москва  западните страни „предпочитат световен ред, основан не на международното право“, а на ред,  съобразно  правила, които се променят в зависимост от текущата политическа ситуация и техните конкретни интереси.                    Москва и Киев многократно са изразявали исканията си за мирно разрешаване на конфликта чрез преговори, но всяка страна нарича условията на другата страна неприемливи. Руските власти твърдо държат за признаване на суверенитета им над Донецк,  Луганск, Крим, Херсонска и Запорожка области.   Украинските власти настояват за връщане на границите от 1991 г. и изтегляне на руските войски.  Докато воюват - около 7 милиона местни хора са получили руско гражданство и постепенно се натурализират в РФ.   Те реално са направили своя личен избор.  Продължава излагацията на колективният Запад с незачитането  на правото им за самоопределение !?    Дори на Макрон му се ходи на война в Одеса...

Айде да го напиша че  Косьо не иска да затвори човката.

Укрите се сблъскват с 90%-вата ефективност на руското ПВО.

Хареса им как думнаха в ЛНР склада за гориво, касетите го подпалиха качествено.

Пуснали писмо до Блинкен да им разрешат да атакуват цели навътре в Русия и по този начин да принудят пво-то да се разпръсне.

Ако това се случи (а то ще стане защото са го закъсали) ще има яко бомбене .

ПП

Косе тоя сателит на НАСА засича горски пожари не попадения в самолети.

Изобщо лъскай здраво и пускай небивалици за убития командир на планината ай-тепе . Звучи по реалистично .

Адски ми харесва как цялата ви секта прелива от пусто в празно по всички възможни места в интернет.

Айде да го напиша че  Косьо не иска да затвори човката.
Укрите се сблъскват с 90%-вата ефективност на руското ПВО.
Хареса им как думнаха в ЛНР склада за гориво, касетите го подпалиха качествено.
Пуснали писмо до Блинкен да им разрешат да атакуват цели навътре в Русия и по този начин да принудят пво-то да се разпръсне.
Ако това се случи (а то ще стане защото са го закъсали) ще има яко бомбене .
ПП
  Косе тоя сателит на НАСА засича горски пожари не попадения в самолети.
Изобщо лъскай здраво и пускай небивалици за убития командир на планината ай-тепе . Звучи по реалистично .
Адски ми харесва как цялата ви секта прелива от пусто в празно по всички възможни места в интернет.

Чакаме резултата от перемогата. Колко самолета, колко хеликоптера, колко летящи чинии...

Кирко, ти в темата ли спиш?

Руското министерство на отбраната заяви , че 10 ракети с голям обсег ATACMS, изстреляни през нощта от Украйна, са свалени над Крим.  Губернаторът на кримското пристанище Севастопол Михаил Развожаев съобщи, че отломки са паднали върху жилищен район.   Така ли ще убеждават кримчани,  че мястото им е в бандеровската държава!?   С помощ и  от НАТО !?   

Звяра, когато Косьо се махне от темата ще мирясате и от мен.

Относно ракетите. 

Американците са дали само с касетъчен заряд които не могат да се справят дори с слабо защитени обекти.

А защо - Защото си знаят питомците :)

Нема да има пробит кримски мост .Затова няма и комбинирани атаки срещу Крим. 

Снимката от НАСА като доказателство ме хвърли в оркестъра :)

РУСИЯ ТРЯБВА ДА ПЛАТИ ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕТО НА УКРАЙНА, КАЗВА БЛИНКЕН В КИЕВ.     Коя Украйна - като петте области с разрушенията  вече са в Русия.   Този политик говори глупости,  вместо да мисли за неизбежния фалит на режима в Киев и за отписване и опрощаване  на всичките им кредити.   

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.