Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Върнаха си за ГРАД-а от днес:

Нонче, добре ли си?

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Благой все  се вживява като фен на укронацисти.     Въобще не ми е интересно какво е мнението на Путин.     Хората в Донбас и в Запорожие имат право на самоопределение и то не може да им се отнема.    Да се връща Тръмп и да въвежда някакъв ред в колективния Запад.     Доживях и за руски трол да ме считат някои от нашите родни шматки.    

Новото кабрио е просто супер:

Получи се отговор на въпроса колко гори китайския голф:

Една мистерия по-малко.. Абе днес много горещо за някои нашественици - burnout-а не прощава просто

преди 11 минути, attj написа:

Благой все  се вживява като фен на укронацисти.

Да се чуди човек защо си натиска парцалите в Пазарджик, а не се е засилил към фронта за "Слава Украине!".

Две години виртуално "трепе рашисти" от дивана вкъщи и за всичко му е виновен Путин!

За главния подстрекател и организатор на прокси войната на украинския полигон, а именно Чичко Сам - мълчи като пукал! :clown: 

току-що, Flashback написа:

Да се чуди човек защо си натиска парцалите в Пазарджик, а не се е засилил към фронта за "Слава Украине!".

Две години виртуално "трепе рашисти" от дивана вкъщи и за всичко му е виновен Путин!

За главният подстрекател и организатор на прокси войната на украинския полигон, а именно Чичко Сам - мълчи като пукал! :clown: 

А сигурно чака да ми покажеш всичките фалшиви видеа.. Трябва ли още да ти напомням за тях че искам да им натрия носовете на тия гадни брочи.. Давай доказателствата че знам че не ти е приятна темата и пак ще я подминеш..Не че нещо ама не ги пише тия неща в западната преса..

преди 2 минути, Flashback написа:

За главния подстрекател и организатор на прокси войната на украинския полигон, а именно Чичко Сам - мълчи като пукал! :clown: 

Те двамата с Кокич са на по 72 години и са връстници на оплювания от тях Путин.   

Липси някакви имали във 2-рата армия

Ама ще ги оправят - сигурно е на машини.. Толкова загуби просто не е истина

Гадни партизани, още влакове взривяват

преди 32 минути, Flashback написа:

А за тази корупция в Бандеристан прочете ли, украински командир се оплаква ядосано на BBC, че корумпираната шайка на пан Зельо е окрала парите за изграждането на отбранителни линии в Харковска област и руснаците за три дни превзели два пъти повече територия отколкото укропите за пет месеца по време на "великата" им контраофанзива. 

Денис Ярославски е ядосан. Като командир на украински специален разузнавателен отряд иска да знае какво се е случило със защитата на Украйна.

"Нямаше първа линия на защита в Харков. Видяхме го. Руснаците просто влязоха. Те просто влязоха без да се натъкнат на минни полета", казва той.

Показва ми видео от запис с дрон, направен преди няколко дни, на който се вижда как малки колони от руски войски просто преминават през границата, без съпротива.

Денис казва, че официалните лица, вкл. Зеленски са твърдяли, че в Харковска област са изградени защитни съоръжения за огромни разходи, но според него тези защитни съоръжения просто ги няма, не съществуват. "Или става дума за небрежност, или за корупция".

https://www.bbc.com/news/articles/c72p0xx410xo

Ама аз ли трябва да пускам за скандалите с генералитета в Русия? Вие като доблестни октомврийчета, пионери и комсомолци защо не казвате нищо, а пак ми сочите другаде. Няма доблест и морал, ребята.

преди 3 минути, M.Николов написа:

Може ама може и да не може.. Можеш ли да ми припомниш дали пък това не е им е втори опит,а?

Бодра дронорезка:

преди 16 минути, parmobil написа:

Ама аз ли трябва да пускам за скандалите с генералитета в Русия? Вие като доблестни октомврийчета, пионери и комсомолци защо не казвате нищо, а пак ми сочите другаде. Няма доблест и морал, ребята.

В Русия има доста осъдени за корупция, вкл. политици още преди войната.

В България колко осъдени политици има за корупция ...или сега ще кажеш, че наш'те не крадат и всички до един са чисти като сълза. 🥴

За разлика от Русия ние нямаме нито един политик или заемащ висок пост, осъден за корупция.

Аз чакам да осъдят и корумпираната патка Урсула, дето ни набута с милиарди за ваксините на Pfizer. Според теб дали ще дочакам да си получи наказанието?!

Та твоята работа е присмял се хърбел на щърбел. 

Много елементарна пропаганда с внушението, че корупция има само в Русия.

Пентагонът, който има годишен бюджет от почти 1 трилион долара наскоро се провали на независмия одит за 6-ти пореден път през последните години и не може да отчете половината си активи. Можеш ли да си представиш за каква корупция и крадене иде реч от военния бюджет на САЩ всяка година?!

Новият военен министър на Русия заложи живота си, че ще спечели войната в Украйна

"Основната задача на Русия е да постигне победа на бойното поле в Украйна с минимални загуби, каза Белоусов"

Лоша работа Косе.

преди 2 минути, Flashback написа:

В България колко осъдени политици има за корупция ...или сега ще кажеш, че наш'те не крадат и всички до един са чисти като сълза. 🥴

За разлика от Русия ние нямаме нито един политик или заемащ висок пост, осъден за корупция.

Аз чакам да осъдят и корумпираната патка Урсула, дето ни набута с милиарди за ваксините на Pfizer. Според теб дали ще дочакам да си получи наказанието?!

Та твоята работа е присмял се хърбел на щърбел. 

Много елементарна пропаганда с внушението, че корупция има само в Русия.

Пентагонът, който има годишен бюджет от почти 1 трилион долара наскоро се провали на независмия одит за 6-ти пореден път през последните години и не може да отчете половината си активи. Можеш ли да си представиш за каква корупция и крадене иде реч от военния бюджет на САЩ всяка година?!

Ама основните ви дитирамби са, че Украѝна била корумпирана. И аз показах, че и в Русия има. И веднага се почва " ама я виж другите".

току-що, M.Николов написа:

"Основната задача на Русия е да постигне победа на бойното поле в Украйна с минимални загуби, каза Белоусов"

Е, и? Кой иска да мре?

За какво беше цитирането на това клише?

Ето ти още едно "клише":

„Напълно осъзнавам своята отговорност пред страната, пред руския народ, пред президента на Руската федерация, в съответствие с планираното назначение се задължавам да вложа всичките си сили, здраве, ако е необходимо и живот за решаване на възложените задачи“, каза Белоусов, който ще замени на поста Сергей Шойгу."

преди 22 минути, parmobil написа:

Ама основните ви дитирамби са, че Украѝна била корумпирана. И аз показах, че и в Русия има. И веднага се почва " ама я виж другите".

Украйна, Русия, САЩ, България, ЕС - корупция има навсякъде, а в САЩ дори има и узаконена корупция, нарича се "лобиране". 

В Русия поне има осъдени политици и висши служители за корупция с доста дълги присъди, а при нас една от най-корумпираните личности Шиши, е като неофициален главатар на нацията, барабар с другия свръх корумпиран шопар Баце.  

Заслепен си от пещерна русофобия и виждаш треската в чуждото око, а не виждаш гредата в своето.

И в крайна сметка руската корупция не ни бърка в джоба, но виж украинската - да, защото издръжката на Бандеристан е с твоите и моите данъци. 

преди 19 минути, Flashback написа:

а в Швеция

Косе още ли имаш очи да се пъчиш бе приятелче.

И тия дето вмятат реплики :)

Ето ги  "дронаджиие"  в една снимка .

Америка дава а те гепят и искат още :)

Айде затваряйте плювалниците...

IMG_20240514_195337_903.jpg

преди 8 минути, Flashback написа:

Украйна, Русия, САЩ, България, ЕС - корупция има навсякъде, а в САЩ дори има и узаконена корупция, нарича се "лобиране".

а при нас Швеция лобираше да ни продаде грипени, но ние взехме Ф-ки

преди 2 минути, M.Николов написа:

а в Бургас?

има:)

преди 5 минути, Без умствен капацитет написа:

има:)

Какво да има - овцете си пасат на воля на Шилото над Меден рудник и си блеят на воля...   

преди 5 минути, attj написа:

Какво да има - овцете си пасат на воля на Шилото над Меден рудник и си блеят на воля...   

има и украинки - и такива като теб, твой набор - които се въртят покрай тях и си дават пенсията:)

преди 37 минути, M.Николов написа:

Новият военен министър на Русия заложи живота си, че ще спечели войната в Украйна

Лоша работа Косе.

Това е щото не си чел руските канали..

преди 21 минути, kirko12 написа:

Косе още ли имаш очи да се пъчиш бе приятелче.

И тия дето вмятат реплики :)

Ето ги  "дронаджиие"  в една снимка .

Америка дава а те гепят и искат още :)

Айде затваряйте плювалниците...

IMG_20240514_195337_903.jpg

А мне, не са тя думи дето от вчера ти ги говоря .. Може ли да познаеш на кой виден експерт са? Същия дето вика че нямало значение че било фейк. Смятам че до тук приключи сериозната част на разговора с тебе.

Айде нема нужда да ми обясняваш кои са руските канали 

Понеже много се напъваш по експертната част

Водния знак четеш ли го?

Айде затвори човка Косе Босе зимата дойде.

IMG_20240514_202121_875.jpg

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.