Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 3 минути, kirko12 написа:

Айде нема нужда да ми обясняваш кои са руските канали 

Понеже много се напъваш по експертната част

Водния знак четеш ли го?

Айде затвори човка Косе Босе зимата дойде.

IMG_20240514_202121_875.jpg

Това е пътя на зърнената сделка нали или по който минава атомната бомба за пресичането на последната червена линия? Кире ти си експерта аз не споря - само не разбирам ти защо бягаш от думи си сега? Неудобно ли е нещо?

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

току-що, kirko12 написа:

Косе

Дай дрон драги - или затвори човката :)

Стига бре Кире , да не би аз да съм го твърдял това? Не думай значи - може и да съм забравил случайно, ама все си мисля че тебе цитирах..

преди 17 минути, Без умствен капацитет написа:

има и украинки - и такива като теб, твой набор - които се въртят покрай тях и си дават пенсията:)

Сега всички ли да са пенсионери като теб,  Кокич или Благой?   Роузи е в Лондон,  Атидже е в Берлин.     С личен доход около 4000 Евро на месец.   Атидже си е харесала точно в България  нов Опел Астра   https://stock.opel.bg/?caru-smFilter=modelGroup|Astra||gear|автоматична&caru-smVehicleId=10226    Заради отстъпката и многото екстри.   На Шилото едва ли да са се качили украинки при овцете...

преди 1 час, kosyo написа:

А сигурно чака да ми покажеш всичките фалшиви видеа.. Трябва ли още да ти напомням за тях че искам да им натрия носовете на тия гадни брочи.. Давай доказателствата че знам че не ти е приятна темата и пак ще я подминеш..Не че нещо ама не ги пише тия неща в западната преса..

😏😅

Ох малее,третосортната сороспийка искала доказателства😏 

Като гледаш всички тия переможжни уж клипчета, я обясни как аджеба уж става така че руснаците все напредват, дори за 3 дена в Харковска област взеха повече територия отколкото укробандеровския УГИЛ с помощта на ленд лиз близ, и уж все циФилизования свят начело с ФАЩ зад гърба им не успяха при великото си контранасрание миналата година а 😌😏😅😅

П.С може да помолиш за джокер баш сороспията тук от село Мирча, дебелогъзата фурнаджийска лопата и уж военен специалист Мирча 😎

Останалите бшондита ,макаци и друга фауна и рибоци няма смисъл да питаш, ще чуеш само мучене ,блеене и как се движи въздуха между ушните канали без задръжка 😅😅

преди 1 минута, Moriati написа:

😏😅

Ох малее,третосортната сороспийка искала доказателства😏 

Като гледаш всички тия переможжни уж клипчета, я обясни как аджеба уж става така че руснаците все напредват, дори за 3 дена в Харковска област взеха повече територия отколкото укробандеровския УГИЛ с помощта на ленд лиз близ, и уж все циФилизования свят начело с ФАЩ зад гърба им не успяха при великото си контранасрание миналата година а 😌😏😅😅

П.С може да помолиш за джокер баш сороспията тук от село Мирча, дебелогъзата фурнаджийска лопата и уж военен специалист Мирча 😎

Останалите бшондита ,макаци и друга фауна и рибоци няма смисъл да питаш, ще чуеш само мучене ,блеене и как се движи въздуха между ушните канали без задръжка 😅😅

Уроци по български търсиш ли? Едно време чти обясних че само ти може да си разбереш писанията - сега пак ти го повтарям.

А да и разбра ли разликата от предния път във списъците? Че и тогава не ти се удаде - не знам как ще стане сега. Чувам съм че обучение в нещо като специални части не прощава.

преди 12 часа, Profruit написа:

Информативно относно Германия.
В момента са обявени 570 000 вакантни места за CNC-сетаписти. Никакво емигрантско и възрастово ограничение.
Германия е известна с ултра CNС-машини на GROB и Deckel-Maho. Първите са космос в този бранш. Керамични работни маси, корекция на офсета на иструмента в полет, климатроник в работната кабина на шпинделите. Толеранси +/- 2 микрона от воле.

По оста на времето блатото тръгна в отрицателна посока. Всичката съвременна машинерия на Acuma и Yаmazaki-Integrex японците блокира дистанционно. Останаха древни машини, HAAS ( но това е ширпотреб), китайски аналози и добрия стар  Чук и Гек. Цанги, HSK/BT държатели и металообработващи инструменти абсурд. Те едни пирони родно производство нямат.

Плешивият затова показа винтажници на парадчето, щото на фронта едно съветско тенеке от времето на сесесерето. Вместо армата, нанотехнологии - черепахи. Тайга голяма - дървета бол.

Хехе, гойко Митич пак решил да яхне дулото и да покаже мускули с напъване в клозета ИзСраел 😅😅😅😏

току-що, kirko12 написа:

Косе

Млъкни. Ако може завинаги.

Твоята роля приключи.

Това пак ли са твой думи като предните или .. Не бе човек аз не разбирам честно - какво лошо има да кажеш - ми сбърках, подведох се по пропагандата. А сега аз съм ти виновен.. Той и бъдито беше така и сега не ми говори . Има ли опасност да те загубя сега като опонент като ти ги припомям тия твои словоизлияния?

преди 5 минути, kosyo написа:

Уроци по български търсиш ли? Едно време чти обясних че само ти може да си разбереш писанията - сега пак ти го повтарям.

А да и разбра ли разликата от предния път във списъците? Че и тогава не ти се удаде - не знам как ще стане сега. Чувам съм че обучение в нещо като специални части не прощава.

Ахаю, баш в списъците хахахаха 😅😅

Ех това третосортнитв сороспяти явно вдигате летвата до ниво Мирча от село Рупча 😏

Я покажи то тогава списъка бе дарагой сороспио след като викаш че е било от разликата в списъците 😎 Да да, ама едва ли...

П.С Е нали си полиглот ,енглиш менглиш, руски , укропска мова уж за нищо ги нямаш а 😌

Как хубаво гори само, ех къде е спеца по биоса да се чуди сега как гори негоримото

току-що, Moriati написа:

Ахаю, баш в списъците хахахаха 😅😅

Ех това третосортнитв сороспяти явно вдигате летвата до ниво Мирча от село Рупча 😏

Я покажи то тогава списъка бе дарагой сороспио след като викаш че е било от разликата в списъците 😎 Да да, ама едва ли...

Не ме кефиш

преди 4 минути, kosyo написа:

Как хубаво гори само, ех къде е спеца по биоса да се чуди сега как гори негоримото

И трябва да вярваме че в руски понеже са наклепали укропски знаци на видеото ли 😎😅😅 

Ех мдаам, хайки лайкли 😅😅😅

преди 4 минути, kosyo написа:

Не ме кефиш

А ти мен да , направо се хиля като видя поредните ти дрисняви напъни сороспийски , и переможните ти уж клипове 😏😎

преди 1 минута, kirko12 написа:

Хайде млъквай трол

IMG_20240514_205831_465.jpg

Богданата от преди 3 дена съм я видял . Но не виждам защо ти що не харесваш да те цитират и да те питат още ли заставаш зад думи си? Кажи бре Кире - нали си спец и викаш другите нищо не става от тях, пък то ти нищо не позна до тук..И сега аз съм ти виновен,а? Аз викам че някъде другаде е проблема? Можеш ли да познаеш къде?

Ех още един пропгадист е хвърлил топа:

https://pbs.twimg.com/media/GNjtKs7XoAApyhG?format=jpg&name=small

Споко - естествена смърт но радва.

Косе палачинката се обърна.

Мита за тъпия ватник рухна, новия е за крадливия и страхлив хохъл.

Изчезни някъде и стой една седмица без интернет.

ПП

Не си чел коментари на западняци - нали трол ?

току-що, kirko12 написа:

Косе палачинката се обърна.

Мита за тъпия ватник рухна, новия е за крадливия и страхлив хохъл.

Изчезни някъде и стой една седмица без интернет.

А не, много искам да ми отговориш, що викаш че другите не разбират нищо, пък то ти не познаваш. Да не би щото .а? Щом сега не ти се говори, не знам какво ще стане като отворим темата за май месец..

Всичко за фронта, всичко за победата:

Русия се връща във Вовчанск.

Руската пехота влиза във Вовчанск. До обяд на 14 май въоръжените сили на РФ контролират около 35-40% от града. Освобождаването му продължава. Вовчанск се предаде без бой през есента на 2022 г. по време на отстъплението в северната част на Харковска област. Сега, напротив, врагът отстъпва, а въоръжените сили на РФ освобождават селища и значителни територии.

Background-Eraser.jpg

преди 1 час, M.Николов написа:

Те и немците така '44 всяко ново оръжие ахаааа да преобърне войната и така до 8 май '45. 

преди 23 минути, BANKATA написа:

Те и немците така '44 всяко ново оръжие ахаааа да преобърне войната и така до 8 май '45. 

Ванката пак проектира! :clown:

То бива гьонсуратлък, ама това твоето е върхът на изопачаване на фактите!

Бандерлогите са тези, които чакат поредното "wunderwaffe", а именно F-16, с надеждата да обърнат баланса на силите!

Руснаците нищо не чакат, а продължават да си мелят методично, докато фронтът се срути като домино.

За разлика от Бандеристан, Русия не гони срокове и има цялото време на света, защото не е финансово и оръжейно зависима от външни спонсори и господари, пред които трябва да се отчита и да доказва резултати.

току-що, Flashback написа:

Ванката пак проектира! :clown:

То бива гьонсуратлък, ама това твоето е върхът на изопачаване на фактите!

Бандерлогите са тези, които чакат поредното "wunderwaffe" с надеждата да обърнат баланса на силите!

Руснаците нищо не чакат, а продължават да си мелят методично, докато фронтът се срути като домино.

За разлика от Бандеристан, Русия не гони срокове и има цялото време на света, защото не е зависима от външни спонсори и господари, пред които трябва да се отчита и да доказва резултати.

Вие с Бъди да не сте карали една и съща школа че изплзвате това "проектиране" когато искате да кажете нещо ама не знаете какво?

Абе вие от Козяк няма ли да млъкнете бе ?

Не разбрахте ли че се н@ака вашата Велика Украйна.

Ванката

Ко стана с великото западно оръжие? Великия Запад, санкциите, наказанията, цената на бензина .

Убеди ли се че си бавно развиващ се ?

току-що, BANKATA написа:

Вие с Бъди да не сте карали една и съща школа че изплзвате това "проектиране" когато искате да кажете нещо ама не знаете какво?

Аз много добре се аргументирах за разлика от теб.

Не за първи път насосваш нещо, което се отнася за Бандеристан, но го приписваш и нагласяш за Русия. 🤡🤡🤡

преди 8 минути, kirko12 написа:

Абе вие от Козяк няма ли да млъкнете бе ?

Не разбрахте ли че се н@ака вашата Велика Украйна.

Ванката

Ко стана с великото западно оръжие? Великия Запад, санкциите, наказанията, цената на бензина .

Убеди ли се че си бавно развиващ се ?

Е не тук има само един дето се прави на ударен и се мъчи да се отрече от думите си. Кире, кире за тебе говорим друже. Какво стана с великите ти предсказания,а? Не ги познаваш нещата а пък викаш другите не ставали.. Хитрец , такъв.

И като каза санкции днес нещо за урана се чу някакъв вой откъм север ама не му обърнах внимание. Бях зает със зърнената сделка и атомните бомби

преди 2 минути, Flashback написа:

Не за първи път насосваш нещо, което се отнася за Бандеристан, но го приписваш и нагласяш за Русия. 🤡🤡🤡

Дай да видим фалшивите видеа тогава, като се аргументираш толкова добре. Ама всичките - че не обичам да ровя за едно две само. Вяревам че ще се справиш

Два броя за героя:

Скарите работят - това е очевадно

преди 5 минути, Flashback написа:

И за Бахмут такива ги разправяхте и за Авдиевка и за което се сетиш.

Добри аргументи.

Продължавай в същият дух.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.